![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto jest z Krakowa ... ???
Ale ogólnie to nie wiem dlaczego akurat mnie się przyczepiła. Może dlatego, że ja jako jedyna bardziej zwróciłam uwagę na jej głupotę
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Na niebiesko się przefarbuję ![]() Cholera, normalnie jeszcze nigdy w Krakowie gofrów nie jadłam xD
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że powtórzymy spotkanie na początku tego tygodnia.Nie wiem jak reszcie ale mnie się nie chciało zawijać do domu i jeszcze bym sobie z Wami pogadała a już trzeba było się zbierać.Potem się nie odzywałam bo miałam troszkę szaloną resztę weekendu. Mam nadzieję, że się na mnie z tego powodu nie pogniewałyście. Robicie coś wieczorem w poniedziałek? Jak dacie znać kiedy Wam pasuje to poszukam jakiś imprez, z darmowym wjazdem jeśli to będzie Wam najlepiej odpowiadać. Nie wiem jak u Was plany na wolne majowe.U mnie wygląda na to,że będę musiała pomóc rodzicom w malowaniu mieszkania. Malarz pokojowy ze mnie żaden no ale może odkryję w sobie talent. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Będę trzymać mocno
![]() Tamto ostrzeżenie dostałam ponad tydzień temu i za 4 dni wygasa :p Ciekawe jak z tym spotkaniem kolczykowym w końcu. Widzę, że Ty imprezowa kobita jesteś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos koloru to na niebiesko może nie ale na zielono jak najbardziej. Kurcze TŻ mnie rozwalił. Mówię mu,że chyba jakiś owad krąży po mieszkaniu bo ciągle odkrywam nowe bąble jak po ugryzieniu na rękach i że może to pająk a on na to śmiertelnie poważnie ; "to jakiś straszny gryzidupiec". ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Jak znajdziesz tego gryzidupca to zrób zdjęcie
![]() Hmmm jakikolwiek byleby bez bitej śmietany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sugestii,że jestem imprezowa pozwól,że elokwentnie odpowiem: Ano. Życie takie krótkie, trza korzystać póki trwa. To rozumiem,że trzymamy rękę na pulsie i spotkanie kolczykowe na horyzoncie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
Ha, no ja znalazłam co innego o tych paznokciach, chyba jednak jestem nienajlepsza w śledzeniu innych na Wizażu
![]() Na niebiesko? A taki bardziej granat czy błękit? ![]() Ja na mieście też gofrów jeszcze nie jadłam, ale ostatnio robiłyśmy z koleżankami i jak on się dowiedział to mi tego nie daruje. A ja gofrownicy nie mam i nie zrobię, więc myślałam, że mi się chociaż uda kupnymi go uciszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
No koniecznie.
A jakie owoce albo polewy lubisz? Kurcze, obczaję Ci zaraz jakieś dobre gofry na mieście. żeby gofera dobre w królewskim mieście nie zaznać, to mi się w głowie nie mieści. Dziwisz się,że ja nie zakolczykowana a tobie gofery obce? Nie godzi się, nie godzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem czemu tak, bo uwielbiam gofry... Hmmm albo mieszanina owoców, albo jagody same.
Racing snail - mogłabym Ci wytłumaczyć, ale musiałabym napisać długie pw i nie chciałoby Ci się czytać ![]() Chyba taki no niebieski. Ani granat, ani błękit. Spotkanie kolczykowe na horyzoncie, ale jeszcze Hula nie wróciła, więc nie wiadomo co i jak.
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Matka Smoka
|
Ale się ruch zrobił
![]() Jak to gofry bez bitej śmietany???!to niejadalne przecież ![]() Nie farbuj się na niebiesko ani na żaden inny kolor, bo już ,,własnego" nigdy nie odzyskasz. A na tych zdjęciach sprzed lat, co tu ostatnio wklejałaś to mniej ruda byłaś chyba? racing (dżizas będę mieć problem z zapamiętaniem nicka, z góry przepraszam!) - Ty się nie zniechęcaj przypadkiem tym, że ten wątek wygląda jak zamknięta klika (bo chyba to sprawia, że ,,nowe" się meldują i cichną) |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Raczkowanie
|
Z goferem to ja mam problema, ale liczę, że przez weekend zapomniał... Chociaż z drugiej strony obietnica to obietnica
![]() Ok, to ja lecę na randkę ![]() Czyli przyjmujecie mnie? Mogę wpadać? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
dobra jestem
jutro i we wtoeek odpadam na spotkanie ej prosze pomóżcie;/ gdzie mogę iść jutro do lekarza żeby dostać recepte na tabletki;/? |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Na pigułki? To dowolnie,prywatnie możesz gdzie chcesz. ginekologia nie ma żadnej rejonizacji jeśli o to Ci chodzi. Chyba gdzie masz blisko i gdzie nie ma tłoku. W necie możesz poszukać gabinetu blisko i zadzwonić i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Hula - już mówiłam, internista, albo podzwoń po ginekologach i popytaj który by Ci mógł przepisać, bo skończyło Ci się opakowanie i cośtam cośtam
Racing - owocnej randki ![]() Ineso - wiem, że jest problem z powrotem do swojego koloru, dlatego tak sobie żartuję z tym farbowaniem :p a co do zdjęć, to to z avataru było robione w pełnym słońcu. Poza tym moje włosy wyglądają różnie, mają różne odcienie itp latem mam naturalne pasemka blond ![]() All_that_jazz (mam ochotę pisać po imieniu, bo trudno się to pisze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
no włąśnie recepte zgubiłam;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
No to powinnaś powiedzieć, że zgubiłaś i potrzebujesz natychmiast itp. A tak btw, jakie tabletki bierzesz?
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Matka Smoka
|
No właśnie, może ktoś Ci pożyczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
teraz biore Cilest
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
No to niestety ja nie pomogę..
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie,że nowe osoby nie powinny się zniechęcać i zagadywać. Od tego ten wątek jest,żeby nowe osoby z naszego miasta pięknego nad Wisłą poznawać. Moich przygód rozmów na cztery nogi ciąg dalszy. Tż: a zrobisz mi kawy Ja: ok Tż: a otworzysz okno? Ja: Nie, ty otworzysz bo nie mogę jednocześnie robić kawy i otwierać okna. Tż: Acha, no to za karę okno będzie zamknięte. Ja: (Chichocząc ze śmiechu i robiąc kawę) Nie mogę przestać się śmiać bo wyobrażam sobie jak wygląda taki dupogryziec. Tż: poprawia mnie z poważną miną : No, taki dupogryziec wszystkomający. Ja: kolejny atak śmiechu. Tż: (Poważnie) No nie wiem czy to takie śmieszne jest. A myślisz,że sąsiedzi słyszą tą muzykę ( tż właśnie słucha wściekłej jazzowej trąbki) Ja: Nie wiem, ale jak nie słyszą to usłyszą jeśli podgłośnisz. Tż: (podgałaśniając) A to hołota, niech no sobie nie myślą. Mają słuchać. I nuci " tak trąbię sobie, tak trąbię sobie..." tak powinni śpiewać. I w takiej właśnie dziewczyny atmosferze upływa mi popołudnie. No i nadal robię kawę przy akompaniamencie Tż'ta który od czasu do czasu naśladuje trąbkę. Edytowane przez All_that_jazz Czas edycji: 2010-04-25 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
All_that_jazz - genialny facet
![]() Ineso - i dostać bana ![]() A i zapomniałam wcześniej dodać All_that_jazz - ja już kiedyś miałam bana tymczasowego :p
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
A to lekarz , który ją wypisał nie może ci wydać kolejnej?
Ja niestety nie pomogę bo sama nie jestem na piglach. Ale na forum są chyba wątki o takich awaryjnych sytuacjach. Malla pomaga ale chyba jeszcze nie działa antykoncepcyjnie ![]() Ale kto wie, jak się jej moce rozwiną jak damy jej trochę czasu. Zwariuję , trąbienie Tż'ta ewoluuje w "trrrr...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Copyraptor
|
A czemu w końcu nie można wklejać tej instrukcji krok po kroku jak się robi tipsiory?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to lekki wariat ale ja takich lubię. Btw, teraz robi "para pa pa tututu..." A co do bana- czemu mnie to nie dziwi? ![]() ![]() Fajnie, lubię zadziorne kobitki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cholerko - bo to jest nauka robienia paznokci, a już za dużo pseudostylistek jest. Weźmie taka instrukcję, kupi gówniane przyrządy i będzie paznokcie piłować do mięsa. Efekt brzydkich paznokci to jest najmniejszy problem. Problemem jest to, że może zrobić krzywdę innym. Niestety większość pseudo nie uczy się na sobie, tylko na innych, zrobią kilka razy, myślą, że są super i za 30zł psują komuś paznokcie.
All_that_jazz - a kogo ten ban dziwi ![]() Hula - a Twój gin jest spoza Krakowa?
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
A nie można takiego osobnego zamkniętego wątku z instrukcją gdzieś podwiesić? tak jak instrukcje jak się malować w zależności od kształtu twarzy? Takie rzeczy wiszą na stałe na makijażowym to czemu na pazurkowym nie mogą??? A robienia pazurków to netu bez praktyki się chyba raczej nikt nie nauczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie sama nie robię sobie żadnych cudów na paznokciach bo się już naczytałam tyle o zrujnowanych pazurach, przepiłowanej płytce itp. że mi przeszła ochota na wszelkie eksperymenty. A swoje pazury mam całkiem ok i klasyczny manicure na naturalnych mi wystarcza. Ale co racja to racja. Możliwe,że żadnego rzemiosła, które może skutkować uszczerbkiem na cudzym zdrowiu nie powinno się uczyć zdalnie. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Skoro są to ja już nie wiem gdzie w takim razie leży problem osoby pytającej o niemożliwość zamieszczenia takiej instrukcji. Pogubiłam się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.