|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
ej ale podstawowe pyt brzmi czy kardashi ma stodołe?
![]() kasienka az tak zle u Ciebie z ta cera? :/ kurde no w tym wieku juz powinno dac spokoj! |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
Ja też mam kłopoty z trądzikiem wieczne :/
Nigdy nie spałam w stodole ![]() Lecę spać, bo o 9 mam ćwiczenia ;P
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
tene serdecznie Ci współczuje tego Kosciola pod oknem :/
|
|
|
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
hehe zmieniamy plany teraz stodoła u kardashi
spoko, jak podrinkujemy to bd spac gdziekolwiek ![]() tene jak Ty blisko bd miała ten kosciol ![]() tez ogladalam m jak milosc, ale to sie robi juz takie nudne potem juz zostalam na KSD, ale spac mi sie juz chce ![]() moje tabsy od gina mialy pomoc na tradzik i co i gucio w kwietniu zaczynam kuracje takimi mocnymi tabletkami na tradzik od dermy moze teraz juz bd ok
Edytowane przez martaj145 Czas edycji: 2010-03-16 o 22:57 |
|
|
|
#2916 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Szkoda, że tyle lat się leczyłam i dermatologa w gimn i pupka a w LO dostałam tabsy na coś innego i przeszło. A jak je przestałam brać to wróciło paskudztwo ze zdwojoną siłą wiec hormoni wracają Na imprezy o chodzę ubrana jak zakonnica bo wstyd mi pokazać plecy, dekold albo ramiona
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maraton zaczynam od 17.55.. wcześniej od Klanu,ale zaczeli mnie wkurzac bo to taka moda na sukces.. Czasem jak fajny temat to i rozmowy w toku.. No ale zazwyczaj najpierw majke, potem przerwa, na wspólnej, m jak miłośc jak jest, szymon/ksd/ ycd.. i jak fajni goście to i wojewódzkiego Cytat:
Cytat:
Po zmianie żelu do twarzy zaczęły mi mniej wyskakiwać.. a teraz nie mam wogóle.. ramiona i dekolt gładkie.. Buzie przeważnie też..
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
o rety;/ ale wiecie co to jest jakies nieporozumienie..ja rozumiem zeby takie cos mialo miejsce w okresie dojrzewania ale nie teraz! No bo to jest tak : w okresie dojrzewania uzywa sie kremow na trądzik po 30stce trzeba zaczac myslec o kremach przeciwzmarszczkowych i wlasnie ten okres po 20stce powinien byc na cieszenie sie zyciem i mlodoscia a nie zeby jeszcze wstydzic sie wyjsc do ludzi bez odpowiedniego"zamaskowani a" ;/
ja na cale szczescie chyba tylko rok miałam problemy z cera ,a potem samo mi przeszlo,teraz owszem czasami mam mały problem ale to naprawde sporadycznie a jak wtedy klne jak musze uzyc podkladu...To widze ze powinnam sie cieszyc z tego ,ze zazwyczaj moge nieumalowana wyskoczyc do biedrony po bułki... ![]() Co jak co ale jednak dobry dermatolog to podstawa! Cos mi sie wydaje ze mialas pecha i do tej pory nie trafialas tam gdzie powinnas bo to jest nienormalne zeby tyle czasu meczyc sie z trądzikiem! Ja wiem ,ze leczenie tego dziadostwa trwa dlugo ale zwykle zamyka sie w paru miesiacach i tak wrecz musi byc! kasienka mowie Ci zmien lekarza....Powinnas sie cieszyc mlodościa a nie.... Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2010-03-16 o 23:09 |
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda wezmie ze soba po deseczce i jakos to bedzie
|
|
|
#2920 | |
|
|
Cytat:
Ilu właśnie gin dał mi tabletki jak tylko mnie zobaczył Problem dermatologów w PL jest taki, że oni leczą Cię tylko maściami, kremami, ewentualnie doustnym antybiotykiem ale do gina ani do endykrologa nie wyślą - sama musisz wziąć spary w swoje ręce. Bo jak masz trądzik przez bakterie wywołany to minie po tym ale hormonalny ani drgnie Bo jak kiedyś brałam tabsy to buzia jak z photoshopa a bez nich to masakra Ja mam trądzik od chyba 11 roku życia
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np od bardzo wczesnych lat się męcze z trądzikiem już w podstawówce pamietam że mi wyskakiwały krochale.. No ale jak pisałam, mi dużo tez dała zmiana żelu do twarzy.. zawsze miałam jakieś takie 'nastolatka' czy coś no i cały arsenał wogole.. mydło siarkowe, żel do twarzy, kremy na noc i na dzień i punktowy w razie czego.. No i zmalały wypryski.. Za to moja koleżanka używa tylko pianki do demakijażu i CZEMU ONA MA KROSTY. Kurde, przecież przy skłonnościach do wyprysków higiena twarzy to podstawa.. Moja przyjaciółka wydała na dermatologa i jego kosmetyki ok 5 tys.. Nie powiem, bo twarz miała okropną! Krosta na kroście.. No i pomogły jej.. Twarz gładziutka jak pupcia, zero świecenia i wogole.. Teraz przestała to brać ale dalej ma ładną cere.. |
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
ja w wieku 11 lat nie wiedzialam nawet co to trądzik...
