Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-29, 18:56   #3871
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Hej ciotki, Marcelek z tej strony a tak na serio, to jeszcze ja 2w1

Jojla widzę, że masz przeprawe u stomatologa
Mój próg bólu w ciąży się obniżył i nieźle mnie wbijało w fotel u dentystki

Sweet, podoba mi sie ta Twoja praca taki luz

Teofano, powodzenia w wyborze sukienki choć chodzić w sukienkach lubie, tak nienawidze ich przymierzać

Simpatica jak tam Ola?

Ev widzę, że już myslisz o świętach Ja jeszcze okien nie umyłam no ale za to się zabierze małżonek niech ma swój wkład
U mnie znając życie święta będą nudne, smętne i oby szybko się skończyły... Oczywiście rodzinne nie będą...

Pavlinecko, ooooo widzę, że Ty juz u TŻ przyjemnego wypoczynku we dwoje

Antunko, jaki kolorek masz na włosach??

Odebrałam w końcu dyplom ze szkoły i hmmm wcale nie czuje jakiejś satysfakcji... Jednak jeszcze kiedyś będę musiała pomyślec o kontynuaacji studiów... Na tą chwilę myśle o studium, jak nie spróbuje to będę żałować...
W domu yyyy lewo jednym słowem, ale już Wam nie raz pisałam o akcjach rodzinnych, więc tym razem sobie daruje

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 19:48   #3872
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Uff... jakoś przeżyłam te 11h Pierwszy raz w życiu tak długo siedziałam w pracy Ale nie było źle... mało ludzi przychodziło, więc praktycznie cały czas plotkowałyśmy z dziewuchami
Dzielna dziewczyna

Cytat:
JOJLA jak tam dentysta?
ehh dzisiaj nawet spoko, chociaż bolało założyli mi lekarstwo, żeby dziąsło nie bolało ale muszę usunąć chirurgicznie tą paskudną ósemkę
Poza tym ogólnie się załamałam - mam za swoje i za unikanie dentysty na każdym kroku - mam dużo ząbków do leczenia ja się naprawdę zastrzelę a i do tego zostanę totalnym bankrutem

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Marcelku a jak czuje się mamusia?

Cytat:
Nie wiem jak jest z moim progiem bólu ale próg strachu to ja mam straszliwie zaniżony

Cytat:
Odebrałam w końcu dyplom ze szkoły i hmmm wcale nie czuje jakiejś satysfakcji... Jednak jeszcze kiedyś będę musiała pomyślec o kontynuaacji studiów... Na tą chwilę myśle o studium, jak nie spróbuje to będę żałować...
W domu yyyy lewo jednym słowem, ale już Wam nie raz pisałam o akcjach rodzinnych, więc tym razem sobie daruje
Próbuj studium jeśli tylko masz chęci a rodzina jak to rodzina różnie z nią bywa... ważne, żeby mieć radość z obecności tych najbliższych Twojemu sercu a resztę trzeba po prostu znieść Czasem zaciskając zęby ale nie zapominając, że to Ty masz się dobrze czuć i nikt nie powinien Ci w tym przeszkadzać

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 20:14   #3873
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też sie podoba Niby narzekam i marudzę, że muszę tam siedzieć, ale tak naprawdę dla takiego leniwca jak ja to praca wymarzona
Fajnie, że do nas zajrzałaś

Chciałam sie pochwalić, a raczej zadeklarować, że od 01.04 czyli od czwartku biore się za siebie i zaczynam ćwiczyć tak na poważnie Jeszcze mam 2 dni spokoju, postanowiłam zacząć od początku miesiąca. Będę ćwiczyła 8 minute legs, 8 minute abs, hula-hop znowu wkracza do akcji i oprócz tego mam nadzieję, że przestanie w końcu padać, więc wskoczę na rower Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na mięśnie pośladków?

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 20:52   #3874
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś brąz. Ostatnio miałam czekoladę Castinga i bardzo dużo osób powiedziało mi, że mam ładny kolor i że pięknie się błyszczą
Teraz kupiłam inna farbę Loreala (w Biedronce były z odżywką) ale nie pamiętam jaki to był kolor.

