|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć !
Jestem przy tobie, bliskość pomieszanie zmysłów. Jak po wypaleniu skręta, pełen relaks ja wymiękam.! Im bardziej Cię drażnię tym bardziej mnie to bawi ![]() Chodź na spacer zaśpiewaj reggae piosenkę . Tylko Ciebie dziś chce. Ej. Nie uśmiechaj się tak bo to mnie wkurza. ![]() Więc jaram z zachwytem. _________________________ _________ Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Rozeznanie
|
![]() mówią, że jesteśmy po drugiej stronie... sprawiasz, że czuję ciepło na duszy <3 niebo otwiera się za każdym razem, gdy się do mnie uśmiechasz i gdy jesteś w sercu więcej niż 24 h na dzień <3 Nie mogę znieść następnej nocy [...] Nie mogę znieść nocy bez Ciebie! twoje niewypowiedziane szepty w moim sercu ...
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Chcę znaleźć miejsce, gdzie wystarczy być sobą.
Mam własne zdanie, plany i pomysły. Obudzę się jutro i pójdę w nieznane. Kocham Cię tak, jak się kocha rzeczy tajemnicze – - w sekrecie, między cieniem, a duszą. Skarbie, mogłabym wspiąć się na Mount Everest tylko po to, by policzyć piegi na Twoim ciele.
#3964 |
Rozeznanie
|
ulegnie młodemu przystojniakowi?
jak wieść niesie,zapowiada się kolejny gorący romans. to przystojniak o zniewalającym uśmiechu i spojrzeniu anioła. prawdziwy dżentelmen: przepuści kobietę w drzwiach,poda płaszcz,przyniesie kwiaty bez okazji. ideał,o jakim marzy wiele kobiet. któż z nas nie zna tych oznak rodzącego się uczucia? człowiek skromny i dyskretny. traktuje mnie jak prawdziwą kobietę.
#3965 |
Zadomowienie
|
'I don't dream at night about the way we were. I tore out the pictures, cross out all the words.' Nie śnię w nocy o tym, jak byliśmy razem. Rozdarłam zdjęcia, przekreśliłam wszystkie słowa.
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Niereformowana - uwielbiam każdy z Twoich opisów
![]() Zuzka Z - miło,że się spodobał ![]() Mówią, że zakochani zawsze lepiej śpią. Dlatego pragnę, aby ktoś mnie kochał, a ja wtedy będę mogła spać, i spać, i spać... W tej chwili jest 6,502,867,120 ludzi na świecie, a mi do szczęścia potrzebny jest tylko jeden.. odruchowo rysowała serca... przestałam czuć, mieć nadzieję, ścielić łóżko i sprzątać na biurku. i znów musiałam Cię spotkać. szłam ulicą, kiedy jechałeś z jakimś kolegą motorem. może wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że pomachałeś mi i uśmiechnąłeś się, jak gdyby nigdy nic. wtedy, w jednej chwili całe to zapominanie o Tobie poszło na marne. zawsze tak jest. pojawiasz się i znikasz. udajesz, że nic się nie stało. Znów mieć 5 lat, zanurzyć się w szafie mamy.. Do czubków butów powciskać chusteczki, topić się w za dużych sukienkach, pomalować się najmocniejszą szminką, wylać na siebie pół flakonu perfum i marzyć jak fajnie być dorosłą..
07.11.2015 - Żona ♥ 27.11.2016 - Mama ♥ 15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍 Edytowane przez itstoolatex3 Czas edycji: 2010-05-06 o 12:20 Powód: skleroza ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Przyczajenie
|
A na koniec powiedziałeś "Obiecaj mi ,że zapomnisz o mnie ,że będzie tak jakbyśmy się nigdy nie znali " . Po cholerę każesz mi składać takie obietnice ? Przecież dobrze wiesz ,że nigdy nie zapomnę , że nawet nie będę próbować . Oddychałam powoli .Tętno wracało do normy . I nagle to uczucie radości , nie wiedzieć czemu przyszło tak szybko . Zrobiło się tak lekko tak przyjemnie , w powietrzu pachniało truskawkami . Miałam wrażenie ,że wszystko jest dla mnie , takie jak chce . Radości nie było końca i naglę te radość brutalnie mi odebrano . W jednej chwile błogi stan mnie opuszcza , wracają szmery , zapach spalin , głosy przechodni ... Lekarz mówił ,że byłam martwa przez 95 sekund . Było to najpiękniejsze 95 sekund w moim życiu . Byłam dla Ciebie parasolem w deszczowe dni , ciepłą skarpetą kiedy szedłeś do mnie w zimie , kołysanką kiedy nie mogłeś zasnąć , przyjaciółką kiedy chciałeś się wygadać , kumplem kiedy chciałeś zagrać w nogę , misiem-przytulanką kiedy miałeś doła , śmieszką kiedy trzeba było Cię rozśmieszyć , złośnicą kiedy obok Ciebie pojawiała się inna , ciekawską kiedy na Twojej Twarzy pojawiał się łobuzerski uśmiech a ja nie wiedziałam czemu .Wiem nie byłam idealna . Starałam się ale mimo tego wszystkiego , mimo tylu wspólnych godzin ,dni ,miesięcy Ty potrafiłes na pożegnanie powiedzieć tylko `Było Miło ` ?! . ____________ Ile sekund zostało by mówić, że zawsze Ile sekund ucieknie nim ostatni znicz na grobie zgaśnie ![]() Edytowane przez Trzynastego Piatek Czas edycji: 2010-05-06 o 12:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
czwarta nad ranem. nie śpię. chcesz zgadnąć co robię? przecież to takie oczywiste, dziś znów widziałam cię z inną na mieście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Wtajemniczenie
|
bajkowa - dziękuuję Jak to możliwe, że nagle usłyszałam jego głos, skoro nie rozmawiamy od miesięcy?![]() Jestem tajemnicą, której procesów tworzenia nie zgłębisz.
![]() |
#3970 |
Marudziara
|
Jak cicho drży to słowo, sadyzm.
Spleciona wokół bezwładności. Liczy się wdech, w sekundę przy skroni. Liczy się purpur naszych jęków. Ukradłaś mi serce i dusze a w ręce mój rozum trzymałaś
#3971 |
Raczkowanie
|
'Level up i jesteśmy już dorośli.' jestem, kocham, czekam. odległa myśl o Tobie przyprawia mnie o zawroty głowy. Jego serce nie odbiera telefonów, a chcę mu powiedzieć jak bardzo go kocham i tęsknię
![]() |
#3972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze trafiasz w samo sedno. <3 Bejbuś, jak ty to robisz? ![]() Bryym - spodobałaś mi się ![]() istny_paradoks - chciwaczka! czy jak to się mówi ? ![]() _________ ten wpis dedykuje dla : me9so3horny. może coś wybierzesz, co do twojej prośby ![]() ' Jeśli będzie Ci dane żyć sto lat, to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie. ' // K. Puchatek. ' piękne momenty, zatrzymane na zdjęciach i w sercu. ' tak piękne chwile spędzone z tobą zatrzymane na zdjęciu , schowane są głęboko na dnie w moim sercu. To właśnie jedna z takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz : 'chwilo proszę bądź wieczna'.
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zadomowienie
|
lubię przebywać nocą na osiedlu,
wśród tych obskurnych, szarych, zimnych bloków, tak na prawdę kryją się zabawne, kolorowe i ciepłe wspomnienia, kiedy problemem była wścibska sąsiadka, która uciszała o 24:00 chcę doznać tej życiowej pewności, nie trzymać się ciągle na granicy czegoś widzę Cię kolejny raz, Twoje spojrzenie wciąż zakłamane nie jestem z tych, które uczą się mówić po angielsku 'kręć tym' z pustych piosenek puszczanych w pieprzonej beemce spokój, który w sobie dziś mam, równowaga emocjonalna, dzięki Tobie dziś wieczorem, 0,7 litra mniej we mnie miłości
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Bezsilność, która przytłacza, wgniata umysł w ziemię. Otwieram oczy. Widzę człowieka. Kocha mnie. Nie powinien. Przyjdzie lato, które przypomni mi o spacerach w burzy, o twoich dłoniach w moich włosach, o oczach, które kochałam, choć wiedziałam, że one nie widzą we mnie nic szczególnego, lecz tylko "tą kolejna". Jego wzrok, gdy odchodziłam. Serce płakało. Nigdy się nie dowiesz, która z "nas" kochała Cię prawdziwą miłością. Zamarł czas, ktoś cię zdradził... pewnie ja. Taki mi brak naszych ciał.
#3975 |
Zakorzenienie
|
jak niedopałek peta pod butem, ginie każda chwila spędzona z Tobą. to już nieważne.
to ja sobie poczekam, aż zauważysz. odległość od Ciebie ? to długość palca u mojej zgrabnej stópki. udawaj szczęście, gdy zaczyna brakować pozytywnych uczuć. nie zabieraj mi szczęścia, to jedyne o co proszę. odejdź ale pozostaw mi na ustach uśmiech.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-05-06 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Raczkowanie
|
- Chodź. Zjaramy się powietrzem. kradneee ![]() ![]() ___________ a teraz spójrz w jej oczy i co widzisz ? - później . - później to już nas nie będzie . kochać ... czy to tak wiele ? a czy potrafisz przyprowadzić mi chmury pod okno ? A kiedy odejdziesz pozostaniesz w moim serduszku na wieki tysięczne lat ![]() _______________ Ludzie którzy nie mają marzeń nie mają po co żyć. ; ) [ nie mój ale strasznieeeee mi sie podoba] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zadomowienie
|
Dziękuję moje Pierniczki za tyle miłych słów <3
Drift - zachwyciłaś mnie no i Cię okradłam <3 Chodź zjaramy się razem tą toksyczną miłością !
Gdzie jest ten piep#*)! przycisk RESET ?! -Miłość jest piękna ! -I po co kłamiesz ?! Tylko Ty <3 Choler%$*! mi Ciebie brakuje Spiep#@! mi z tym toksycznym związkiem -Kocham Cię ! <3 -Nie rozumiem ... Choler%* marzenia poszukiwane na dnie szafy Na 46 piętrze czeka na Ciebie niebo z rozstawionymi rękoma ! Idź swoją własną drogą. Nie oglądaj się za siebie ! nie czekaj na mnie ! Chcesz poznać moje zamiary ? Nie chcę się Ciebie pozbywać . -więcej grzechów nie pamiętam. Ach jeszcze jeden ! -tak? -straciłam wiarę . -w co? -w prawdziwą miłość Jeśli to zrozumiesz to możemy czynić cuda -Wyłączę to chociaż na kilka dni.. Gdzie jest ten choler%* pilot do tego serca ?! Mam swój mały własny pamiętnik . Na każdej stronie widnieje Twoje imię Twoje oczy są jak gówno ! Gdy ktoś w nie za bardzo wpadnie przeklina całe swoje życie Tęsknie za Twoimi ramionami To już nie jest miłość. To obsesja ! Dlaczego tak jest, że jak kładę się nie mogę spać i myślę o Tobie ? Zadzwoniłam do Ciebie o 3 rano by powiedzieć Ci 'Dzień dobry' Ale wciąż czułam ten ból by usłyszeć Twój głos -Dzień dobry ! -I po co kłamiesz ?! Troszkę dużo bo dawno mnie nie było ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Rozeznanie
|
oto kraina,gdzie bogactwo instensywnych barw i jeszcze mocniej atakujących zmysły zapachów wręcz zniewala.
i trafiła w świat,gdzie czas jakby kpił z zegarków. tu nie ma pośpiechu,nikt nie wie co to stres. dla nich nic nie dzieje się tak sobie.
#3979 |
Raczkowanie
|
- Chodź. Zjaramy się powietrzem. kradneee ![]() ![]() ___________ a teraz spójrz w jej oczy i co widzisz ? - później . - później to już nas nie będzie . kochać ... czy to tak wiele ? a czy potrafisz przyprowadzić mi chmury pod okno ? A kiedy odejdziesz pozostaniesz w moim serduszku na wieki tysięczne lat ![]() _______________ Ludzie którzy nie mają marzeń nie mają po co żyć. ; ) [ nie mój ale strasznieeeee mi sie podoba] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Konto usunięte
|
teraz jesteś tylko Ty. ♥
popatrz, na nas też przyszedł czas. `I jeszcze może tydzień albo dwa będę czuć Twoje ciało. I jeszcze może miesiąc albo dwa będzie mi go brakowało` powiedz jej,że chcesz z nią dzielić cały świat. mam wielki skarb- Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
patrysiowa_, xxgroszek07xx, CukrowaPanna, bajkowa, xsxs, nydee, Primadonna, poprostuAsiss,agrr, keeendy - zadziwiacie poprostu!! okradam za każdym razem
![]() --- Byłeś tak blisko... spier*oliłeś wszystko... w zasadzie... on nigdy nie był mój. I tego żałuje chyba najbardziej. 'NIE' to jedyna odpowiedź na wszystkie pytania jakie mógłbyś mi zadać. najczęściej pozostają nam chęci i niespełnione marzenia. I tylko lekki uśmiech że się wydarzyło i tylko dławiący żal że przeminęło..
#3982 |
Przyczajenie
|
życie jest bajką, a my jesteśmy aktorami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zadomowienie
|
Lubimy swoje poczucie humoru, rzumiemy się, a to
rzadość w związku. Szkoda tylko, że miłości brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
xsxs -
pamiętaj jeśli odchodzisz od faceta to już NA ZAWSZE. Choćby serce miało pękać Ci z bólu to nie wracaj.. ;((( . jak mi fbl bd działać, to kradnę na przyszłość. itstoolatex3 - "w tej chwili jest 6502687120 ludzi na świecie a mi do szczęścia potrzebny jest tylko jeden" już na gg widnieje ![]() ![]() zuzka0 - dziękuje. ![]() ![]() * * * * * * * * nie mogę się wyżyć na Tobie, więc wyżywam się na wszystkich innych. odszedł mój chłopak, pan "tulipan" do tulenia. a tulipany uschły... znajomi skaczą wokół jak małpy by mnie pocieszyć. kurde, wystarczy by Ciebie przyprowadzili. mam ochotę zmienić szkołę, nie widzieć Cię, nie myśleć. Zacząć całkowicie od nowa. NIE MOGĘ... chciałabym się wyprowadzić, gdzieś z 200 kilometrów stąd... zobaczyć, kto zatęskni. nie widywać Ciebie.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-05-06 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zadomowienie
|
bo czasem warto schować honor w kąt,
przeprosić robiąc ulgę na sercu drugiej osobie szkoda, że mój książę ma za górami moje poglądy i szanse jakie durna mu daje' nie pytaj mnie czemu unikam, nie pytaj czy zapomniałam zbierz swoje manatki i spadaj mi z życia czemu wszystko co powodowało uśmiech jest związane z Tobą? odpocznijmy dajmy uczuciom czas bo ja czekałam czekałam na Twoją osobę dwie godziny wybaczyłabym szkoda, że przeprosiłeś za późno patrysiowa_ :-*
#3986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie wycofam się, bo życie już dało mi w kość. Czyż nie tak przebiega życie? Ludzie boją się nieznanego. Spacerowanie zaczyna być zbyt nudne kiedy uczysz się latać.
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Rozeznanie
|
Wyglądasz na wyjątkowo przygnębionego.
Zajmę miejsce przy oknie i patrząc w noce wiosenne niebo zapalę papierosa. Pojawia się w nieodpowiednich momentach, nie pyta nikogo o zdanie i robi to co uważa za stosowne. Zamieniliście chociaż raz parę słów w innym języku niż w języku ciała?
![]() |
#3988 |
Wtajemniczenie
|
mój opis;" https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja....php?id=380805 <-- proszę o głosik"
#3989 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
___ _ZaagubiOna_, Mrs Unfabulous, Martusssia, patrysiowa_, otojest, minimum4znaki, z innej bajki, xsxs, dreams_x33, keeendy, bajkowa, kamisha, CaMa, NieZTejBajki, nydee, Toogether93, Primadonna. Po prostu brak slow! ![]() ___ Nie chce Twoich rak, ty siadaj obok..
Mam milczeć,nie czytać, nie patrzeć, nie pytać... Nie da się zmienić ludzi, nie niszcząc im życia. Znajdź sobie miejsce we własnej głowie i schowaj się tam. Droczysz sie, sprzeczasz, prowokujesz i wybornie grasz.. Gdy cierpisz na bezsenność, nic nie wydaje się być prawdziwe. Wszystko jest kopią kopii. To będzie dzień w kolorze pomarańczy. Ocknął się pod koniec jego życia, spojrzał wstecz i stwierdził, że te lata, w których cierpiał, były najlepszymi latami jego życia, ponieważ to one wykreowało go takiego, jakim jest teraz. Wszystkie te lata, w których był szczęśliwy to totalne marnotrawstwo, niczego się w nich nie nauczył. (Frank w Little Miss Sunshine)
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zadomowienie
|
Drift - ja ? zaczarować? Ciebie?. Toż to zaszczyt
![]() zuzka0 - miło ;* _____________ Zatrzymała jego spojrzenie w swoich oczach, tak mocno się odbijało,że nie sposób było zauważyć, że na prawdę jest w nim zakochana. Jej oczy za mocno świeciły jego blaskiem. W nocy osiedle wygląda całkiem inaczej. Jest całkiem puste a Ty stajesz się taki realny,taki całkiem mój,całkiem dla mnie. ucieknijmy w zieloną wysoką trawę. Tego wieczoru nie mogła zasnąć,tego wieczoru on mrugał do niej przez gwiazdy. Wiem,że Twoje spojrzenie nie oznacza nic. Uśmiechasz się tak szyderczo,że to nawet staje się miłe. Wiedziała,że on nie jest dla niej. Wiedziała,że on nie powinien zachowywać się tak arogancko i oschle. Ale wiedziała również,że nie powinna jeść chipsów,a jednak to robiła. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2010-05-06 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.