|
|
#2923 |
|
|
Zazdroszczę
![]() Kardashi ale mówię, wszystko zalezy od przyczyn trądziku. Ten bakteryjny - zmiana kosmetyków pomoże. Tobie pomogła na pewno, bo tymi antytradzikowymi wysuszyłaś sobie buzię i zmiana pomogła. Ale na hormony krem, żel ani nic w tym stylu nic nie poradzi Ale jeszcze ze 2 miesiące i znów będę miała buzię jak z photoshopa
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kosmetyki zmniejszyły.. ale nie usunęły..dopiero te burze hormonalne w ciąży go usunęły do zeeraaa.. Mój brat ma straszne wypryski.. i jemu znów tez nic nie pomaga.. na policzkach ma takie wieelkieee krochale.. chyba wyślę go do gina po tabsy ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- A ja tak się męczę z tym cellulitem.. Nie stosuje na razie żadnych kremów na cell bo nie wiem czy mozna tak w ciąży.. zresztą podobno to taki ciążowy i znika.. No ale nie moge juz na te nogi patrzeć.. I szorowałam dziś szorstką gąbką z pół godz i mi się tak wyrównały te nogi ![]() ale jak nie zniknie to kupie se taki krem jak kiedyś mama miała i podbierałam i dobry był
|
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra dziewuszki ja lecę spać, bo jutro cały dzień siedzę na uczelni. Dobranoc
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide pod prysznic,mam nadzieje,ze jak wroce to bede miala z kim popisac;p
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj no ale tak serio..
dziewczyna weźmie tabsy.. No ale chłopak.. ?A wyciskacie krosty ?
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-16 o 23:43 |
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Ja też kiedyś miałam problemy z cerą i to masakryczne..nie powiem żebym teraz miała idealną cerę, ale dobrane odpowiednio kosmetyki to podstawa.
kasienka robili Ci jakieś badania na poziom hormonów czy coś w ten deseń? Bo jeśli mi tabsy by pomogły na te comiesięczne niespodzianki to lecę do niego jutro z samego rana Obejrzałam sobie 3ci i 4ty odcinek KSD i tak się wciągnęłam..spodobało mi się a jak tam moja mieścine jadąąPośmiałam się, to teraz spać. Jutrzejszy dzień dniem elektrotechniki, dla odmiany;P dobranoc
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ilu najpierw lecimy do Ciebie na obijanie narodzin a potem do Kardashi na spacer z Blanką ![]() OMG! jutro na 8 ![]() ja od 4 lat mam dermoze okołoustną (czy jak to się tam pisze)
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 | ||
|
|
Cytat:
Ale to było jak miałam 14 lat i lekarka uznała, że nic złego się nie dzieje. A dziś wystarczyło USG żeby wszystko wyjaśnić... I nie dość, że tabsy pomogą na trądzik to jeszcze na to co USG znalazło...---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
no to bylby polew nic tylko isc do programu "najzabawniejsze zwierzeta swiata"
|
|
|
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
dooobra lece spać .. branoc paskudy
![]() ***
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynyyyyyyyyyyyyyy!! ! co ja najmądrzejszego narobiłam
pamietacie jak napisałam Wam ze eksio się do mnie odezwał? wczoraj stwierdził, że jedzie dzisiaaj do Wrocławia na jakieś tam szkolenie i fajnie by było jak bysmy gdzies poszli na kawę .. dzwonił do mnie przed chwilą (nie pomyslał że ludzie o tej porze śpią ;/ ) i zapytał gdzie idziemy to ja durna zaprosiłam go do siebie ![]() całe szczęście, że nie poszłam na angielski .. zaraz wstane i bede sprzątać .. wystroje się i wymaluję jak stróż w Boże Ciało i niech chłopak ma hahahah
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
angelkaa uuu a co na to tż?:P
Zaspało mi się nie chce na tą elektręę
|
#2937 |
|
Wtajemniczenie
|
przyjął to z godnością
![]() dziewczynyyyyyy!! .. o czym ja z nim mogę gadac ?
|
|
#2938 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla facetów też są tabsy, tzn nie antykoncepcyjne Ale inne leki które leczą trądzik hormonalny ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja przy byłym nawijam jak katarynka o dupie maryni |
|||||
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
no ja nie mogę wieczór mnie nie było i tyle do nadrobienia Angelka gadaj o wszystkim na pewno coś Ci przyjdzie do głowy ![]() ja uwielbiam wyciskać syfy xD szczególnie komuś A ja wczoraj byłam na imprezie było całkiem fajnie pomijając fakt, że jedna z koleżanek Tż'a tak się nawaliła, że co się kawałek przeszła to zaraz leżała na podłodze... żałosny widok... a co gorsza ona tak na każdej imprezie... Dwa piwa i pozamiatane...
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
o boony, Angelka.. do domu eksaa..
Ja po 5 latach milczenia złożylam eksowi życzenia urodzinowe to sie tak rozkręcił ze na ulicy zaczął do mnie zagadywać i zawsze się stresowałam o czym bede z nim gadała jak go spotkam ![]() Ale całe szczęście taką ma zrytą czachę że o takich głupotach gadalismy ze ło jeeeju i jak sobie bym pomyślała że miałabym z nim teraz być to bym w jakimś ośrodku dla wariatów wylądowała łeee.. niezaliczyłam poprawki z psychologii ![]() ale tylko jedna osoba wiem że zaliczyła ode mnie z grupy na ok 10 osób Ale mam nadzieje ze pedagogikę zalicze ![]() Asik łoo jeeeju jaka laska.. ![]() Wiecie co.. teraz jak np poszłam na sylwka.. i popatrzyłam co te moje dziewczyny po % wyprawiają too.. i aż mi sie wstyd zrobiło że ja też tak się zachowywałam. No po prostu masakra..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-17 o 12:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

Czasem jak fajny temat to i rozmowy w toku..