|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
ufffff... nadrobiłam
ile tego było!!!!! Do końca marca zrobimy kolejną cześć wątku ![]() Idę pod prysznic i do łóżka. Jutro rano mam USG więc czas na sen ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- niezawsze - jeśli coś ustalicie ze spotkaniem proszę daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Rozeznanie
|
Witajcie kobitki
![]() ![]() ![]() Ja mam duzo roboty w pracy ( stazysci niestety tak maja ![]() Tak pokrótce czytałam co nie co ![]() wiec gratuluje kolejnych odkryc płci ![]() !!!!!!!!! ![]() My nadal z M trzymamy sie niespodzianki ![]() 16 marca mam połówkowe ![]() ![]() A jeśli chodzi o romantycznośc mojego M to jest różnie ale on to taki oryginalny jest ![]() Kocham go bardzo bo nie potrzebuje okazji żeby mi okazac miłosć ![]() i za to go kocham ![]()
#695 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nażarłam się kanapek z żółtym serem (ostatnio mam na nie straszną fazę) i zagryzłam lodami z jagodami... brzuch pełen ale jeszcze czegoś mi się chce, tylko nie wiem czego... ![]()
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
hej! Dziś mnie nie było, bo byłam cały dzień u mojej przyjaciółki. Dostałam od niej "Wielką księge maleństwa"- to taki album, gdzie zapisujesz różne wydarzenia związane z dzidzią, pierwsze zdjęcie z usg wklejasz, pierwsze zdjęcie po porodzie, imię, imiona rodziców i różne daty itp. Fajne, naprawdę mi się podoba
![]() Farminka- my do slubu tez nie czekalismy, zresztą widac, bo slubu nie było, a dzidzia w drodze ![]() Tak w ogóle to gratuluję "nowych" dziewczynek i chłopczyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Farminka bardzo fajny ten wózek, oglądam go już kolejny raz i nie mam się do czego przyczepic
![]() ![]() właśnie suszę głowe TŻtowi na jego temat, już ma mnie dość ![]()
#699 |
Zadomowienie
|
Ja dzis caly dzien siedze nad wysylaniem 1100 zdjec ktore wywoluje na allegro.. kurcze masakrycznie to trwa.. nadal jeszcze nie skonczylam! grrryy
Skoncze to i potem chyba zobacze jeszcze raz ZMIERZCH.. w prawdzie w sobote ogladalam z mezem ale ciagnie mnie do niego ![]() Boje sie jednak ze bede znow czuc sie jeszcze gorzej niz teraz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
Kupuje akcje, np ja teraz kupilam 1000 zdjec za 200 zl + 50zdj za 10zł + 50zdj za 9zł (inny papier by sprobowac) a potem sa rozne programy do wysylania.. Ja wysylam na ich stronie http://www.fotoas24.pl
Widac ze maja swoj zaklad foto bo mozna odebrac osobiscie itp. Same dobre opinie, a ja zobacze na wlasnej skorze ![]() Ale 1100 zdjec wyslac to ja dziekuje :/ dlugo trwa.. np dodanie 29 zdj 20 minut.. czasem szybciej a czasem sie ślamazarzy.. Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-03-09 o 21:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idealne daj linka do tego wywalywacza z allegro A ja jeszcze raz obejze dzidzi sobie teraz bo juz sie stesknilam ;> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4712233
A jakie wyjdą zdjęcia to powiem jak je dostane i obejrze ![]() Kasa dzis poszla, zdjecia dzis dokoncze wysylac, wiec sadze ze w ciągu paru dni powinny dojsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane juz jestem! z serduszkiem dzidziulki w porzadeczku napewno!
![]() ![]() ![]() alicja w krainie czarow niby fajna, efekty super, ale troszke rozczarowala-spodziewalam sie czegos na miare avatara, ale tez mi sie podobalo ![]() aaa i lekarka ktora robila usg serduszka dzidzi powiedziala, zebym nie rodzila w szpitalu, ktory wybralam, tylko w bielanskim, bo jest tam zaplecze kardiologiczne. ciesze sie, bo moja bliska kolezanka jest tam na stazu i juz powiedziala, ze bedzie ze mna rodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zadomowienie
|
hd na pewno sie dorobimy kolejnej czesci w przeciagu kilku tyg
![]() jaszczka to super z tym wypadem na Teneryfe. Potem kazdej z nas juz ciezej bedzie sie ruszyc na jakikolwiek urlop. marta mowia, ze 10 sekund powinno sie trzymac napiete miesnie |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tez bylam na Alicji.. w sobote z mezem i masz racje, byla ok ale Avatar byl o niebo lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ty też sobie fajnie pozwiedzałaś, nie? i jeszcze pozwiedzasz jak wrócisz do pracy... normalnie zazdraszczam ci pracy ![]() idealnecialo a próbowałaś spakować te pliki? łatwiej by poszło...
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Spać!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
Wysylam wlasnie takim ich programem wiec pewnie i tak idzie dosc szybko.. oj mailem to sobie nie wyobrazam tego wogole:/
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A ty to co? :P Ja wlasnie skonczylam wysylac zdjecia.. Teraz zbieram sie do loza i popatrzec na te moje NIESZCZĘŚCIE czyli Zmierzch.. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Patrzcie!!!!! 11 osob przeglada wątek! A czemu prawie wszystkie milczą cooooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zadomowienie
|
ja się wyjątkowo udzielam dzisiaj
![]() wtorek to mój dzień wolny i jeszcze mój Łukasz do pracy poszedł to do was gadam ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- ach no i słucham sobie Vivaldiego Cztery Pory Roku z YouTube'a ![]() ... ![]()
It's nice to be important but it's more important to be nice ![]() ![]() Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-03-09 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmm troche pozwiedzalam, ale tez nie jakos duzo bo po 3 latach dopiero sa bilety na obcego przewoznika, wiec tylko przez 2 lata wykorzystalam na maxa urlop co mialam no i w ciaze zaszlam teraz ![]() Idealne 1000 zdjec !!! Nie chcialas najfajniejszych tylko wybrac czy po selekcji tyle zostalo? ;P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
Dorwałam kabelek do aparatu i wrzucam wam zdjątko z przedwczoraj
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ty szczuplutka jesteś! tylko pozazdrościć figury ![]()
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!! Pół nocy sniło mi sie USG. Ale nic groźnego, na szczęście.
Też jadę dziś do kina na Alicję. W sumię nie chodzi o film, tylko o wyprawe z cała naszą paczkę. Kurczę martwię sie, że nadal nie czuje kopniaków. Wasze dzieciaczki juz tak mocno dają znac o sobie a mój mały nie. Nadal tylko bąbelki. A wiercił się wczoraj na USG. Nie wiem od czego jest to zależne. Cytat:
![]() Życzę miłego dnia. Nie chę mi sie iść do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
czesc mamuski
agravka bardzo sie ciesze ze dzidzia zdrowa teraz mozesz byc spokojna ![]() roztrzepaniec sliczny malusi brzusio ostatnio rozmawialam z lekarzem rodzinnym na temat terminu mojego porodu i mowil ze to najgorszy czas bo najwieksze upaly i ze ma nadzieje ze albo takowych nie bedzie albo urodze troszke szybciej wiecie co? chyba sie utopie we wlasnych smarkach a na dodatek nikt nie uslyszy mojego RATUNKU przez moja chrype... ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- marta ktory to tc? moj maly wczoraj buszowal normalnie jak by w pilke gral a dzisiaj rano tz przylozyl reke i czul jak malemu puka serduszko i sie pyta jej czemu tak szybko ![]()
#719 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie.
Jestem nowa na tym forum. Jutro zacznie się u mnie 17 tydzień mojej upragnionej, wyczekanej i wywalczonej ciąży. Staraliśmy się z mężem 2 lata, jednak była potrzebna pomoc ginekologa - farmakologiczna. I udało się. 28 grudnia zobaczyłam swoją fasolkę pierwszy raz na USG ![]() Nie dość że zrobiłam prezent mojemu Mężowi na Sylwestra i Nowy Rok, to dodakowo nasza fasolka jest prezentem na Naszą I rocznić Ślubu, która była w Św.Bożego Narodzenia ![]() Termin porodu wypada na 26-08-2010, a więc na 2 dni przed naszą 9 rocznicą od kąd jesteśmy razem. To dzieciątko naprawdę jest naszym prezentem ![]() Mam nadzieję że was nie zanudziłam... PS :http://www.allegro.pl/item938945754_..._gratisow.html - a co myślicie o tym wózku - za 1000 zł, ale 8 w 1 ![]() Edytowane przez kasienka2607 Czas edycji: 2010-03-10 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
21tc. Może ja nie potrafię rozróżnić kopniaków od bąbelków. Czasem odczuwam taki pojedyncze uderzenie, ale nie wiem czy to to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.