|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
cześć dziewczyny, miłego weekendu. Ja dziś idę wcześniej do domu, bo się jakoś źle czuję. Chyba się przeziębiłam przez to zimno.
Mieliśmy jechać dziś do mojej przyjaciółki, ale pokłóciłam się z tż i nie wiem nawet, czy mam ochotę na jakiś wyjazd. Do poniedziałku |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu czyli Tunezji nie polecasz, tak??
|
|
|
|
#3213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem lekarzem, ale to o mięśniach wydaje mi się nieprawdziwe, w końcu białka wpływają na masę mięśniową, nie redukują jej. O zabielaniu zupy mówiłam z mojego punktu widzenia - nie przeczytałam tego w żadnej książce. Sama zaczęłam kombinować, bo niektóre zupy właśnie lubię zabielane, np. pomidorową. Co jest złego w tym, że dodam do zupy jogurtu greckiego czy bielucha? Bez przesady, gdybym miała aż tak patrzeć na kalorie, to bym zwariowała.III faza to nie jest faza na całe życie. Po niej następuje kolejna - wtedy je się normalnie, z zachowaniem dobrych nawyków żywieniowych. Pozostaje jednak jeden dzień białkowy. Odnośnie węglowodanów, występują przecież prawie w każdym produkcie. Tak jak wspominałam, jeśli chodzi o tłuszcze typu olej z pestek winogron czy oliwa z oliwek, to używam ich od początku diety, ale w ograniczonych ilościach. W jaki sposób powinnam jeszcze je dostarczać? Zaznaczam, że orzechów nie lubię, a nie wyobrażam sobie codziennie jeść pestek dyni czy słonecznika. Jeszcze jedno - każda dieta jednak opiera się na zmianie nawyków żywieniowych. Trudno mi uwierzyć, że ktoś kończąc np. dietę SB zaczyna jeść "normalnie" (?) i nie ma efektu jo-jo ![]() Cytat:
Widzisz, wyjazd dobrze Wam zrobił, niepotrzebnie się smuciłaś ![]() Cytat:
W moim piekarniku siedzą filety z leszcza Zrobię do tego warzywa z patelni.Boję się powrotu do jedzenia chleba. Dlatego że naprawdę źle się po nim czuję. |
|||
|
|
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)oczywiście nie powiem, że to moja ulubiona kuchnia ale było spoko, Cytat:
potwornie brudno, właściwie w rejonach gdzie jest sporo hoteli to jeszcze jako tako, ale wystarczyło wyjechać za miasto - jaki oni mają syf koło domów! szok! napiszę podobnie jak Hania - ciekawiło mnie, pojechałam, zobaczyłam i wiem, że nie chcę tam wrócić ![]() ale wytłumaczcie mi jedno co to to study? ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
) - bo jak nie musisz nie wracaj
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj TŻ był na piwie z kumplami, jak już wspominałam. Dziś pomaga malować w mieszkaniu swojego brata. Jestem egoistką, ale cholernie mnie to wkurza, zwłaszcza, że ma czas pomagać innym (w niedzielę jedzie do bufetu mamy pomagać jej - na szczęście za kasę), a w naszej sypialni, czyli jego "pokoju biurowym" to już nie bardzo sprząta ![]() Siedzę z piwem w ręce. Mało dietetycznie, ale mam to gdzieś. |
|
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
a z butami kiedyś je zapisałam na kompie chyba z allegro i nic więcej nie pamiętam A wczoraj przeglądałam allegro buty ślubne i w sumie można coś ciekawego wybrać ![]() Cytat:
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() \własnie zamówiłam tel. jednak samsunga avilę z GPS w ciągu 10 dni ma być
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Znów poniedziałek. Popijam kawę i za chwilę zabieram się za robotę. Pogoda średnia, jak zwykle ![]() T. pojechał dziś do Łodzi, wróci jutro. Już za nim rano tęskniłam, jak siedział przy mnie. |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
znowu poniedziałek i odliczanie od początku. Chyba się przeziębiłam, fatalnie się czuję od wczoraj, mimo że nie mam temperatury. Ale wszystko mnie boli, więc siedzę dziś w pracy, ale raczej tylko ciałem |
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Trochę mnie nie było tu bo jakoś tak mi niefajnie było i na nic nie miałam ochoty.
TŻ wczoraj wyjechał. No i niespodzianka, nie na 2 tygodnie... Tylko na 19 dni ja: TŻ jutro wyjeżdża więc liczę na ciebie przyjaciel: no, wiadomo, jak pojedzie to inaczej pogadamy
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nadaję się do fizycznej roboty ![]() Poza tym ciągle mam w głowie moją przyjaciółkę, której parę lat temu, prawdopodobnie przy strzyżeniu żywopłotu, wysunęły się dwa dyski i dzisiaj jest osobą niepełnosprawną. |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przyjaciółka musiała mieć wyjątkowego pecha. Ja tam nawet lubię czasem coś porobić na powietrzu, jak jestem u rodziców. Nienawidzę tylko wyrywania chwastów w ogrodzie. |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się też fajnie pracowało, chociaż po kilkunastu minutach miałam dość, mam kiepską kondycję. |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Najgorsze gdy człowiek robi sobie krzywdę przy takich zwykłych czynnościach. Kolega TŻ-a podciągał się na rurce zamontowanej w futrynie. Raz się puścił i upadł na plecy. Jeździ na wózku. TŻ-owi robi się słabo gdy mu mówię, że ja wieszałam się na takiej rurce nogami po pijaku i zdarzyło mi się spaść na głowę.
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś sliczne słonko. Ja zaraz zmykam z domu
męzul dzis pracuje na miejscu wiec znowu będzie moim szoferem po rehabilitacji ciąg dalszy rozwożenia CV tym, razem poza miastem
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Można zobaczyć..ale na pewno są na świecie fajniejsze miejsca do zobaczenia To są wyjazdy dla pracowników biura w celu zwiedzenia bazy hotelowej i destynacji. Ja np mam takie wyjazdy zupełnie za free....wydałam na wyjazd do Tunezji 200 zł ![]() Cytat:
Oj bardzo dobrze W ogóle mąż jest nie do poznania odkąd na siłkę regularnie chodzi A jaką ma już łapę - szok normalnie A w sypialni jest jak napalony 18 latek
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
a wkleisz jeszcze jakieś zdjęcia ?? ![]() coś dziś tak kiepsko idzie Wam pisanie?
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
trzy dni balowania za mną, zmęczona ale uśmiechnięta ![]() miłego dzionka
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę kondycji męża Z moim jest nie za dobrze w tej kwestii.Cytat:
|
||
|
|
|
#3230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nic...do nadrobienia ![]() Wkleję jak dostanę wszystkie zdjęciówki od ekipy....bo swoich mam raptem 20. Jak zwykle zapomniałam ładowarki do baterii wziąć i po jednym dniu aparat przestał funkcjonować .Cytat:
Z kim tak balowałaś 3 dni ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
.
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Hania witaj fajnie że wyjazd udany! Mam nadzieję że i ja, jak znajdę pracę w biurze podróży będę miała szansę na takie wyjazdy Jak spisały się buty z Sigmy?![]() Asiuk super sukienki są w sklepie Carry. Pierwszy raz byłam w tym sklepie a zaszłam tylko dlatego że pisało -50% na wszystko I dokładnie wszystko jest przecenione na pół! Kupiłam super sukienkę za 70zł, pudrowy top z falbankami za 25zł, szary kardigan za 30zł i białą koszulę body za 40zł ![]() ![]() Gdybym miała jeszcze parę groszy to z pewnością kupiłabym jeszcze ze 2 sukienki![]() Jodie o to nieźle pobalowałaś Fajne są takie imprezowe weekendy
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Sigmowe kwiatki w morzu Śródziemnym ![]()
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak musiałam je sprzedać Mam bardzo wąską stopę więc pasek na stopie należałoby znacznie skrócić, no i pasek z tyłu też był za długi. A poza tym bardzo twarda była podeszwa. W sumie kupiłam dwie pary z Sigmy, kwiatki różowe peep toe i kwiatki japonko-sandałki i obie pary musiałam sprzedać ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- W sumie to nie wiem czego się spodziewałam bo kupując na allegro ok 10 par butów tylko 2 były dobre
|
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te białe też mają twardą podeszwę, ale są wygodne Ja non stop chodzę w balerinach z Sigmy...są super Do bani są tylko obcasiki z których materiał z obcasa się starł.
|
|
#3235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na siłownię nie pójdzie... Chyba za bardzo się stresuje pracą |
||
|
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja testując niebieskie zrobiłam 2 kroki a moja pięta była natychmiast na podłodze tak bardzo było szerokie![]() Materiałowy obcas, jak i skórzany strasznie się niszczą |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś sie zorientowałam że za 10 dni wyjeżdżamy do Niemiec a ja nie mam co na siebie włożyć To mój ukochany lakier EDIT. Mój mąż twierdzi że nauczył się zamieniać stres na sex ![]() ![]()
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
Asiuk są tam zarówno sukienki codzienne jak i eleganckie! Sama kupiłam sukienkę podobną do tej co wklejałaś. Górę ma jakby wszytą bokserkę w paski grafitowo szare a dół to coś a la bombka z dużą kokardą w kolorze grafitowym.
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
I to jak!!
Czuje się jakbyśmy dopiero co zaczęli ze sobą być...mam motylki w brzuchu jak o nim myślę
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Bez przesady, gdybym miała aż tak patrzeć na kalorie, to bym zwariowała.

A wczoraj przeglądałam allegro buty ślubne i w sumie można coś ciekawego wybrać 

. Najgorsze gdy człowiek robi sobie krzywdę przy takich zwykłych czynnościach. Kolega TŻ-a podciągał się na rurce zamontowanej w futrynie. Raz się puścił i upadł na plecy. Jeździ na wózku. TŻ-owi robi się słabo gdy mu mówię, że ja wieszałam się na takiej rurce nogami po pijaku i zdarzyło mi się spaść na głowę.

Mam bardzo wąską stopę więc pasek na stopie należałoby znacznie skrócić, no i pasek z tyłu też był za długi. A poza tym bardzo twarda była podeszwa.