Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 21:42   #4141
carmen20
Zadomowienie

Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)

Cytat:
Napisane przez Ayo22 Pokaż wiadomość
ah, faktycznie, zapomniałam o tej promocji z orange
dzięki za odp
nie ma za co

a ja właśnie zauważyłam, że od dwóch dni jeżdżę na nieważnym miesięczym
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:11   #4142
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

joyeuxe jestem zakupocholiczka! kocham ciuchy a teraz po odchudzaniu zmieniam cała garderobę
hehe jestem po 12h pracy - wykończona

a z rana do fryzjera i do krawcowej - dalam kilka par spodni do skrócenia, znowu wydatek..

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:15   #4143
Ayo22
after hours

Cytat:
Napisane przez carmen20 Pokaż wiadomość
nie ma za co

a ja właśnie zauważyłam, że od dwóch dni jeżdżę na nieważnym miesięczym

też miałam do 11 ale wykupiłam już nowy we wtorek.
właśnie w pon tak wracałam wieczorem i wsiadając do autobusu przypomniało mi się o bilecie. kupiłam, skasowałam, i byli kanarzy
ostatnio mi się śmiać chciało, bo w jednym dniu 4 kontrole miałam, z czego dwie w ciągu jednej jazdy, kontrola i 3 przystanki później druga
Ayo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:18   #4144
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj:
- 50zł fryzjer
- 15zł kino
- 9zł cola w kinie

Wiecie co, mam wrażenie, że exTŻ chce mnie wykorzystać Piszę do mnie tylko o jednym, a jak odpiszę mu coś nie po jego myśli, to już obrażony wiem, wiem, miałam z nim nie pisać, ale ja naprawdę nie chciałabym się z nim kłócić i nie mogę mu nie odpisać na smsa, tak jakoś po prostu nie mogę

Dobranoc
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:20   #4145
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
joyeuxe jestem zakupocholiczka! kocham ciuchy a teraz po odchudzaniu zmieniam cała garderobę
hehe jestem po 12h pracy - wykończona

a z rana do fryzjera i do krawcowej - dalam kilka par spodni do skrócenia, znowu wydatek..

Ja to samo. Ale teraz kiedy w ostatnich tygodniach pracowałam jako ta stylistka zaczynam inaczej postrzegać ubiór. Zmienił mi się styl masakrycznie, a co za tym idzie nie kupuje już tylu ciuchów bo tego co ja chcę nie ma w sklepach. Tym bardziej, że bawię się modą. Zwykłe bluzeczki odpadają, jedynie do pracy takowe ubieram bo nie mam sił wymyślać rano zestawów

Ja też aktualnie pracuje po 12 h , więc wiem co czujesz Jestem z Tobą. Ale ja siedzę przez 12 na tyłku, patrzę w sufit i tylko zastanawiam się jak można tak się nudzić
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 23:19   #4146
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Wiesz co mi kiedyś też się spodobała od nich sukienka. Po miesiącu była o ponad 30 zł tańsza. Przymierzałam, ale nie leżała na mnie dobrze, więc zrezygnowałam
ale ja głupia już ją przymierzyłam, ale na szczęście po głębokim oddechu odwiesiłam i stwierdziłąm że wrócę po nią później jak już wszystko przemyślę ale traz nie żałuję już tak mocno..ale całkiem zapomniałam że niedługo cena może nieco się zmienić...zaczekam może w tańszej cenie będzie bardziej atrakcyjna

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
2.50 - biedronka
5.00 - doładowanie
1.00 - kawa
6.45 - tesco - tam się skończyła moja wyprawa po buty! Zła jestem! Kiedy będe miała tyle pieniędzy że nie będę się przejmować cenami... No i zostałam w adidasach i zeszłorocznych balerinkach
a mi się z butami udało bo za 100zł mam 2pary balerinek i elegackie pantofle, poszukaj może w jakichś małych sklepikach na uboczach tam zawsze można trafić na coś niespotykanego a zarazem taniego...życzę powodzenia przy następnych łowach

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj:
- 50zł fryzjer
- 15zł kino
- 9zł cola w kinie

Wiecie co, mam wrażenie, że exTŻ chce mnie wykorzystać Piszę do mnie tylko o jednym, a jak odpiszę mu coś nie po jego myśli, to już obrażony wiem, wiem, miałam z nim nie pisać, ale ja naprawdę nie chciałabym się z nim kłócić i nie mogę mu nie odpisać na smsa, tak jakoś po prostu nie mogę

Dobranoc
Nie daj się wykorzystać kochana, bo potem to już tylko będziesz się czuła upokorzona dodatkowo. Trzymam kciuki za wytrwałość nie daj się zwieść...

dobranoc kobietki
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 23:25   #4147
carmen20
Zadomowienie

Cytat:

też miałam do 11 ale wykupiłam już nowy we wtorek.
właśnie w pon tak wracałam wieczorem i wsiadając do autobusu przypomniało mi się o bilecie. kupiłam, skasowałam, i byli kanarzy
ostatnio mi się śmiać chciało, bo w jednym dniu 4 kontrole miałam, z czego dwie w ciągu jednej jazdy, kontrola i 3 przystanki później druga
no to nieźle

to ja farta miałam że do mnie kanary nie złapały
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 23:45   #4148
irenkaaa
Zakorzenienie

ja dzis niestety fajki 4 euro ( wkurzyl mnie byly , wygraza mi sie itd ) ale nic twarda jestem ... co mi moze zrobic ... zal mu du*e sciska ze z nim nie jestem .
poza tym jutro wyplata to jakos to bedzie
za pare dni wynajem trzeba oplacic a troszke to jest jak pol wyplaty niestety ,
z zakupami spozywczymi narazie sobie odpuszczam stwierdzilam ze mamy tyle jedzenia ze poradzimy sobie pare dni i najpierw musze cos zrobic z tego co mam a nie wywalac...
do pracy juz coraz czesciej nosze swoje jedzenie ale to ze wzgledu na to ze nie chce jesc fast foodow i troche kg zrzucic a jak zjem cos przed wyjsciem z domu i kanapke wezme do pracy i jakis jogurt to jest ok .
pewnie w niedz pojde na zakupy ale jakies ciuchowe ,.. kurcze juz chcialam pisac kosmetyczno-ciuchowe ale sie w jezyk ugryzlam bo kosmetykow kolorowych oraz kremow i innych mazidel to mam mase i czasem niektore zdaze uzyc moze pare razy przez caly okres waznosci .
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 00:26   #4149
agusiownik
Zakorzenienie

Joyeuxe ja co chwilę jem i muszę się najeść, często zdarza mi się jeść obiad 2 razy w ciągu dnia i do tego jeszcze jakąś porządną kolację, jak nie zjem czuję się po prostu głodna, a głodna nie zasnę. Jedynie rano nie mam apetytu i ciężko mi się zmusić do jedzenia, ale później to się rozkręcam. Tż tyle nie je i czasem jest mi głupio, że ciągle coś wcinam

Dzisiejsze zakupy:
kasza gryczana 400g 1,05e
laysy paprykowe 1,95e
sernik dr. oetker 0,70e
makrela wędzona 2,02e
2 szt. serka waniliowego 1,80e
pierogi z serem 1,40e
4 batoniki Pawełki w promocji 1,80e
napój energetyczny 1,05e
jajka 15 szt. 1,99e
piersi z kurczaka 5,00e
lody 2,00e
margaryna Flora 2,86e
5 szt. bagietek 1,99e
warzywa: pomidory, ziemniaki, pietruszka, marchewki 1,96e
wstążka i celofan, żeby zapakować prezent dla bratowej Tż 2,50e
dostałam dzisiaj śliczną różyczkę od Tż, strasznie miło mi się zrobiło, kochany jest
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 07:22   #4150
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
jak każdemu facetowi sexu potrzebujeale tylko twoja w tym silna wola czy to zdobędzie.
ja też mojego exTŻ trzymam na dystans, ale nie wiem jak długo bo dzis do mnie do biura przyjdzie...a znow rano miałam kwiatystrasznie do słodkie
a i dzis do psychologa idziemy
może to też wyjscie coffe
Cytat:
Ja to samo. Ale teraz kiedy w ostatnich tygodniach pracowałam jako ta stylistka zaczynam inaczej postrzegać ubiór. Zmienił mi się styl masakrycznie, a co za tym idzie nie kupuje już
to ty kochana wielki świat nie to co my szaraczki
opowiedz cos wiecej o swej pracy, spotykasz jakies modelki?

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
Joyeuxe ja co chwilę jem i muszę się najeść, często zdarza mi się jeść obiad 2 razy w ciągu dnia i do tego

dostałam dzisiaj śliczną różyczkę od Tż, strasznie miło mi się zrobiło, kochany jest

hehe, i dobrze.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 07:23   #4151
Dagunia
Komplikatorka

Coffe co robiłaś z włoskami? I co za film ? Tż-ta olej... nie jest Ciebie wart

Ja wczoraj:
scrabble na prezent - 80 zł
torebka dla mnie -39,99
spodnie ( pudrowe, mięciutki sztruksik -cudowne ) - 19, 90
spódnica (biała, sportowa na lato na motorówkę) - 29,99
nesteatea - 3 x 3 zł
paszteciki dla tż-ta - 10 zł

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 07:55   #4152
Ayo22
after hours

Cytat:

Dobranoc
a kopnął Cię ktoś kiedyś w dupsko?
OLEJ GOŚCIA!!!!!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

ja się chyba dzisiaj wybiorę do fryzjera.
jak namówię babcię, żeby mi włosy pomalowała, bo trochę jest na mnie wkurzona, że nie poszłam na zajęcia, zaspałam :/
Stary 2010-04-15, 08:15   #4153
joyeuxe
Wtajemniczenie

Agusiownik mam tak samo! Rano nic nie przełknę, dopiero jak jestem w ruchu to tak po jakieś godzinie robię się strasznie głodna, a potem już jem cały czas. Potrafię w ciągu dnia zjesc spagetti z pół kg mięsa, całej paczki makaronu przy okazji jeszcze dorzucając zupę i jakieś słodkośći (nie ma jak zdrowe odżywianie)

Aneszna tak spotykałam jakieś modelki, aktorki też ale ja jakoś zawsze bardziej patrzyłam na to, żeby lepiej swoją pracę wykonać. Aktualnie z niej rezygnuje. Pracowałam z 1 osobą, która bardzo zachowuje się wobec mnie nie w porządku, robi mi jakieś nieuzasadnione akcje i wiele innych przykrych spraw, więc nie chcę się męczyć. Najgorsze w tym zawodzie jest to, że to jest w niektórych momentach coś a la "wyścig szczurów" ;/

Co do fryzjera, dostalam dziś propozycję żeby być modelką na pokazie fryzur(z darmowym strzyżeniem, z francuskimi stylistami fryzur) Zastanawiam się czy iść. W sumie jestem wpisana ale boję się że zrobią ze mnie wariataD:

Edytowane przez joyeuxe
Czas edycji: 2010-04-15 o 08:28
Stary 2010-04-15, 08:40   #4154
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18584594]jak każdemu facetowi sexu potrzebujeale tylko twoja w tym silna wola czy to zdobędzie.
ja też mojego exTŻ trzymam na dystans, ale nie wiem jak długo bo dzis do mnie do biura przyjdzie...a znow rano miałam kwiatystrasznie do słodkie
a i dzis do psychologa idziemy
może to też wyjscie coffe
[/QUOTE]

Ale myślę, że po rozstaniu, do którego sam doprowadził, powinien się pohamować z niektórymi tekstami... Zamiast napisać, że tęskni za mną, za naszymi spotkaniami, za moim głosem, za moim uśmiechem, to on mi piszę ciągle o seksie żałosne to się już robi... Wiecie co, wczoraj mi powiedział, że jak odstawiłam tabletki, to wiedział, że to już będzie koniec nie liczy się dla niego moje samopoczucie i zdrowie, tylko jedno... Może się mylę co do niego, może taki jest po prostu i nie widzi w tym nic dziwnego... Co do psychologa, to ona na pewno by nie poszedł, NA PEWNO, wyśmiałby mnie Mam osobę, która była cały czas na bieżąco ze wszystkim, od początku naszego związku i już dawno stwierdziła, że mu na mnie w ogóle nie zależy...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Coffe co robiłaś z włoskami? I co za film ? Tż-ta olej... nie jest Ciebie wart

Ja wczoraj:
scrabble na prezent - 80 zł
torebka dla mnie -39,99
spodnie ( pudrowe, mięciutki sztruksik -cudowne ) - 19, 90
spódnica (biała, sportowa na lato na motorówkę) - 29,99
nesteatea - 3 x 3 zł
paszteciki dla tż-ta - 10 zł
Film "wyspa tajemnic" - z reguły nie chodzę na takie filmy, bo to thriller, ale nie chciałam oglądać żadnej komedii romantycznej

A włosy trochę podcięłam, bo były takie słabe,nie dużo, ok 2cm, ale mam kręcone i jak mi się skręciły, to widać trochę różnicę chcę je teraz wzmocnić i regularnie podcinać, bo ostatni raz podcinałam z pół roku temu, fryzjerka teraz chciała obciąć więcej, bo tak z 4cm końcówek miałam po prostu strąki, takie suche ale bez 4 cm wyglądałabym jak owieczka

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
a kopnął Cię ktoś kiedyś w dupsko?
OLEJ GOŚCIA!!!!!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

ja się chyba dzisiaj wybiorę do fryzjera.
jak namówię babcię, żeby mi włosy pomalowała, bo trochę jest na mnie wkurzona, że nie poszłam na zajęcia, zaspałam :/
oleje
Stary 2010-04-15, 08:48   #4155
Labirynth
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu już przestałam się oszukiwać - mam problem z kasą. Jak sobie cos upatrzę, musze to mieć, największa słabośc do kosmetyków. Ciuchy rzadziej, ale też
Zawsze postaanawiam sobie zaoszczędzić, ale jakoś jak już zaoszczędzę, zaraz wydaję na nowy kosmtyk, kolejny, a i tak nie mam ich sporo, bo nie mam tendencji do zalegania na pólkach. Teraz marzę o Nuxe pellingu aromatycznym .... około 55 zł
Najlepiej ejst, gdy nie wchodze do żadnego sklepu...

Zakupy sprzed dwóch dni:
- Nuxe maseczka aromatyczna - 54 zł
- cienie sypikie do oczu x 2 - 3,99 gr
- Vichy krem Antiox - 57 zl
- mydelka palmolive x2 - 1,29 gr
i chyba koniec, ale dół.......... serio

jescze kupie tylko ten peeeling i koniec ...
oszczędzam
a jescze fryzjer, którego odkładam już rok, ale to się da załatwić, ktoś podetnie

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-04-15 o 08:49
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:38   #4156
joyeuxe
Wtajemniczenie

Ja na kosmetyki tak naprawdę wydaję najmniej, ufff Tyle dobrego, że nie mam fazy na kupowanie nowych cieni itp. Szampon, pasta do zębów, podkład, puder kredka, tusz No i kremy, mydełka, balsamy to mi starcza. A to wszystko mam na dłuższy okres. Czasem jakaś odżywka do włosów, ale rzadko nakładam i tak. Zawsze po nich mam mega szopę.
Stary 2010-04-15, 10:01   #4157
Labirynth
Zakorzenienie

No ja co prawda kupuje droższe kosmetyki, ale mam je na dłużej, np żel do myci twarzy LRP Toleriane za około 40 zł mam na nawet 5 miesięcy jeden. Taka maseczka Nuxa tez starcza mi na około 4 miesiące. Ale że uzywam gł w takim przedziale cenowym 30 -60 zl to co miesiąc coś się akuat kończy i musze kupić. W maju MUSZE kupić dwa filtry do ciala i do twarzy. A to będzie około 110 zl.

Albo np mam puder Vichy dermablend, który kupiłam chyba 2 lata temu i będę go uzywac drugie tyle, bo akurat nie używam pudru za duzo. Ale lubię minimalizm, jedyną niepotrzebną i nie używaną rzecza jaką teraz mam to krem pod ozczy Nuxe, marnuje się prawie cały, a był drogi, i balsam brązujący L'oreala, który na szczęscie dostałam w prezencie.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-04-15 o 10:11
Stary 2010-04-15, 10:09   #4158
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
No ja co prawda kupuje droższe kosmetyki, ale mam je na dłużej, np żel do myci twarzy LRP Toleriane za około 40 zł mam na nawet 5 miesięcy jeden. Taka maseczka Nuxa tez starcza mi na około 4 miesiące. Ale że uzywam gł w takim przedziale cenowym 30 -60 zl to co miesiąc coś się akuat kończy i musze kupić. W maju MUSZE kupić dwa filtry do ciala i do twarzy. A to będzie około 110 zl.
Ja używam kosmetyków z Oriflame, Ziaji, Nivei, Graniera i jestem zadowolona i jaka oszczędność, bo np. żel do mycia twarzy też mi starcza na bardzo długo
Stary 2010-04-15, 10:11   #4159
Ayo22
after hours

Cytat:
Ale myślę, że po rozstaniu, do którego sam doprowadził, powinien się pohamować z niektórymi tekstami... Zamiast napisać, że tęskni za mną, za naszymi spotkaniami, za moim głosem, za moim uśmiechem, to on mi piszę ciągle o seksie żałosne to się już robi... Wiecie co, wczoraj mi powiedział, że jak odstawiłam tabletki, to wiedział, że to już będzie koniec nie liczy się dla niego moje samopoczucie i zdrowie, tylko jedno... Może się mylę co do niego, może taki jest po prostu i nie widzi w tym nic dziwnego... Co do psychologa, to ona na pewno by nie poszedł, NA PEWNO, wyśmiałby mnie Mam osobę, która była cały czas na bieżąco ze wszystkim, od początku naszego związku i już dawno stwierdziła, że mu na mnie w ogóle nie zależy...

oleje
i tego się trzymaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 10:19   #4160
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja używam kosmetyków z Oriflame, Ziaji, Nivei, Graniera i jestem zadowolona i jaka oszczędność, bo np. żel do mycia twarzy też mi starcza na bardzo długo
O żel do mycia twarzy też głównie Ziaja u mnie Jakoś mi podchodzi ta firma. No i tania w stosunku do innych.
Stary 2010-04-15, 10:29   #4161
malaczarna885
Wtajemniczenie

Dzisiaj wybieram się do miasta, bo musze zalatwic kilka spraw. Planuje kupic rajstopy, tabletki przeciwbólowe, bo juz mi sie skonczyly i nić dentystyczna. Kupuje Jordan za okolo 10zł, ale wczoraj widzialam w tesco jakies takie zwykle tescowe za chyba 4zł i zaluje, ze nie kupilam, zeby wyprobowac. Moze okazala by sie dobra. Moze ktoras z Was uzywala kiedys?
Jest sliczna pogoda i obawiam się, ze zahaczę jeszcze o jakiegos lumpa. Nie moge za bardzo szalec bo mam ostatnie 120zł A tu dopiero połowa miesiąca...
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:42   #4162
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wybieram się do miasta, bo musze zalatwic kilka spraw. Planuje kupic rajstopy, tabletki przeciwbólowe, bo juz mi sie skonczyly i nić dentystyczna. Kupuje Jordan za okolo 10zł, ale wczoraj widzialam w tesco jakies takie zwykle tescowe za chyba 4zł i zaluje, ze nie kupilam, zeby wyprobowac. Moze okazala by sie dobra. Moze ktoras z Was uzywala kiedys?
.
ja używam zwykłych np ostatnio kupiłam w carefurze za 5zł i jest super.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:44   #4163
Labirynth
Zakorzenienie

Muszę ograniczyć tak czy inaczej wydatki
Ale za to kolorówkę mam totalnie minimalną - podkład, kredka do oczu, tusz do rzęs i wspomniany wyżej puder od 2 lat. Podkład mam z Vichy, ale reszta to tańsze rzeczy. mam też dwa cienie sypkie za 3,99, ale planuje dokupic, bo sa świetne i tanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 11:11   #4164
malaczarna885
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18588079]ja używam zwykłych np ostatnio kupiłam w carefurze za 5zł i jest super.[/QUOTE]
Ooo jak fajnie W takim razie jutro w drodze do szkoly wjade do tesco i sobie kupie. Dziekuje za odpowiedz
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 11:13   #4165
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na kosmetyki tak naprawdę wydaję najmniej, ufff Tyle dobrego, że nie mam fazy na kupowanie nowych cieni itp. Szampon, pasta do zębów, podkład, puder kredka, tusz No i kremy, mydełka, balsamy to mi starcza. A to wszystko mam na dłuższy okres. Czasem jakaś odżywka do włosów, ale rzadko nakładam i tak. Zawsze po nich mam mega szopę.
mnie też na kosmetyki mało schodzi, ale za to na żarcie katastrofa 3 dni zakupów nie robiłam, to dziś wydałam 40zł, no ale może to znaczy że kolejne 3 dni tez bedą bez wydawania kasy, życzyłabym sobie bo musze w koncu zaoszczędzić.

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 11:42   #4166
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
O żel do mycia twarzy też głównie Ziaja u mnie Jakoś mi podchodzi ta firma. No i tania w stosunku do innych.
Ja uwielbiam balsam brązujący Ziaja Ostatnio go nie było w drogerii i kupiłam jakiś inny, prawie 2 razy droższy, pomyślałam że może jeszcze lepszy efekt będzie.. Ale gdzie tam, po tygodniu stosowania ledwo zauważalna różnica Nigdy więcej go nie kupie
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 11:54   #4167
irenkaaa
Zakorzenienie

ja tez w sumie uzywam glownie ziaja , garnier,avon, a kolorowka to roznie zalezy co mi sie uda fajnego kupic
mam nadzieje ze dzis nic nie wydam ...

no moze na zapakowanie prezentu dla kolezanki cos ale to sie zobaczy ... moze cos wymysle w domu , nie zebym sknera byla tylko po prostu lubie cos oryginalnie zapakowac
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 12:08   #4168
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

+ 500 zł (alimenty)
na koncie 504,11zł
teraz to się zacznie oszczędzanie wkońcu

irenka miałyśmy taką samą wagę i takiej samej oczekujemy i ile Ty masz teraz? 69 czy 65?

Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Czas edycji: 2010-04-15 o 12:10
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 12:13   #4169
Monique DeVine
Raczkowanie

Kochane, pozwólcie, że i ja się przyłączę Oszczędzać nie znoszę, ale chyba wpadłam w zakupoholizm. Mam masę kosmetyków, których nie używam, a kupiłam ot tak, w ramach testów. Wracając z pracy szwendam się po wszystkich okolicznych sklepikach, w Naturze jestem już znana , gubią mnie lumpki Nie umiem trzymać kasy w portfelu, jak ją mam, to MUSZĘ wydać. Chore toto i pluję sobie w brodę cały czas. Od dziś będę się motywować Waszą wytrwałością i kupować tylko to, co niezbędne (ostatnio trochę mi nie wyszła ta wewnętrzna propaganda, bo uznałam, że niezbędny mi jest nowy tusz tylko dlatego, że poprzedni, też nowy, ma niewygodną szczoteczkę. I jak ja z takim podejściem mam być przy forsie? Się niedasię ) Zaczynam trzymać się twardo za pysk. Żadnych Natur, żadnych lumpków, żadnych sklepików poza spożywką Wykończyć co się ma w domu i przestać się wygłupiać. Nota bene mój synio zawsze dostaje od babć jakąś kaskę, którą chowam mu do słoiczka, a słoiczek do szafki w regale. I wyobraźcie sobie, przypominam sobie o tym słoiczku i zawartości tylko wtedy, kiedy coś do niego dorzucam. Pytanie, dlaczego nie robię tak ze swoimi pieniędzmi????? Efekt jest taki, że Młody ma więcej oszczędności niż ja, a ma dopiero 3 lata Przygarnijcie i mnie

Egiosta to ktoś, kto myśli o sobie, zamiast myśleć o mnie...
Monique DeVine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 12:16   #4170
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Monique DeVine Pokaż wiadomość
Efekt jest taki, że Młody ma więcej oszczędności niż ja, a ma dopiero 3 lata Przygarnijcie i mnie
hehe przygarniamy wobec tegoale pamiętaj ze za wszystkie niuzasadnione zakupu u nas dostaje się
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości