![]() |
#121 |
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: WYMIENIĘ- Minerały, biochemia...
elementla pół sampla EDM a ethereal sampel ale chyba proszę o za duzo...
![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś za: Cacharel, Amor Amor EDT Sohum Madagascan Vanilla EDT Chanel No.19 edp - odlewka 5ml, Serge Lutens - Rousse - odlewka 5ml w penie Miss Dior Cherie EDP - próbka z własnego flakonu 1,5ml Euphoria Blossom EDT - próbka z własnego flakonu 1,5ml Ginestet Botrytis - próbka z własnego flakonu 1,5ml Parfums Gres My Dream EDP - próbka 1,5ml z atomizerkiem Armand Basi In Red EDT - próbka 1,2ml Escada Signature EDP - próbka 1,7ml Escada Incredible Me EDP - próbka 3-4(?) ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
zapraszam do mnie:
- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18075045 za: bronzery, pudry, korektory, róze, cienie co tylko chcesz oddac ![]() proszę odpisz u mnie Edytowane przez kala482 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() SergeLutens - Rousse - odlewka 5ml w penie Miss Dior Cherie EDP - próbka z własnego flakonu 1,5ml ? A może chcesz się pozbyć troszkę Rousse ,tak z 1,5ml ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zainteresowały mnie: Kenzo, Jungle Elephant EDP - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka 1,5ml Serge Lutens - Rousse - odlewka 5ml w penie Ginestet Botrytis - próbka z własnego flakonu 1,5ml Czy dałoby się wziąć 5 ml Botrytis? Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- puder ryżowy CS - odsypka - Kallos creme a late - ilosc do uzgodnienia - Serge Lutens - Rousse - odlewka 5ml w penie - Kenzo, Jungle Elephant EDP - próbka 1,5ml ? ![]() Z Twoich poszukiwanych mam: L-cysteinę (ZSK) 2ml (prawie to samo co L-cystyna, jeśli nie licząc zapachu ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() - masło kakaowe (rafinowane) - mam dużo, więc mogę sporo oddać - olej kokosowy (rafinowany) - tu trochę mniej ale 10-20ml spokojnie - mleczko pszczele - olej z kocanki (2-3ml mogę odlać) - gumę ksantanową - wodorowęglan sodu (sporo, ważny do 06.2010) - glinkę białą ZSK - hydromanil i NMF, ale już lekko po termnie (do twarzy już bym nie dała, ale do włosów nie żałuję) - Jedwab w proszku (Mazidła) - ważny do końca 06.2010 - 1-1,5ml - Naturado masło malinowe 10ml - olej z nasion czerwonej maliny 2ml - olej z nasion czarnej porzeczki 2ml (tyle zostało z próbki 5ml kupionej w 12.2009, kartka z datą ważności odeszła, więc nie podam dokładnie, ale powinno być w jeszcze terminie ![]() Naftę kosmetyczną do włosów z wit A i E - ok. 3/5 ważna do 18.09.2010 Odlewka maski do włosów Bingo 12 ekstraktów roślinnych. Może coś Ci się spodoba? A z atomizerkami to jak? Że będę mogła mniejszą ilość wziąć? ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Z perfum: - Lancome Miracle forever 1ml - Gucci Rush2 - 1,5-1,7ml - Casmir Choparda 10ml - Alien Sunessence Leggere ok. 4-5ml - Aquolina Wanilia i Pomarańcz (ok.8ml) Na razie tyle. W końcu muszę wziąć się porządnie za testy i pozbyć się próbek, których nie potrzebuję. To jak byś widziałą ewentualną wymianę? ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Maski ok. 50-100ml w zależności ile chcesz się pozbyć, a pudru tak 5-10ml. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Faktycznie, nie zauważyłam ![]() Podoba mi się jeszcze Coco Mademoiselle 5ml i Sisley Soir de Lune, z naciskiem na to pierwsze. To tak, Ty chcesz ode mnie: - L’or de torrente 4ml - Kenzo Amour 1ml - Indian Holi 1ml - Organza 5ml, tak? - Creme brulee 1ml - Lancome Miracle forever 1ml - Casmir Chopard 10ml - Aquolina Wanilia i Pomarańcz (ok.8ml) Zgadza się? Ja od Ciebie: - puder ryżowy CS - odsypka 5-10ml - Kallos creme al late - 100ml - Serge Lutens Rousse - odlewka 5ml w penie - Kenzo, Jungle Elephant EDP - próbka 1,5ml - Coco Mademoiselle 5ml - ew. Sisley Soir de Lune (choć na oko wydaje mi się, że to już będzie za dużo - zaraz jeszcze policzę) EDIT: Soir de Lune zdecydowanie będzie już za dużo. Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-05-02 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
The Body Shop Mango Lip Butter - użyte kilka razy (z wymiany) Kallos creme a late - ilosc do uzgodnienia Kwas askorbinowy (mazidla.pl) - odsypki, wielkość do ustalenia, ważny do 06/10 Ekstrakt z liści pokrzywy (mazidla.pl) - 10g, ważny do 07/10, ubytek minimalny Ekstrakt z centella asiatica 30% - 5g, ważne do 09/10, ubytek minimalny Ekstrakt ze skrzypu polnego 7% - 5g, ubytek minimalny, ważny do 06/10
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
To co sądzisz o takiej wymianie? (bez Soir de Lune, bo po podliczeniu nie opłacałoby Ci się to zbytnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
To super
![]() Zaraz się zdeklaruję w atomizerowym wątku ![]() ![]() A i poproszę adres na PW to ja już bym wysłała w tym tygodniu do Ciebie paczuchę, bo atomizery to nie wiadomo kiedy będą skompletowane, więc żebyś nie czekała za długo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
kurcze,przepraszam ale tam miało być "a WSZYSTKIE próbki by ci e interesowały?" , wróćiłam wcozraj zmęczona do domu i sama nie wiem co pisałam ;P
masz rację, chcę oddać całość, bo 'rozmieniać' to nie ma sensu ![]() a więc napiszę za pare minut jakie podkłay by mnie interesowały ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- proponuję wszytskie moje próbeczki perfum za: Sample MEOW Cosmetics Flawless Feline 3 Naughty Korat - sampel EGM: Podkład w formule CM - mieszanka (kolor pomiędzy winged butter EDM a medium tan), ilość do uzgodnienia (mam sporo). Lightly Tinted Prime&Finish Transculent (Oily Skin) Finishing Powder LaurEss Soft Gold Elemental - odsypki z Biga Soft Gold Ethernal - odsypki z Biga Lumiere: podkład w formule Flawless - kolor Fair Golden podkład w formule Luminesse - kolor Medium Golden Dreamworld Minerals: podkład Elli podkład Jata primer Mummy dust Normal Skin primer Mummy dust Vit. E Dry wykończenie Butter Silk Buff'd: Original Mineral Foundation Wool Concealing Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Cream Light Mineral Foundation Almond Light Mineral Foundation Antique/Lace Mineral Setting Powder Downy Mineral Setting Powder Yarn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
A teraz? (dokładka)
Zainteresowało mnie do tych powyższych również Soir de Lune
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za jakiwkolwiek minerały ??
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
ok, w takim razie czekam do jutra
![]() Jeszcze pytanie, czy jest możliwość wzięcia 5 ml Botrytis?
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
mam ochote na słonika, moze chciałabyś za ten zapach Guerlain Aqua Allegorie Pamplelune (wiekość do uzgodnienia bo mam jeszcze 1/2 flakonika ze 125ml)co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Lucy Minerals:
próbki: Bisque Original Cream Bisque Light Cream Bisque OCS Cream Bisque OCC Bisque OCS Finishing Powder OCS LaurEss podkłady: Soft Gold Elemental - odsypki z Biga Soft Gold Ethernal - odsypki z Biga moze cos znajdzeisz ![]() http://old.wizaz.pl/forum/showthread...8#post19408868
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- z zapachów których szukasz miałabym, (mogłabym zrobic odlewki): angel, nature millenaire i midnight poison zresztą jutro zrobie wątek bo dawno mnie nie było tu na targowisku i moze jakoś zdobęde słonia ![]() Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-05-24 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Zerknij proszę do mnie
![]() Sweet Almond - original glo base (zostało ponad 50% sampla) Cookie Sheet Mint (użyty kilka razy, ubytek minimalny) Lavender - odsypka Skinny Dippers - Light Abyssinian Sunsplasher - Medium Abyssinian róże: Kitty-Licious Taboo - Risque Taboo - Twisted The Scream korektory: 3 - Naughty Abyssinian 2 -Frisky Abyssinian 3 - Naughty Angora Undereye Concealer 2 -Frisky Abyssinian Undereye Concealer 2 -Frisky Angora podkłady: Flawless Feline 3 Naughty Korat - sampel Buff'd: Original Mineral Foundation Wool Concealing Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Cream Light Mineral Foundation Almond Light Mineral Foundation Antique/Lace Mineral Setting Powder Downy Mineral Setting Powder Yarn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Agusia podobaja mi sie u ciebie niektóre pachnące odlewki i próbki.
Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
hej,
byłabyś zainteresowana próbkami podkładów Pixie: Cover De Luxe: -Brenna 2 (nowe, nieotwierane) -Ayperi 2 (raz próbowane) -Ayperi 3 (nowe, nieotwierane) -Tinkerbell 2 (raz próbowane) Natural Finish: -Shaylee 2 (raz próbowane) -Faylinn 2 (nowe, nieotwierane) ? u Ciebie interesowały by mnie odlewkowe próbki perfum ![]() mój watek na targowisku
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za :
sample edm : Olive Medium - intensive All smiles - odsypka Mint (użyty kilka razy, ubytek minimalny) ??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.