|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Możecie o nich poczytac wpisując ich nazwy w googlach. A za te cenę sie opłaca kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
Maślaneczka jest raczej kwaśna z posmakiem czekolady. Osobiście bardzo ją lubię i nie wyobrażam sobie bez niej nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie wróciłam z biedronki
![]() ![]() powiem szczerze, ze te biedronkowe 7days'y mi nie nie zasmakowały dziś. miałam strasznie gumowy rogal i nadzienie było wręcz przesłodzone. co dziwne, bo zazwyczaj są bardzo dobre. i oczywiście kupiłam też ze słodyczy kruszynki, czekoladkę z nadzieniem krówki, snickersy i tę różyczkę rafaello ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kusi"tanie gotowanie" "dania prosto z patelni" i "szybkie gotowanie"
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
właśnie wcinam przepyszne orzeszki w skorupce
![]() ![]() słuchajcie, mam pytanie o jakość kosmetyków z Biedronki, konkretnie gumy do włosów, soli do kąpieli, kremów do stóp i maseczek. Jak oceniacie te rzeczy? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sole do kąpieli-ok ,chodz najmniej lubie niebieska(morska)bo woda jest intensywnie niebieska a po chwili taka zgniło zielona(ale ladny zapach) -stosuje do pedicure stop sobie bo fajnie piety zmiekcza ![]() A lawendowa,ta z miodem ogolnie do wanny ![]() Kremy do stop i peelingi bardzo lubie-stopy sa gladkie i nawilzone Z maseczek mam oczyszczajaca i jestem zadowolona z niej-dobrze oczyszcza skore i matuje. Duzo na ten temat jest w watku,poczytaj sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
Kupilam lody o smaku cytrynowego sernika, już probowalam i bardzo dobre
![]() Mogliby wprowadzic kilka wariantów smakowych. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-05-11 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Rozeznanie
|
Ja po ostatnich zakupach chciałam pochwalić kilka rzeczy ;
klapki takie piankowe za 14 zł , Są super wygodne , że chyba kupie drugą parę . Zupa jarzynowa z mrożonek za 3 zł . Była smaczna . Kupiłam także zapiekankę z pieczarkami którą polecałyście , tez dobra . Posmakowała mi herbata zielona z figą opuncji czy coś takiego . Wzięłam też herbatę liścisatą , taka niebieską , ale trochę za mocna , orientujecie się jak smakują pozostałe smaki ?
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Witam po 3-tygodniowej przerwie! Komputer mi się niestety popsuł i teraz przez kilka dni nadrabiałam zaległości w czytaniu. Gdyby nie Wy, to pewnie bym jeszcze nie zauważyła, że się pojawił karmelowy Mleczny Start, bo niedawno zrobiłam zapasy tych kaszek. Ale oczywiście tę kupiłam, jak tylko się o niej dowiedziałam
![]() ![]() Też widziałam te nowe lody ostatnio i pewnie je kupię któregoś razu. Na razie jednak wzięłam Symfonię, której już bardzo dawno nie jadłam, i bardzo mi smakuje. A zwłaszcza jak dosypię trochę wiórków kokosowych (oczywiście też z Biedronki). Orzeszki w skorupce paprykowej również bardzo mnie i moim znajomym smakują. A cena niesamowicie niska. Zastanawia mnie tylko, czemu te drugie orzeszki, w przyprawie paprykowej, są droższe od nich (o ile dobrze pamiętam), a przecież dodanie takiej przyprawy to żadna filozofia. ![]() Wrócę też jeszcze do rzeczy wcześniej omawianych, o których nie miałam okazji napisać. Chipsy o smaku kiełbasy są całkiem w porządku, ale trochę za tłuste jak dla mnie. Pojawiły się tez u mnie w końcu duże Fruvity wiśnia z migdałami oraz panna cota z malinami. Na razie jadłam tylko tę drugą i uważam, że jest OK. Wiśnia czeka w lodówce. Niestety małej Fruvity piernikowej i tej drugiej jeszcze nie ma u mnie, ale pewnie niedługo się pojawi. A, ktoś tu chyba kiedyś pytał o czekoladę 6th sense o smaku smietany. Smaczna jest i moim zdaniem nazwa też bardzo trafna, bo nie smakuje jak czekolady czy batoniki z nadzieniem śmietankowym, tylko właśnie bardziej jak taka śmietana. A czy u Was też od jakiegoś czasu są przecenione na 2,49 6th sense o smaku kokosowym i cappuccino? Ja uwielbiam tę kokosową i nie omieszkałam kupić, jak tak cena spadła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Ja dziś kupiłam pyszne jabłka
![]() ![]() ![]() ![]() Do koszyka wpadły jeszcze grahamki, duży serek mleczna dolina na twarożek, mleko, jajka, pomidory, ciasteczka korzenne.
#225 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj bardzo mięsne zakpu zrobiłam w Biedronce:
polędwica z kurczaka szynka taka surowa i moja ulubiona szynka babuni ![]()
#226 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zachwalacie tak ten Mleczny Start... Ile kalorii ma ta kaszka?
Bo rozumiem, że jedna saszetka jest na jeden raz tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam: kapcie japonki pluszowe za 12 zł - jak dla mnie super, wygodne, mięciutkie i pasują mi kolorystycznie do piżamki ![]() młynek elektryczny - dziś użyłam pierwszy raz i jest fajny, zastanawiam się nad kupnem jeszcze jednego ![]() doniczki - szkoda tylko że są bez podstawek peeling Green Style - znalazłam w innej biedronce ( w mojej był ostatni raz w zimie) a bardzo go lubię i jeszcze w niższej cenie po 8,99 ![]() a ze spożywki to tradycyjnie serek wiejski z truskawkami, ser żółty gouda, serek śmietankowy z piątnicy, sok grapefruitowy Plum, cola Original, warzywa, zapiekanki mrożone z pieczarkami - pycha ![]()
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
dziś byłam w Biedronce na chwilkę i kupiłam
- zestaw Czarna oliwka sól+krem za 9,99 ![]() ![]() - oraz orzeszki w skorupce paprykowej - już próbowałam - i muszę powiedzieć, że nawet są bardzo dobre pojawiły się u mnie też lody te o smaku cytrynowo-sernikowym - na weekend na pewno kupię, rozglądałam się za tartą malinową - ale jej nie widziałam
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
A co mysliscie o kołdrze która się pojawiła obecnie?
#232 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny... To jak na śniadanie to faktycznie niewiele kalorii... A też tak mocno syci jak owsianka? Bo ja zawsze na śniadanie owsiankę jadam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Konto usunięte
|
mnie też zainteresowały te książki kucharskie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, jeśli moja wypowiedź jest trochę za ostra. Ale dziewczyna pytała czy ta kaszka syci jak owsianka, a nie czy jest od niej zdrowsza ![]() Przepraszam, w końcu nie odpowiedziałam na to pytanie o sytość. Trudno mi trochę odpowiedziec, bo t zależy też jak dużo jesz zwykle tej owsianki. Ale ja kaszka rano spokojnie się najadam, a czasem nawet nie daję rady zjeść całej. Edytowane przez Ineczka86 Czas edycji: 2010-05-11 o 19:17 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś kupiłam tę Nesvitę w saszetce i po niej średnio byłam najedzona... A tej owsianki to zjada hmmm tak pół miseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
Moje ostatnie zakupy z B.
![]() -nektar bananowy (b.dobry) -sok jabłko antonówka(b.dobry) -baton ryż preparowany w czekoladzie(b.dobry) -rogalik z nadzieniem czekoladowym(b.dobry) -kawa mrożona(dobra) -kaszka waniliowa Mleczny star (jeszcze nie próbowałam) -chipsy (b.dobre) -czekolada marcepanowa(dobra) -kulki marcepanowe (dobre) -wafelek kokosowy (jeszcze nie próbowałam) Co polecacie jako dodatek do grilowanych dań lub na przekąskę??? Coś co można podać zanim się wszystko upiecze ![]()
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Ja lubię serek wiejski zwykły i ten z truskawkami też jest smaczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.