Fajne, że zajrzałaś. Mam nadzieję, że święta będą jednak miłe.
Ja lubię święta a do tego mam Wojciecha pod opieką więc przyjemnie jest malować pisanki i chodzić do kościoła z palemką bo bez niego święta nie są takie radosne

Cytat:

Chciałam sie pochwalić, a raczej zadeklarować, że od 01.04 czyli od czwartku biore się za siebie i zaczynam ćwiczyć tak na poważnie Jeszcze mam 2 dni spokoju, postanowiłam zacząć od początku miesiąca. Będę ćwiczyła 8 minute legs, 8 minute abs, hula-hop znowu wkracza do akcji i oprócz tego mam nadzieję, że przestanie w końcu padać, więc wskoczę na rower Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na mięśnie pośladków?
Będę trzymała kciuki. Ja cały czas walczę ze swoim tłuszczykiem a mam go niestety sporo więc jeszcze się trochę pomęczę. Lato się zbliża więc cellulitu trzeba się pozbyć... na dobre!
Dwa dni temu kupiłam vite z płytą z ćwiczeniami na pośladki ale jeszcze jej nie otworzyłam
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 21:33   #3875
evangeline
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

Cytat:
Uff... jakoś przeżyłam te 11h Pierwszy raz w życiu tak długo siedziałam w pracy Ale nie było źle... mało ludzi przychodziło, więc praktycznie cały czas plotkowałyśmy z dziewuchami
super że jakoś bezkolizyjnie zleciało

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Ev u mnie raczej nic specjalnego się nie szykuje. Na śniadanie jajka, sałatka warzywna, szynka. Nawet żurku czy barszczu białego nie robimy, białej kiełbasy nikt nie lubi więc mało wyrafinowanie. A na obiad to po prostu jakaś pieczeń i warzywka I oczywiście ciasta ale to już rodzina jest uzależniona ode mnie. Na Boże Narodzenie biedni nie mieli ciasta bo nie jadłam słodyczy więc stwierdziłam, że nie będę rzucała sobie kłód pod nogi
ja planuję zrobić 2 rodzaje jajek, jakąś sałatkę (wyszukałam dzisiaj kilka ciekawych w internecie) no i jakąś tam wędlinkę, może np. szparagi w szynce albo coś takiego.
Ze słodyczy planujemy z TŻ upiec babkę (pierwszy raz) i takie pyyyszne ciastka multiziarniste z przepisu, który mam od mamy TŻ.
Bardzo lubimy też oboje żurek, więc niewykluczone że też sobie ugotujemy a reszta to już u rodziców

Cytat:

Teofano, powodzenia w wyborze sukienki choć chodzić w sukienkach lubie, tak nienawidze ich przymierzać

Simpatica jak tam Ola?

Ev widzę, że już myslisz o świętach Ja jeszcze okien nie umyłam no ale za to się zabierze małżonek niech ma swój wkład
U mnie znając życie święta będą nudne, smętne i oby szybko się skończyły... Oczywiście rodzinne nie będą...

Pavlinecko, ooooo widzę, że Ty juz u TŻ przyjemnego wypoczynku we dwoje

hej hej kochana, super że nas odwiedziłaś

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 21:54   #3876
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzielna dziewczyna

ehh dzisiaj nawet spoko, chociaż bolało założyli mi lekarstwo, żeby dziąsło nie bolało ale muszę usunąć chirurgicznie tą paskudną ósemkę
Poza tym ogólnie się załamałam - mam za swoje i za unikanie dentysty na każdym kroku - mam dużo ząbków do leczenia ja się naprawdę zastrzelę a i do tego zostanę totalnym bankrutem

Marcelku a jak czuje się mamusia?

Próbuj studium jeśli tylko masz chęci a rodzina jak to rodzina różnie z nią bywa... ważne, żeby mieć radość z obecności tych najbliższych Twojemu sercu a resztę trzeba po prostu znieść Czasem zaciskając zęby ale nie zapominając, że to Ty masz się dobrze czuć i nikt nie powinien Ci w tym przeszkadzać
Mamusia daje radę, choć niektóre bóle są z lekka niedozniesienia
Czym szybciej "zrobisz" ząbki tym szybciej będziesz miała je z glowy na jakiś czas

Cytat:
Mi też sie podoba Niby narzekam i marudzę, że muszę tam siedzieć, ale tak naprawdę dla takiego leniwca jak ja to praca wymarzona
Fajnie, że do nas zajrzałaś

Chciałam sie pochwalić, a raczej zadeklarować, że od 01.04 czyli od czwartku biore się za siebie i zaczynam ćwiczyć tak na poważnie. Jeszcze mam 2 dni spokoju, postanowiłam zacząć od początku miesiąca. Będę ćwiczyła 8 minute legs, 8 minute abs, hula-hop znowu wkracza do akcji i oprócz tego mam nadzieję, że przestanie w końcu padać, więc wskoczę na rower Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na mięśnie pośladków?
Powodzenia w postanowieniach Mnie to czeka w czerwcu
Pracy zazdroszczę Szczególnie, że masz z kim pogadać Ja to sobie mogę posłuchac krzyków szefa, ale juz tylko do maja

Cytat:
Jakiś brąz. Ostatnio miałam czekoladę Castinga i bardzo dużo osób powiedziało mi, że mam ładny kolor i że pięknie się błyszczą
Teraz kupiłam inna farbę Loreala (w Biedronce były z odżywką) ale nie pamiętam jaki to był kolor.

Fajne, że zajrzałaś. Mam nadzieję, że święta będą jednak miłe.
Ja lubię święta a do tego mam Wojciecha pod opieką więc przyjemnie jest malować pisanki i chodzić do kościoła z palemką bo bez niego święta nie są takie radosne

Będę trzymała kciuki. Ja cały czas walczę ze swoim tłuszczykiem a mam go niestety sporo więc jeszcze się trochę pomęczę. Lato się zbliża więc cellulitu trzeba się pozbyć... na dobre!
Dwa dni temu kupiłam vite z płytą z ćwiczeniami na pośladki ale jeszcze jej nie otworzyłam
Z Castinga ostatnio korzystam tylko poluje na promocje w ross
Cellulit w ciązy to dopiero hardcore
Wojciech??
Ja już wiem, że święta będą du...ne no ale rodzinka sama stwarza takowa atmosferę więc ....

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
ja planuję zrobić 2 rodzaje jajek, jakąś sałatkę (wyszukałam dzisiaj kilka ciekawych w internecie) no i jakąś tam wędlinkę, może np. szparagi w szynce albo coś takiego.
Ze słodyczy planujemy z TŻ upiec babkę (pierwszy raz) i takie pyyyszne ciastka multiziarnistez przepisu, który mam od mamy TŻ.
Bardzo lubimy też oboje żurek, więc niewykluczone że też sobie ugotujemy a reszta to już u rodziców

hej hej kochana, super że nas odwiedziłaś
Będzie pysznie

Pomalowałam paznokcie w ramach yyyy polepszenia humoru Trzeba sobie jakoś radzić

Stary 2010-03-29, 22:00   #3877
simpatica
Zakorzenienie

haj laski

Cytat:
a tak na serio, to jeszcze ja 2w1

Simpatica jak tam Ola?
witaj Ola się dziś zbuntowała i tylko na rękach siedziała nie wiem czy to juz zęby powoli się jej zawiązują czy co bo tak się skubana ślini strasznie i wszystko do buzi pcha...( oczywiście jak trafi bo zwykle to udaje jej sie w czoło ). Ale pochwalic ją muszę ze w nocy z pt na sob przespała całą noc pierwszy raz jej się to zdarzyło i tak jak myśleliśmy - był to jednorazowy wybryk chyba szczepienie tak na nią wpłynęło bo akurat w pt byliśmy
Cytat:
wierze w Ciebie
<>><><><>
a ja też farbę sobie kupiłam, we śr sie wybieram do fryzjerki i się odświeżam na święta
<><><><>
jeśli chodzi o sukienki to ja je uwielbiam - tak jak i szpilki a ponieważ w ostatnich latach miałam dużo wesel to sobie zakupiłam ich znaczna ilośc więc teraz chciałabym się w nie z powrotem mieścic

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Zgadnij zostało Ci 5 tyg do końca?

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 22:18   #3878
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Simpatica, to oby się Oli częściej powtarzały takie długie nocki
Nom, ostatnie 5 tyg w zależności czy mały będzie miał chęć "wyjść" wcześniej czy później

Stary 2010-03-29, 22:24   #3879
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki A tak mniej poważnie to jesteś pewna, że Prima Aprilis to idealny dzień na rozpoczynanie postanowień?

Cytat:
Mamusia daje radę, choć niektóre bóle są z lekka niedozniesienia
To dobrze, że mamusia daje radę Jeju strasznie szybko leci czas - ja pamiętam jakby to było dwa miesiące temu jak brałaś ślub a Ty już niedługo będziesz mamusią, nawet nie zauważyłam że tak szybko czas ucieka

Cytat:
Czym szybciej "zrobisz" ząbki tym szybciej będziesz miała je z glowy na jakiś czas
Ja wiem i jak już się wybrałam do dentysty to bym jak najwięcej na raz zrobiła (chociaż wyrywania się strasznie boję) gorzej z moim portfelem będzie, planowałam w wakacje zrobić kurs językowy i wygląda na to, że będę musiała z niego zrezygnować

Stary 2010-03-30, 06:53   #3880
Sweetheart86
Zakorzenienie

Witam i dziękuję za kciuki. Przydzadzą się na pewno

Ale u mnie paskudna mgła, nic dosłownie nie widać Do tego jakoś pochmurno i w ogóle mało wiosennie, co niezbyt mi się podoba Przyszłam właśnie do pracy i już wiem, że to bedzie leniwy dzień jak tylko przy tym biurku usiadłam. Jakoś ono sennie na mnie działa ostatnio

ZGADNIJ ale szybko ta Twoja ciąża zleciała. Pamiętam jak jeszcze niedawno dowiedziałyśmy się, że będziesz miała dzidzię, a to już końcówka

JOJLA jak postanowienie sie nie uda, to zawsze mogę powiedzieć, że było primaaprilisowym żartem, żeby wstydu nie było, że wymiękłam Bo wiesz znając mój zapał....

Miłego dnia życzę

Stary 2010-03-30, 13:06   #3881
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Wojciech??
Ja już wiem, że święta będą du...ne no ale rodzinka sama stwarza takowa atmosferę więc ....
Siostrzeniec

Miałam iść grzecznie na wykład a tymczasem nie zdąrzyłam się wyrobić więc wracam zaraz do domu Nie ma to jak pilna studentka.
Odebrałam dzisiaj sprawdzoną przez promotorkę magisterkę (a raczej jej część) i czeka mnie żmudne poprawianie Ale to po świętach

Zgadnij to już za 5 tygodni?? A wydawało mi się, że jeszcze tyle czasu zostało do tego dnia. Widzę, że imie wybrane to i pewnie wszystko gotowe na przyjście małego
Stary 2010-03-30, 13:32   #3882
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Jojla ząbki ważniejsze bo później wstawianie jest drogie
Sweet, u mnie za to słonecznie i wietrznie
Jeszcze kilka h i do domku
Antunko, ano ost 5tygodni mały juz jest we wszystko obkupiony Zostało tylko przygotowanie łóżeczka i takie tak drobnostki

Stary 2010-03-30, 18:27   #3883
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam iść grzecznie na wykład a tymczasem nie zdąrzyłam się wyrobić więc wracam zaraz do domu Nie ma to jak pilna studentka.
Odebrałam dzisiaj sprawdzoną przez promotorkę magisterkę (a raczej jej część) i czeka mnie żmudne poprawianie Ale to po świętach
Ja dzisiaj na wydziale skończyłam pisać w końcu część teoretyczną jeszcze może jak dostanę weny to coś tam dopiszę ale generalnie myślę, że to co jest powinno być wystarczające połowę części badawczej też już mam napisaną ale wymaga jeszcze udoskonaleń No a opiekunkę mojej pracy będę dręczyć dopiero po świętach bo ostatnio nie ma dla mnie w ogóle czasu.

Cytat:
Jojla ząbki ważniejsze bo później wstawianie jest drogie
wiem tylko się zmartwiłam, że na ich leczenie może mnie nie stać ale mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży i zrobię z nimi porządek to później już nie będę mieć tego typu zmartwień

Hehe chyba pierwszy raz w życiu coś wylosowałam dostanę żel Dove Widziałam, że Kama i Dolce&gabbana też będą testować
Takie nic a jednak mi poprawiło humor

Buziaki

Stary 2010-03-30, 18:31   #3884
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
teofano a może znajdziesz taką, którą chociaż troszeczkę polubisz...
sama w to nie wierzysz

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
A co do sukienek i wesel to właśnie wczoraj dostałam zaproszenie na wesele na czerwiec od mojej Koleżanki "od przedszkola". Zdziwiłam się troszkę, bo jakoś teraz nie utrzymywałyśmy kontaktu za bardzo - ja w Krakowie, Ona w Warszawie. Ale strasznie się cieszę
też na czerwiec? :P

Cytat:
Kochana ja Ci jeszcze dopłacę do tego interesu!!!!
wchodzę w to :P

Cytat:
Teo do jakich Ty sklepów chodzisz? Moja noga nie postanie w sklepie gdzie sukienki kosztują ponad 1000 zł. Nie stać mnie na takie szaleństwo więc po co się niepotrzebnie napalać.
nie, że chodzę, ale przechodziłam i spojrzałam, uznałam, że spoko, ale za sukienkę to nie dałabym nawet 25 pln więc tym bardziej 1000 ale z drugiej strony, jakbym się uparła to bym sobie kupiła.... zawsze można nie jeść nie pić i w ogóle

Cytat:
Jakie jedzonko się szykuje w Waszych domach na Wielkanoc? Wiem oczywiście, że są pewne potrawy sztandarowe, ale z drugiej strony co dom, to pojawia się coś innego
ja świąt nie obchodzę, jajek nie lubię, kiełbasy nie jadam, zup też nie lubię a tym bardziej polskich tłustych + nie obchodzę świąt, także dla mnie to jeden kij czy coś będzie czy nie będzie ja zamierzam się wyspać i to jest dla mnie najważniejsze

Cytat:
My z TŻ na pewno będziemy odwiedzać nasze rodziny w Święta, co = stołowanie ale i tak robimy sobie u siebie w mieszkaniu jakieś jedzonko, bo np. śniadanie wielkanocne jemy w dwójkę Właśnie tak przeglądam przepisy i szukam jakiś inspiracji, oboje lubimy eksperymenty jedzeniowe, więc możemy poszaleć
Może znacie jakieś ciekawe sałatki, "aranżacje" jajek itp.?
ja właśnie się tylko z tego cieszę, że nie muszę nigdzie łazić i udawać, że to lubię a dodatkowo nie muszę czuć tych "zapachów" jajek i mięsa... mam odruch wymiotny

Cytat:
no czekamy na kolejne dziecko jak się czujecie?

Cytat:
ja nienawidzę chodzić w nich i ich przymierzać mam gorzej ale dzięki
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o sukienki to ja je uwielbiam - tak jak i szpilki a ponieważ w ostatnich latach miałam dużo wesel to sobie zakupiłam ich znaczna ilośc więc teraz chciałabym się w nie z powrotem mieścic
tylko ja taka dziwna jestem....

Cytat:
Antunko, ano ost 5tygodni mały juz jest we wszystko obkupiony Zostało tylko przygotowanie łóżeczka i takie tak drobnostki
wow więc chodzi Matrix revolutions 3mam kciuki

p.s.
jeszcze jutro i koniec... weekend... w końcu pozdrawiam
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:47   #3885
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet, u mnie za to słonecznie i wietrznie
Na szczęście u mnie po południu też słońce wyszło i było cieplutko Dobrze, bo już te deszcze zaczynały mnie dołować

Cytat:
Hehe chyba pierwszy raz w życiu coś wylosowałam dostanę żel Dove Widziałam, że Kama i Dolce&gabbana też będą testować
Takie nic a jednak mi poprawiło humor
Takie nic, ale jednak coś Ja jedyne co wygrałam to piłka do siatki w biegu na 600m w gimnazjum i piórnik w konkursie recytatorskim w przedszkolu, więc i tak Ci zazdroszczę

TEOFANO a Ty gdzie babo byłaś jak Cie nie było?

Stary 2010-03-31, 17:34   #3886
antunka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Co tu taka cisza? Gdzie są wszystkie?

Jojla to bardzo dużo napisałaś już magisterki. Ja kończę część teoretyczną a badania nadal w toku. Chciałabym już to skończyć bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia. A jeszcze 2 egzaminy mnie czekają przed obroną
Stary 2010-03-31, 18:07   #3887
Sweetheart86
Zakorzenienie

No właśnie... gdzie jesteście kobiety?

Ja dzisiaj wegetuję, bo znowu od rana pada Dosyć już mam tego deszczu
Na poprawę humoru zapisałam się na jutro do kosmetyczki na zrobienie nowego wzorka na pazurach, bo stary mi sie już znudził i może na solarium też skoczę, bo dawno nie byłam, a bladością nie chcę straszyć

A poza tym zaraz sie zabieram za domowe spa. Nogi trzeba ogolić i w ogóle... jakieś peelingi i te rzeczy. Porozpieszczam się trochę. A co!

Miłego popoludnia

Stary 2010-03-31, 18:45   #3888
jojla
Zakorzenienie

hej

Ja właśnie skończyłam pucować mieszkanie nie chcę po świętach wrócić do nieposprzątanego uff trochę się zmęczyłam.

Cytat:
Jojla to bardzo dużo napisałaś już magisterki. Ja kończę część teoretyczną a badania nadal w toku. Chciałabym już to skończyć bo zjedzą mnie wyrzuty sumienia. A jeszcze 2 egzaminy mnie czekają przed obroną
Ja mam połowę części badawczej tylko dlatego, że wykorzystuję wyniki z badań które zrobiłam w wakacje na stażu teraz muszę spróbować coś zmierzyć na wydziale ale to dopiero po świętach - a że jesteśmy na razie na etapie uczenia się wykonywania tego typu pomiarów metodą prób i błędów to może być różnie więc cieszę się, że mogę wykorzystać wyniki z pracy wakacyjnej. Ja szczęśliwie nie mam już żadnych egzaminów zostało mi zaliczenie jednego kursu ale to formalność jest. Jakby nie było damy radę przecież jesteśmy wyjątkowe

Cytat:
A poza tym zaraz sie zabieram za domowe spa. Nogi trzeba ogolić i w ogóle... jakieś peelingi i te rzeczy. Porozpieszczam się trochę. A co!
Rozpieszczaj się a jak! Ja mam podobne plany z racji, że zostałam sama na mieszkaniu bo TŻ dzisiaj już pojechał do domu.

Buziaki

Stary 2010-03-31, 18:47   #3889
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Jestem

Mnie coś ostatnio naszło na zakupy
Zaopatrzyłam się w buty, bluzkę koszulową (od dawna takiej szukałam), no i oczywiście doszło też parę nowych książek.

Trzeba też w końcu otworzyć sezon rowerowy
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:08   #3890
Sweetheart86
Zakorzenienie

JOJLA to my obie dzisiaj dzień dziecka mamy Ja już jestem po kilku zabiegach upiększających Zaraz kontynuacja

SILVERKO co do rowera to ja juz bym też chciała sezon rowerowy otworzyć, ale wiecznie pada i pada Wczoraj słońce wyszło za dnia, ale zanim dotarłam do domu to juz był wieczór i się chłodno zrobiło, więc nie było sensu wyciągać rowera Podobno w sobotę ma być u mnie ładnie, to może troche pojeżdżę... chyba, że mnie zagonią do świątecznych przygotowań... Oby nie

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2010-03-31 o 20:09
Stary 2010-03-31, 20:26   #3891
evangeline
Zakorzenienie

Cześć kochane, wybaczcie nieobecność, podczytywałam Was co słychać ale coś nie miałam weny na pisanie

Ja dzisiaj miałam ostatnie w tym tygodniu zajęcia i wreszcie od jutra mogę zająć się porządkowo - zakupowymi przygotowaniami do Świąt póki co w mieszkaniu mamy jeden wielki bajzel, plus brudne okna, plus zero świątecznego żarcia how nice

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:35   #3892
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dzisiaj dłużej pospałam a zaraz czeka mnie pakowanie i podróż do domu

Nie wiem czy uda mi się tutaj zaglądnąć w czasie pobytu w domu bo z tego co wiem komputer zepsuty więc pewnie zostanę bez takiej możliwości

Dlatego gdybym już nie miała okazji to moje kochane życzę Wam spokojnych, wesołych i przede wszystkim pogodnych świąt wielkanocnych Smacznych jajek i samych pyszności na stołach

Miłego dnia

Stary 2010-04-01, 12:17   #3893
Yum Yum
Raczkowanie

Witajcie

Ja osobiście nie czuję tych świąt. Nawet nie sprzątałam bo mi się nie chciało a i z czasem też różnie bywa. Jedyne co to wiem, że idą święta bo nie ma gdzie samochodu zaparkować a w kasach kolejki na cały sklep

Do tego popsuł mi się znowu wczoraj laptop i nie wiem jak to będzie bo nie mam już do niego nerwów. System robiłam jakieś 3-4 m-ce temu a tu znowu to samo i nawet nie mam ochoty się za to zabierać od nowa
Bo nieźle się nawkur****** ostatnim razem.

Sweet - ja byłam na solarium teraz we wtorek po długiej przerwie i nieźle się spiekłam. Wzięłam 8 minut bo zazwyczaj tak brałam, poszłam do kabiny a tam pisze Nowe lampy i czuć, że kabina rozgrzana ale nie chciało mi się już mówić, żeby mi na 6 zmieniła. W efekcie czego po 4 minutach opalania wiedziałam, że po 8 będę już skwierczeć hehe ale wytrwałam do końca bo mi kasy szkoda było
Yum Yum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:44   #3894
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Yum Yum to nieźle się przypiekłaś
Laptop niech sobie jaj nie robi

Tak piszecie o kolejkach w sklepie, a ja jak sobie pomyśle, że mam jechac do jakiegoś marketu to aż mi niedobrze
Do tego wczoraj miałam wizyte u ginki i co?? Muszę jechac obowiązkowo na nospie bo szyjka mi się skraca... A ja nie mogę się od roboty odpędzić a później cierpie Dziś już zaliczyłam pranie dywaników, ale karcherem, więc musiałąm tylko machać rękoma a czeka mnie jeszcze pucowanie auta
Za to sprzątanie w domu zostawiam małżonkowi W końcu jemu to lepiej wychodzi w co mi nie wierzy

Chyba po świętach wyrusze do fryzjerki, bo już mnie włosy denerwują niech mi je znowu skróci na boba i będę miała spokój...

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2010-04-01 o 12:45
Stary 2010-04-01, 12:50   #3895
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego gdybym już nie miała okazji to moje kochane życzę Wam spokojnych, wesołych i przede wszystkim pogodnych świąt wielkanocnych Smacznych jajek i samych pyszności na stołach
Dziękuję i wzajemnie

Cytat:
Napisane przez Yum Yum Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie czuję tych świąt. Nawet nie sprzątałam bo mi się nie chciało a i z czasem też różnie bywa. Jedyne co to wiem, że idą święta bo nie ma gdzie samochodu zaparkować a w kasach kolejki na cały sklep
Ja też tych świąt nie czuję. Z resztą nie lubię Wielkanocy i jakoś tam specjalnie ich nie obchodzę

Cytat:
Napisane przez Yum Yum Pokaż wiadomość
Sweet - ja byłam na solarium teraz we wtorek po długiej przerwie i nieźle się spiekłam. Wzięłam 8 minut bo zazwyczaj tak brałam, poszłam do kabiny a tam pisze Nowe lampy i czuć, że kabina rozgrzana ale nie chciało mi się już mówić, żeby mi na 6 zmieniła. W efekcie czego po 4 minutach opalania wiedziałam, że po 8 będę już skwierczeć hehe ale wytrwałam do końca bo mi kasy szkoda było
To Ty widzę taka agentka jak ja. Mimo, że w dupę mnie solar pali to i tak nie wyjdę , bo przecież zapłaciłam Ja z dzisiaj przekładam na jutro

Stary 2010-04-01, 13:22   #3896
Yum Yum
Raczkowanie

Cytat:
To Ty widzę taka agentka jak ja. Mimo, że w dupę mnie solar pali to i tak nie wyjdę , bo przecież zapłaciłam
no, dokładnie

Cytat:
Yum Yum to nieźle się przypiekłaś
Laptop niech sobie jaj nie robi
No powiem Ci, że dawno tak nie miałam. Ubranie mnie ciągle podrażnia, a to już przecież 2 dni po opalaniu. Nawilżam się ile mogę i pocieszam się tym, że szybko będę mieć opaleniznę Miałam iść w czwartek drugi raz, tj. dzisiaj ale pójdę jutro - jeśli skóra się zregeneruje, choć szczerze w to wątpię. No ale blada już nie jestem a i balsam brązujący też już poszedł w ruch Wiec będzie ok.

