|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Zdrowiej! ;* Załamałam się, rozwiazując testy maturalne z ang. R (z precyla ściągnęłam). Kur.wa.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
jestem przerażona ustnymi..
dzisiaj robiłam podstawowy z angielskiego i takich słówek zapominam, że szok! np niepełnosprawny, syrop itp... |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
hejka sklejka.
poszłam do babiszona od polaka i powiedziała, że JA NIE MUSZĘ NIC ZALICZAĆ że ona mi daje spokój, już mnie męczyć nie będzie a nie pisałam dwóch sprawdzianów, i chciałam jedną kosę poprawić więc jutro idę na ostatni sprawdzian z polskiego w moim życiu ![]() idę tylko na historię (bo muszę się dogadać z oceną bo jeszcze mi tróję postawi ) i na polski.wręczam zwolnienie wychowawczyni i już nie chodzę do szkoły. ach, słodko. miłego dnia Żbiczki ;* Ogłoszenia parafialne: Beata- list doszedł ;* na zdjęciu wyglądasz paskudnie. żartowałam ;*jesteś śliczna i piękna. Idę zaraz pić herbę. Dorota - kartki doszły ;* dzięki wielkie za Stratfordowe zamawiam więcej ! ;*
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Kolega z klasy się na mnie przyczaja od 2 miesięcy. Łapią go fazy i zaczyna pisać. Właśnie nadeszła ta faza. ![]() Cytat:
chciałabym zobaczyć miny tych gimnazjalistów. Cytat:
A inicjały - to co, że ma takie same jak Ty? Czy to Cię w jakiś sposób godzi? Przepraszam, Justyna, ale muszę to napisać. Spróbuj się postawić w czyjejś sytuacji i dopiero oceniać. A najlepiej w ogóle nie oceniać, bo każdy inaczej odbiera różne wrażenia. Poza tym nie wszyscy mają tak idealne życie jak Ty.
|
|
|
#2916 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej;*
Cytat:
uu, nieźle ![]() Cytat:
Jestem właśnie na tym etapie nauki z polskiego (w domu) Ej, będę miała średnią 4.71 chyba W pierwszej klasie miałam 3.9 coś hehe. Szkoda tylko, że z tej całej średnie to g**** mam ![]() Dobra, to idę.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-20 o 14:28 |
||
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie od 3 lat się przyczaja Kiedyś było tak, że CODZIENNIE przychodził po zeszyt lub zapytać się co było zadane.
|
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że Jarosław ma gorsze? czy Lech miał gorsze? czy... co?
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nieźle, ja nie chcę mieć chłopaka.
![]() Zresztą on zdyskwalifikowany jest, był z moją dobrą koleżanką. Cytat:
[zaraz zostanę zjechana. ]
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-04-20 o 15:00 |
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja akurat Młodą Polskę lubię. ale faktycznie jest dużo materiału.Brawo ja będę miała 4,1 albo 4,2.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też lubię, tylko baardzo dużo jest tam tych pisarzy, a ja muszę to tak szybko robić Dziękuję
|
|
|
#2922 |
|
Konto usunięte
|
ja będę miała 4,0 w porywach do 4,1
Najwyższa średnia jaką miałam w szkole średniej ![]() chiddy przyjdzie piękna pogoda to i nastrój się polepszy Historyk: Który jest dzisiaj? Klasa: 20. Historyk:a którego kończycie szkołę? Klasa: 30. Historyk: To co Wy tu w tej szkole jeszcze robicie??? Nie no, żeby nas nauczyciele wyganiali ze szkoły...
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się tym. Pewnie różnica taka jak próbne operonu a prawdziwa matura. Cytat:
![]() Pójdę jeszcze w czwartek, może piątek. W następnym tygodniu tylko w czwartek, żeby wypadać co i jak z zakończeniem. ![]() ---- W domu cała 4 chora, tylko brat jeszcze zdrowy. Idę do książeczek.
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, Kasprowicz i inni, a jeszcze dobrze jest znać mniej więcej biografię każdego, bo jak Ci się na maturze trafi wiersz i trzeba będzie się odnieść do biografii.. ![]() Proszę. ![]() Cytat:
To co Wy tam jeszcze robicie?! ![]() Cytat:
Oby.
|||
|
|
|
#2925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I umiesz tak te ich biografie ? ![]() Takiego Mickiewicza, Słowackiego czy kogoś z czasów wojny itp. to bym wiedziała, ale każdego po kolei, ratunku
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam;*
byłam dzisiaj zrobić zdj. i wyszłam o tak > Weronika, masz mało spotykaną urodę. musiałam się pożalić. no to idę się uczyć. <jeszcze 14 dni! :-o >
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-20 o 15:53 |
|
|
|
#2927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie za 4,0 i powyżej jest stypendium podobno, 180 zł. jak jutro się poprawię, to się załapię ![]() rozjechać Cię na naleśnika ?Cytat:
dzień bobry ;* jutro mam rozmowę o pracę, o 16. trzymajcie kciuki. zapomniałam jak się pisze CV i list motywacyjny i dwa przedmioty do poprawy ![]() bajo, wieczorem zajrzę ;*
|
|
#2928 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale od tej pory obudzona w środku nocy będę pamiętać jak jest niepełnosprawny ![]() Gimnazjaliści w szoku, bo nie dość, że to powiedziała dyrektorka-wzór wszelakich cnót, to jeszcze o innej nauczycielce Cytat:
Nasza wychowawczyni wpadła do nas na jednej lekcji w bojowym nastroju, chciała zrobić dym, bo myślała, że jest nas mało. Ale jak zobaczyła, że nie ma tylko 3 osób to mruknęła pod nosem "super" i wyszła |
||
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Hello Wszystkim Maturzystkom
![]() Dawno się nie odzywałam, ale po prostu nie mam czasu. Ocen jeszcze nie mamy u mnie w szkole wszystkich wystawionych. Moja średnia będzie gdzieś w okolicy 4.9 - 5.0. Kupiłam sobie już strój na maturę Najpierw wpadła mi w oko taka śliczna sukienka z białą bluzką, ale wyglądałam w niej jak spaślak to jej nie kupiłam. Ale zdecydowałam się na żakiet i prostą spódnicę w stalowym kolorze. Jeszcze muszę zakupić białą bluzkę. ![]() Pozdrawiam Was wszystkie. Napiszę znowu za jakiś czas.
|
|
#2930 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. ostatnio myślałam o Tobie , bo chciałam się spytać czy wybierasz się 27 sierpnia na festiwal reggae w Brzeszczach ? Cytat:
ja potrzebuję 2 fotki format 37x52 Cytat:
![]() ja też. Cytat:
![]() cześć ;*** jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;**** |
||||
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa, dzwonił ktoś do mnie z numeru prywatnego, a ja nie odebrałam
![]() to pewnie w sprawie pracy !
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18707380]
też muszę zrobić zdjęcia. ja potrzebuję 2 fotki format 37x52 u nas nie można grać w karty ![]() jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;****[/QUOTE] Cześć! ![]() Wszystko czytam i bacznie obserwuję, ale jakoś nie chcę mi się pisać. Ogólnie fajne zdania do zapamiętania z WOSu powymyślałyście;D aż sama się w to zaczęłam bawić ![]() ![]() ![]() Ja fotki już zrobiłam, u nas w karty też nie można grać, nie mam pojęcia w czym pójdę do matury, a jeszcze od tego roku zmiana procedur i nie można żadnej torebki wnieść ani do szatni, ani na salę... więc muszę kupić coś w co mi się długopis i dowód jeszcze zmieści... Ogólnie, niezbyt jest bo za 2 tyg. koniec roku, a On cały czas dla mnie niedostępny;/ nie wiem co zrobić, żebyśmy zdążyli się w ten czas zaprzyjaźnić...;/ O maturę to się tylko o WOS teraz boję, bo się z niego niezbyt uczę. Z polskiego zaczynam powtarzać od dziś - mam nadzieję Historia chyba jakoś pójdzie Obiecuję pisać częściej.
|
|
#2933 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu nie Górna? Ja tam mam potencjalnie mieszkać ![]() Wiadomo, że jak to mieszkanie na kilka-kilkadziesiąt lat, to jesteś wymagająca Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czy ja powiedziałam, że godzi? To nie było ani pozytywne, anie negatywne, napisałam tylko, że ma takie same inicjały, bo jeszcze chyba się nie spotkałam z taką sytuacją. Nie wolno?Ty chyba żartujesz z tym życiem?! Co to w ogóle ma do sprawy Kaczyńskich i po drugie co Ty możesz wiedzieć o moim życiu, co? ![]() Wypowiedziałam się, co uważam o pochówku na Wawelu, to wielkie pretensje, że moje życie jest zbyt idealne? Zaj.ebiście ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-20 o 18:48 |
|||||
|
|
|
#2934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
wpadam do was, chociaz mialam tego nie robic, ale mam dzis dzień jakiś... rozklapciały. czuje się jak wyr.uchany zając ![]() Cytat:
Cytat:
![]() też robię takie błędy ![]() jestem bardzo nieuważna... i tego najbardziej boję się na maturze nieuwagi...[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18707380] jakoś tak dziwnie jest. kur.wa. wszystko się posypało. no ale czas leci dalej ;]. po za tym co raz częściej nachodzą mnie myśli że nie zdam ustnej z anglika ;] ,straszne. siedzę do późna i się uczę, w dzień wszystko mnie rozprasza. ehh. chce już wyjechać. zajrzę za jakiś czas. trzymajcie się Żbiki cieplutko ;****[/QUOTE] wszyscy mają teraz takie myśli, więc NO STRESS. pomyśl sobie, że nie Ty jedna, że to TYLKO głupie myśli - a okaże się, że wszystko super zdasz, tak czy siak będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() zawsze można spokojnie porozmawiać ![]() chcialam coś powiedzieć, ale po drodze zapomniałam co ![]() aaaa.. na pewno do Chiddy (przepraszam, nie pamiętam imienia )przede wszystkim to życze Ci zdrowia a tżtowe problemy - każdego nachodzą, taki kryzys, że odnosisz wrażenie, że to nie to, że nie ten tż, nie taki związek. czy się ktoś stara, czy nie - to źle. odpocznij! i nie przesadzaj z zastanawianiem się nad tym wszystkim... porozmawiaj z tżtem. Martyna (star) - może nie jest Ci przykro, bo jesteś dalej zła za to na nią. |
||||
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paczcie: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1..._myslisz_.html W czwartek na to jedziemy na PŁ
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale jak przeczytałam dalej to... ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- przypomniałam sobie jeszcze apropo tego magnezu i kofeiny. Martyna o tym pisała. masz rację, że z czekolady, czy orzechów lepiej się przyswaja, tylko spójrz sobie jaka jest zawartość w tabletkach, a jaka w orzechach - ile trzeba by ich zjeść. poza tym, jedna ważna sprawa - to tylko witaminy czy suplementy (lecytyna, ginko biloba) - trochę czasu musi więc minąć, żeby dostrzec jakieś efekty. i to nie jest też tak, że nagle wiedza będzie do głowy wchodziła w dwie sekundy, że w ogóle samo się wszystko nauczy, bez książek (przesadzam oczywiście ) tylko zwyczajnie będzie łatwiej się skupić to nie jest żadna amfetamina, że się geniuszami po tabletkach staniemy ![]() a szkoda bardzo ![]() ja bardzo chwalę sobie lecytynę, no i zakładam, że placebo też jest fajne ![]() a co do kofeiny - może organizm się przyzwyczaił do niej? może w kawie było jej więcej, niż w tabletkach? na mnie działa tylko tak, że nie mogę usnąć, ale zmęczona jestem owszem, i w dodatku poddenerwowana i nosi mnie (przy tych tabletkach roznych...) ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- czy tylko ja dawno nie widziałam wizażanek: plesiunia, pannafau, groszek?
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będą jakieś: Pokaz mody przygotowany przez studentów i pracowników wydziału Technologii Materiałowych i Wzornictwa Tekstyliów PŁ „Moda XXI wieku. Technika i technologia na wybiegu” Wywiad z ciekawa dziewczyna, absolwentka budownictwa Pokaz gry na bebnach i nie tylko… Pojedziemy, zahaczymy o Manufakturę, będzie fajnie przy okazji mama prawie dostanie zawału, bo ja prowadzę, a w Łodzi byłam zawsze z rodzicami w weekend, a teraz "dzień powszedni, korki, remonty!" ![]() Nie tylko Ty |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
eeej, dziewczyny ..
patrzcie, ja nie wiem co się dzieje : Majkel Martyno niech zbik Cie prowadzi xD Ja 20:10:19 żbik? xD Majkel no tak napisalem zeby ladnie bylo xD Ja ale czemu żbik? ![]() Majkel 20:12:08 nie wiem xD pierwsza mysl xD 20:12:20 a co zle jest? xD 20:12:24 moze byc rys 20:12:28 albo szpak Ja 20:12:46 może być żbik, ja lubię żbiki . 20:12:50 ![]() jaki Majki w ogóle. Ciekawe skąd mu się to wzięło :O może nas śledzi na wajzażu? haha.---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- aaaa, i Marta ... ja nie to, że nie odebrałam specjalnie, tylko byłam away from mobile phone haha.
|
#2939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale orientuję się, bo zawsze przy omawianiu nowego poety/pisarza najpierw wpisujemy do zeszytu 3 ważne informacje z jego życia. I jakoś tak się pamięta, że np. Staff-poeta trzech pokoleń i takie tam. Cytat:
muszę się zorientować.Cytat:
![]() Haha. Są po.piep.rzone. I gdyby nie to, że dziewczyny pocieszyły mnie, że Matura na 100% jest trudna, to bym chyba w tym momencie ryczała, a nie płakała. Cytat:
Cytat:
i nie rusza mnie już ona tak jak początkowo. Ale dam radę pociągnąć jeszcze te 2tyg.Placebo jest fajne. ![]() --- Dobra, popłakałam sobie. Typowa załamka. Że nie zdam, czemu wzięłam się za to porządnie dopiero teraz, że jestem do niczego. A teraz biorę się do pracy. Kto nie idzie jutro do szkoły? Bo ja się zastanawiam.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-20 o 20:35 |
|||||
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Czasami fajnie posłuchać takich słów.
![]() Dzięki ;** Cytat:
Może masz coś z Żbika w ogóle, co ? Jakieś prążki na ogonie może? Ja nie idę. Ja te załamki też mam, a im bliżej matury, tym intensywniej się przejawiają.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

że ona mi daje spokój, już mnie męczyć nie będzie
bo jeszcze mi tróję postawi 

), który nie przepadał ani za bratową, ani za bratanicą, nawet na jej drugim ślubie nie był 

ja będę miała 4,1 albo 4,2.

), ale jak przeczytałam dalej to...