|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Mam odlewasa edp Lempickiej, czy odlewki z Twojego wątku są aktualne?
|
|
|
|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Moja najnowsza lista wymiankowa:
SZUKAM Chloe 2008 EDP Creed Love in Black Dior Tendre Poison Dior Dune pour Homme EDT Guerlain Samsara EDP Givenchy Organza Jasmine 2007 Givenchy Ange ou demon Kenzo Jungle Tigre Tom Ford Black Orchid Shiseido Zen Leśny Bursztyn Salvador Dali Purplelips Sensual Yves Rocher Nature Millenaire Yves Rocher Nature EDP / EDT Van Cleef and Arples Les Saisons jesień, wiosna, lato ODDAM PRÓBKI FIRMOWE DKNY Red Delicious EDP 1ml Davidoff Echo Men EDT 0.80ml Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml Valentino V by Valentino EDP 2ml PRÓBKI ROBIONE Lolita EDP 2ml L'Artisan Tea For Two 1ml Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ CK One max 5ml Cacharel Noa max 10ml DSquared2 He Wood 1ml Demeter Laundromat max 3ml Demeter Freesia 1ml Demeter Snow 1ml Demeter Brownie 1ml Demeter Mulled Cider 1ml Dior Poison max 3ml Dior Midnight Poison max 3ml Elizabeth Arden Green Tea max 5ml Gabriela Sabatini max 5ml Halle Berry Halle 1ml Hermes Ogródek Monsunowy max 5ml JPG Classique EDP max 3ml Kenzo De Kenzo 1ml Kenzo Jungle max 5ml Kenzo Pour Homme EDT max 5ml Lalique Perles max 5ml Prada Infusion D'Iris max 5ml Van Cleef and Arples Les Saisons Winter max 10ml |
|
|
|
#393 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Mogę jeszcze zrobić odlewkę 5 ml Musc Maori lub Angel violette (ale flakonów jeszcze nie mam u siebie, dopiero najwcześniej za tydzień... |
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Konto usunięte
|
Poszukuję:
V&R Flowerbomb EDP Crystal Noir Versace Escada Ocean Lounge Escada Moon Sparkle Givenchy Ange ou demon |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W zamian mam:Innocenta CK In2U Midnight Poison Pure Poison Hugo Boss Deep Red Chanel Coco Mademoiselle Chanel No.5 Euphoria Blossom CK Glow by J.Lo Molinard Habanita Chanel Allure EDT Kenzo L'eau Black Cashmere Versace Bright Crystal Angel Pivoine Givenchy Organza EDP Demeter Sex On the Beach Jungle Kenzo Yvresse Chocolate Cherries Demeter Truskawka Yves Rocher Malina Yves Rocher Halle by Halle Berry Chanel 19 Calvin Klein Truth |
|
|
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
POSZUKUJĘ odlewek:
Guerlain Shalimar EDP Aqua Alegoria Anisia Bella Aqua Alegoria Mandarine Basilic Dune Molinard Habanita Mogą być też inne AA - z wyjątkiem Herba Fresca i Pampeluna Za wyżej wymienione chętnie oddam także rzeczy z wątków w podpisie. Mogę również podzielić się "pozawątkowymi" minerałami . ODDAM: Mogę zrobić odlewki w atomizerkach 2,5 ml: Aqua Alegoria Herba Fresca Elizabeth Arden Sunflowers Elizabeth Arden Green Tea Spiced YR The Vert YR Bambou Poszukuję chętnej na wspóny zakup 2 Coconów YR za cenę jednego...
Czytadła na wakacje szukają nowych domków! Edytowane przez Plurabellle Czas edycji: 2010-05-02 o 15:49 Powód: literówki |
|
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
*Juliette Has a Gun Midnight Oud - 5 ml z ubytkiem jednego psika * Imperial Opoponax Les Nereides - 5 ml * Parfumerie Generale - Corps et Ames * Parfum d'Empire - Azyiade, odlewka, ok. 3,5 ml w atomizerze 5 ml * Norma Kamali - Incense, firmowa próbka * Parfumerie Generale - Cedre Sandaraque * Parfumerie Generale - Felanilla * Parfumerie Generale - Aomassai * Parfumerie Generale - Bois Blond * Parfumerie Generale - Harmatan Noir * Parfumerie Generale - Un Crime Exotique * L'Artisan, Dzongkha * Micallef, Automne * CdG, Ouarzazate * Jill Sander, Sensations * Kenzo, Tigre * L'Artisan, Ananas Fizz * Sage, Onyx * Bruno Banani, Time to Play * L'Artisan, Premier Figuier Extreme * Cartier, Le Baiser du Dragon ekstrakt, edp * Kenzo Amour edt * St Barth, Lea * l'Artisan, Mandarine Tout Simplement * CdG, Avignon * L'Artisan, Verte Violette * Dsquared, She Wood * F. Malle, French Lover * CN, Scent * L'Artisan, Piment Brulant * CdG, Zagorsk * Bond no 9, Coney Island * S. Lutens, Clair de Musc * Givenchy, Hot Couture EdP * Satellite, Corrida * Lalique, Perles * Dior, Dolce Vita * Ungaro Apparition * Etro Etra * Max Mara Kashmina Touch * Dune Sun * L'Artisan Tea for Two * Shiseido, Feminite du Bois * Donna Karan, Black Cashmere Chętnie oddam hurtowo za odlewki, np. Dziewczyny w szpilkach albo Lady Vengeance JHAG.
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-05-02 o 15:51 |
|
|
|
#401 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Nola a jakie masz te próbeczki PG? Jakie ilości znaczy się, bo mam odlewkę Lady Vengeance JHAG 5ml bez jednego psika
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
pilnie poszukuję odlewki od 5ml wzwyż Black Cashmere
do oddania to co w podpisie ew. mogę coś jeszcze ciekawego poszukać. |
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:
|
|
#404 |
|
|
O! Jak fajnie
Tez myślałam, żeby tak właśnie obfocić to co mam do oddania Tylko się zabrać nie mogę A co to są te duże? A tego po lewej to w ogóle nie znam
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Szukam jakiejkolwiek ilości Cinema edt lub edp
W zamian mogę oddać to co w podpisie - wszystkie perfumy są w oryginalnych flakonikach. Mam też małe próbki: Angel la Rose, Avignon, Addict eau Fraiche i Messe de Minuit.
Szukam Prady, Gucci by Gucci, Addicta i MDC Oddam Aliena ok15ml, Crystal Noir ok18ml, Angela ok10ml i Escadę Magnetism ok15ml - w oryginalnych flaszkach EDM Medium Beige Neutral (big, intensive) wymienię: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2886 |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam:
- Chopard Happy Spirit - Avril Lavigne Black Star - Britney Spears Fantasy, Hidden Fantasy i Midnight Oddam wiele
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, i jeszcze mam do oddania 5 ml Midnight Oud JHAG z jednopsikowym ubytkiem
|
|
#408 |
|
|
Midnight Oud mam
Kurcze, ja to bym wszystkie PG przygarnęła, ale to moje 5ml LV JHaG to za mało chyba trochę Czegoś jeszcze szukasz oprócz Fille En Aiguilles?Mogę też oddać trochę atomizerków plastikowych Fajne do wykorzystywania próbek
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2010-05-02 o 13:51 |
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ze 2 atomizerki na próbę też bym przygarnęła
|
|
#410 | |
|
|
Cytat:
Muszę posprawdzać. A atomków to możesz spoko więcej Ja mam naprawdę ich dużo ![]() ![]()
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby coś jeszcze z mojej listy wpadło Ci w oko to mów śmiało, chętnie oddam, bo teraz chyba ja chcę za dużo
|
|
#412 |
|
|
Aha zapomniałam, że mandarine to mam w wersji absolu, czyli takiej lekko bardziej tłustej, chociaż tez na alkoholu
Jeśli Ci odpowiada, to ja bym jeszcze przygarnęła F. Malle French Lover, bo się czaję na rozbiórkę, a nie wiem co to za zapach
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
chętnie oddam oryginalna próbkę L'INSTANT MAGIC Guerlain
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcialabym okolo 10-15ml. ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może szukasz jeszcze czegoś, co mam w zbiorach? |
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się to: parfum d'empire - cuir ottoman edp Bond no. 9 - Lexington Avenue comme des garcons - woodcoffee parfum d'empire - aziyade 4ml tom ford - tobacco vanille tauer perfumes - lonestar memories mauboussin - histoire d'eau |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładam do wymiany: Etro Raving ok. 0,2 ml Lutens Douce Amere ok. 0,2 ml Diptyque Eau Lent ok. 2 ml Tokyomilk Lapsang Su Chong ok. 0,4 ml Kenzo Oriental Flower ok. 1,7 ml Oriflame Autumn Walk in Toscany 2 ml Mac Africanimal ok. 1 ml Micallef Ete ok. 1,5 ml Zara Winter ok. 1,5 ml Kezno Amour Le Parfum ok. 0,5 ml Etro Vicolo Fiori ok.0,5 ml Vivienne Westwood Anglomania ok. 0,4 ml Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2010-05-03 o 10:23 Powód: zapomniałam |
|
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
MOJA NAJNOWSZA LISTA WYMIANKOWA
SZUKAM Chloe 2008 EDP Creed Love in Black Dior Dune pour Homme EDT Guerlain Samsara EDP Givenchy Organza Jasmine 2007 Givenchy Ange ou demon Kenzo Jungle Tigre Tom Ford Black Orchid Shiseido Zen Leśny Bursztyn Salvador Dali Purplelips Sensual Yves Rocher Nature Millenaire Yves Rocher Nature EDP / EDT Van Cleef and Arples Les Saisons jesień, wiosna, lato PRÓBKI F - firmowa R - robiona Christopher Colvmbvs EDT 2ml F DKNY Red Delicious EDP 1ml F Davidoff Echo Men EDT 0.80ml F L de Lolota 1ml R Lolita EDP 2ml R L'Artisan Timbuku 0.70ml F L'Artisan Dzongha 0.70ml R L'Artisan Tea For Two 1ml R Thierry Mugler Eau de Star EDT 1ml F Valentino V by Valentino EDP 2ml F ODLEWKI DKNY Black Cashmere (stara wersja) 7ml w atomizerze L'Artisan Safran Troublant 6ml w atomizerze Z WŁASNYCH FLAKONÓW MOGĘ ZROBIĆ CK One max 5ml Cacharel Noa max 10ml DSquared2 He Wood 1ml Demeter Laundromat max 3ml Demeter Freesia 1ml Demeter Snow 1ml Demeter Brownie 1ml Demeter Mulled Cider 1ml Dior Poison max 3ml Dior Midnight Poison max 3ml Elizabeth Arden Green Tea max 5ml Gabriela Sabatini max 5ml Halle Berry Halle 1ml Hermes Ogródek Monsunowy max 5ml JPG Classique EDP max 3ml Kenzo De Kenzo 1ml Kenzo Jungle max 5ml Kenzo Pour Homme EDT max 5ml Lalique Perles max 5ml Prada Infusion D'Iris max 5ml Van Cleef and Arples Les Saisons Winter max 10ml |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Może coś jeszcze Cię zainteresowało? Dam znać jak się skończą negocjacje kupowe

W zamian mam:

A co to są te duże? A tego po lewej to w ogóle nie znam