|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem za leniwa, zobaczyłabym stos jakichs badziewii i nie chciałoby mi się ![]() wolę juz wejsc do sklepu i przeglądąc wieszaczki ![]() dobra powiem wam,z e chyba znalazłam podkłady, które w miare na mnie leżą to właśnie pixie ![]() nie są takie suche jak EDM, a bardziej kremowe i mają duzyb wybór żółtych podkładów, nawet takich naprawdę żółtych, bo te z EDM są za mało żółte... nie namawiam jeśli EDM na was lezy, ale na mnie nie lezy więc ![]() chyba serio popróbuję zamiast kłaść zielone i niebieski korektory na zaczerwienienia to popróbuję z żółtymi dużo dziewczyn sobie chwali ![]() Karolina nie bij, ale podobno winged jest ciemniejszy od lighta EDM ![]() ale może akurat na minta to będzie to ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-01 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym jeszcze tylko wiedzieć jaką ma długość
![]()
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No nie, bić nie będę ale moge zabić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Immortal, na wątków rocznikowym chyba któras miała tą sukienke, mozesz spytac ![]() A w moim stylu jest jak najbardziej i chętnie tez bym taką dorwała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mzoe nie będzie za ciemny z mintem ![]() moze jeszcze za jasny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Jak najwięcej mleka dać i potem podgrzać, wtedy smak lepszy jest ![]() Cytat:
![]() Mleczko sojowe natomiast mogłabym pić codziennie, mnamiiiii, szkoda, że koszmarnie drogie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I lżejszy jest od oliwy i wytrzymuje wyższe temperatury, więc do smażenia idealny. I do włosków też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A inne może też Ci do gustu przypadną ![]() O, żółty na przykład ![]() Cytat:
Ja w ciuchlandach nie umiem szukać ![]() Cytat:
![]() A ja uwielbiam ananasy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1 ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
tym bardziej, ze jednak mam zamiar niebieski tanio na reissue upolowac a i cos czuję, ze niebieskie i zielone zamienię na żółte ![]() ale mam ochotę teraz na kandyzowane anansay z kilogramem cukru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
|
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
|
Cytat:
![]() To tak na zaś pokazałam, gdybyś kiedyś potrzebowała niebieskiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz mnie te koretktory kusić będą ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- mam ochotę na te leginsy ![]() http://www.allegro.pl/item979002445_...nk_grunge.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna, u mnie na szczęście dzisiaj już nie pada, cały dzień słonko świeci i czasami jest prawdziwy upał ![]() Chyba jednak zatrudnią, nie damy radę w okrojonym składzie a kasjerki muszą być dwie. Bo o ile ja mogę pomóc dziewczynom na obsłudze z pożyczkami to one mi w obsłudze kasowej niestety nie pomogą. Słyszałam nawet jak szefowa rozmawiała dzisiaj z koleżanką, że zacznie kogoś szukać. Z tym, że jeśli kogoś zatrudnią a ta dziewczyna, za którą jestem nie pójdzie na wychowawczy tylko wróci do pracy, to ja wylatuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Np moim rodzicom się wydaje, że jeżeli oni wyjdą na zewnątrz, zapalą papierosa i przyjdą do domu to tego zapachu w ogóle nie czuć a przecież oni są nim przesiąknięci. Moja mama np uwielbia od razu po przyjściu z papierosa wejść do mojego pokoju i coś mi tak gadać - i od razu w moim pokoju śmierdzi papierosami ![]() Nienawidzę jeszcze jednej rzeczy - kiedy idę gdzieś po mieście i przede mną idzie ktoś z papierosem a dym oczywiście leci prosto w moją stronę - masakra ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię ciucholandy ale w moich nie ma ostatnio nic ciekawego. Tzn jest ale w dniu dostawy a ja nie mam czasu iść do sklepu kiedy wychodzę z pracy po 17 ![]() ![]() Dawniej można było znaleźć mnóstwo fajnych ciuchów za grosze, teraz te czasy już minęły, przynajmniej u mnie. W środy mam okazję obserwować ten sam obrazek co tydzień - akurat o 8.20 przejeżdżam koło jednego ciucholandu w drodze do pracy i tam w środy jest dostawa - sklep otwierają o 9 a już o 8.20 jest niezły tłumek przed wejściem ![]() Popsułam puderniczkę - upadła mi i odłamało mi się wieczko z lusterkiem ![]() Edit. Właśnie moja mama po raz kolejny to zrobiła - przyszła z papierosa i pierwsze co zrobiła to wparowała do mojego pokoju, usiadła obok i zaczęła nawijać a ja tylko próbowałam dyskretnie zakryć ręką nos ![]() A co jest najgorsze u osób palących? Zapach z ust... ![]() Zdarza się, że w pracy usiądzie u mnie klient, po którym od razu czuć, że przed chwilą palił, zapach ubrania i z ust jest po prostu powalający... powiem Wam, że z trudem wytrzymuję i staram się nie oddychać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-01 o 17:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
przed chwilą spadła mi myszka i się cos ułamało i teraz zacina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ta Ulka to przypadkiem ciążowa nie jest ![]() Ja myślę, że i tak Cię zatrzymają, w końcu jednak jesteś już doświadczonym pracownikiem. Sęk w tym, że sama nie wiem, czy to dobrze, czy źle, biorąc pod uwagę warunki w Twojej pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza od takiego jednego delikwenta pięknie pachniało, jak przechodził obik mojej ławki po przerwie to myślałam, że ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
I najlepsze jest to, że te "ulepszone" są droższe
![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja też nie wiem czy to dobrze gdyby mnie zatrzymali bo wcześniej czy później wykończę się tam psychicznie - ale z drugiej strony dopóki nie znajdę czegoś lepszego to dobrze byłoby tam jeszcze trochę popracować ![]() Polubiłam malowanie oczu pędzelkiem - ten rossmannowski całkiem nieźle się spisuje ![]() Przed chwilą wpadł do mnie TŻ, całkowicie niespodziewanie, i przywiózł mi jajo marcepanowe (kocham) i truskawki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | ||
|
Cytat:
No właśnie, tak też pomyślałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Luuuuuubię ![]() A ten rossmannowski moim zdaniem też niezły jest, ale w porównaniu z EDM, twardszy [porównuję z pędzlem do korektora]. Ja też polubiłam pędzlowanie po powiekach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
|
Aaaaa, przeglądałam BB Creamy na ebayu [znów mnie podkusiło
![]() Załącznik 2997536 Taki zestawik kosztuje tylko 24 zł [już z wysyłką!]. Me want!!! Czyż nie jest słodki? Jestem pod wrażeniem tych opakowań... I generalnie dbałości i takie rzeczy na rynku azjatyckim na dalekim wschodzie ![]()
![]() |
#2903 | |||
Zakorzenienie
|
Witam !
Ja tam laik w tym temacie raczej jestem, ale, tak na chłopski rozum, wzdrygam się dziwnie i jestem "przeciw" używaniu do pielęgnacji ciała produktów z "normalnych" sklepów, produktów przeznaczonych do konsumpcji. Jeśli na jednej butelce tego oleju jest napisane : "nadaje się do smażenia, pieczenia, grillowania", a na drugiej : "nadaje się do sałatek" - to znaczy, że już są to dwa różne produkty. Można się domyślić, że te dwa oleje mają inną temperaturę "pracy" i uzyskiwane to jest metodami chemicznymi. Tak samo jak - dla mnie - "tłuszcz kokosowy" to nie to samo co "olejek kokosowy". No ale ja to już taki odmieniec. Próbowałam używać olejku winogronowego , bodajże z BU. On jest taki raczej do pielęgnacji twarzy {dużo witaminy E}, ale mnie nie zachwycił. Teraz zamówiłam eliksir winogronowy. Zobaczymy. Z włosami też żadnych hocków - klocków nie zrobił. Zbyt "ubogi". Cytat:
Cytat:
Co się stało ?! ?! ?! Błąd ! Ananasy {świeże} są najmniej kalorycznymi owocami i efektywnie {bardzo} przyśpieszają metabolizm {odchudzanie}. Wszystkie farmakologiczne środki na odchudzanie zawierają coś tam właśnie z ananasa. Kupuj ! Princeski w tym sezonie to krzyk mody ! Sama też na taką poluję. Cytat:
Już któryś raz z rzędu mam niewypał z zakupami. Cholercia jasna, co oni wyprawiają ?! Kupiłam zapas wędliny na prawie miesiąc, bo nie lubię stać w kolejkach. I co ... Nic nie nadaje się do jedzenia ! Jedna wielka sól i saletra. Kupowałam w moim "stałym" sklepie. Przyjdzie mi na szynce itp. zupy gotować, bo nawet psy od tego uciekają. A na indycze cycki {piekę jako wędlinę} już patrzeć nie mogę. Trawę mi przyjdzie jeść, tylko niech szybciej kiełkuje. Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- Jezu, Dziewczyny ! U mnie na zaokiennym termometrze trzy stopnie poniżej zera i szron grubaśny na trawie leży. Czyżby wiosna uciekła ?! A ja już prace polowe chciałam zaczynać : lawendę siać. Cholercia jasna ! |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Karola- nie jestem już na tym wątku
![]() ![]() Estelle- mamuśka coś się darła, że coś się stało. Leciałam tak, ze o małe se kulasów nie połamałam a ona'prima aprilis' i uhahana... Finlora- nie no, nie ma to jak ukraść bluzke z koszyka ;o zapach z ust palaczy powala ;o plus do tego perfumy ![]() No i zamawiam te kieckę ![]() ![]()
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chński to przyszłosć ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja czytałam, ze ananasy są bardzo kaloryczne i mają mnóstwo cukru i nie powinnismy jesc za często tak jak winogron ![]() i mówię o świezych a kandyzowane to jeszcze gorsze ![]() u mnie tez leje a wczoraj tak słońce świeciło ![]() Cytat:
jak tak to mnie na szczęście nie kuszę ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- no trochę zła jestem, b podkład pixie sinnie2 jest za żółty nadal ![]() będę musiała zamówic kolejen próbki sinnie1 i cos mniej żółtego ![]() i znowu głupie próbki i opłacać wysyłkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() A pędzle odkryłam dopiero niedawno ![]() No, ale dobrze, że w ogóle ![]() Poka! Poka!!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle, to jak można nie umieć po chińsku, no ![]() ![]() W zestawie jest kosmetyczka, puszek, puder sypki [10g] i 10 ml BB Creamu [nawilża, wyrównuje koloryt cery, SPF 15] Ty się śmiejesz, ale to prawda ![]() Cytat:
![]() ![]() I bardzo zdrowe dla jamy ustnej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i te probki korektorów tez nie ![]() w ogóle wydaje moje minty! moze na all wrzucę I love yellow correctors ![]() tylko jak kiedsy w zestawie były 4 sample róznych nawilżajacych korektorów + pędzelek za 10$ tak teraz 1 korektor samplowy 5$! ![]() ale sa ekstra i nie wysuszają tak ![]() zamieniam podkłady i pudry EDM na pixie juz to wiem ![]() a ja mam w domu świezutkiego ananasa ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- wiecie, ze przeczytałam, ze szampon babydream jest b.fajny do mycia buźki ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-02 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Estelle http://img405.imageshack.us/i/1269795025.jpg/ poprawiłam się już
![]()
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-04-02 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.