A tak w ogóle to witam się z Tobą Zgadnij bo nie miałam jeszcze przyjemności Cię poznać na tym forum

Dziewczyny idę dzisiaj na wódkę, czy co tam będziemy pić, a jutro chyba nie będę musiała iść do pracy wiec pełen luz
Tylko, że przez ostatnie pół roku prawie w ogóle nie piłam więc pewno wypiję 2 kieliszki i będę miała ciepło
Przeraża mnie wizja kaca, baaardzo tego nie chcę więc postaram się kontrolować, choć z drugiej strony nie mam co kontrolować. . 2 kieliszki?! hahaha
Yum Yum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:03   #3897
antunka
Zakorzenienie

Witajcie
Szybko te święta przyszły i faktycznie zaczyna się szał zakupowy bo dzisiaj nie miałam gdzie samochodu zaparkować. Ja święta lubię ale nie przygotowuję się do nich specjalnie. Sprzątać i tak trzeba, jeść tak samo więc dla mnie to są po prostu dwa dni wolnego, leżenia brzuchem do góry bez wyrzutów sumienia

Pogoda dzisiaj ładna więc lecę do ogrodu.
Baj
Stary 2010-04-02, 12:13   #3898
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Dzien dobry !
Ostatnio malo mnie tutaj, bo jakos tak.... zmeczenie materialu mnie dopadlo, i brak weny.
Ale dzisiaj przyszlam Wam zyczyc spokojnych, radosnych, Swiat, milej atmosfery i pieknej pogody, duzo odpoczynku i spedzenia czasu tak jak sobie tego wymarzycie.

Za 20 minut spadam na lotnisko... znowu.... powiem Wam szczerze, ze troche mi sie nie chce. Nie chce mi sie tych swiat ....
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 16:14   #3899
jojla
Zakorzenienie

Heej

A jednak udało mi się pomimo strasznego stanu w jakim jest domowy komputer dotrzeć na wizaż
Szaleństwo dzisiaj w sklepach spożywczych dzikie tłumy no ale na święta trzeba coś jeść
Byłam dzisiaj z młodszą siostrą połazić po sklepach i wróciłam z nieplanowanym zakupem - sukienką Taka raczej na specjalną okazję ale bardzo mi się podobała więc pomimo braku okazji ją wzięłam Pochwalę się - co prawda na zdjęciach nie wygląda już tak ładnie ale i tak mi się podoba

U mnie dzisiaj paskudna pogoda i strasznie zimno - tylko jakieś 5 stopni a wczoraj jeszcze było przyjemnie... mam nadzieję, że jutro chociaż padać nie będzie...

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj przyszlam Wam zyczyc spokojnych, radosnych, Swiat, milej atmosfery i pieknej pogody, duzo odpoczynku i spedzenia czasu tak jak sobie tego wymarzycie.

Za 20 minut spadam na lotnisko... znowu.... powiem Wam szczerze, ze troche mi sie nie chce. Nie chce mi sie tych swiat ....
Dziękuję i wzajemnie
A co do chęci to kochana Cię rozumiem, szczególnie, że podróżowanie jest męczące Poza tym w tym roku u mnie też jakoś brak nastroju na te święta ale w sumie zawsze możliwość wyspania się i złapania oddechu od codziennych zajęć.

Miłego popołudnia

Stary 2010-04-02, 17:51   #3900
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
TEOFANO a Ty gdzie babo byłaś jak Cie nie było?
a tak się szalajam to tu to tam
Cytat:
Tak piszecie o kolejkach w sklepie, a ja jak sobie pomyśle, że mam jechac do jakiegoś marketu to aż mi niedobrze
no... ludzie to oc.pieli... zapasy jak na epokę lodowcową... ale zbajerowałam kolesi w kolejce, że następny autobus mam za 4h i mnie przepuścili
Cytat:
Do tego wczoraj miałam wizyte u ginki i co?? Muszę jechac obowiązkowo na nospie bo szyjka mi się skraca...
yyy ? jak to? jak się skręca?

Cytat:
Byłam dzisiaj z młodszą siostrą połazić po sklepach i wróciłam z nieplanowanym zakupem - sukienką Taka raczej na specjalną okazję ale bardzo mi się podobała więc pomimo braku okazji ją wzięłam Pochwalę się - co prawda na zdjęciach nie wygląda już tak ładnie ale i tak mi się podoba
ładna... gdzieś ją kupiła.... powiedz mi to sobie też taką kupię i już będę mieć z głowy
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

Edytowane przez teofano86
Czas edycji: 2010-04-02 o 17:52
teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości