|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Arki, mi wystarczy szafa
![]() Jay - rosh
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Miss i jej szafy nie przebiję ale we wannie mi się zdarzyło kiedyś Ale to na serio była baranna wtedy i miałam do wyboru ciaśni się w pokoju pełnym nabitych ludzi ułożonych jak sardynki, przedpokój na brudnej podłodze albo właśnie wannę (którą sama wymysliłam będąc w potrzebie )Noooo. Ja lałam po nogach jak to czytałam |
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Ołł men
![]() Calli Nie wiem co Twoi rodzice na to wiesz A wanny nie mam ino prysznic Już i tak myślę jedną lokatorkę eksmitować Karola ja wiem że my spać nie będziemy w tym cały problem Marti balkonu ni mam Bardziej dygam ze nas po jednym dniu moje lokatorki wywalą za drzwi Jedna na szczescie powiedziala ze jakby po jednym dniu miala nas dosc to sie wyniesie na 2 nocke gdzieśśśś
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
dawno się tak nie uśmiałam
idę spać, dobranoc ![]()
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw mnie wykorzysta a później się zobaczy ![]() ![]() Ej a u mnie jako pierwsze wyskakuje "prezerwatywy, bielizna erotyczna, gadżety" Później ten blog a my jako trzecie ![]() Jay- roshem już tu ostatnio zarzucałam Cytat:
Więc teraz proponuję się nie kłąśc tylko zrobić opener festival jakiego we Wrocku nie widzieli ![]() ![]() Ale my tam tylko jedną noc będziemy Izi. Nie musi się nigdzie wynosić xDZnaczy ja wiem, że to może być dla nich shock ale liczę, że dadzą radę ![]() A nie! Dupa! Przecież to dwa dni rozgrywki są! 2 noce będziemy... O mamoooo... APOKALIPSA! ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- dobre jest nie ![]() Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ![]() Dobranoc tez zaraz spadam
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-21 o 23:56 |
||
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, bo to czerwiec tak? to ciiepło i na balkonie mogłoby kilka sie przekimac ![]() wszędzie dorze byle w kupie jakich baranów? ![]() one chyba jeszcze nie wiedzą kto i co tu będzie
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
No KArola mecze są 2 dni wlacha włacha!
A coby śmieszniej było ja mam wtedy zjazd i zrobie wszystko coby nie musiec fatygowac sie w tych dniach na uczelnie ale emm no jak bedzie to sie zobaczy ![]() Zaczynam się bac nalotu na moje bidne mieszkanie ![]() Trzeba bydzie posprzatać I czym ja was wykarmie? NAJLEPSZEGO MIKI!!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-21 o 23:59 |
|
|
|
#2888 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niech zrobi dwie. Albo i trzy ![]() Cytat:
Przypomłaś, i mi się coś rozjaśniło we łbie, ale same ze się bym nie pamiętała Żeby się rozdarły! Cytat:
Wtedy nie trzeba będzie oszczędzać siary Cytat:
![]() Zaraz sobie poczytam bajeczkę na dobranoc ![]() Cytat:
Nie opuszczę Was na noc, nie ma bata, nie chcę potem się dowiadywać, co się działo
|
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja mama na razie w piekarni pracuje, wiec moze jakis chleb podrzuci
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-03-22 o 00:02 |
|
|
|
|
#2890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam i nazad? świat o takim jeszcze nie słyszał , a na zakończenie sezonu-Żelkówmusze sie przygotować psychicznie ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() zrobi sie nalotpo drodze na jakiś sklep ![]() Cytat:
e nie no wole po meczu, albo cześć pytań przed a część po
|
|
|
#2891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znowu zrzutę zrobimy Pójdziemy do jakiegoś Kerfura, kupimy bochenek chcleba, salami z pieprzem, wódkę, piwo, chipsy "Złocisty kurczak" i jakoś wyżyjemy ![]() Właśnie bo to już po 24:00 ![]() Cytat:
![]() Zapamiętało mi się bo to bardzo zacny tołast był! I trzeba go koniecznie powtórzyć ![]() Znaczy i dla Ciebie na bilet oszywiście ![]() Czytaj czytaj Cytat:
![]() Przypomniał mi się mój kumpel. Poszliśmy któregos razu do piekarni bo głodny był jak się szwendaliśmy po mieście I wchodzimy do tej piekarni i były powykładane te chleby, bułki i wszelki asortyment co tam mają i powbijane tam w to te plakietni z cenami. I były jakieś tam kajzerki czy grachamki i napis: "Kajzerka 30gr" a obok leżała jakas inna i napis "Bułka wczorajsza 15gr". Kumpel podchodzi do lady i, pokazuje na tą bułkę wczorajszą i do babki: "A to taka nazwa???" Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-22 o 00:10 |
|||
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i papiery składać na magisterkezestaw obowiązkowy ![]() przypominaja mi sie dywagacje nt naszego spotkania na LŚ(bodajże 2 część) ze po meczach nie bedziemy spać tylko rokzminiać mecz i uśmiechy naszych
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już robi to nich uważa i robi tak żeby nie zrobić ![]() ![]() No. Później niby się ogarnęłam ale na początku było ciężko ![]() I jeszcze ten opierdziel od Miss na dzień dobry Aaaaa no i ognicho! To dopiero będzie sajgon! Jak ruszymy w te pola to nas do zimy nie znajdą ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- uciekam spać kochane ![]() Będę jutro ok 13:00 Dobranoc siatkarskich Ligowo światowych snóff ![]() PS: Marti ładny opis
|
|
|
|
|
#2894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za cóż? ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- a dziękować- to zyczenia które ja kiedys dostałam z okazji urodzin ![]() dobra też sie zawijam, musze przemyśleć wszytsko i poukładać w głowie
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziołchy poukładałam was w mej głowie na mej podłodze i łożkach dobrze jest
Teraz w życie wcielam plan dla moich lokatorek 'Skrzywienie mózgu wg Łonafajtowskich pał' Czytam im co lepsze teksty zaczynaja sie bac Póki co SeHrwus ! Do jutera ![]() A Sylwia jutr przyjdzie i zastanie plany ustawione i nawet swoje miejsce w mym mieszkaniu
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Misieekkkggg! Zdrófffffka!
![]() No. to czas na dobranockę ![]() Dobranoc! LŚ'owych snów!
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() co tam, jak tam?
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i jestem głupia
Edit: Mawahahaha mój siatkarz na dziś? Bartosz Kurek Zemsta jest słooodka
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-22 o 09:28 |
|
|
|
#2899 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
![]() spam cz1 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak chwaliłaś się:d aż zdziwiłam się co Cie napadło... chociaż u Ciebie to czasem pojawia się taka potrzeba pochwalenia się cudownym mężem ![]() Karola co tak agresywnie?? ![]() Co Ci?? ![]() Cytat:
![]() ooooo moja panno.... i dobrze po to jest dzień wagarowicza![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2900 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() cóż za strata.... Cytat:
Calli sama na to wpadłaś?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powitanie we wro swoją drogą... ale jaka podróż będzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() toż to prawdziwy najazd będzie sąsiadów uprzedź![]() Cytat:
damy radę staniemy wszystkie do garów![]() cześć nic tu... a tam co?? MISIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Siatkarz na dziś: Toni Kankaanpää Julian: Zapodaj cynk na kukule? Laska: sesja nie zając... nie ucieknie... (już raczej po sesji... ale ok... nie wnikam... )---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Szalone rady Kermita Gangstera: To, że lubisz się opie*dalać nie czyni z Ciebie Garfielda... ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Dobra rada Miecia: Pamiętaj zawsze wal kupę na uczelni - zaoszczędzisz na papierze toaletowym. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Boshe... Kobity... Gdzie Wy jesteście?? ![]() ![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem, ale zaraz spadam się uczyć
tak, tak jutro mam spr. z polskiego z XXlecia międzywoj.
|
#2902 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w mieście zrobić drobne zakupy gdyż lodówka świeci pustkami
, normalnie podjarałam sie tym wyjazdem ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430]na LŚ transparent możemy robić :d tam będzie tego wszystkiego, że nasz zabardzo uwagi nie zwróci ![]() na dogadanie pociągów jeszcze czas ![]() powitanie we wro swoją drogą... ale jaka podróż będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toż to prawdziwy najazd będzie sąsiadów uprzedź![]() [/QUOTE] tylko taki hmm widoczny żeby on był ![]() jedno jest pewne- nie bedzie nudno ![]() może niech sie przeniosą na ten nasz zjazd bo jak zadzwonią po smerfy....
|
|
#2904 | |||
|
Zadomowienie
|
a jeszcze bo wczoraj jakos nie zauwazyłam tego posta Arki moze temu gosciowi o to chodzilo zee nawet jak ktos jest ekspert to jednak nie ma wczesniej podanych pytan i po usłyszeniu pytania chwile musi pomyslec i poskladac te zdania jakos w kupę
ale to tylko takie moje wiecie juz wole analizowac astrologiczny wpływ na ostatnią kolejkę zasadniczą +Ligi Mężczyzn niż co poeta na danych zajęciach miał na mysliCytat:
![]() zdrowie solenizanta![]() kiedys sie interesowało astrologia takze wiecie.. ![]() Cytat:
mi tez ciagle losuje Mentosa ale juz sie wstydze to nawet wklejac zeby nie było ze jakas chora jestem czy coś ![]() ![]() czopek to mi sie zle kojarzy ja juz kuwa teraz mam siano w głowie nie wiem gdzie ja mam sie ustawiac i z kim. narazie to czekam co z ta robota jak mnie wezmą to hulaj dusza piekła nie ma ![]() Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430] z wykarmieniem się nie martw damy radę staniemy wszystkie do garów![]() cześć Szalone rady Kermita Gangstera: To, że lubisz się opie*dalać nie czyni z Ciebie Garfielda Dobra rada Miecia: Pamiętaj zawsze wal kupę na uczelni - zaoszczędzisz na papierze toaletowym. Boshe... Kobity... Gdzie Wy jesteście?? ![]() [/QUOTE] ja nie bede stwac nigdzie gdyz nie umiem gotować a nie chciałabym Was otruć ale za to moge kupic konserwy i Czpisy z Biedry dobre rady zawsze w cenie jestem zgłaszam się
że nie wiem o czym mówię Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-22 o 12:30 |
|||
|
|
|
#2905 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już my coś wymyślimy przecież bardzo kreatywne jesteśmy![]() z nami nie jest nudno od nas ludzie uciekają![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() za Miśka![]() ja grab! ja grab! jak mnie słyszysz?? ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2906 |
|
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18054618]
ja grab! ja grab! jak mnie słyszysz?? ![]() ![]() [/QUOTE]allo allo! Tu nocny jastrząb! słysze Cie głośno i wyraźnie
|
|
#2907 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2908 | |||
|
Zakorzenienie
|
No u mnie mniej więcej na taki zestawie wyżyłyśmy
![]() Cytat:
![]() A te lokatorki to faktycznie uprzedź na co sie zgodziły i co wpuszczają do domu Ucieszy się ![]() A nic konkretnego... Jaram sie tym naszym wypadem ot co! ![]() ![]() Cytat:
No tak mam że od czasu do czasu muszę Wam przypomnieć o jego cudowności ![]() Aaaa tam. To co zwykle :/ Tylko teraz więcej myślę Niepotrzebnie... Ale już mi lepiej... Wyjazd do Wro mnie uleczył ![]() Ba! Darmozjady! Wszędzie pojedziemy ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18052430]na Spodek to i ja może bym się pisała ![]() staniemy wszystkie do garów Siatkarz na dziś: Toni Kankaanpää[/QUOTE] Aaaaa... To ja muszę z rodzicami pogadać,m że ja chcę dostać trochę wcześniej mój prezent urodzinowy i niech to będzie kasa Wtedy objadę Wro, Łódź i Katowice ![]() ![]() Jak to mówi moja babunia: Gdzie kucharek 6 tam cycków 12... Tudzież gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść ale jest co po.dup.czyć ![]() Wątpię żeby coś z tego kucharzenia wyszło Kanapka Cytat:
Olej na jeden raz tą swoją redakcję i dawaj z nami ![]() Prooooszęęę ![]() |
|||
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
sprawa wygląda tak. jestem chyba w czołówce piszących w mojej redakcji... także na jeden weekend LŚ na bank pojadę.. ale tu się rodzi pytanie 'gdzie?'. najbliżej mam do Łodzi - także tam bym chciała najbardziej. no i moja koleżanka szykuje się na Katowice, bo ma tam ciotkę. także bym z nią na Spodek uderzyła. a biorąc pod uwagę jeszcze Memoriał w sierpniu i może sparingi w Rzeszowie.. wątpię, że wybiorę się do Wro - mam tam najdalej i w sumie Niemcy niezbyt mnie grzeją...
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
fejsbuk na dziś:
złota myśl Violetty: Kamień z nerki Bunia Ci powie: Nigdy nie ściągaj na teście ciążowym xD Siatkarz na dziś: Zbigniew Bartman!!!! (Arki coś o zemście wspominałaś Przepraszam ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A tak poza tym to hańba mi i wieczne potępienie! Powinnam skamienieć, oślepnąć i wyłysieć! Zdradziłam męża! Ja! Kurka! Czaicie! Co prawda we śnie no i w sumie nie tak do końca zdradziłam... No ale szlajałam się z innym! Mamusiu! Boshe jak mi wstyd! Jak ja mogłam! I to z kim... Z Igłą naszym kochanym!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Już i tak myślę jedną lokatorkę eksmitować

Niech zrobi dwie. Albo i trzy
)

Ale u mnie sprawa ma siem tak ze chce jechać do roboty za granice i nie wiem jak to i kiedy to bedzie. Bo spodek jest 8-9 lipca i nie wiem czy wtedy jeszcze będe w PL. Jak bede to sie pisze chociaz na jeden mecz w spodku