|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam jeszcze poniedziałek, żeby się nastroić psychicznie ![]() spokojnej nocy ;* wyśpijcie się. dzisiaj śpię z książką z wosu, lowe ją
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
|
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja dziś siedziałam jak zwykle nad angielskim, zrobiłam troszke głupiej matmy z operonu, a teraz polski - był 'proces', ugrupowania XX lecia, Leśmian itd. o masakra ![]() Tż już nie może ze mną wytrzymać, on podchodził troszkę bardziej na luzie. Prezentacji nie napisał hehe. Ja to bym chyba zawału dostała ze strachu ![]() O, a tak w ogóle to kupiłam sobie książkę za całe 10 zł, w której mam 300 wypracowań z polskiego podzielonych na epoki, superoowa jest.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-04-27 o 22:57 |
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
O Boooże
![]() gardło boli bardziej, niż mniej. zaraz sobie je wyrwę. czuję się, jakby cały przełyk mi się palił.miałam dziś do zrobienia po trochu matmy, polaka, chem, biol. a wyszło, że tylko polski cisnelismy z tżtem. ale zrobiliśmy mapkę myśli z kawałka romantyzmu nic tam, jutro cisnę matmę... bo w czwartek ostatnie korki.no i chemie, bo w czw też mam no i zdrowieję, mam nadzieję, że się na piątek jakoś ogarnę, bo tak głupio na zakończenie nie iść ![]() idę stąd SPAĆ. dzisiaj wczesniej, bo jednak 3 to zdecydowanie niedobra pora dla mnie. |
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
na allegro
![]() Fajnie, że wam się podoba. Wiem, że to dziwne, ale ja zawsze kolory wybieram pod kątem włosów.
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, mój prywatny sukces!
stwierdziłam, że paniczny strach przed ustnym polskim [jak wczoraj pisałyśmy] nie może mną zdominować i zabrałam się za kończenie prezentacji, właśnie ją skończyłam ! ale powinnam zdąrzyć, pod warunkiem, że nauczę się ją dość płynnie mówić ale jestem z siebie zadowolona ![]() a wy? jakie postępy dzisiaj?
|
#3577 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakiego wydawnictwa i autorzy ? Może też sobie kupię. Cytat:
Ja też miałam taaakie plany, a ostatecznie zrobiłam 4 arkusze na korki, które jednak się nie odbyły. A mogłam się biologią zająć. I też idę spać, bo nie nadaję się do nauki i tak. Jutro od rana pocisnę angielski i biologię. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Ahh, to piękne uczucie, gdy pokonujemy jakieś ograniczenia. Ja chcę to poczuć po maturze...Postępy matematyczne jedynie. Cała reszta nieruszona dzisiaj.
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tylko postęp w prezentacji
jutro cisnę epoki i lektury z polskiego
|
#3579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nazywa się 'Wzory Wypracowań'. Dorota Stopka, Beata Górska Greg
|
|
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięęęki
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
mam kolegę w klasie, który stwierdził, że nie napisze, bo będzie improwizował
powiedział, że to mu najlepiej wychodzi cóż - przekonamy się czy ta pewność siebie wystarczy ![]() mam nadzieję ,że twój teżet jednak napisze bo jak myślę o moim koledze, to on ma marne szanse
|
#3582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wg mnie improwizowanie to też nie najlepszy pomysł. Zbyt duże ryzyko, że się nie zda całej matury przez jakiś tam ustny polski.. Cytat:
Cytat:
Postępy spore. Idę je powiększać.Dobranoc, Żbiczki, już tu chyba nie wpadnę dziś. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#3583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście nie w moim stylu, ale ja juz tak mam, ze kocham wiele rzeczy, w ktorych sama wygladalabym conajmniej źle ![]() Cytat:
![]() oczywiscie w odstępach czasowych ![]() najlepiej jest gdy coś jem i piję ciepłe - wtedy taka ulga ![]() dokładnie, lepiej się wyspać i rano mieć energię ooo, zgadzam się co do ograniczeń. pokonamy je Cytat:
![]() przyszłam coś wam pokazać, zobaczcie koniecznie co robią ludzie z mojej szkoły http://demotywatory.pl/1473689/Najlepsze-chwile-w-zyciu
|
|||
|
|
|
#3584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Już widzę, jak będzie wyglądać to Twoje odstresowywanie
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18871362]A w piątek jedziemy z koleżankami i jednym kolegą na noc do domku .W niedzielę mam jeszcze korki, a wieczorem może pojadę zobaczyć na koncert Kasi Kowalskiej ,w mojej mieścinie jest. Pouczę się również ,ale nie tak intensywnie.w ogóle dowiedziałam się że kumpel miał wypadek ( Justyna , jeden z tej 2 co mają wybujałą wyobraźnię ). ma złamaną nogę. chyba. auto tak zmasakrowane że szok .[/QUOTE]A tym to się nie chwaliłaś Czemu tylko jeden kolega, na ile dziewczyn? ![]() Będzie lans? Też jakieś dni czegoś? ![]() Potwierdzam, okropne jak będziesz wiedziała coś więcej,co z nim, to pisz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(tak? )Cytat:
![]() Po maturze nie no, zgadzam się Z Twojej? ![]() ----- Zaczynam coraz bardziej bać się fizyki w miarę robienia więcej arkuszy ![]() Branoc ;* ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- To samo wczoraj mówiłam. Internet powinien być nieczynny na czas przygotowania do matur
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-28 o 00:35 |
||||
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Twarda byłam i już nie weszłam
![]() Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że jak zostaniesz matką to Ci się odmieni ![]() Marta, te dziewczyny to z Twojej szkoły są ? Dzień dobry, jadę do szkoły obiegówkę oddać i się pouczę. Wczoraj do 1 siedziałam, hormony powtórzyłam i jeden arkusz pr z maty. Dziś z polaka poczytam streszczenia. |
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
10 godzin mnie nie było, a tu tak mało napisane?
![]() Cytat:
![]() Ale to chyba sfotoszopowane jest? Że one osobno i pociąg? ![]() Ja byłam aż na jednej fizyce. Teraz biorę się za niemiecki, bo mam przełożony na 13
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, że zdaje w tym roku i jeszcze nie napisał, sooorry ![]() za to ja za chwilę wyłączam kompa i zasiadam do polskiego widzenia do
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Znerwicowałam się, bo wczoraj pisałam z koleżanką, powiedziała, że muszę przyjść dzisiaj na próbę do akademii, bo inaczej moją rolę dostanie ktoś inny. Napisała,że próba jest na 14:10. No to spokojnie wstaję sobie o 10:00, żadnego hurry up'a, pod prysznic wchodzę przed 11:00.. i dostaję smsa: Jednak próba jest o 11:30, postaraj się przyjść. No jak miałam przyjść ?! Ale i tak jestem zła.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3589 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe Justyno dobra pamięć tak jest dokładnie ![]() Z tymi improwizacjami to można sobie podchodzić na luzie, ale potem wolę nie wiedzieć co to za stres przed samym egzaminem, przecież nawet nie wiadomo na czym się stoi. Cytat:
to ich wyśmiał trochę, bo sam przecież nic nie zrobił a zdał, a ktoś tyle kasy płaci. Ja bym w życiu nie mogła improwizować, tak bym się zaczęła jąkać że bym chyba przepadła na wstępie A własnie, jak już tak sobie piszemy o prezentacjach to ja byłam u nauczycielki, przeczytałam jej swoją i mam dobrze Bo się stresowałam tą ustną, serio.
|
|
|
#3590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() Kurcze jakas szkoda że trafiłam na was tydzień przed maturą haha. Też jestem maturzystką tegoroczną i też zaczelam sie uczyc dopiero jakos tam od 3 tygodni konkretnie -prezentacje juz mam zakupioną ale jeszcze ani zdania z niej nie umiem. - matematyke to tylko chce ZDAC czyli upragnione 30 % bedzie szczytem moich marzen ![]() - z ang chodzilam na korki, jakos to bedzie. -polski pisemny tez sie zawsze cos naskrobie -wos umiem licze na duuuuuzo %
|
#3593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorzej z gegra-w końcu ją zdaje na maturze teraz licze ze nie bd na maturze tego co bylo na gimnazjalnym-czyli wegla
Edytowane przez kamcia199 Czas edycji: 2010-04-28 o 14:50 |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pojechałam dzisiaj na zakupy, kupiłam sobie spodnie na matury (jak będzie brzydka pogoda) i kalkulator na matmę Mamuśka przy okazji wysłała mnie do Biedrony po jakieś tam jedzenie, wracam do domu styrana życiem a tu kartka na stole, żebym zrobiła obiad. No tak mamuśka widzi już we mnie darmową pomoc domową ![]() Jutro jadę po tą śmieszną togę, pewnie zostanie mi jakiś największy rozmiar i będę wyglądać jak wieloryb z małą głową :d |
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
http://pit.dirty.ru/dirty/1/2010/04/...3f6f066629.gif
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=O271i...ayer_embedded#! |
|
|
|
#3596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rośnie nowe pokolenie Szybkich i Wsciekłych Idę Młodej zrobić pracę na plastykę
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zrobiłam ten test gim z tego roku i wyszedł mi lepiej niż ten rok temu, a wszyscy narzekają, że taki trudny xdd
![]() Zrobilam tylko zamknięte : 18/25 A z poprzedniego roku miałam za całość 19-20/50 : (
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mojemu Młodemu też muszę prace robić cały czas. Ostatnio pisankę malowałam. ![]() ------------ Ale akcje z sąsiadami. Czuję się jak w jakimś dziwnym filmie, science fiction trochę. Jestem pewna, że na maturze z angielskiego, niezależnie od tematu, biorę się za rozprawkę. Powinnam zacząć bać się matury ? Jakoś na luzie jestem. Nie wiem czemu, ale z każdym dniem coraz spokojniejsza jestem...
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jutro mam sprawdzian z polskiego i pani dała zakres materiału i jest taki podpunkt :
- Neoplatońska koncepcja człowieka i jej odbicie w "Mowie o godności człowieka" Mirandolli. Jak mam to zinterpretować, o co chodzi? Czego konkretnie mam się nauczyć z tego podpkt ?
|
#3600 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
? Cytat:
. bo jakoś się wkręcił, a dziewczyn chyba z 10 taka impreza z okazji majówki nogę miał otwarte złamanie. kiepskooo. odezwę się potem na gg. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobryyyyyy ;**** nie mogę uwierzyć że to już koniec . supeer. jutro idę tylko na pierwszą lekcję , pan zarządził że obecność ma być obowiązkowa ( policja przyjedzie ) także trzeba, a potem sruu i mnie nie ma w ogóle jutro mamy ostatnią lekcję historii i opowiadamy sobie kawały, nawet pani kupi nam Snikersy |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

dziecku śmierci życzyć, super matka.

zaraz sobie je wyrwę. czuję się, jakby cały przełyk mi się palił.
bo w czwartek ostatnie korki.

bo jak myślę o moim koledze, to on ma marne szanse 

jak będziesz wiedziała coś więcej,co z nim, to pisz