|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
joł
ja też wyspacerowana, nawet dość ciepło ale jeszcze wieje, więc myślę, że max 10st było ![]() ależ żałuję, że kupiłam Majce jasnoróżowe adidaski bo ona najpierw łazi, potem zakupy już w wózku więc się nieźle okopie tymi buciorami... od piątku mam zepsutą pralkę, wczoraj tz był poszukać jakiegoś fachowca więc naprawa dopiero jutro po południu już mam 2 kolejne a tak by ładnie schło na balkonie ![]() i jeszcze myszka mi się popsuła ![]() Anka - fajne klocuszki na spacerach jest siara bo ona szczeka na każdego psa jak jest w wózku to jeszcze ok, gorzej jak na nogach bo wtedy goni za nimi a te biedactwa z podkulonymi ogonami zwiewają |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
zamówienie zapłacone, powinnam mieć 50ml nilowego jutro, najdalej pojutrze w domu
chanel nie miało szans młoda śpi już, o dziwo. chyba ją długi spacer zmęczył. małż pojechał do pracy na 13 i wróci dopiero po 21 więc połaziliśmy sobie w trójkę. po południu też ją zabiorę oczywiście. |
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
dziendoberek
właśnie przed chwilą przyszedł kurier przyniósł ekspresik //a ja już kawę wypiłam // ale to nic muszę go zaraz rozpakować i wyczyścić z kawy i będę go testować anka ja też się zarejestrowałam do tego czegoś hmm nie pamiętam nazwy też będę testować jako ekspert //oczywiście jak mnie wybiorą // u nas też wiosna ale z dnia na dzień ma być coraz silniejszy wiatr a od soboty deszcze też mam okna do mycia i to nie mało ale mi się tak nie chce może któraś chętna |
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... też Ani pozazdrościłam i się zapisałam
Nerwa mam okropnego Mati i TŻ będą niepocieszeni bo u nas wszyscy lubią kwaśne
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam dziś Idze krupnik z rozmrożonego rosołu, ale niestety przez pomyłkę kupiłam tę grubą kaszę jęczmienną. muszę naprawić ten błąd bo jakoś mi nie pasuje
![]() jak wstanie to podgrzeję pierogi lidlowe i postaram się by ze 2 zjadła, i idziemy łazić. aaa, wczoraj oglądaliśmy tę "nostalgię" ale się zryczałam książkę czytałam kilka lat temu i też ryczałam, ale wtedy dziecka jeszcze nie miałam więc to było nic
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio lepiej Majce pasuje niż rosół, ale to pewnie chwilowe za to pierogów, naleśników za nic nie ruszy żadne obiadowe danie na słodko nie przejdzie...a szkoda bo ja lubię to chętnie bym zjadła a tak to nie jadam wcale bo tz też anty na takie jadło
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Mała kup sobie w lidlu:
http://www.bangla.babyonline.pl/arty...erem-p5588.htm są jeszcze ruskie i z mięsem. bardzo dobre
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane za cieple slowa.. ja to taka zawsze usmiechnieta babka, tu mowia,z e mam usmiech przyklejony..hihihi moze nadaje sie na prezenterke Anka fajne klocki Mala wspolczuje bez pralki, wytrzymalam bez pralki tylko tydzien - tragedia ![]() Jak tak czytam o Waszych dzieciach bawiacych sie ladnie klockami i puzlami to zastanawiam sie, jak to jest, ze u mnie puzle i klocki lataja w powietrzu, a Mario nie chce nawet patrzec, ze mozne je okladac.. jakis neicierpliwy jest
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochłonęłam już sama z pół pudełka, normalnie łyżeczką wyjadałam
|
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też doszłam do wniosku że to oświadczenie jest nie ważne co do ogórkowej to może dolej trochę wody z ogórków będzie kwaśniejsze Cytat:
Mała a jak robisz krupnik też już się kilka razy zastanawiałam nad nim ale nie wiem jak go zrobić a Karolek też za słodkimi daniami nie przepada u niego się liczą konkrety a pierogi to ja na słodko nie jem tzn kupuję tylko z kapustą i grzybami bo z mięsem miałam parę razy i mi nie smakują aa te z serem dobre są //jeszcze nie jadłam kupnych z serem / ja też te pierogi kupuję a jeszcze kupuję te od babuni tylko że w kauflandzie Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-03-23 o 15:36 |
||
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi - ja robię krupnik jak mnie mama nauczyła
wywar z mięsa, z warzyw daję marchewkę, o połowę mniej niż marchewki selera i pietruszki, zielony kawałek pora. ja to się trochę pogotuje to daję ziemniaki i surową kaszę bo to się krótko gotuje i ładnie zagęszcza zupkę
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie rowniez wszystkie dania na slodko odpadaja - nalesniki z dzemem, pierogi na slodko, nawet kanapka z nuttella, nie do zaakceptowania, w sumie to dobrze
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nutelli i dżemu też nie no ale czekoladę najbardziej kocha
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my już po pierogach, pewnie w ciągu 30 min. wyjdziemy gdzieś, przed siebie Kristi fajnie,że masz już ekspres. mój małż strasznie żałuje,że nie ma w pracy.. a tak mu nie był w domu potrzebny |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my dziś już na 2 spacer nie pójdziemy, chociaż teraz bardzo słonecznie się zrobiło...Maja usnęła mi dopiero o 14.30 więc pewnie obudzę ją o 17-tej a i tak będzie wrzask a tu obiad jeszcze
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Baby a ja słomiana wdowa dopiero teraz Was mogę lepiej zrozumieć jak piszecie że całymi dniami nie ma tż-tów...
Jowiszkowa czemu Chanel nie miało szans? ze względu na cenę czy zapach?
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
ale u nas cieplutko! zgrzałam się jak wracałam do domu
prawie zaczelam gwizdac, bo stopy to mi sie z leksza zagotowaly ![]() ide se schaba walnąć na patelnię, bo TZ pojechał na moto-przejażdzkę wyprobowac nowy nabytek
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa a własnie miałam Cie pytac o nostaLGIE
![]() Aniś daj mi swoją przemianę materii
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile kcesz to bier
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu zdecydował zapach,jak tylko wlałam na nadgarstek to byłam mile zaskoczona. Un Jardin Sur le Nil jest zupełnie świeży,trawiasty, na początku cytrynowy,taki mokry
wodna roślinność, tego szukałam. Już dziś mi wysłali więc jutro kurier dostarczy. Kupiłam 50ml za 166 choć mogłam 100ml za 195. ale ta pojemność wystarczy mi na lato, po co ma potem zimą leżeć.Nostalgię obejrzyj, warto. Choć różni się jak zwykle od książki. Iga zjadła 2 palcuszki, najpierw karmiła osła na papierze (z klocków wadera), potem lalkę, a na końcu jadła sama |
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Baby mam takie mega prasowanie, że boję się zejść do pralni
jakaś wysypka na plecach mi wyskoczyła czyżby truskawki taka pokrzywka, nic nowego oprócz truskaw nie jadłam Kasiulko współczuję samotności |
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obeszlam sklepy w poszukiwaniu fajnych butkow na wiosne, wszystkie super piekne - na obcasie 10 -cm, zadnych fajnych balerinek co by to do wszystkiego pasowaly . Jakbyscie sie natknely na cos fajnego na all rozmiar 40 dajta znac![]() U mnie tragedia z zebami.. dzis goraczka, marudzenie, zatwardzenie..
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zrobisz pół i pojutrze
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta absolutnie nic nie prasuj
![]() ja już mam winko, małż zjedzie pewnie dopiero na 21.30 |
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja żadnego oświadczenia nie wysyłałam do firmy na S nie lubię podpisywać cyrografów, myślałam że to jakieś bardzo ważne ale skoro to już 3 moja kampania, więc i bez podpisu na papierze działa no ale to jest coś za coś, muszę przeczytać ulotkę Wam przedstawić, że Lego jest super i och i ach ![]() Sportowe butki to może w Decathlonie, trzeba zajrzeć na ich stronkę, Wersta, ale my szaraczki i raczej buszujemy tylko po Deichmannach i CCC
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-23 o 20:58 |
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam obuwie na wiosnę jakie już mam, tylko te białe to raczej już na całkiem ciepłe dni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

ja też wyspacerowana, nawet dość ciepło ale jeszcze wieje, więc myślę, że max 10st było 
bo ona najpierw łazi, potem zakupy już w wózku więc się nieźle okopie tymi buciorami...
już mam 2 kolejne
a tak by ładnie schło na balkonie 

dzieki kochane za cieple slowa.. ja to taka zawsze usmiechnieta babka, tu mowia,z e mam usmiech przyklejony..hihihi moze nadaje sie na prezenterke
pochłonęłam już sama z pół pudełka, normalnie łyżeczką wyjadałam 
taka pokrzywka, nic nowego oprócz truskaw nie jadłam
. Jakbyscie sie natknely na cos fajnego na all rozmiar 40 dajta znac