|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
A ja w tych 4.
Kochane, można mieć gorsze dni, ale czemu nie uważacie siebie za atrakcyjne. Każda z nas jest wyjątkowa, więc proszę nie pisać głupot!![]() Dziękuję za miłe powitanie. ![]() Czy można tu zadawać głupie pytania? Jaka jest różnica pomiędzy lokatą a kontem oszczędnościowym? Mam konto w mBanku i jestem zadowolona, ale chcę mieć możliwość odkładania jakiejś sumy co miesiąc i nie móc jej wyciągnąć.
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na sympatii poznalam swojego TŻta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Foltynka ty powinnaś się mieścić w tych 4 % !
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
cu.kinia ja tez mialam do tej pory tylko zwykle w mbanku ale w tamta niedziele zadzwonilam i zalozyli mi drugi rachunek (emax i emax plus ) wiec moge swobodnie dokladac ile chce a ruszac ich niemam zamiaru i nawet karty nie zamawialam .
swoja droga tez mam nk |
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziewczyny co wy z tym m-bankiem, prawie każda ma w tym banku a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki
|
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19204277] dziewczyny co wy z tym m-bankiem, prawie każda ma w tym banku a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki [/QUOTE]aneszna - ja nie mam chcialam ostatnio załozyc, ale jak doczytalam,ze to kurier do domu przyjezdza spisuje sie umowy i takie tam to zrezygnowałam bo ja w małym miescie mieszkam, na zadupiu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze, ze konto na n-k to juz podstawa
Jakby ktoras chciala sie wymienic linkiem to zapraszam Miałam kiedys konto na sympatii, ale bez foty
|
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#165 | ||
|
after hours
|
Cytat:
szukamy z tż alternatywnych form oszczędnościCytat:
![]() co Was tak te doły podopadały? uszka do góry, dobrze będzie ![]() mi dzisiaj tż kupił koszulę. ale zamierzam mu oddać, jak tylko dostanę przelew, bo powinien być już dzisiaj a nie ma ![]() w ogóle spędziliśmy dzisiaj bardzo fajny dzień. prawie 3 lata razem, a ja nadal taka zakochana, że ojej
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
chleb cebulowy 1,95e
musztarda 0,80e jestem wykończona, marzy mi się masaż, poproszę Tż
|
|
|
|
#167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ayo tooo fajnie, że spedziłas taki cudny dzień
![]() ja mysle gdzieby tu męża zabrac na 2 rocznice ślubu ![]() ale w zwiazku z tym,ze oszczedzamy, to jedynie skromnie na tydzien do jakiegos pensjonatu/ osrodka wypoczynkowego nad jeziorko w wlkp ![]() w sumie juz zaliczyłam z Nim: Solinę, Skorzęcin, Kraków, Gdynię + podroz poślubna na Kretę teraz cos bliżej
|
|
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może morze? Czasem warto poświęcić dupsko. Mnie się marzy podróż pociągami, samochodami coś w stylu Eurotrip(kto oglądał film wie ocb) Czy jeżdżenie po Europie, zwiedzanie, spanie w samochodach, pod gołym niebem. Niestety brak ekipy
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19204277] dziewczyny co wy z tym m-bankiem, prawie każda ma w tym banku a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki [/QUOTE]Ja mam tam konto ze względu na to, że w PKO mi zżerało jakieś 6 zł. miesięcznie nie wiem jakim cudem. Tu tylko sobie trzymam kasę, zależało mi na wygodzie, braku opłat itp. A w sprawach banków jestem ciemna masa.
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
my z Tż jak będziemy w Polsce chcemy wybrać się w góry na 2 dni chociaż, Tż woli nad morze, ale w Polsce nie będziemy długo i chciałabym więcej czasu spędzić z rodziną
|
|
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nad morze chyba tez nie,bo tam nigdy pogody nie ma ![]() a ja mam urlop dopiero od 2 sierpnia 2 tyg. do CHorwacji bym sie przejechała ale to tez by sie ekipa jakas przydała ![]() laski, ale chamstwo! tydzien temu sprzedalam sukienke na allegro, zero kontaktu, napisalam meile, wracały sie, napisalam smsa i mi teraz kobieta odpisala,ze zaszło nie porozumienie i ona tego nie zamawiała, tylko ktos z jej konta! Nie odpuszcze normalnie! tymbardziej juz zapakowałam w koperte, by wysłac, by pozniej nie latac jak dojdzie kasa. Wystawie moj pierwszy negatyw ! ![]() Odp zapytanie co teraz z sukienka... ? czekam
|
|
|
#172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Juz leci do Ciebie, tez poproszę
![]() Cytat:
![]() Foltynka, ale Ty jestes laska! Cytat:
|
||
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem dziewuchy gdzie wy macie te kompleksy i czemu, wszystkie powinnyście być w tych 4% Polek
|
|
|
|
#174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno bandziarstwo ! ! ! Cytat:
![]() Masz cudnego kota :love:
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-10 o 23:20 |
||||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jednego, zdjęć na razie nie ma, takiego 2 miesięcznego czarnego futrzaka
|
|
|
|
#176 | ||||
|
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19198932]
![]() oj kochana i kiedy trzeba do lekarza![]() [...] dawaj żale tutaj, komp wszystko przyjmie.... a tak wogóle laski głowa do góry ![]() ja dziś nic, bo byłam na wywiadówce, i nie wstapilam do sklepu żadnego. jutro zarobie bo delegacja będzie ![]() a tak wogóle to Wam powiem że mój dyrektor się chyba do mnie dowala maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest [/QUOTE]Boże widzę że tu jakąś falę dołków i dołeczków rozpętałam dzisiaj, przepraszam Was bardzo z moim autem to jest tak ze non stop się coś robi a i tak wiecznie cos się znajdzie innego co się zepsuje bo po prostu za stary już jest. z jakiś miesiąc temu wymianiany był akumulator i alternator jakiś czy coś - w każdym razie to coś za prąd i ładowanie odpowiedzialne więc powinno być w porządku, a tu o jakieś niespodzianki z kosmosu - na początku padło mi radio więc się zdziwiłam a potem wszystko wysiadło tak jakby cała elektryka. ale pan od taxi który mnie holował powiedział że to mogą być jakieś przewody czy cos przepalone albo zasniedziałe więc trochę mnie pocieszyl. ale co z tego jak juz zdenerwowana byłam i nadal jestem ale w sumie już humorek trochę lepszy mam ![]() jak na złość niepotrzebnie na te zajęcia jechałam bo facet się spóźniał tak że w koncu miał dotrzeć tylko na 10 minut więc się zmyłam, przy okazji połamałam paznokcia prawie do krwi że boli, mam syf w pokoju i odzywiam się niezdrowo i byle jak, na nic nie mam ochoty i muszę napisać jak najwięcej pracy na jutro żeby oddać bo mój TŻ powiedział że do mnie przyjedzie jak się z tym wyrobię, więc mam podwójną motywację, aczkolwiek trochę się obijam... głupawka już jakaś na samą noc mnie dopadla i na zmianę się śmieję i płaczę ale to chyba w ten sposób stres ze mnie wychodzi i mam nadzieję że sobie pójdzie w siną dal... no to się wyżaliłam że ho ho... jak ktoś to zechce czytać to współczuję ale też dziękuję ![]() Cytat:
ja też czasem mam chwile zwątpienia i czuję się brzydka i paskudna ale wtedy staram się znaleźć jakieś dobre strony mojej urody czy charakteru - zapewniam że działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież od dawna wiadomo że chcemy czuć się atrakcyjnie przy innych kobietach i to przez nie mamy kompleksy, dlatego musimy z tym walczyć
|
||||
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lilith890502 ja od zawsze miałam duzo kotow w domu
zawsze była kotka i 2 razy do roku miala młode ale kotka sie zestarzała i rok temu odeszła.. został jej syn MICHU ![]() ale mąż chce psa jak pojdziemy do bloku.. po co mi pies?? żeby o 5 rano wychodzic z nim przed blok??
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chciałabym psa, nigdy nie mogłam go mieć jak mieszkałam z rodzicami
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam mala wredna psice
kocham ja nad zycie, a zjawila sie wlasciwie przypadkiem. Kolezanka poprosila, zebym na jedna noc ja przetrzymala.. i tak juz zostala na zawsze Mama sie wsciekala, ale ja sie uparlam i koniec
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
mi kurier do domu nie przychodzil podpisalam umowe w mkiosku czy jakos tak ale to 5 lat temu bylo
to dawaj link na priv odnosnie nk foltynka ... meza zabrac na 2 rocznice ..? to R . nie bedzie pamietal? kurcze ale chyba juz tak faceci niektorzy maja ze nie pamietaja dat , rocznic itd moj jeszcze niektore pamieta ale zobaczymy do kiedy ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Kochane, można mieć gorsze dni, ale czemu nie uważacie siebie za atrakcyjne. Każda z nas jest wyjątkowa, więc proszę nie pisać głupot!

Mam wrażenie, że jestem taka bezużyteczna, głupia i w ogóle do niczego

a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki

a nie ma
maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest