|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
mylek
dziękuję bardzo ;*
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
o tym ze mam urodziny
i bardzo sie z tego powodu ciesze
|
|
|
|
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
' życie to jedna wielka monotonia. ' wszystko szare, żadnego przebłysku, żadnej plamki różowością... ' trzeba zabić monotonię dnia... ' ' zmęczona monotonnym życiem, potrzebuję odmiany! 2. szczęściara! ![]() ' trzy wolne dni. bez rodziny. bez obowiązków. ' leżenie na kanapie i jedzenie chipsów na obiad. oto plan na życie na kolejne 3 dni. ' czas, żeby się wyluzować nie nadejdzie. idziemy na imprezę! ![]() ' heloooł, przez trzy dni możecie u mnie wynajmować pokojje. ![]() ' samodzielność przez trzy dni. odpoczynek bez ciągłego 'rusz się sprzed tego tv!' ![]() przepraszam, nie mam weny. :< Cytat:
' życie jest piękne - czujesz ten sarkazm? ' jedno Jej dobrze wychodzi. kłamstwo, że jest dobrze. ' życie jest piękne - pomyślał prosiaczek i rzucił się w przepaść. ' rano? przyklejam do twarzy uśmiech, jak co dzień. wieczorem zmywam go jak tusz z rzęs. to wszystko. ' rano gdy wstaję nakładam na twarz makijaż i ...uśmiech. wszyscy myślą, że jest dobrze. i niech tak zostanie. nie lubię martwić ludzi. szczególnie tych na których mi zależy. przecież poradzę sobie sama. jakoś... nie mam więcej niestety. :<
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
a macie jakieś śmieszne , albo coś w stylu ; " bo kubuś puchatek był ćpunem a śpiąca królewna udawała " ?
![]()
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Ta_ z krainy czekOlady najlepszego Słońce 'Ma sie urodziny i sie cieszy człowiek ![]() 'Co rok, ta szczęśliwa data, kiedy dostaje się prezenty. 'Składać życzenia, bo dziś moje święto ![]() 'Dokładnie X lat temu przyszłam na ten świat ![]() 'X lat temu życie było takie łatwe. 'Urodziny są po to, żeby wspominać, jak było X lat temu. Jak wtedy było łatwo... 'Na pamiątkę moich Xowych urodzin dostaję prezenty i ludzie składają mi dziś życzenia... _domisiowa_ 'Umiała udawać...'Była tak dobrą aktorką, że nawet śmiała się w odpowiednim momencie... 'Wszyscy wierzyli, że jest dobrze. A ona przychodząc do domu padała na łóżko i płakała do poduszki... 'Co rano malowała się i zakładała sztuczny uśmiech na usta. 'Wychodząc z domu powtarzała sobie, że teraz będzie inaczej, że na pytanie 'jak tam?' odpowie prawdę - źle. Ale za każdym razem kłamała mówiąc 'dobrze'... 'A ona chciała czegoś tak prostego. Chciała tylko odnaleźć sens. 'Poproszę o funkcję 'stop'. Żebym mogła wszystko przemyśleć... Yakarta 'Czy jestem zazdrosna? Nie, to tylko mój przyjaciel.'I bądź szczęśliwy z nią! 'Przyjaciele cieszą się z szczęścia drugiego i smucą się razem z nim... 'Cieszę się, że znalazłeś sobie kogoś. I mam nadzieję, że Wam się ułoży... myleek
The only reason why God created man is because He was disappointed with the monkey... /Jedynym powodem, dlaczego Bóg stworzył mężczyzn było to, że nie był zadowolony z małp (był rozczarowany małpami) /może coś sie komuś przyda... ![]()
/Drużyna Mistrzów - RDW, RPS, Dobrzan - "Wierz w Siebie"/ Edytowane przez paulina18021995 Czas edycji: 2010-04-29 o 12:03 |
|
|
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Sytuacja, wygląda tak byłam z kolegą(jeszcze) w niedziele na spacerku.
i chodzi mi o opisy,że ta niedziela coś zmieniała , że chciałabym,żeby coś ztego było, bo strasznie mi się podoba i wg, da się zrobić? |
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Mam poważne wyzwanie dla was. Chodzi mi o opis o takiej jednej s*ce... po prostu że wszystko przez nią i że jest !@#*$@&#@*$&@ jakoś tam wyzwijcie ją od s** i sz*** dowoli...pozwalam! no... najlepiej na PW. Bo nawet tej strony szkoda na nią... ;/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baaaaaaaaardzo bym prosiła ;*
|
|
#609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Dlaczego cukier piszesz przez "ó".? -Żeby się nie wysypał. -Dlaczego napisałaś herbata przez"ch"? -Bo ta herbata jest z cytryną . -Co to jest mózg? -To jest taki nieduży bąbelek. W głowie. xD - masz klucze od domu? - nie, powiem `sezamie otwórz się. ![]() - to wszystko dlatego, że dziś wstałam lewą nogą - Ty zawsze wstajesz lewą nogą. - To nie moja wina, że z drugiej strony łóżka mam ścianę. ;D Nie o to pewnie chodziło . ;( przepraszam .
