|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
BananowaDelma- ja ciebie też.
![]() LekNaCaleZlo - dziękuję.! ![]() Słowa tracą sens. Teraz liczą się gesty. W końcu to nie moja wina, że znaczysz dla mnie wszystko. Pretensje składaj do mojego serca. Ale spodziewaj się, że ono i tak cię nie posłucha. Lubię gdy słońce świeci na twoją twarz, a ty słodkim uśmiechem budzisz we mnie nadzieję
#4652 |
Raczkowanie
|
' Początek mieli dobry lecz dobre są zawsze tylko początki '
' Z czasem w każdy związek wkradają się negatywne wątki ' ' On ją kochał, kochał ją ponad życie, ona jego może trochę bardziej skrycie ' ' Los jednak sprawił, że skończyło się na ich dobrych chęciach ' ' Bez cienia nadziei na lepsze jutro tak fatum napisało ich historię smutną ' ' Nawet nie ma pojęcia co w nim zabiła .. ' ' Bóg wojny stworzył między nimi negatywny układ planet ' ' Ich wielka miłość zmieniła się w złe wspomnienia ' ' Morał jest prosty : Miłość wyniszcza .. ' !! kawałki z piosenki.
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ________ ,,Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu'' ![]() ![]() ..i tylko Twoją być <3 Lucky i'm in love with my best friend.
#4654 |
Zakorzenienie
|
wywołujesz (nie)pożądane emocje
" Pamiętam tylko, że była wtedy wiosna Wiadomo maj, te sprawy drzewa całe w pąkach Serce pojemne jak przedwojenna wanna I pragnienie by ją wypełnić " Hey 4 pory
![]() |
#4655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I've lost my phonr number. Can I have yours? [/QUOTE]/ zgubiłam nr telofonu. mogę mieć twój?/ If you are cute you can call me babe. If you are nice you can call me sweety. If you are hot you can call me tonight /Jeżeli jesteś słodki możesz nazwać mnie kochanie. Jeżeli jesteś miły możesz nazwać mnie słodziakiem. Jeżeli jesteś gorący możesz zadzwonić do mnie dzisiaj wieczorem/ no niesamowite jesteście ![]() __________________ he's the current running through my veins.. (on) na bieżąco płynie w moich żyłach..
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
BAN stały
|
dziubki dziękuję.
![]() Miłość nie istnieje. Jeszcze wczoraj te słowa miały sens, zanim nie rozje**łeś mojej teorii. Jak zwykle.
Miłość jest wtedy, gdy chłopak bierze dziewczynę na kolana i nie marudzi, że jest za ciężka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Wtajemniczenie
|
nie było mnie trochę...
![]() -a Ty co mi obiecasz? -mogę Ci obiecać, że się w Tobie zakocham i że to tylko kwestia czasu.
![]() |
#4658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;19247400]aaaaaaaaa,! <3 dzięękuję ![]() Shut up . I love you, ok.? [/QUOTE]/ zamknij sie. kocham Cię, ok?/ aaaaa prosze boskości. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * * * * * *
' przeszłość, oddzielić grubą kreską ! .. kiedyś gdy będziesz żałował, kiedy przestanę tęsknić i Cię kochać... Opowiem Ci smutną historię. O mnie, i ciężkim życiu bez Ciebie...
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Perełki <3 nawet nie wiecie jak motywujecie ![]() ![]() . boli mnie głowa, kolano i serce. ile jeszcze ? - ciągle to pytanie w głowie 'szanuj wspomnienia nigdy nie wystawiaj ich na próbę b o tylko one nie odchodzą tak, jak ludzie..' powoli, malutkimi krokami zamykam wszystkie drzwi. powoli pryskają nadzieje. a kiedy zaczęła czekać na jego głos w słuchawce, na dotyk jego ręki, zniknął z jej życia. oni wszyscy tak robią, prawda? daj mi słowo i zarzeknij się na śmierć, że mnie kochasz jak nikogo. `bardzo długo szukałam szczęścia. teraz pragnęłam tylko radości...` czasem zostaje zbyt wiele i myśli zbyt szczere, a ja muszę odwrócić głowę, zamknąć oczy, schować serce. 'miałeś być moją bajką, moim zachodem słońca, moją rosą o poranku. miałeś być tym, który maluje mi uśmiech na twarzy. miałeś być..' ja już ciebie przegrałam, czuję to. nawet, gdy będę jeszcze długo żyła, to zawsze będę przegrana. bo jestem nieuleczalnie chora, sama na siebie. wróć i pokochaj, tak prawdziwie. ona ma serce, które mocniej musi bić. bo najważniejsze jest , aby zaakceptować jego wady . poukładać je na półce , niczym najlepsze książki , tuż obok jego zalet . porównać ich wartość . i zdecydować , czy bierzemy wszystko w pakiecie , czy może lepiej dać sobie z tym spokój .
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Będziemy razem w tej krótkiej danej nam chwili, której jutro nie będzie i tak... Tak nie zachowałby się przyjaciel, prawda.. ?
#4661 |
Zadomowienie
|
zabij mnie za wiarę, zanim zrobią to za jej brak.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Rozeznanie
|
![]() dziękuję słoneczka ![]() susza słów wspólnej gwiazdy trudno szukać nam na niebie być tą tysięczną wśród tysięcy serce zamknięte na kłódkę Wspomnień garść szuka dna ślady po Tobie zetrze czas iskry co drgają w sercu nam to dla nas niebo tęczą gra <3
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Gdzie była ta miłość,kiedy błagałam o nią na klęczkach ?
#4664 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII
dawno mnie tu nie było, dziękuję
za wszystkie pochwały jakie były . ![]() podejdź. pokaż ,że Ci zależy. Je*any pies, z pistoletem w ręku, Chce bym się bał, ja nie czuję lęku. nawet sama siebie nie potrafię zrozumieć. nie zapomnę. i tęsknie, choć wiem ,że Ty tęsknisz za inną. Bo to się nazywa egoizm. 'będzie dobrze, bądź dzielna' - łatwo powiedzieć. a może tak właśnie ma być ? dziś już wiem,że przyszłość boli. Wiedz jedno, jeśli my, to wspólnie. tak łatwo powiedzieć, tak trudno zrozumieć.. właścicielkę opisu 'when i was born devil said 'ohh fuck'' - competition ' - serdecznie pozdrawiam. ![]() ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-05-12 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Raczkowanie
|
Są granice, których się nie przekracza...
Zostanę tu, będę czekać na Ciebie.. Uwierz mi. Cenię Twoje życie bardziej niż swoje..
#4666 |
Zakorzenienie
|
kamisha - hehe, mów mi tak jeszcze! ;D ;*
latin - fajnie, że moje opisy prowadzą do takiego ślinotoku ;D ![]() _______ im bardziej poznaje facetów, tym bardziej zaczynam doceniać psy czas - mały, chytry sk*rwiel spotkanie po tylu latach w przypadkowych okolicznościach przekreśliłoby wszelkie szanse na szczerość przez jedną, szaloną chwilę wydawało się, że szuka wzrokiem właśnie jej znam smak Twoich łez, gdy mnie nie ma tu możesz wierzyć, nic tu nie zostanie odwzajemnione z tej perspektywy przeszłość inaczej wygląda nie myśl za dużo. bądź naturalny. Działaj! jesteś dokładnie tym, czego mi trzeba
#4667 |
Przyczajenie
|
a macie coś w stylu:
mam ochotę iść środkiem ulicy z zamkniętymi oczami. ? *** We must remember there are always two part, that someone will always suffer.
#4668 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`.. bo tylko Ty potrafisz słuchac mojego serca `.. mimo wszystkiego tylko Ty jesteś wciąż
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
dziękuje dziękuje dziękuje
![]() i przepraszam że mnie tak tu mało ostatnio ![]() tłuczesz lustro, chcesz ukryć swoją twarz stworzone linie których nie jesteś w stanie wymazać. zastanawiasz się co będzie, kiedy nasza miłość znowu się wydarzy. jak mogę pozwolić ci odejść po prostu odejść bez śladu kiedy stoję tu i biorę każdy oddech razem z tobą i rzeźbiliśmy swoje imiona na wszystkim co znaleźliśmy twoja cicha zaduma. kontynuuj budowanie kłamstw, które wymyślasz dla wszystkiego czego ci brak. każdy następny dzień jest pierwszym dniem kolejnej szansy dla mnie by zakochać się Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-12 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Zatopieni w kolorycie dni, tacy szarzy a jednak ulotni
Przecież... Przecież to już nieważne.. Przecież banalny jest nawet oddech... Ale umierać bez złudzeń łatwiej -Mogę Cię przytulić? -A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka?.. Paliłam papieros za papierosem. Zadymiony cały pokój i mój umysł. Przynajmniej Twoja twarz była słabo widoczna.
![]() |
#4672 |
Raczkowanie
|
jakie to dziwne jak wiele zależy od niego jaki mam obecnie humor
najlepsze miejsce na ziemi -jego ramiona
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie jesteś po prostu fikcją .
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-05-12 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Przyczajenie
|
i nie myśl że będe chodzić smutna, choć boli mnie utrata "wspólnego jutra"
słowa "wszystko" i "nic" mają to samo znaczenie. czemu >? Kiedyś byłeś wszystkim, dziś nie znaczysz nic. a przezież to nadal Ty. mam w domu kilkanaście niepotrzebnych wazonów, zawsze przynosiłeś kwiaty. _______________ Powiedziałam Ci kiedyś, że nie zniszczą nas ani ludzie, ani kraty. Możemy zrobic to jedynie sami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
W południowym słońcu zobaczyłam kłębki własnych nerwów. Poranna kawa o wyszukanym smaku i już prawie czuję, że nie jesteś mi potrzebny. Słucham historii opowiadanych przez Twoje ciało. Zastanawiam się, jak wygląda Twoje ciało pod T-shirtem, Myślę, jak brzmisz, gdy nie ubierasz słów.
#4676 |
Rozeznanie
|
I go jello, when you smile. I start blushin'. Mięknę, gdy się uśmiechasz. Zaczynam się rumienić. If you look my way one more time, I'm gonna go out of my mind. Jeśli spojrzysz w moją stronę jeszcze raz, jestem gotowa odejść od zmysłów. When will I wake up ? Why did we break up ? When will we make up ? Kiedy się obudzę ? Dlaczego zerwaliśmy ? Kiedy to naprawimy ? When happiness is free, love can guarantee - You'll come back to me - that's when. Kiedy szczęście będzie za darmo, miłość zagwarantowana - będziesz mógł wrócić do mnie – oto kiedy. I'd love to wake up smiling - full of the joys of spring. Uwielbiam budzić się uśmiechnięta - pełna wiosennej radości.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-12 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór, cześć i czołem. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że mój zapał nie okaże się słomianym, że nie zrezygnuję z tego zbyt szybko, zobaczymy. Całuję w polika dwa. ; *
*** Czy możemy to nazwać końcem? *** Znów, znów mi do głowy przyjdziesz Ty.. *** Can you feel my love buzz?
![]() |
#4678 |
Rozeznanie
|
- Myślisz że jestem złym człowiekiem?
- Wcale tak nie myślę, musisz po prostu nauczyć się dostrzegać miłość to ona jest najważniejsza w życiu . Feel it . Układali kamień na kamieniu, formując pamiątkowy stosik . Zapewne ucieszył by się że są razem . Znów dostrzegła to intensywne spojrzenie, którego z niej nie spuszczał . Głaskał ją po plecach i kołysał . W stronę wsi na niskiej wysokości nadlatywały samoloty, jeszcze zanim znalazły się nad lądem.Otworzyły ogień! Zaraz potem usłyszeli trzask pocisków uderzających o ich miłosć . ___ te pogrubione chyba najpięniejsze ; p. skromna będe dziś ; p . ![]()
#4679 |
Raczkowanie
|
#4680 |
Rozeznanie
|
Ukryj mnie w sobie. Ukryj mnie nawet jeśli pustkę w sercu masz.
I noś mnie jak amulet, który szczęście może przynieść. Schowaj mnie, głęboko. Schowaj mnie pod powieką, żebym mogła lśnić dzień w dzień, w każdym Twym spojrzeniu, które wciąż rzucasz innym. Wokół ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć. Znaleźć zmysłów ukojenie - wszystko czego chcę od Ciebie. Dostać się do Twego wnętrza, kilka sekund w nim pomieszkać. Przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać. Otul mnie, zapachem. Otul mnie aromatem skóry, który ja jak strój od najdroższych krawców zawsze już nosić będę. Zabierz mnie, daleko. Zabierz mnie, tam gdzie życie swój początek ma i kres. I dla nas w miejscu stanie zegar co czas odmierza. Przytul mnie, przytul mnie, chcę byś zapamiętał jeden kadr. Ja - Ty, w pocałunkach ciała zawsze zatrzymani.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.