|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | ||
Zakorzenienie
|
joyeuxe jestem zakupocholiczka! kocham ciuchy
![]() ![]() hehe jestem po 12h pracy - wykończona ![]() a z rana do fryzjera i do krawcowej - dalam kilka par spodni do skrócenia, znowu wydatek..
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
after hours
|
Cytat:
![]() też miałam do 11 ![]() właśnie w pon tak wracałam wieczorem i wsiadając do autobusu przypomniało mi się o bilecie. kupiłam, skasowałam, i byli kanarzy ![]() ostatnio mi się śmiać chciało, bo w jednym dniu 4 kontrole miałam, z czego dwie w ciągu jednej jazdy, kontrola i 3 przystanki później druga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj:
- 50zł fryzjer - 15zł kino - 9zł cola w kinie Wiecie co, mam wrażenie, że exTŻ chce mnie wykorzystać ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to samo. Ale teraz kiedy w ostatnich tygodniach pracowałam jako ta stylistka zaczynam inaczej postrzegać ubiór. Zmienił mi się styl masakrycznie, a co za tym idzie nie kupuje już tylu ciuchów bo tego co ja chcę nie ma w sklepach. Tym bardziej, że bawię się modą. Zwykłe bluzeczki odpadają, jedynie do pracy takowe ubieram bo nie mam sił wymyślać rano zestawów ![]() Ja też aktualnie pracuje po 12 h , więc wiem co czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobranoc kobietki ![]()
![]() |
#4147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja farta miałam że do mnie kanary nie złapały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
ja dzis niestety fajki 4 euro ( wkurzyl mnie byly , wygraza mi sie itd ) ale nic twarda jestem ... co mi moze zrobic ... zal mu du*e sciska ze z nim nie jestem .
poza tym jutro wyplata to jakos to bedzie za pare dni wynajem trzeba oplacic a troszke to jest jak pol wyplaty niestety , z zakupami spozywczymi narazie sobie odpuszczam stwierdzilam ze mamy tyle jedzenia ze poradzimy sobie pare dni i najpierw musze cos zrobic z tego co mam a nie wywalac... do pracy juz coraz czesciej nosze swoje jedzenie ale to ze wzgledu na to ze nie chce jesc fast foodow i troche kg zrzucic a jak zjem cos przed wyjsciem z domu i kanapke wezme do pracy i jakis jogurt to jest ok . pewnie w niedz pojde na zakupy ale jakies ciuchowe ,.. kurcze juz chcialam pisac kosmetyczno-ciuchowe ale sie w jezyk ugryzlam bo kosmetykow kolorowych oraz kremow i innych mazidel to mam mase i czasem niektore zdaze uzyc moze pare razy przez caly okres waznosci . |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Joyeuxe ja co chwilę jem i muszę się najeść, często zdarza mi się jeść obiad 2 razy w ciągu dnia i do tego jeszcze jakąś porządną kolację, jak nie zjem czuję się po prostu głodna, a głodna nie zasnę. Jedynie rano nie mam apetytu i ciężko mi się zmusić do jedzenia, ale później to się rozkręcam. Tż tyle nie je i czasem jest mi głupio, że ciągle coś wcinam
Dzisiejsze zakupy: kasza gryczana 400g 1,05e laysy paprykowe 1,95e sernik dr. oetker 0,70e makrela wędzona 2,02e 2 szt. serka waniliowego 1,80e pierogi z serem 1,40e 4 batoniki Pawełki w promocji 1,80e napój energetyczny 1,05e jajka 15 szt. 1,99e piersi z kurczaka 5,00e lody 2,00e margaryna Flora 2,86e 5 szt. bagietek 1,99e warzywa: pomidory, ziemniaki, pietruszka, marchewki 1,96e wstążka i celofan, żeby zapakować prezent dla bratowej Tż 2,50e dostałam dzisiaj śliczną różyczkę od Tż, strasznie miło mi się zrobiło, kochany jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też mojego exTŻ trzymam na dystans, ale nie wiem jak długo bo dzis do mnie do biura przyjdzie...a znow rano miałam kwiaty ![]() ![]() a i dzis do psychologa idziemy ![]() może to też wyjscie coffe ![]() Cytat:
![]() opowiedz cos wiecej o swej pracy, spotykasz jakies modelki? Cytat:
![]() hehe, i dobrze. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Komplikatorka
|
Coffe co robiłaś z włoskami? I co za film ?
![]() ![]() Ja wczoraj: scrabble na prezent - 80 zł torebka dla mnie ![]() spodnie ( pudrowe, mięciutki sztruksik -cudowne ![]() ![]() spódnica (biała, sportowa na lato na motorówkę) - 29,99 nesteatea - 3 x 3 zł paszteciki dla tż-ta - 10 zł
#4152 | |
after hours
|
Cytat:
![]() OLEJ GOŚCIA!!!!! ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- ja się chyba dzisiaj wybiorę do fryzjera. jak namówię babcię, żeby mi włosy pomalowała, bo trochę jest na mnie wkurzona, że nie poszłam na zajęcia, zaspałam :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Wtajemniczenie
|
Agusiownik mam tak samo! Rano nic nie przełknę, dopiero jak jestem w ruchu to tak po jakieś godzinie robię się strasznie głodna, a potem już jem cały czas. Potrafię w ciągu dnia zjesc spagetti z pół kg mięsa, całej paczki makaronu przy okazji jeszcze dorzucając zupę i jakieś słodkośći
![]() ![]() Aneszna tak spotykałam jakieś modelki, aktorki też ale ja jakoś zawsze bardziej patrzyłam na to, żeby lepiej swoją pracę wykonać. Aktualnie z niej rezygnuje. Pracowałam z 1 osobą, która bardzo zachowuje się wobec mnie nie w porządku, robi mi jakieś nieuzasadnione akcje i wiele innych przykrych spraw, więc nie chcę się męczyć. Najgorsze w tym zawodzie jest to, że to jest w niektórych momentach coś a la "wyścig szczurów" ;/ Co do fryzjera, dostalam dziś propozycję żeby być modelką na pokazie fryzur(z darmowym strzyżeniem, z francuskimi stylistami fryzur ![]() ![]() Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2010-04-15 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18584594]jak każdemu facetowi sexu potrzebuje
![]() ja też mojego exTŻ trzymam na dystans, ale nie wiem jak długo bo dzis do mnie do biura przyjdzie...a znow rano miałam kwiaty ![]() ![]() a i dzis do psychologa idziemy ![]() może to też wyjscie coffe ![]() [/QUOTE] Ale myślę, że po rozstaniu, do którego sam doprowadził, powinien się pohamować z niektórymi tekstami... Zamiast napisać, że tęskni za mną, za naszymi spotkaniami, za moim głosem, za moim uśmiechem, to on mi piszę ciągle o seksie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() A włosy trochę podcięłam, bo były takie słabe,nie dużo, ok 2cm, ale mam kręcone i jak mi się skręciły, to widać trochę różnicę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Od jakiegoś czasu już przestałam się oszukiwać - mam problem z kasą. Jak sobie cos upatrzę, musze to mieć, największa słabośc do kosmetyków. Ciuchy rzadziej, ale też ![]() Zawsze postaanawiam sobie zaoszczędzić, ale jakoś jak już zaoszczędzę, zaraz wydaję na nowy kosmtyk, kolejny, a i tak nie mam ich sporo, bo nie mam tendencji do zalegania na pólkach. Teraz marzę o Nuxe pellingu aromatycznym .... około 55 zł ![]() ![]() ![]() Najlepiej ejst, gdy nie wchodze do żadnego sklepu... ![]() Zakupy sprzed dwóch dni: - Nuxe maseczka aromatyczna - 54 zł - cienie sypikie do oczu x 2 - 3,99 gr - Vichy krem Antiox - 57 zl - mydelka palmolive x2 - 1,29 gr i chyba koniec, ale dół.......... serio ![]() jescze kupie tylko ten peeeling i koniec ... oszczędzam a jescze fryzjer, którego odkładam już rok, ale to się da załatwić, ktoś podetnie ![]() Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-15 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Wtajemniczenie
|
Ja na kosmetyki tak naprawdę wydaję najmniej, ufff
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
No ja co prawda kupuje droższe kosmetyki, ale mam je na dłużej, np żel do myci twarzy LRP Toleriane za około 40 zł mam na nawet 5 miesięcy jeden. Taka maseczka Nuxa tez starcza mi na około 4 miesiące. Ale że uzywam gł w takim przedziale cenowym 30 -60 zl to co miesiąc coś się akuat kończy i musze kupić. W maju MUSZE kupić dwa filtry do ciala i do twarzy. A to będzie około 110 zl.
![]() Albo np mam puder Vichy dermablend, który kupiłam chyba 2 lata temu i będę go uzywac drugie tyle, bo akurat nie używam pudru za duzo. Ale lubię minimalizm, jedyną niepotrzebną i nie używaną rzecza jaką teraz mam to krem pod ozczy Nuxe, marnuje się prawie cały, a był drogi, i balsam brązujący L'oreala, który na szczęscie dostałam w prezencie. Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-15 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj wybieram się do miasta, bo musze zalatwic kilka spraw. Planuje kupic rajstopy, tabletki przeciwbólowe, bo juz mi sie skonczyly i nić dentystyczna. Kupuje Jordan za okolo 10zł, ale wczoraj widzialam w tesco jakies takie zwykle tescowe za chyba 4zł i zaluje, ze nie kupilam, zeby wyprobowac. Moze okazala by sie dobra. Moze ktoras z Was uzywala kiedys?
![]() Jest sliczna pogoda i obawiam się, ze zahaczę jeszcze o jakiegos lumpa. Nie moge za bardzo szalec bo mam ostatnie 120zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Muszę ograniczyć tak czy inaczej wydatki
![]() Ale za to kolorówkę mam totalnie minimalną - podkład, kredka do oczu, tusz do rzęs i wspomniany wyżej puder od 2 lat. Podkład mam z Vichy, ale reszta to tańsze rzeczy. mam też dwa cienie sypkie za 3,99, ale planuje dokupic, bo sa świetne i tanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18588079]ja używam zwykłych np ostatnio kupiłam w carefurze za 5zł i jest super.[/QUOTE]
Ooo jak fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
ja tez w sumie uzywam glownie ziaja , garnier,avon, a kolorowka to roznie zalezy co mi sie uda fajnego kupic
mam nadzieje ze dzis nic nie wydam ... no moze na zapakowanie prezentu dla kolezanki cos ale to sie zobaczy ... moze cos wymysle w domu , nie zebym sknera byla tylko po prostu lubie cos oryginalnie zapakowac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 |
Konto usunięte
|
+ 500 zł (alimenty)
na koncie 504,11zł teraz to się zacznie oszczędzanie wkońcu ![]() irenka ![]() ![]() Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2010-04-15 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Raczkowanie
|
Kochane, pozwólcie, że i ja się przyłączę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4170 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.