|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam na wymianę: wysoka i średnia półka.
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18250162]A ja?
Zapomnialas o truskawkowej kolezance [/QUOTE]Nie zapomniałam tylko zastanawiam się... Może będzie mi łatwiej: co byś mi zaoferowała?
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja klasycznie po serum - mam pryzmy i różne meteorki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
serum EL? jest już wymienione
chyba muszę jakoś bardziedziej wyraźnie to odznaczyć ![]() pryzmy powiadasz? a jak dostać się do twojego wątku bo może wygrzebałabyś u mnie coś innego?
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
wątek zamkniety, ale gdzies tam na 1 stronie jest, pryzm tam nie ma to soft white
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-31 o 19:38 |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18267529]Nic nie bede proponowac. Sama wybieraj
odpowiedziałam w II wątku Wredoto |
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Peonies niestety dla siebie znalazlam tylko flaszeczke elle.
Puder guerlain jest w kamieniu, prosze przedstaw mi co bys dokladnie chciala za swoja flaszke bo napewno nie kalkuluje mi sie oddac escady + bazy lancome za ellcie. |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

.