|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Zawsze
![]() na jtr miałam napisac zciorys wybranego patrona. a ja jeszcze nie wybrąłam ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- dobra ![]() olewam system. ide spac ![]() pa ;* btw. jestem ckwa jak ja jtro napisze spr ![]()
![]() |
#992 |
Rozeznanie
|
Vo sprawdzian dobrze na pewno pójdzie
![]() ja miałam zrobić zadania z wosu i historii , ale mi się nie chcę olewam to idę spać pa ![]()
#993 |
Zadomowienie
|
Blanka - Czyli kręcisz z K. a z A to tak po prostu czy jak bo się juz nie łapię
![]() Vo - ![]() ![]() Magne- Jaki mecz ? ![]() Jest ktoś?
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2010-05-05 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Rozeznanie
|
Just no tak z K. się spotkałam i w sobotę chyba się znów spotkamy.
Z A. to jest taka rozmowa zwykła czasami jakieś podteksty czy coś ![]() Do tego jest jeszcze S. , który wgl. tu nie mieszka przyjeżdża do babci i się z nim umówiłam na piwo w następny weekend ![]() ![]() idę się ogarnąć do szkoły ![]()
#995 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zachowanie poprawne, gdyż mam problem z punktualnym chodzeniem do szkoły lub wgl przychodzeniem do niej. No i non stop gadam. ![]() A no i dziękuję za maila, Pius to moj ziom był. ![]() Cytat:
KEJT <3 ![]() Inspir - zaparaszam do Poznania na Juwenalia;d Vo - ale Ty agentka jesteś ;d no i nieładnie tak straszyć małe dzieci ![]() Z drugiej strony może białe pazokcie są w modzie? ![]() Cali - o ja, ale fajny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
A co do meczu , grał Inter z Roma :P no i musiałam obejrzeć,bo lubię piłkę nożną;d No i uwielbiam inter;p
![]() Kurde poszłam dziś do szkoły,a tu okazało się,że dopiero jutro mam iść,bo jeszcze matury .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Rozeznanie
|
Hej Magne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
BAN stały
|
Vo – ej nie podrywaj takich młodych :P
I zaje.. masz wychowawczynie ![]() Just – no mam już. Hm od 2 lat chyba. I normalnie jeżdżę ;P nie boję się. Miałam raz wypadek na skuterze. Ale naszczęście nie na swoim. Blanka – ty jesteś nie dobra no. Żeby tylu chłopaków kręcić ;P Morf – ja do szkoły też jeżdżę autobusem. Chociaż w sumie zdaża się, że jadę skuterem jak jest ciepło ;P Ale ja rodzicom marudziłam o tego skutera, żeby tak o sobie jeździć :P Bo w sumie jak poznałam R. (3 lata temu) to on wtedy miał skutera też. I on mnie nauczył jeździć ;P i potem mi rodzice kupili. Teraz już chce zmienić na większy motor, ale tata nie chce za bardzo bo powiedział, że się rozczasne. |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
Morf- no u mnie też brzydka pogoda, pada i wgl . zamuła -.-
Smarkula- oj i tak Ci kupi ; D |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
BAN stały
|
Wątpię. On się boi, że jak mi kupi takiego ściga 125 to będę zasuwać ze 120 :P
I że sę rozwalę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
ale na 125 trzeba mieć prawojazdy;p tak mi się zdaje ; p
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
BAN stały
|
A1 trzeba mieć chociaż ;P
I ja chcę iść. Tylko nie wiem czy to potem przechodzi na A |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() inspir oo trenujesz siatkówkę ![]() ![]() Martyś miło Cię znowu widzieć ![]() Just to napisz do mnie, bo nie mam Twojego nr ;* i daj mi też taki pyszny jogurt! o ja, jaka test ;o dasz radę na egzaminie! ![]() Cho haha fajną masz mamę ![]() Cali o u Cb też są prasówki, ja już mam spóźnioną z Polski, muszę zrobić dopiero. magne hej, Ola jestem ![]() nierealna a 30 cm do mniej więcej dokąd? bo ja się nie orientuję. Mam do zapięcia od stanika ![]() ![]() ![]() ![]() Magda w tej sprawie się nie odzywałam i nie mam zamiaru odzywać, nie znam Cię wgl, ale miło było ![]() swir po części podzielam Twoje zdanie w sprawie Magdy, a po części dziewczyn. Jestem w tej sprawie obojętna i wypowiadać się nie będę. (a i sorry, ale ja nie użyłam słowa patologia, więc nie pisz, że każda bez wyjątku -.-) Jestem za tym, aby skończyć ten temat, aby tak jak kiedyś widziałam posypały się bany. Stop fajt! Claudia dla taty wszystkiego najlepszego, chociaż spóźnione ![]() pati bo masz śliczną twarzyczkę i nie potrzebujesz pudru ![]() mid ;* uni ;* my mieliśmy z katechetką przez 2 lata i nic nie robiąc miałeś 6 na koniec, a teraz mamy takiego masakrycznego księdza ;oo normlanie ledwo co na 4 wyciągne Inf huu no ten filmik prawda ![]() Kingala Ola jestem, miło mi ![]() Kejti ja tam Cię kocham mimo wszystko ![]() ja siedzę chora w domu wczoraj byłam na wycieczce w Oświęcimiu i doszłam do wniosku, że każdy powinnien tam kiedyś pojechać Cali naprawdę warto. Z YCD odpadli Ci których obstawiałam i wgl ![]() ;*** ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Morfi ja nigdy nie używałam błyszczyków od Prady, nie mam gdzie kupić. A ile płacisz za nie na bezcłowej? ;*
#1004 |
Wtajemniczenie
|
Vo;* koleżanki brat ma LG COOKIE i nie chwali sobie..więc nie wiem
![]() ![]() Cali;* ja sprzedaję skuter w tym roku ![]() ![]() Blanka;* mi na pw rozpisz wszystko ![]() i reszta ![]() gdzie Bound, Wob?
#1005 |
Zadomowienie
|
uni hej
![]()
![]() |
#1006 |
Wtajemniczenie
|
Sardelka
![]() co u Ciebie? jak zdrówko? ![]()
#1007 |
Zadomowienie
|
uni a w sumie się dobrze czuję
![]() ![]() ![]()
#1008 |
Wtajemniczenie
|
w szkole dobrze. chociaż strasznie nudno było
![]() dobrze że u Ciebie już lepiej ![]() Kashte ten...no..coś dla Ciebie ![]() http://demotywatory.pl/1507077/Nie-w...stia-przypadku
#1009 |
Rozeznanie
|
hej lejdis
![]() jakoś tak wyszło ![]() ![]() Sardelka nam dzisiaj na historii pani też mówiła , że każdy powinien być chociaż raz w Oświęcimiu , Warszawie i paru innych miejscach ![]() Musze oglądnąć powtórkę YCD ![]() Uni okej napiszę Ci ![]() tak btw. nie poszłam na niemiecki bo mi się nie chciało. A. chciał mi dziś zabrać telefon i cały czas mi zamykał (mam rozsuwany) jak mnie widział i jak pisałam sms. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- demot dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1010 |
Wtajemniczenie
|
Blanka hej
![]() napisz ![]() ![]()
#1011 |
Rozeznanie
|
Uni okej jestem w trakcie pisania
![]()
#1012 |
Zadomowienie
|
Blanka, ale nie zrozumiałaś mnie
![]() ![]() Vo on nie wie, że miałam pozwolenie. Po co rozmawiać nie? ;] Dowiedział się, że czytałam, stwierdził, że ludzie się nie zmieniają i 'do widzenia'. Ale spoko. Ja nie mam zamiaru 'chodzić' za nikim i się tłumaczyć. Nie chce słuchać, nie chce rozmawiać - błagać nie będę. Vo trzymam kciuki na sprawdzianie ![]() Morf też mam problem z przychodzeniem do szkoły, a jak już przyjdę to czasami ciężko, żeby do ostatniej lekcji dotrwać ![]() ![]() ![]() A proszę ![]() ![]() ![]() Tak, tak, białe paznokcie w modzie niczym białe kozaczki ![]() Cali fajnie, że jeździsz ![]() ![]() ![]() Sardelka głupio, że odpadła Kasia... Ilona powinna moim zdaniem. A z chłopaków to mi to było obojętne, chociaż wiedziałam, że Aleks nie odpadnie, bo on jest taki rzucający się w oczy, więc na pewno dużo głosów będzie dostawał. Ja w tamtym tygodniu głosowałam na Bartka, ale odpadł -.-'' Uni ![]() ![]() ![]() ![]() Blanka jak już piszesz to ja też poproszę ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zadomowienie
|
Kashte no ja tak obstawiałam Ilone albo Kasię, bo Leal na pewno nie i lubię ją. A z chłopaków nie chciałam, żeby odpadł Kuba, bo jego najbardziej z chłopaków lubię
![]() hahaha demot świetny ![]()
#1014 |
Rozeznanie
|
Kashte zaraz wyślę
![]() aaa już kumam no i dobrze , że miałaś odwagę się przyznać ![]()
#1015 |
Zadomowienie
|
Sardelkaja nie lubiłam Kasi, bo towarzyskich nie lubię, ale ostatnio pokazała się z innej, fajnej strony
![]() ![]() ![]() ![]() Blanka ja chciałam być szczera. W ogóle nie musiałam tego pisać. Napisałam i wyszło tak jak wyszło. woow na moje, że to nie jest dobry pomysł, żeby iśc jak jest problem dostałam przepraszam. Nie chcę przeprosin skoro i myśli dokładnie to samo, pogadać się nawet nie da, ale ok... Idę na Pierwszą miłość pa ![]()
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Rozeznanie
|
Kashte dobrze chciałaś ; ))
ja idę bo mam angielski niedługo może jeszcze wejdę.
#1017 |
Zadomowienie
|
Kashte nooo Kuba jest super uwielbiam go
![]() ![]() paaa <3
#1018 |
Zakorzenienie
|
Just - Mam to samo. Szczególnie tata bardzo religijny. ;D
Kashte - Ok, ok. ;D kolega ;p Vo - czołg. lol2. lol2. lol2 leje. ;d / i kogo wybrałaś na tego patrona ;d ? Smarkulo - 100km. ^^ Morf - Tak, od głowy ;> Raczej nie od połowy ^^ Każdy ma swój styl muzyki ; p Ja jeszcze kocham Happysad i Muchy - podchodzą pod rock. ^^ Serdelka - Ja też chętnie bym poszła na Happysad no ale co zrobić. Brat obiecał ,że jak będą kiedyś grać to pójdziemy. ;p A wybrzydzać nie mogę, bo przynajmniej dobrze ,że mnie w środę zabierze ;3 i ja mam do zapięcia stanika 30cm ;D tzn już włosy mam 32 cm i już kończą się tam gdzie stanik ;D a jutro idę tylko na dwie lekcje. ;D Edytowane przez nierealnaaa Czas edycji: 2010-05-06 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() Sardelka ja naprawdę mam nadzieję że usłyszycie ![]() Ja też mam skuter i kartę też mam nawet i powiem Wam że NAWET umiem jeździć ![]() a co u Was? ja padam po dzisiejszym dniu -tragedia normalnie.
#1020 |
Zakorzenienie
|
Inspir - Ja nawet karty rowerowej nie mam lol2. Nie to ,że nie zdałam. Po prostu gdy zdawali ja leciałam na wakcje. ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.