|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
coffe ja mysle nad tym samym ale dla chrzesnicy tyle ze ona ma dopiero 2 latka wiec pare okazji do 18 bedzie tez waznych . myslalam o lokacie ale niewiem zobacze cos musze pomyslec nad tym
20e w tesco ( soki, wody, cole , actimele ,chlebek i duuuuuuzo sokow |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Warto chociaż spróbować ![]() Ja jutro ide złożyć papiery do TEB na technika farmaceutycznego, żeby mieć jakieś zabezpieczenie na wypadek gdybym sie ani na dietetyke nie dostała ani do studium medycznego. A w TEB decyduje kolejność zgłoszeń ![]() ![]() Ja dziś wydałam 3,5 na wode i gumy do żucia. A wczoraj dostałam 100 zł od wujka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teeez ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Jesli chodzi o technika w tebie to cos o tym wiem i powiem Ci,ze czesto jest tak ,ze niby kolejnosc zgloszen decyduje a pod koniec sierpnia dzwonia do ciebie,ze nie ma wystarczajacej ilosci osob i grupa nie zostanie otwarta. Zapisz sie lepiej do panstwowej lub innej niepanstwowej szkoly medycznej, sama koncze technika i poziom jest o wiele wyzszy. W tebie duzo osob nie zdaje. Lepsza jest szkola w ktorej wykladowcy sa z uniwesytety medycznego, tak jak u mnie. Wlasnie doczytalam ,ze do medycznego tez skladalas ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-05-04 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Dziś dokonałam moich pierwszych zakupów w lumpku ![]() ![]() ![]() Foltynka czy mogłabys mi napisać na pw jaki masz nick na All, może też bym coś od Ciebie kupiła jak będziesz wystawiać ![]() ![]() Aneszna o to super sprawa z tym całodniowym wybiegiem dla prosiąt bo i ściółkę się oszczędza ![]() ![]() Dziś wydam jeszcze z 50 zł na zabawkę dla córy - słuchaweczkę z FP. Poza tym pożyczyłam bratu 90 zł, mąż mi wisi 70 jestem burżuj ![]() ![]()
#4746 |
after hours
|
ja nie wiem, czy składać na tą dietetykę :/
pewnie złożę, bo jest duże prawdopodobieństwo, że się nie dostanę tam, gdzie bym chciała..
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2010-05-04 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
czesc dawnomnie tu u was nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
w maju postaram sie wiecej oszczedzać, zobaczymy
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
after hours
|
klikniecie mi w obrazek w podpisie?
![]() ![]() ![]()
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
Ayo bardzo proszę
![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Zakorzenienie
|
carmen a co z Toba? bo próbowalam też kliknac i pisze,ze błąd, ze nie bierzesz udziału w konkursie
![]() ![]() dostalam okres - juz wzielam od nocy 3tabletki, ale zawsze mnie tak boli, chyba całe popołudnie spedze w łóżku, do pracy na nockę ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Współczuje Ci, ja też mam zawsze taki bolesne okresy i wiem jak to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
after hours
|
Carmen, rzeczywiście masz błąd.... :/
jak naprawisz, to będę klikać codziennie ![]() jest napis, że nie wyraziłaś zgody na zabawę lub w ogóle nie istniejesz w bazie danych ?? napisz do admina, do Złośliwca. dziękuję, Foltynko ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2010-05-04 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Klik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | ||
Zakorzenienie
|
moja siostra pracuje w SKOKU stefczyka mówila,ze maja jakas nowa lokate w promocji chyba 6,5% na 3 miesiace, ale wiadomo od lokaty jest podatek -wiec juz wole zostac tam gdzie jestem na książeczce
![]() Coffee jak sie masz?? ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
after hours
|
poszło, Coffee
![]() Carmen20, Ty chyba nie swój kod skopiowałaś, zobacz, my z Coffee mamy małe numery: Coffee ma 531479, ja mam 418637, a Ty miałaś 111222333 - mi to wygląda na jakiś przykładowy banner :/
#4758 |
Zadomowienie
|
Coffee też masz klika ode mnie
![]() Właśnie nie wiem o co chodzi bo ja mam kod 437494 i taki mam wklejony do podpisu, a w linku jakiś inny wyskakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano 3zł na jedzonko na uczelnię. Zaraz puszczam przelew 320zł za oplaty za maj.
Klikam na Was dziewczyny i również proszę o kliki ![]()
![]() |
#4760 |
after hours
|
do podpisu masz wklejony ten z 111222333
popraw to w podpisie ![]()
#4761 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Coffee
![]() ![]() ![]() własnie sie zastanawiałam jak to jest z tym exem czy sie cos oddywa, czy odpuscił ![]() ![]() ja generalnie weekend majowy miałam ok - ale wczoraj sie troche z mężem popsztykalismy, ale dzis juz ok ![]() ![]() normalnie musimy sie stad wyprowadzic, bo inaczej rozwod murowany ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Wtajemniczenie
|
Tez Wam poklikalam dziewczyny
![]() Dzisiaj skromnie i oby tak dalej ![]() 2,50 - szczoteczka do zebow 1,50 - kara w bibliotece Bylam w lumpie, ale nie bylo nic nowego i na szczescie nic mi nie wpadlo w oko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, a mi te bannery nie chcą wejść.
![]() Wybrałam sobie Aguilierę, klikam wybierz styl, daję strzałeczkę żeby zaakceptować regulamin, kilkam w 'biorę udział' i potem strona mi sie odświeża i nic się nie zmienia, nie mam kodu ani nic. Co robię źle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ex dał popis w weekend, spotkaliśmy się w sobotę ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze,ze ja męża odciełam od kumpli ![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
juz wam wszystkie dziewczyny klikam . ja sie dzis lenie w domku . wracam do pracy w czw ale za to bedzie co robic... zawsze w weekendy wiecej roboty .
foltynka fajne rzeczy tam masz na allegro ( jakos Cie znalazlam ![]() kasie zreszta tez szkoda tylko ze za granice tak droga wysylka jak cos ktos ma fajnego na allegro to i tak mi sie nie oplaca ostatnio rzadko latam do polski to w sumie jak cos zamawiam to sa to jakies prezenty dla rodzinki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.