|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Hej ciotki, Marcelek z tej strony
a tak na serio, to jeszcze ja 2w1 Jojla widzę, że masz przeprawe u stomatologa Mój próg bólu w ciąży się obniżył i nieźle mnie wbijało w fotel u dentystki ![]() Sweet, podoba mi sie ta Twoja praca taki luz ![]() Teofano, powodzenia w wyborze sukienki choć chodzić w sukienkach lubie, tak nienawidze ich przymierzać Simpatica jak tam Ola? Ev widzę, że już myslisz o świętach Ja jeszcze okien nie umyłam U mnie znając życie święta będą nudne, smętne i oby szybko się skończyły... Oczywiście rodzinne nie będą... Pavlinecko, ooooo widzę, że Ty juz u TŻ ![]() Antunko, jaki kolorek masz na włosach?? Odebrałam w końcu dyplom ze szkoły i hmmm wcale nie czuje jakiejś satysfakcji... Jednak jeszcze kiedyś będę musiała pomyślec o kontynuaacji studiów... Na tą chwilę myśle o studium, jak nie spróbuje to będę żałować... W domu yyyy lewo jednym słowem, ale już Wam nie raz pisałam o akcjach rodzinnych, więc tym razem sobie daruje
|||||||||||||||||||||
|
|
#3872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh dzisiaj nawet spoko, chociaż bolało założyli mi lekarstwo, żeby dziąsło nie bolało ale muszę usunąć chirurgicznie tą paskudną ósemkę Poza tym ogólnie się załamałam - mam za swoje i za unikanie dentysty na każdym kroku - mam dużo ząbków do leczenia Cytat:
Marcelku a jak czuje się mamusia? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasem zaciskając zęby ale nie zapominając, że to Ty masz się dobrze czuć i nikt nie powinien Ci w tym przeszkadzać
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też sie podoba
Niby narzekam i marudzę, że muszę tam siedzieć, ale tak naprawdę dla takiego leniwca jak ja to praca wymarzona ![]() Fajnie, że do nas zajrzałaś Chciałam sie pochwalić, a raczej zadeklarować, że od 01.04 czyli od czwartku biore się za siebie i zaczynam ćwiczyć tak na poważnie Jeszcze mam 2 dni spokoju, postanowiłam zacząć od początku miesiąca. Będę ćwiczyła 8 minute legs, 8 minute abs, hula-hop znowu wkracza do akcji i oprócz tego mam nadzieję, że przestanie w końcu padać, więc wskoczę na rower Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na mięśnie pośladków?
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś brąz. Ostatnio miałam czekoladę Castinga i bardzo dużo osób powiedziało mi, że mam ładny kolor i że pięknie się błyszczą
Teraz kupiłam inna farbę Loreala (w Biedronce były z odżywką) ale nie pamiętam jaki to był kolor. Fajne, że zajrzałaś. Mam nadzieję, że święta będą jednak miłe. Ja lubię święta a do tego mam Wojciecha pod opieką więc przyjemnie jest malować pisanki i chodzić do kościoła z palemką bo bez niego święta nie są takie radosne ![]() Cytat:
Dwa dni temu kupiłam vite z płytą z ćwiczeniami na pośladki ale jeszcze jej nie otworzyłam
|
|
|
|
|
#3875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
) no i jakąś tam wędlinkę, może np. szparagi w szynce albo coś takiego.Ze słodyczy planujemy z TŻ upiec babkę (pierwszy raz) i takie pyyyszne ciastka multiziarniste z przepisu, który mam od mamy TŻ. Bardzo lubimy też oboje żurek, więc niewykluczone że też sobie ugotujemy a reszta to już u rodziców ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3876 | ||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym szybciej "zrobisz" ząbki tym szybciej będziesz miała je z glowy na jakiś czas ![]() Cytat:
Mnie to czeka w czerwcu ![]() Pracy zazdroszczę Szczególnie, że masz z kim pogadać Cytat:
tylko poluje na promocje w ross Cellulit w ciązy to dopiero hardcore ![]() Wojciech?? ![]() Ja już wiem, że święta będą du...ne no ale rodzinka sama stwarza takowa atmosferę więc ....Cytat:
![]() ![]() Pomalowałam paznokcie w ramach yyyy polepszenia humoru
|||||||||||||||||||||||||
|
|
#3877 | |
|
Zakorzenienie
|
haj laski
![]() witaj nie wiem czy to juz zęby powoli się jej zawiązują czy co bo tak się skubana ślini strasznie i wszystko do buzi pcha...( oczywiście jak trafi bo zwykle to udaje jej sie w czoło chyba szczepienie tak na nią wpłynęło bo akurat w pt byliśmy ![]() Cytat:
wierze w Ciebie <>><><><> a ja też farbę sobie kupiłam, we śr sie wybieram do fryzjerki i się odświeżam na święta <><><><> jeśli chodzi o sukienki to ja je uwielbiam - tak jak i szpilki a ponieważ w ostatnich latach miałam dużo wesel to sobie zakupiłam ich znaczna ilośc więc teraz chciałabym się w nie z powrotem mieścic ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Zgadnij zostało Ci 5 tyg do końca? |
|
|
|
|
#3878 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Simpatica, to oby się Oli częściej powtarzały takie długie nocki
![]() Nom, ostatnie 5 tyg w zależności czy mały będzie miał chęć "wyjść" wcześniej czy później
|||||||||||||||||||||
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że mamusia daje radę ![]() Cytat:
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i dziękuję za kciuki. Przydzadzą się na pewno
![]() Ale u mnie paskudna mgła, nic dosłownie nie widać Do tego jakoś pochmurno i w ogóle mało wiosennie, co niezbyt mi się podoba Przyszłam właśnie do pracy i już wiem, że to bedzie leniwy dzień jak tylko przy tym biurku usiadłam. Jakoś ono sennie na mnie działa ostatnio ![]() ZGADNIJ ale szybko ta Twoja ciąża zleciała. Pamiętam jak jeszcze niedawno dowiedziałyśmy się, że będziesz miała dzidzię, a to już końcówka ![]() JOJLA jak postanowienie sie nie uda, to zawsze mogę powiedzieć, że było primaaprilisowym żartem, żeby wstydu nie było, że wymiękłam Bo wiesz znając mój zapał....![]() Miłego dnia życzę
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść grzecznie na wykład a tymczasem nie zdąrzyłam się wyrobić więc wracam zaraz do domu Odebrałam dzisiaj sprawdzoną przez promotorkę magisterkę (a raczej jej część) i czeka mnie żmudne poprawianie Ale to po świętach Zgadnij to już za 5 tygodni?? A wydawało mi się, że jeszcze tyle czasu zostało do tego dnia. Widzę, że imie wybrane to i pewnie wszystko gotowe na przyjście małego
|
|
|
|
|
#3882 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jojla ząbki ważniejsze
![]() Sweet, u mnie za to słonecznie i wietrznie Jeszcze kilka h i do domku ![]() Antunko, ano ost 5tygodni mały juz jest we wszystko obkupiony Zostało tylko przygotowanie łóżeczka i takie tak drobnostki
|||||||||||||||||||||
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze może jak dostanę weny to coś tam dopiszę ale generalnie myślę, że to co jest powinno być wystarczające połowę części badawczej też już mam napisaną ale wymaga jeszcze udoskonaleń No a opiekunkę mojej pracy będę dręczyć dopiero po świętach bo ostatnio nie ma dla mnie w ogóle czasu. ale mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży i zrobię z nimi porządek to później już nie będę mieć tego typu zmartwień ![]() Hehe chyba pierwszy raz w życiu coś wylosowałam ![]() dostanę żel Dove Widziałam, że Kama i Dolce&gabbana też będą testować ![]() Takie nic a jednak mi poprawiło humor ![]() Buziaki
|
|
#3884 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
sama w to nie wierzysz
![]() Cytat:
![]() wchodzę w to :P Cytat:
więc tym bardziej 1000 ale z drugiej strony, jakbym się uparła to bym sobie kupiła.... zawsze można nie jeść nie pić i w ogóle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak się czujecie? ![]() Cytat:
mam gorzej ale dziękiCytat:
Cytat:
3mam kciuki ![]() p.s. jeszcze jutro i koniec... weekend... w końcu pozdrawiam
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście u mnie po południu też słońce wyszło i było cieplutko
Dobrze, bo już te deszcze zaczynały mnie dołować ![]() Cytat:
Ja jedyne co wygrałam to piłka do siatki w biegu na 600m w gimnazjum i piórnik w konkursie recytatorskim w przedszkolu, więc i tak Ci zazdroszczę ![]() TEOFANO a Ty gdzie babo byłaś jak Cie nie było? ![]()
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co tu taka cisza? Gdzie są wszystkie? Jojla to bardzo dużo napisałaś już magisterki. Ja kończę część teoretyczną a badania nadal w toku. Chciałabym już to skończyć bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia. A jeszcze 2 egzaminy mnie czekają przed obroną
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... gdzie jesteście kobiety?
![]() Ja dzisiaj wegetuję, bo znowu od rana pada ![]() Na poprawę humoru zapisałam się na jutro do kosmetyczki na zrobienie nowego wzorka na pazurach, bo stary mi sie już znudził i może na solarium też skoczę, bo dawno nie byłam, a bladością nie chcę straszyć ![]() A poza tym zaraz sie zabieram za domowe spa. Nogi trzeba ogolić i w ogóle... jakieś peelingi i te rzeczy. Porozpieszczam się trochę. A co! ![]() Miłego popoludnia
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja właśnie skończyłam pucować mieszkanie nie chcę po świętach wrócić do nieposprzątanego uff trochę się zmęczyłam.Cytat:
przecież jesteśmy wyjątkowe ![]() Cytat:
Ja mam podobne plany z racji, że zostałam sama na mieszkaniu bo TŻ dzisiaj już pojechał do domu. ![]() Buziaki
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Mnie coś ostatnio naszło na zakupy Zaopatrzyłam się w buty, bluzkę koszulową (od dawna takiej szukałam), no i oczywiście doszło też parę nowych książek. Trzeba też w końcu otworzyć sezon rowerowy
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
JOJLA to my obie dzisiaj dzień dziecka mamy
Ja już jestem po kilku zabiegach upiększających Zaraz kontynuacja ![]() SILVERKO co do rowera to ja juz bym też chciała sezon rowerowy otworzyć, ale wiecznie pada i pada Wczoraj słońce wyszło za dnia, ale zanim dotarłam do domu to juz był wieczór i się chłodno zrobiło, więc nie było sensu wyciągać rowera Podobno w sobotę ma być u mnie ładnie, to może troche pojeżdżę... chyba, że mnie zagonią do świątecznych przygotowań... Oby nie
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2010-03-31 o 20:09 |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, wybaczcie nieobecność, podczytywałam Was co słychać ale coś nie miałam weny na pisanie
![]() Ja dzisiaj miałam ostatnie w tym tygodniu zajęcia i wreszcie od jutra mogę zająć się porządkowo - zakupowymi przygotowaniami do Świąt póki co w mieszkaniu mamy jeden wielki bajzel, plus brudne okna, plus zero świątecznego żarcia how nice
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj dłużej pospałam a zaraz czeka mnie pakowanie i podróż do domu ![]() Nie wiem czy uda mi się tutaj zaglądnąć w czasie pobytu w domu bo z tego co wiem komputer zepsuty więc pewnie zostanę bez takiej możliwości ![]() Dlatego gdybym już nie miała okazji to moje kochane życzę Wam spokojnych, wesołych i przede wszystkim pogodnych świąt wielkanocnych Smacznych jajek i samych pyszności na stołach Miłego dnia
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Ja osobiście nie czuję tych świąt. Nawet nie sprzątałam bo mi się nie chciało a i z czasem też różnie bywa. Jedyne co to wiem, że idą święta bo nie ma gdzie samochodu zaparkować a w kasach kolejki na cały sklep ![]() Do tego popsuł mi się znowu wczoraj laptop i nie wiem jak to będzie bo nie mam już do niego nerwów. System robiłam jakieś 3-4 m-ce temu a tu znowu to samo i nawet nie mam ochoty się za to zabierać od nowa ![]() Bo nieźle się nawkur****** ostatnim razem. Sweet - ja byłam na solarium teraz we wtorek po długiej przerwie i nieźle się spiekłam. Wzięłam 8 minut bo zazwyczaj tak brałam, poszłam do kabiny a tam pisze Nowe lampy i czuć, że kabina rozgrzana ale nie chciało mi się już mówić, żeby mi na 6 zmieniła. W efekcie czego po 4 minutach opalania wiedziałam, że po 8 będę już skwierczeć hehe ale wytrwałam do końca bo mi kasy szkoda było |
|
|
|
#3894 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Yum Yum to nieźle się przypiekłaś
Laptop niech sobie jaj nie robi Tak piszecie o kolejkach w sklepie, a ja jak sobie pomyśle, że mam jechac do jakiegoś marketu to aż mi niedobrze ![]() Do tego wczoraj miałam wizyte u ginki i co?? Muszę jechac obowiązkowo na nospie a czeka mnie jeszcze pucowanie auta Za to sprzątanie w domu zostawiam małżonkowi W końcu jemu to lepiej wychodzi w co mi nie wierzy ![]() Chyba po świętach wyrusze do fryzjerki, bo już mnie włosy denerwują
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-04-01 o 12:45 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No powiem Ci, że dawno tak nie miałam. Ubranie mnie ciągle podrażnia, a to już przecież 2 dni po opalaniu. Nawilżam się ile mogę i pocieszam się tym, że szybko będę mieć opaleniznę Miałam iść w czwartek drugi raz, tj. dzisiaj ale pójdę jutro - jeśli skóra się zregeneruje, choć szczerze w to wątpię. No ale blada już nie jestem a i balsam brązujący też już poszedł w ruch Wiec będzie ok.A tak w ogóle to witam się z Tobą Zgadnij bo nie miałam jeszcze przyjemności Cię poznać na tym forum ![]() Dziewczyny idę dzisiaj na wódkę, czy co tam będziemy pić, a jutro chyba nie będę musiała iść do pracy wiec pełen luz Tylko, że przez ostatnie pół roku prawie w ogóle nie piłam więc pewno wypiję 2 kieliszki i będę miała ciepło Przeraża mnie wizja kaca, baaardzo tego nie chcę |
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Szybko te święta przyszły i faktycznie zaczyna się szał zakupowy bo dzisiaj nie miałam gdzie samochodu zaparkować. Ja święta lubię ale nie przygotowuję się do nich specjalnie. Sprzątać i tak trzeba, jeść tak samo więc dla mnie to są po prostu dwa dni wolnego, leżenia brzuchem do góry bez wyrzutów sumienia Pogoda dzisiaj ładna więc lecę do ogrodu. Baj |
|
|
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry !
Ostatnio malo mnie tutaj, bo jakos tak.... zmeczenie materialu mnie dopadlo, i brak weny. Ale dzisiaj przyszlam Wam zyczyc spokojnych, radosnych, Swiat, milej atmosfery i pieknej pogody, duzo odpoczynku i spedzenia czasu tak jak sobie tego wymarzycie. Za 20 minut spadam na lotnisko... znowu.... powiem Wam szczerze, ze troche mi sie nie chce. Nie chce mi sie tych swiat .... |
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() A jednak udało mi się pomimo strasznego stanu w jakim jest domowy komputer dotrzeć na wizaż ![]() Szaleństwo dzisiaj w sklepach spożywczych dzikie tłumy no ale na święta trzeba coś jeść ![]() Byłam dzisiaj z młodszą siostrą połazić po sklepach i wróciłam z nieplanowanym zakupem - sukienką Taka raczej na specjalną okazję ale bardzo mi się podobała więc pomimo braku okazji ją wzięłam Pochwalę się - co prawda na zdjęciach nie wygląda już tak ładnie ale i tak mi się podoba ![]() U mnie dzisiaj paskudna pogoda i strasznie zimno - tylko jakieś 5 stopni a wczoraj jeszcze było przyjemnie... mam nadzieję, że jutro chociaż padać nie będzie...Cytat:
A co do chęci to kochana Cię rozumiem, szczególnie, że podróżowanie jest męczące Miłego popołudnia
|
|
#3900 | |||
|
Zadomowienie
|
a tak się szalajam to tu to tam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-04-02 o 17:52 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

a tak na serio, to jeszcze ja
2w1

założyli mi lekarstwo, żeby dziąsło nie bolało ale muszę usunąć chirurgicznie tą paskudną ósemkę

nie wiem czy to juz zęby powoli się jej zawiązują czy co bo tak się skubana ślini strasznie i wszystko do buzi pcha...( oczywiście jak trafi bo zwykle to udaje jej sie w czoło 

Przyszłam właśnie do pracy i już wiem, że to bedzie leniwy dzień jak tylko przy tym biurku usiadłam. Jakoś ono sennie na mnie działa ostatnio
A wydawało mi się, że jeszcze tyle czasu zostało do tego dnia. Widzę, że imie wybrane to i pewnie wszystko gotowe na przyjście małego 

w co mi nie wierzy