|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cytat:
![]() Niezłe grono zapuszczalskich się zebrało, w takim razie, nic tylko się wspierać, i bić jak ktoś wyłamie się Dziś mam dzień leniucha, nic nie będę robić, może trochę posiedzę nam niemieckim, bo zaczynam naukę od podstaw, więc trzeba się skupić i wmusić słówka na pamięć. A tak to będzie malowanie, depilowanie, balsamowanie, kremowanie i inne
|
|
|
|
#872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do niemieckiego to nigdy go nie lubilam i mimo ze mialam jako obowiazkowy jezyk w szkole to na znak buntu nie uczylam sie go ![]() angielski jeszcze ok bo bez niego teraz ani rusz, ale co do drugiego jezyka to powinien byc zawsze wybor (niemiecki lub francuski). Jestem lekko uprzedzona do Niemcow. Co mam w pracy klienta Niemca to tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze sa niesympatyczni
|
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba coś zrobić dla siebie na wiosnę ![]() Ja właśnie miałam obowiązkowy i prowadzący język - angielski, w liceum. Dodatkowy - francuski. Ale na studiach odbyło się głosowanie, dziewczyny wybrały niemiecki, a ja głosowałam za hiszpańskim. Ale decyzję podejmowano większością głosów, a na hiszpański były tylko 2 spośród bodajże 16. Zawsze jakoś udawało mi się wywinąć z tej nauki niemieckiego. A teraz już nie. I jest problem, bo trzeba się uczyć Mam pytanie (znowu ): Idę z tż na Komunię do dziewczynki. Nie chcemy jej dawać pieniędzy w kopercie. Ja jestem zwolenniczką dawania prezentów, które można później dotknąć, wspomnieć, użyć itp. Mam kilka pomysłów, co jej kupić. Zweryfikujecie je? ![]() 1. srebrne pudełko/szkatułka w kształcie serca; ale faktycznie srebrne kupione u jubilera. 2. iPod w jakimś fajnym dziewczęcym kolorze lub dizajnie. 3. srebrne kolczyki z łańcuszkiem (taki komplecik). 4. po prostu łańcuszek srebrny.
|
|
|
|
#874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niemieckiego nie lubię. Jak mieszkałam we Francji w wakacje z Niemcami i przy śniadaniu ich słyszałam to coś mi się działo po prostu ;/ |
|
|
|
|
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
Ja niemieckiego nie znoszę też . Masakra nic mi umiem. Dlatego jestem na filologii angielskiej
na brytyjskim akcencie ale niemiecki niestety też mam
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak wogóle to hej laseczki ![]() zmieniłam avatara więc niektórzy mogą mnie nie poznac
Edytowane przez nikolla87 Czas edycji: 2010-03-30 o 10:22 |
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to nie szukalas jeszcze nowego lokum? Czy masz cos na oku ale nie potrafisz sie zdecydowac? Mala Mi hiszpanski jest cudny jak bylam mlodsza to sobie sama kupilam samouczek hiszpanskiego razem z kasetami ale wiadomo ze nic juz nie pamietam i nauczylam sie zaledwie paru zdan np "como te llama?"- jak sie masz? czy cos takiego ![]() co do prezentu to mysle ze ipod bedzie najlepszy. poszpanuje przed kolezankami ![]() pudelko bedzie lezec to wiadomo a co do lancuszka i kolczykow to mysle ze docenilaby to osoba starsza gdyz taka dziewczynka chyba nie bedzie sie miala zbytnio gdzie w to wystroic :P ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- ja Cie poznaje :P a czemu avatar zmienilas co ?
Edytowane przez pomidorowka1 Czas edycji: 2010-03-30 o 10:25 |
|
|
|
|
|
#879 |
|
Konto usunięte
|
Mi się też hiszpański podoba ale łacine mi z gramatyki przypomina a ja łaciny to nie znoszę
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze będę musiała się głębiej zastanowić nad tym prezentem komunijnym, ale dzięki
![]() A najgorsza kwestia to ubiór - tż rodzina po prostu musi zawsze wyglądać idealnie i oni już buty na tę komunię kupują. A mnie zwyczajnie nie stać na żadną szykowną kreację. Z resztą to tylko komunia, nie wesele. Więc mam zamiar się ubrać za małe pieniądze i to w coś, co potem mi się przyda. Nie wiem czy znów nie zrobię polowania w lumpach. Bo oglądam rzeczy na allegro, ale z moimi wymiarami jest naprawdę ciężko coś wybrać. Bo ktoś spartaczył mi figurę
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie chodzi o to, że nie. Ja tam tak naprawdę przychodziłam tylko spać! I rozeszło się o to, że para, która obok mnie wynajmowała pokój dostała kawalerkę(tzn, chłopak dostał) Powiedzieli właścicielom(starym dziadkom) i ok. Pogratulowali itp. I powiedzieli, że ja przez kwiecień mogę nadal być w tym swoim pokoju za te 600 zł(para płaciła 900) z racji tego, że i tak mnie tam nie ma, w międzyczasie zacznie się kogoś szukać do tego 2 pokoju. W czwartek wieczorem przyszła chętna na ten 1 pokój wolny i powiedziała, że za 750 zł go weźmie bez problemu, a ja powiedziałam że 750 nie dam, ale 650 jeszcze(wtedy oni mają 1400 za 2 osoby) a co za tym idzie o 1 osobę mniej rachunki. To zaczeli wydziwiać, że nie i kazali mi się wyprowadzić pierw do 10, a od wczoraj lata za mną dziadek i za lokatorami, którzy tutaj są i każe Nam się wręcz wynosić! A no i powiedział, że jak ja nie znajdę pokoju to Ci obok mają "BAGAŻ"(w sensie, że ja zabrać ze sobą. To jest po prostu chamstwo. Jak można być tak beszczelnym w tym wieku, żeby przylatywać co 10 minut na górę i kazać się wynosić, tym bardziej, że wiedzą że ja pracuję, nie mam czasu szukać mieszkanka no i są Święta. Tym bardziej, że ja dowiedziałam się o tym 3 dni wcześniej. A oni wiedzą od 3 tygodni, że para się wyprowadza. A no i niby obowiązuje mnie miesięczne wypowiedzenie(o czym przy wyprowadzce nie omieszkam im powiedzieć, przy czym im powiem, że jeszcze do Urzędu pójdę i to sprawdzę. Niby jesteśmy w 3 zarejestrowani , co jest nie prawdą bo tylko 1 podpis był złożony na umowie. I narobię im takiego problemu że zoabczą.
A no i zaznaczam, że mieszkanie owszem było duże, ale pralki nie było, żadnych sprzętów AGD, łóżka rozwalone, szafy także. Więc za taką kasę ! ;/;/ A i jeszcze w zimie marzliśmy bo nie grzali, trzeba było co chwilę chodzić się prosić o włączenie ogrzewania przy czym i tak było za chwilę wyłączane ![]() Uff musiałam trochę ponarzekać. Ale to jacy ludzie są chamscy przechodzi ludzkie pojęcie. Mam 2 pokoje na oku, dopóki nie podpiszę umowy nie jestem ich pewna, więc mówię Wam hardkor. |
|
|
|
|
#883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do lumpow to tez lubie w nich grzebac ![]() a jaki Ty wogole rozm nosisz? Bo tak piszesz jakbys miala z 50 :P jest masa ubran na kazdy rozmiar wiec nie maruuudz
|
|
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A staruszkowie pewnie na starość zaczynają mieć swoje humory i dziwactwa, bo to z czasem przychodzi, niestety. Dlatego ich nie zrozumiemy, dopóki same się takie nie staniemy. Pewnie trafią się im jeszcze jacyś niewygodni, hałaśliwi lokatorzy, którzy dadzą im popalić, to jeszcze będą żałować, że cię wygonili. Cytat:
![]() Ale wynajde coś na siebie, do 16maja mam dużo czasu. Może nawet dziś pójdę pogrzebać A odnośnie rozmiarówki to właśnie wiem, że wybór jest duży. Z resztą mam pewne miejsca wybrane, gdzie dokonuje zakupów. Ale chodzi głównie o to, że spodnie/spódnice noszę w rozmiarze 38. A górę 42
|
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
Łacine niestety na studiach miałam. Nie nawidze! Okropna. Jakieś deklinacje koniugacje bóg wie co.
Ja mam figurę masakra jestem strasznie szczupła i wysoka stopy duże łapy długie zawsze rękawy krótkie we wszystkim i nie mogę znaleźć ciuchow. Ale lump mam fajny tam gdzie studiuje więc chodzę na łowy czasem i się wcale nie wstydzę bo nie stać mnie na bóg wie jakie ciuchy. A tam można trafić oryginalne nawet z metkami. Ostatnio kupiłam pasek czarny lakierówany z metka i stanik z lasenzy za 2.70zł!
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja taki mały krasnal jestem
|
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
|
Jedna jeczy ze za tega, drug ze za chuda a ja ze za plaska
to sie dobralysmy.Kachaaa no to sie nazywaja ceny godne lumpexa, u mnie trzeba miec 20zl na byle t-shirt (dajcie spokoj )Mala Mi jak mi sie podobaja tuniki w Promodzie no ale ceny poki co niskie nie sa---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- a jakbys byla szczupla i wysoka to bys chciala pewnie co innego :P widzialyscie J.Simpson? Wcale nie jest ani zbyt szczupla ani wysoka a mimo to niby "som sex" ![]() http://thecount.com/wp-content/uploads/jsimpson0l.jpg |
|
|
|
|
#888 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie jest wcale fajnie jak ludzie ci wmawiają że nic nie jesz a ja jem co chce a nawet 50kg nie waze
skóra i kości mam tam rodzinnie,moja mama taka sama
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście jest, co sobotę, handel, gdzie widziałam fajną tunikę, ale jeszcze nie zaoszczędziłam na nią Z resztą mogę znów się w nią nie zmieścić po prostu.Ja chodzę tylko do tych lumpków, gdzie można kupić na kg, do innych rzadko. Aczkolwiek zdarza się. W jednym są ubrania za 10zł/kg i to mój ulubiony ![]() Kacha, innymi się nie przejmuj, ważne to się sobie podobać, nie? Pewnie masz figurę modelki Ja za to jestem karzełek
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-30 o 11:11 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz waze 51kg i jest mi b.trudno ta wage utrzymac chyba efekt jojo czycha na moja nieuwage
|
|
|
|
|
|
#891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też mam czasami problem z długością rękawów, najtrudniej mi kupić marynarkę chyba a co do figury to jestem proporcjonalna w miarę, ale przydałoby się zrzucić na wiosnę zimowe kg łeee, a ja nigdy nie umiem nic fajnego znaleźć w lumpku
|
||
|
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważaj na jojo, to najgorsze, co może być. Ale nie można się też głodzić. Ruch to podstawa, nie? Ja na ruch nie narzekam, ale mogłoby być lepiej. Ty jesteś zapracowana to pewnie nie masz tyle czasu, żeby jeszcze znaleźć dziennie 2 godzinki na siłownie.
|
|
|
|
#894 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kurcze jak pare razy bylam to nie moglam sie napatrzec kurcze jak jest dostawa to ludzie na polu stoja... czasem przechodze obok ciucholandu---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ja zawsze bylam cuda ale przez jakis ostatni rok mam malo ruchu lenistwo i pare kilo przytylam mam beznadziejnie bo mi w biodra idzie moze macie jakies fajne cwiczenia? niby jeszce 50 nie mam ale chcialabym miec 44 kg, bo jestem raczej niska
|
||
|
|
|
|
#895 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi zawsze na pierwszy rzut rosna boczki i brzuch. Glodzic sie nie glodze a co do silowni to mam w miesiacu 10dni wolnych wiec moglabym chodzic ale jakos sie krepuje w takim skupisku obcych ludzi ![]() Ty sie przyznaj ze Twoj TZ Ci tak dogadza, tu batonik tu ciasteczko i tym sie wkupuje w Twoje łaski Chodzilam do klasy z dziewczyna ktora byla kragla, nie bardzo gruba zwyczajnie tezsza. Schudla chyba z pare kilo i mimo ze nadal nie jest szczupla to fakt faktem jest duzo lepiej a pewnosci siebie nabrala ze wyglada jakby łaske robila ze "czesc" odpowie ![]() az mi sie smiac chce jak ja widze ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
takie kobiece to jest
Edytowane przez pomidorowka1 Czas edycji: 2010-03-30 o 11:50 |
||
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak tyję czy chudnę to w pierwszej kolejności idzie mi w biust i w ramiona chyba ale to wina tż! to on mnie ciąga po tych wszystkich pizzach i kebabach za to jest bardzo chudy i za nic nie może przytyć, mimo moich usilnych starań
|
||
|
|
|
|
#897 |
|
Konto usunięte
|
to szkoda szukalam w necie ale jakies durne sa tam cwiczenia... no niby kobiece ale mnie wku...
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz mi koleżanka z 2 pokoju pisze, że dziadek przyszedł z pretensjami, dlaczego chodzi i kłamie babce że tu ktoś był. A ona w dodatku nie ubrana, chce się isc ubrać do pokoju a ten za nią z wrzaskiem. Szczyt wszystkiego
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#900 |
|
Konto usunięte
|
mi tak kiesys odwalilo ze codzienie chodzilam na zpiekanke
ale o dziwo nie tylam, od paru lat jem codziennie slodycze cala czekolada to norma i tez jakos nie tylam, wiec nie wiem czemu teraz mi idzie w biodra ale biore sie za siebie jak na razie od niedzieli odstawilam slodycze,i szukam jakis fajnych cwiczen![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- pewnie tak oni wogole maja lepiej hhe---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- a wracajac do niemieckiego to ucze sie od podstawowki i nic nie umiem kiedys sie wzielam do pracy bo bylam zafascynowana chlopakiem z boysbandu ktory byl niemcem, w sredniej nawet mi szlo mialam fajna nauczycielke ale ter\az na studiach komplenie pozapominalam ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

no ale ceny poki co niskie nie sa
Z resztą mogę znów się w nią nie zmieścić po prostu.
też mam czasami problem z długością rękawów, najtrudniej mi kupić marynarkę chyba 
oni wogole maja lepiej hhe