| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-28, 20:55 | #4921 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski | 
|     | 
|  2010-04-28, 20:55 | #4922 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVIII - Because there's something about You, Baby..

Cytat: 
  ja niedawno zaczelam i moja farma jeszcze daleka do idealu   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-04-28, 20:57 | #4923 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  i losowanko Załącznik 3067255 Załącznik 3067256 Załącznik 3067257 Załącznik 3067258 Załącznik 3067259 Załącznik 3067260 Załącznik 3067261 Załącznik 3067262 Załącznik 3067263 Załącznik 3067264 | |
|     | 
|  2010-04-28, 20:59 | #4924 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Piekary Śląskie 
				 | 

Cytat: 
 Innych nie mogę mieć, bo już całkiem "oklapnę"... 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:04 | #4925 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Krysza, wyslalam Ci zaproszenie na sąsiadkę   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-04-28, 21:05 | #4926 | 
				 | 

Aniś, a gdzieś Ty się straciła ?      
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:07 | #4927 | 
| Zakorzenienie | 

no w sumie... fakt. ja też nie będę ryzykować ze zwykłymi bo będę myślała, że chodzę plecami w przód.  trzymajmy się razem i jak na ironię powiem : choo no Motylku do cyca    a jak zdjęcie?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:07 | #4928 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

Bafi, no bo wciąż nie mam @    Anisiu, staram się powolutku  Jusia   
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:09 | #4929 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:09 | #4930 | ||||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 tez bym wybrala adopcje a nie na sile. Cytat: 
 teraz wiem kamus czemu nic nie powiedzialas po artykule o moim tacie  Cytat: 
 i z cala reszta  Cytat: 
 i dlatego cale zycie sie klocili  no medal dla Ciebie byl w sam raz  Cytat: 
  Cytat: 
  bardziej mi sie podoba TI i HI i tam bys mogla sobie urzadzic mega wypas  zlecialo i zaraz nowa   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||||||
|     | 
|  2010-04-28, 21:09 | #4931 | 
| Zakorzenienie | 

Histuś działa    
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-28, 21:09 | #4932 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:09 | #4933 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: zakochanie 
				 | 

Guess who's back? back again...   Ko is back... tell a friend  <tanczy> 
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:10 | #4934 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:11 | #4935 | 
| Zakorzenienie | 

sorry ze wrocilam do polityki, ale nadrobilam   i wszystkie was kocham, bo w sumie chcemy jednego , zeby rzadzili tacy co beda o nas dbac, o silne, niezalezne, prawe panstwo.  ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Ko  a co sie z Toba dzialo  Pimpek Pala Cie porwal   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-28, 21:12 | #4936 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:13 | #4937 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Zobaczyłam, dlaczego bogowie nie przemawiają do nas wprost, ani nie pozwalają nam udzielić odpowiedzi. Jak mogą spotkać się z nami twarzą w twarz, dopóki mamy twarze?" | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:13 | #4938 | |
				 | 

Cytat: 
 Jak mięciutko i cieplutko     A co do zdjęcia - to wybacz,ale jednak nie mam takich zdolności, jakie chciałabym mieć  nie dam rady. Przepraszam. 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:14 | #4939 | 
| Zakorzenienie | 

o buahahahahah Napieralski zatrudnił się jako barman w barze, żeby być blisko Aleksandra Kwaśniewskiego, który był jego idolem i tam bywał   ostro ostro 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:15 | #4940 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:15 | #4941 | 
				 | 

__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:15 | #4942 | 
| Zakorzenienie | 

ah i wziął autograf i foto od Olka i kocha go do dzisiejszego dnia   popłakałam się ze śmiechu 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:15 | #4943 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:15 | #4944 | 
| Zakorzenienie | 

Histuś mogę Ci streścić bo on jest śmieszny    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:16 | #4945 | |
				 | 

Cytat: 
  a nic  jakos nie mialam weny ostatnio  i nie wchodzilam na Wizaz... ale mam nadzieje ze troszke tesknilyscie?   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:17 | #4946 | 
| Zakorzenienie | 

O tak bardzo cie proszę o streszczenie  bo mi nie działą, oj cos moj komp szwankuje 
				__________________ Michael Jackson.  ...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko... Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. | 
|     | 
|  2010-04-28, 21:18 | #4947 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
    nie da rady? no trudno. będę musiała poradzić sobie w paincie   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:19 | #4948 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

CzemuKo   Cie tak długo nie było? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat: 
 to chyba nie wina kompa, bo u mnie też nie działało... | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:20 | #4949 | |
				 | 

Cytat: 
  a nie bylo ni ebylo ale juz jestem  ** a wiecie co? tęsknilam   
				__________________ tylko Ty i ja - najmniejsze państwo świata  "Hee-hee"   Dance... It's all I wanna do! | |
|     | 
|  2010-04-28, 21:22 | #4950 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

czy ja widziałam Ko   czemuKo  ?  Groszek wrócił nasz kochany, groszek okrąglutki cały  Groszek zielony, groszek wspaniały  Groszek nasz kochany mały  Grosiu, a co to za gry  lubię wypas    
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

). Ja troszke w takiej lewicowej poglądowości wyrosłam, bo moja mama przeważnie za SLD była, babcia zresztą też.
 ). Ja troszke w takiej lewicowej poglądowości wyrosłam, bo moja mama przeważnie za SLD była, babcia zresztą też.
 jasne, że wygodnie było tym, co nie mieli pomysła na życie, bo każdy prace mia, każdemu się należały wczasy, kolonie itp.... no ale dzięki za takie "domowe więzienie" gdzie wszyswcy zyją według zasad narzuconych przez Kreml
 jasne, że wygodnie było tym, co nie mieli pomysła na życie, bo każdy prace mia, każdemu się należały wczasy, kolonie itp.... no ale dzięki za takie "domowe więzienie" gdzie wszyswcy zyją według zasad narzuconych przez Kreml