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
vicky wiesz, że cię kocham?
Jak co to dziewczynki wpadajcie na ![]()
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3to ja wpadam! kiedy zaczynamy?
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę rano i balujemy do poniedziałku do ok godz 17
|
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękować
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Mój pierwszy raz tutaj.
Miło mi, Daria jestem .happyend: 1. Spokojnie, każdy wagon da się odczepić.. upita_szczesciem: 1.'Człowiek bez przyjaciela jest jak lewa ręka bez prawej'. 2.'Nasza przyjaźń jest jak litr spirytusu, no weź to sobie wyobraź!'. A mogłabym prosić opisy dotyczące mojego upadku ze schodów przy całej klasie. Że śmieje się sama z siebie, talentu do różnych przypałów mimo zadrapania na ręce. . Będę wdzięczna.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wszyscy w szkole mi zazdroszczą i już planują, że mi się na chatę zwalą, aż się boje co to będzie
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Na to wygląda
, ale spokojnie potem mam do piątku czas na zregenerowanie się bo matury są
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miło mi, jestem Zuzia. Z samych siebie też trzeba się umieć śmiać. Pomimo upadków i tak mam banana na twarzy. Spadłam ze schodów wielkie mi co, przynajmniej się uśmiałam.. Rączka boli, ale śmiech to zdrowie.. Sie ma talentos do robienia głupot. Mam gdzieś gafy, jestem wesoła !! Nie wiem, nie dam rady nic więcej wymyślić.. A tak apropo to trochę ci zazdroszczę bo ja nie zawszę umiem się śmiać z siebie. Częściej biorę wszystko do siebie... |
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Weekendy w Paryżu, Zakupy w Nowym Jorku... - Jak to wszystko mieć? Czy... -Taaak, moja droga. Musisz przespać się z szefem - Faceci bywają użyteczni. - Yyyy... Chyba tylko do robienia dzieci Działasz na mnie jak RAID na komary!!! Chodzenie po bagnach wciąga ![]() Wiedziałeś, że nigdy nie będę Twoja? Nie? To teraz już wiesz! |
|
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Heej
Jesteście świetne !! ![]() ![]() Ja się tu nie udzielam, tylko obserwuje Was ![]() Ale mam do Was Wielką Prośbe : Znacie jakieś opisy o dwulicowych osobach ? Takie żeby nie były za dosłowne ale czasem dawały do myślenia ![]() Z góry Dziękuje Jesteście THE BEST __________________ Gdyby on czuł to co ja. Edytowane przez buuuuu Czas edycji: 2010-04-29 o 19:56 Powód: chciałam poprawić literówki |
|
|
|
|
#623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`wielka przyjaźń... taa. a wszystkie moje sekrety na tablicy ogłoszeń.;/ `gdybym chciała to sama bym powiedziala wszystkim o moim `TABU' , nie musiałaś mnie wyręczac.! `są ludzie i stołki, taborety i kołki, ale zeby klamką sie urodzic ..
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ohhh.. Dziękuję O to mi chodziło Jesteś Boska
|
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie dawno, wiem wiem wiem ...
Złotka mam prośbę ! Potrzebuję opisów, najlepiej w 3 osobie. Coś połączone ze smutkiem, a zarazem radością. No nie wiem jak to nazwac.. Jestem w dziwnym stanie teraz. Nie wiem na czym stoję do końca... Nie wiem czego on ode mnie oczekuje ... Chciałabym takie opisy dające trochę do myślenia... Przydałyby się jeszcze jakieś, że majówkę spędzam w pracy, ale bawię się cudownie ;D Uwielbiam Was Skarby ! ;** Liczę, że pomożecie... ;(
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
coś o tym, że wyjeżdżam na kilka dni (nad jezioro), żeby poukładać sobie wszystko, przemysleć, uciec od codzienności?
będę wdzięczna
|
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
A macie coś o tym, że dziś mi chłopak powiedział, że jestem dla niego najważniejsza...?
![]()
Edytowane przez swir94 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:57 |
|
|
|
|
#628 |
|
Przyczajenie
|
Miłosne, radosne, ogólnie pozytywne. ... ?
|
|
|
#629 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
...Niedostępna! ...Nieosiągalna! ...Nieobecna! ...Nienamacalna! ...Na odwyku od tej szarej codzienności...
|
|
|
|
#630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za propozycje. ale bardzo bym prosiła o jeszcze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

)

i bardzo sie z tego powodu ciesze

.