|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() I widzisz tylko przylazłaś i już zaczynasz ![]() Tylko by się podkładała między nogi ![]() To duże masz to okno skoro już 5 dzień i ciągle nie możesz skończyć
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
pies ich trącał
Cytat:
myślałam ze skojarzysz z czymś innym ![]() to jak tam juz chcesz
|
|
|
#3963 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tzn postaram się![]() wzruszylas sie?? ![]() bede do łóżka zabierac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18258538]
i częste rozmowy też wskazane [/QUOTE]to chyba czas zacząć rozmawiać z moimi, może urosną ![]() Cytat:
![]() Dobry patent ![]() Nie ważne jak i gdzie byle z Kurkiem ![]() Co CI POwiem to Ci POwiem ale CI POwiem, że nie ![]() Będziesz musiała mi to wynagrodzić ![]() Cytat:
Tak wiemy Twój mąż ma małego
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-31 o 14:19 |
||
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
dobra ide na to jajko
wpadne do Was wieczorem ![]() baaaj
|
|
|
|
#3966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
balkon wam odstąpie straszna właśnie małe [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18258909] tez bym sie rzuciła [/QUOTE]no właśnie a ona co a prpopo Pierra to ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoko. To niedługo wpadniemy do Ciebie
![]() Cytat:
tez bym sie rzuciła [/QUOTE]No właśnie, też nie czaję dziewczyny. Ale może ona nie wiedziała, że dobry Frencz nie jest zły ![]() Karola też kiedyś o tym myślałam, ale obawiam się, że taka robota jest dla małych dziewczynek tylko. Takich niepełnoletnich ^^ Ale zawsze możemy się przebrać Albo odmłodzić - wiesz, botox i takie tam
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od czasu do czasu Ci się żal kogoś zrobi ![]() To przez Ciebie. Twoja moc działa aż tutaj! ![]() Ale nie sama... Z Wami ![]() Tak jest. Czytaja i się nie odezwą :/ A powinnam? Z czym?[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18258909]będę tzn postaram się![]() wzruszylas sie?? ![]() bede do łóżka zabierac [/QUOTE]Się okaże ![]() Nooo Pod podusię kłaść
|
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec strojenia się bo goście przybyli, teraz będą dresy i zero gładzi szpachlowej na twarzy
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18258909] nie wyprowadzajmy jej z błedu... niech tkwi w tym przekonaniu [/QUOTE]Ale to tak trochę nie w porządku wobec koleżanki
|
|
|
|
#3970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! Ania! Patrzaj! ![]() http://przegladligowy.com/fotorelacj...ry,630,photo,6 Cytat:
![]() Ooo ![]() Niech on już przychodzi do tej Skry ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A niby jakim cudem Wy sie macie lepiej orientować w parametrach mojego męża... To chyba ja jestem bardziej na bieżąco nie ![]() Także mówcie sobie co chcecie. Tyle Wasze co sobie pogadacie a ja i tak wiem swoje ![]()
|
|||
|
|
|
#3971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej może po prostu dziewczyna nie lubi chłopców ![]() Cytat:
O to w *uj Wam tego botoksu pójdzie, zbankrutujecie ![]() Cytat:
![]() Me moce nie sięgają aż tak daleko To musi być cos innego ![]() Ohh jaka z Ciebie dobra koleżanka nawet Nas uwzględniłaś. Pytanie tylko co będziesz chciała w zamian. ![]() I uprzedzając Twoją odpowiedź nie kupimy Ci Kurka ani tego Jego bohomaza Pod kołdrę kłaść, pod poduszką żadnych korzyści nie będzie
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-31 o 14:33 |
|||
|
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
no heloł: Bumerang, Australijczycy<----skecz
Cytat:
racjaCytat:
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie skończ, dopiero zaczynam ![]() Wyglądasz na wyrośniętą nieletnią ![]() Już my z Ania mamy swoje dojścia i wtyki
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej do kogo pijesz?? Ja jeszcze na Titanicu i Armagedonie zawsze ryczę... I na Pearl Harbor ![]() To skoro już uprzedziłaś moją odpowiedź to ja nie mam nic do dodania Przejżałaś mnie ![]() WIEM! Możecie mi kupić koszulkę Skrową- Kurkową. Jedyne 140zł... Proooszęęę ![]() Ale taki plakat to ani pod poduszką ani pod kołdrą niewiele może zdziałać
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej nie kojarzę. Pewnie jak mi powiesz o co kaman to będzie zaskok dopiero "nooo taaak"
Ale nie czaję obencnie ![]() Ej nie śmiać się. To jest mój i Ani patron ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tego nie zniese ![]() Oj tam. Trochę gipsu tu i tam... I obleci ![]() Chciałabyś ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Męzowie po zakończeniu kariery też będą takie mieli... Czas się napatrzeć na takie i oswajać się z takim widokiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Heeeejjj miałam dziś trochę czasu przed wyjściem do pracy i się prostownicą pobawiłam Ale mam ładną fryzurkie teraz... A włosy jakie mięciutkie i milusie
|
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pewnie na wszelkiego rodzaju gniotach romantycznych ![]() Myślisz, że nie mam na co wydawać kasy. Co prawda ostatnio znalazłam skitrane 150 zł ale wydam je na coś innego niż ten Twój chwast ![]() Cuda się zdarzają, trzeba wierzyć mocno i głęboko A z 2 strony skąd wiesz, że niewiele może zdziałać ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() Ni *uja nie chciałabym ![]() Twój to jak tak będzie dalej wpierdzielał słodycze to wcześniej mu urośnie i nie siurak a daszek
|
||
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oglądam takich rzeczy. Sa dla mnie beznadziejne i żenujące... Chyba jestem za mało kobieca No miałaś 150zł i się nie podzieliłaś. Trzeba była na LŚ odłożyć... Więcej wódki byśmy miały ![]() ![]() Bo już próbowałam No to o co te dyskusje ![]()
|
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mów za siebie ![]() Cytat:
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kogo I zastanów sie porządnie zanim odpowiesz bo już raz mnie obraziłaś dzisiaj ![]() Sprawdź może na allegro można dokupić trochę kobiecości ![]() Nie wydałam czytaj okiem a nie brzuchem. Na LŚ to już mam kasę odłożoną ![]() Z plakatem Kurka i co nie wyszło, dzieci nie ma Widocznie za mało wierzyłaś albo miałaś dni niepłodne
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-31 o 15:07 |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówi się że łatwiej go będzie przeskoczyć niż obejść tak brzmi trochę ładniej
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
HEJKA !
![]() ![]() Arki, Joaa: podobno Sehr był w Renomie ! ![]() jak pojadę tam na zakupy 8nastkowe to będę się rozglądać
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi kasy... Oszczędzać muszę A z mała zawartością kobiecości w kobiecie też da się żyć ![]() Wybacz. Przeczytałam "wydałam" zamiast "wydam" ![]() Ten mój temperament Za szybka jestem Dni niepłodne. jak nic
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam precz z mojej głowy!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Rób mu zdjęcia i śledź do oporu... Może z kolegami przyjdzie akurat ![]() ![]() Cytat:
![]() Spadówa Nawet się nie zastanawiam już nad tym
|
||
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym wyjątkiem kiedy czasami odczuwasz smutek ![]() ![]() Ale szybkie akcje za to sa : A z tymi dziećmi to akurat dobrze. Za młoda jestem
|
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ustaliłyśmy, że to Ty dzisiaj wegetujesz w mojej także sorry Batory znajdź sobie inny mózg ![]() No tak na pewno przyciągnie ze sobą Kurka ![]() Karola postaw sama na siebie może coś wygrasz ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
A to sie liczy ![]() Jak już Cię czas posunie i będziesz w odpowiednim wieku do reprodukcji to szybka piłka będzie za krótka na stworzenie dzieciaka I wtedy będzie lament i histeria
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Niektórzy potrafią tęsknić i kochac i lubić... I niektórzy są tego warci żeby o nich pamiętać i nawet coś więcej! 
ja w swoim pokoju myje okno 5 dzień i jakoś jeszcze nie umyłam
Ale mi się zrobiło... No tak... No zrobiło mi się...