Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 21:49   #3571
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Co do wypadków, wczoraj, jakieś dzieciaki (16 czy 17 lat) wzięły auto dziadka, obdarły jakiś samochód przy skręcaniu po czym ten zaczął ich gonić więc uciekali i zatrzymali się na płocie.
Samochód skasowany oni jakimś cudem cali.
Najlepsza reakcja matki i babki, raczęły szarpać tych chłopaczków, wyzywać ich, aż je ich policja musiała odciągać. I jeszcze matka z tekstem, szkoda, że nic wam nie jest, mielibyście nauczkę dziecku śmierci życzyć, super matka.
aż nie wiem co powiedzieć na temat tej matki

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Ja ma komunię w Krakowie 9 maja ale rodzice z siostrą sami pojadą bo to dzień przed biologią
daleko masz do Krakowa?
ja mam jeszcze poniedziałek, żeby się nastroić psychicznie

spokojnej nocy ;*
wyśpijcie się.
dzisiaj śpię z książką z wosu, lowe ją

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 21:57   #3572
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
daleko masz do Krakowa?
ja mam jeszcze poniedziałek, żeby się nastroić psychicznie
250 km czyli jakieś 4 godziny w jedna stronę, wolę zrezygnowac niż byc zmeczona i potem sobie wyrzucac ze przez to zawaliłam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:36   #3573
Claaire
Wtajemniczenie

Cześć

Ja dziś siedziałam jak zwykle nad angielskim, zrobiłam troszke głupiej matmy z operonu, a teraz polski - był 'proces', ugrupowania XX lecia, Leśmian itd. o masakra

Tż już nie może ze mną wytrzymać, on podchodził troszkę bardziej na luzie. Prezentacji nie napisał hehe. Ja to bym chyba zawału dostała ze strachu

O, a tak w ogóle to kupiłam sobie książkę za całe 10 zł, w której mam 300 wypracowań z polskiego podzielonych na epoki, superoowa jest.

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2010-04-27 o 22:57
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:52   #3574
blue_apple
Zakorzenienie

O Boooże
gardło boli bardziej, niż mniej. zaraz sobie je wyrwę. czuję się, jakby cały przełyk mi się palił.

miałam dziś do zrobienia po trochu matmy, polaka, chem, biol. a wyszło, że tylko polski cisnelismy z tżtem.
ale zrobiliśmy mapkę myśli z kawałka romantyzmu

nic tam, jutro cisnę matmę... bo w czwartek ostatnie korki.
no i chemie, bo w czw też mam

no i zdrowieję, mam nadzieję, że się na piątek jakoś ogarnę, bo tak głupio na zakończenie nie iść

idę stąd
SPAĆ.
dzisiaj wczesniej, bo jednak 3 to zdecydowanie niedobra pora dla mnie.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:57   #3575
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Torebka piękna gdzie ją kupiłaś???
na allegro
Fajnie, że wam się podoba. Wiem, że to dziwne, ale ja zawsze kolory wybieram pod kątem włosów.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:59   #3576
cocaine_kate
Raczkowanie

dziewczyny, mój prywatny sukces! stwierdziłam, że paniczny strach przed ustnym polskim [jak wczoraj pisałyśmy] nie może mną zdominować i zabrałam się za kończenie prezentacji, właśnie ją skończyłam ! uff.. wyszło mi 5 stron ale powinnam zdąrzyć, pod warunkiem, że nauczę się ją dość płynnie mówić ale jestem z siebie zadowolona

a wy? jakie postępy dzisiaj?
Stary 2010-04-27, 23:02   #3577
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Tż już nie może ze mną wytrzymać, on podchodził troszkę bardziej na luzie. Prezentacji nie napisał hehe. Ja to bym chyba zawału dostała ze strachu

O, a tak w ogóle to kupiłam sobie książkę za całe 10 zł, w której mam 300 wypracowań podzielonych na epoki, superoowa jest.
Wow, jaki odważny.
A jakiego wydawnictwa i autorzy ? Może też sobie kupię.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
O Boooże
gardło boli bardziej, niż mniej. zaraz sobie je wyrwę. czuję się, jakby cały przełyk mi się palił.

miałam dziś do zrobienia po trochu matmy, polaka, chem, biol. a wyszło, że tylko polski cisnelismy z tżtem.
ale zrobiliśmy mapkę myśli z kawałka romantyzmu

nic tam, jutro cisnę matmę... bo w czwartek ostatnie korki.
no i chemie, bo w czw też mam

no i zdrowieję, mam nadzieję, że się na piątek jakoś ogarnę, bo tak głupio na zakończenie nie iść

idę stąd
SPAĆ.
A jakie leki na gardło bierzesz?
Ja też miałam taaakie plany, a ostatecznie zrobiłam 4 arkusze na korki, które jednak się nie odbyły. A mogłam się biologią zająć.

I też idę spać, bo nie nadaję się do nauki i tak. Jutro od rana pocisnę angielski i biologię.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez cocaine_kate Pokaż wiadomość
dziewczyny, mój prywatny sukces! stwierdziłam, że paniczny strach przed ustnym polskim [jak wczoraj pisałyśmy] nie może mną zdominować i zabrałam się za kończenie prezentacji, właśnie ją skończyłam ! uff.. wyszło mi 5 stron ale powinnam zdąrzyć, pod warunkiem, że nauczę się ją dość płynnie mówić ale jestem z siebie zadowolona

Gratuluję w takim razie. Ahh, to piękne uczucie, gdy pokonujemy jakieś ograniczenia. Ja chcę to poczuć po maturze...

Postępy matematyczne jedynie. Cała reszta nieruszona dzisiaj.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-04-27, 23:04   #3578
cocaine_kate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Postępy matematyczne jedynie. Cała reszta nieruszona dzisiaj.
u mnie tylko postęp w prezentacji jutro cisnę epoki i lektury z polskiego
Stary 2010-04-27, 23:07   #3579
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow, jaki odważny.
A jakiego wydawnictwa i autorzy ? Może też sobie kupię.
Nie wiem, czy to odwaga czy raczej lenistwo

Nazywa się 'Wzory Wypracowań'.
Dorota Stopka, Beata Górska Greg
Stary 2010-04-27, 23:12   #3580
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:

Nazywa się 'Wzory Wypracowań'.
Dorota Stopka, Beata Górska Greg
Myślę, że to się jakoś łączy. Bo ja leniwa z natury, ale bałabym się bez prezentacji przed komisję.

Dzięęęki

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-04-27, 23:16   #3581
cocaine_kate
Raczkowanie

Cytat:
mam kolegę w klasie, który stwierdził, że nie napisze, bo będzie improwizował powiedział, że to mu najlepiej wychodzi cóż - przekonamy się czy ta pewność siebie wystarczy

mam nadzieję ,że twój teżet jednak napisze bo jak myślę o moim koledze, to on ma marne szanse
Stary 2010-04-27, 23:22   #3582
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż też podchodził bardziej na luzie, zdecydowanie bardziej niż ja. Zrobił wielkie oczy jak mu powiedziałam, że jakieś 3/4 mojej klasy kupuje prezentację/pisze z kimś/daje komuś do napisania. U niego w klasie podobno to były pojedyncze przypadki (a też klasa matematyczna). Czyżby świat tak się zmienił w przeciągu 3 lat?
No wg mnie improwizowanie to też nie najlepszy pomysł. Zbyt duże ryzyko, że się nie zda całej matury przez jakiś tam ustny polski..

Cytat:
O Boooże

idę stąd
SPAĆ.

Cytat:

Gratulacje.

Postępy spore. Idę je powiększać.

Dobranoc, Żbiczki, już tu chyba nie wpadnę dziś. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 23:24   #3583
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
na allegro
Fajnie, że wam się podoba. Wiem, że to dziwne, ale ja zawsze kolory wybieram pod kątem włosów.
zapomnialam Ci napisać, że super buty i torebka przede wszystkim
oczywiście nie w moim stylu, ale ja juz tak mam, ze kocham wiele rzeczy, w ktorych sama wygladalabym conajmniej źle

Cytat:

A jakie leki na gardło bierzesz?
Ja też miałam taaakie plany, a ostatecznie zrobiłam 4 arkusze na korki, które jednak się nie odbyły. A mogłam się biologią zająć.

I też idę spać, bo nie nadaję się do nauki i tak. Jutro od rana pocisnę angielski i biologię.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Gratuluję w takim razie. Ahh, to piękne uczucie, gdy pokonujemy jakieś ograniczenia. Ja chcę to poczuć po maturze...
zaczelam od tantum verde, potem wyplukalam solą, potem strepsils, az sie wkurzylam, ze nic ani troszke nie pomaga i wzielam bioparoxem
oczywiscie w odstępach czasowych
najlepiej jest gdy coś jem i piję ciepłe - wtedy taka ulga

dokładnie, lepiej się wyspać i rano mieć energię

ooo, zgadzam się co do ograniczeń. pokonamy je

Cytat:
mam kolegę w klasie, który stwierdził, że nie napisze, bo będzie improwizował powiedział, że to mu najlepiej wychodzi cóż - przekonamy się czy ta pewność siebie wystarczy
w tamtym roku u mnie w szkole była jedna poprawka ustnego polskiego - chłopak poszedł na improwizację

przyszłam coś wam pokazać, zobaczcie koniecznie co robią ludzie z mojej szkoły
http://demotywatory.pl/1473689/Najlepsze-chwile-w-zyciu

blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:14   #3584
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też.
A odreagować to pójdę w piątek po zakończeniu
Już widzę, jak będzie wyglądać to Twoje odstresowywanie
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18871362]A w piątek jedziemy z koleżankami i jednym kolegą na noc do domku .
W niedzielę mam jeszcze korki, a wieczorem może pojadę zobaczyć na koncert Kasi Kowalskiej ,w mojej mieścinie jest. Pouczę się również ,ale nie tak intensywnie.

w ogóle dowiedziałam się że kumpel miał wypadek ( Justyna , jeden z tej 2 co mają wybujałą wyobraźnię ). ma złamaną nogę. chyba. auto tak zmasakrowane że szok .[/QUOTE]
A tym to się nie chwaliłaś Czemu tylko jeden kolega, na ile dziewczyn?

Będzie lans? Też jakieś dni czegoś?

Potwierdzam, okropne jak będziesz wiedziała coś więcej,co z nim, to pisz
Cytat:
Co do wypadków, wczoraj, jakieś dzieciaki (16 czy 17 lat) wzięły auto dziadka, obdarły jakiś samochód przy skręcaniu po czym ten zaczął ich gonić więc uciekali i zatrzymali się na płocie.
Samochód skasowany oni jakimś cudem cali.
Najlepsza reakcja matki i babki, raczęły szarpać tych chłopaczków, wyzywać ich, aż je ich policja musiała odciągać. I jeszcze matka z tekstem, szkoda, że nic wam nie jest, mielibyście nauczkę dziecku śmierci życzyć, super matka.
Pomyślałam dokładnie tak samo
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
250 km czyli jakieś 4 godziny w jedna stronę, wolę zrezygnowac niż byc zmeczona i potem sobie wyrzucac ze przez to zawaliłam
A ja myślałam, że Ty nad morzem mieszkasz ale pomyliło mi się z Białogardem
Cytat:
mam nadzieję ,że twój teżet jednak napisze bo jak myślę o moim koledze, to on ma marne szanse
Ale Tż zdawał rok temu i teraz studiuje metalurgię (tak? )
Cytat:
zaczelam od tantum verde, potem wyplukalam solą, potem strepsils, az sie wkurzylam, ze nic ani troszke nie pomaga i wzielam bioparoxem
oczywiscie w odstępach czasowych
najlepiej jest gdy coś jem i piję ciepłe - wtedy taka ulga

dokładnie, lepiej się wyspać i rano mieć energię

Jaka długofalowa kuracja

Po maturze nie no, zgadzam się tylko mi to ciężko wcielić w życie...

Z Twojej?

-----
Zaczynam coraz bardziej bać się fizyki w miarę robienia więcej arkuszy ale co tam, będę się martwić po 12. Teraz tylko angielski
Branoc ;*

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
wyłączam tą piekielną maszynę

dobranoc Żbiki ;*
lowe was.
To samo wczoraj mówiłam. Internet powinien być nieczynny na czas przygotowania do matur

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-04-28 o 00:35
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:49   #3585
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę cię.
Twarda byłam i już nie weszłam
Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Już widzę, jak będzie wyglądać to Twoje odstresowywanie

Pomyślałam dokładnie tak samo
Klasycznie, jak zwykle.

Miejmy nadzieję, że jak zostaniesz matką to Ci się odmieni

Marta, te dziewczyny to z Twojej szkoły są ?

Dzień dobry,
jadę do szkoły obiegówkę oddać i się pouczę.
Wczoraj do 1 siedziałam, hormony powtórzyłam i jeden arkusz pr z maty. Dziś z polaka poczytam streszczenia.
Stary 2010-04-28, 10:52   #3586
parodia
Zakorzenienie

10 godzin mnie nie było, a tu tak mało napisane?
Cytat:
Miejmy nadzieję, że jak zostaniesz matką to Ci się odmieni

Marta, te dziewczyny to z Twojej szkoły są ?

Dzień dobry,
jadę do szkoły obiegówkę oddać i się pouczę.
Wczoraj do 1 siedziałam, hormony powtórzyłam i jeden arkusz pr z maty. Dziś z polaka poczytam streszczenia.
Możliwe. Ja tak raczej neutralnie, jako ktoś z boku, że zapamiętaliby, jakby się poobijali np

Ale to chyba sfotoszopowane jest? Że one osobno i pociąg?

Ja byłam aż na jednej fizyce. Teraz biorę się za niemiecki, bo mam przełożony na 13

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:00   #3587
cocaine_kate
Raczkowanie

Cytat:
hahahahaha! myślałam, że zdaje w tym roku i jeszcze nie napisał, sooorry

za to ja za chwilę wyłączam kompa i zasiadam do polskiego
widzenia do
Stary 2010-04-28, 11:49   #3588
star15
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Znerwicowałam się, bo wczoraj pisałam z koleżanką, powiedziała, że muszę przyjść dzisiaj na próbę do akademii, bo inaczej moją rolę dostanie ktoś inny. Napisała,że próba jest na 14:10. No to spokojnie wstaję sobie o 10:00, żadnego hurry up'a, pod prysznic wchodzę przed 11:00.. i dostaję smsa: Jednak próba jest o 11:30, postaraj się przyjść. No jak miałam przyjść ?! z mokrą głową ?! napisałam, żeby mnie wytłumaczyła i przeprosiła za mnie, i żeby już komuś innemu oddali mój tekst. Trudno..

Ale i tak jestem zła.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:58   #3589
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
hahahahaha! myślałam, że zdaje w tym roku i jeszcze nie napisał, sooorry

Hehe Justyno dobra pamięć tak jest dokładnie

Z tymi improwizacjami to można sobie podchodzić na luzie, ale potem wolę nie wiedzieć co to za stres przed samym egzaminem, przecież nawet nie wiadomo na czym się stoi.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Mój tż też podchodził bardziej na luzie, zdecydowanie bardziej niż ja. Zrobił wielkie oczy jak mu powiedziałam, że jakieś 3/4 mojej klasy kupuje prezentację/pisze z kimś/daje komuś do napisania. U niego w klasie podobno to były pojedyncze przypadki (a też klasa matematyczna). Czyżby świat tak się zmienił w przeciągu 3 lat?
No wg mnie improwizowanie to też nie najlepszy pomysł. Zbyt duże ryzyko, że się nie zda całej matury przez jakiś tam ustny polski..
Mi się właśnie też tak wydaje, że teraz dużo więcej osób kupuje i to chyba naprawdę tak jest. U tżta też w tamtym roku przecież nikt nie kupował, a teraz u nas pełno to ich wyśmiał trochę, bo sam przecież nic nie zrobił a zdał, a ktoś tyle kasy płaci.

Ja bym w życiu nie mogła improwizować, tak bym się zaczęła jąkać że bym chyba przepadła na wstępie

A własnie, jak już tak sobie piszemy o prezentacjach to ja byłam u nauczycielki, przeczytałam jej swoją i mam dobrze i zadała mi peeełno potencjalnych pytań, ale nie były takie złe. Teraz jestem happy Bo się stresowałam tą ustną, serio.
Stary 2010-04-28, 12:30   #3590
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia

Cytat:
na allegro
Ja znalazłam podobną w moim mieście i się na nią czaiłam od dłuższego czasu kosztuje ok.29zł i jak wyciągnęłam mamę na zakupy i ją pokazałam to stwierdziła że poszuka na strychu u babci bo w młodości miała podobną Moje koleżanki mówią że zgłupiałam na punkcie tego chłopaka
plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:14   #3591
Karmenka
Zakorzenienie

Rozwiązuje sobie test gimnazjalny i na połowę pytań nie potrafię odpowiedzieć
Stary 2010-04-28, 13:28   #3592
maadziulek91
Zadomowienie

Cześć Wam
Kurcze jakas szkoda że trafiłam na was tydzień przed maturą haha.
Też jestem maturzystką tegoroczną i też zaczelam sie uczyc dopiero jakos tam od 3 tygodni konkretnie
-prezentacje juz mam zakupioną ale jeszcze ani zdania z niej nie umiem.
- matematyke to tylko chce ZDAC czyli upragnione 30 % bedzie szczytem moich marzen
- z ang chodzilam na korki, jakos to bedzie.
-polski pisemny tez sie zawsze cos naskrobie
-wos umiem licze na duuuuuzo %
Stary 2010-04-28, 13:39   #3593
kamcia199
Raczkowanie

GG do kamcia199

Cytat:
to tak jak ja najgorzej z gegra-w końcu ją zdaje na maturze teraz licze ze nie bd na maturze tego co bylo na gimnazjalnym-czyli wegla

hula-hop
łyżwy

Edytowane przez kamcia199
Czas edycji: 2010-04-28 o 14:50
kamcia199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:40   #3594
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
też sobie rozwiążę

Pojechałam dzisiaj na zakupy, kupiłam sobie spodnie na matury (jak będzie brzydka pogoda) i kalkulator na matmę
Mamuśka przy okazji wysłała mnie do Biedrony po jakieś tam jedzenie, wracam do domu styrana życiem a tu kartka na stole, żebym zrobiła obiad.
No tak mamuśka widzi już we mnie darmową pomoc domową

Jutro jadę po tą śmieszną togę, pewnie zostanie mi jakiś największy rozmiar i będę wyglądać jak wieloryb z małą głową :d
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:13   #3595
Karmenka
Zakorzenienie

http://pit.dirty.ru/dirty/1/2010/04/...3f6f066629.gif

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=O271i...ayer_embedded#!
Stary 2010-04-28, 16:14   #3596
201604200942
Konto usunięte

jaka Mała
rośnie nowe pokolenie Szybkich i Wsciekłych

Idę Młodej zrobić pracę na plastykę
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:26   #3597
Lusja
Zakorzenienie

ja sobie zrobiłam ten test gim z tego roku i wyszedł mi lepiej niż ten rok temu, a wszyscy narzekają, że taki trudny xdd
Zrobilam tylko zamknięte : 18/25
A z poprzedniego roku miałam za całość 19-20/50 : (

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:09   #3598
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
http://pit.dirty.ru/dirty/1/2010/04/...3f6f066629.gif

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=O271i...ayer_embedded#!
O jeżu. Królicze uszy najlepsze.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Idę Młodej zrobić pracę na plastykę
Ja mojemu Młodemu też muszę prace robić cały czas. Ostatnio pisankę malowałam.

------------
Ale akcje z sąsiadami. Czuję się jak w jakimś dziwnym filmie, science fiction trochę.

Jestem pewna, że na maturze z angielskiego, niezależnie od tematu, biorę się za rozprawkę. Dzisiaj przeglądałam te dziwne tematy - postępy techniczne, za i przeciw autostradzie itd. Rok temu dowalili łatwy temat, to pewnie coś w tym kierunku pójdzie.

Powinnam zacząć bać się matury ? Jakoś na luzie jestem. Nie wiem czemu, ale z każdym dniem coraz spokojniejsza jestem...

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Stary 2010-04-28, 18:03   #3599
Lusja
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro mam sprawdzian z polskiego i pani dała zakres materiału i jest taki podpunkt :
- Neoplatońska koncepcja człowieka i jej odbicie w "Mowie o godności człowieka" Mirandolli.
Jak mam to zinterpretować, o co chodzi? Czego konkretnie mam się nauczyć z tego podpkt ?

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:06   #3600
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:

poważnie ?

Cytat:
A tym to się nie chwaliłaś Czemu tylko jeden kolega, na ile dziewczyn?

Będzie lans? Też jakieś dni czegoś?

Potwierdzam, okropne jak będziesz wiedziała coś więcej,co z nim, to pisz
to dzisiaj się pochwalę . bo jakoś się wkręcił, a dziewczyn chyba z 10

taka impreza z okazji majówki

nogę miał otwarte złamanie. kiepskooo. odezwę się potem na gg.

Cytat:
też muszę sobie rozwiązać

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
też sobie rozwiążę

Pojechałam dzisiaj na zakupy, kupiłam sobie spodnie na matury (jak będzie brzydka pogoda) i kalkulator na matmę
Mamuśka przy okazji wysłała mnie do Biedrony po jakieś tam jedzenie, wracam do domu styrana życiem a tu kartka na stole, żebym zrobiła obiad.
No tak mamuśka widzi już we mnie darmową pomoc domową

Jutro jadę po tą śmieszną togę, pewnie zostanie mi jakiś największy rozmiar i będę wyglądać jak wieloryb z małą głową :d
u nas w tym roku kupili dla wszystkich takie same. lans normalnie

Cytat:
Powinnam zacząć bać się matury ? Jakoś na luzie jestem. Nie wiem czemu, ale z każdym dniem coraz spokojniejsza jestem...
a wiesz że mam tak samo ? :d. dzisiaj mówie do przyjaciółki że nic się nie stresuję

Dzień dobryyyyyy ;****

nie mogę uwierzyć że to już koniec . supeer. jutro idę tylko na pierwszą lekcję , pan zarządził że obecność ma być obowiązkowa ( policja przyjedzie ) także trzeba, a potem sruu i mnie nie ma

w ogóle jutro mamy ostatnią lekcję historii i opowiadamy sobie kawały, nawet pani kupi nam Snikersy
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości