|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Ja poproszę kawusię
Dziewczyny, jak ja się cieszę, że moi rodzice mieszkają w bezpiecznej części Sandomierza, to co się tam dzieje to jakiś koszmar, przerwało wały. Teraz oczywiście są pretensje do władz, o różne rzeczy, ale ja podejrzewam, że sytuacja była podobna jak w 97, trąbili dzień wcześniej, żeby się ludzie stamtąd ewakuowali, bo grozi zalaniem, a spora część sobie wtedy to olała. Wtedy im się upiekło, wały wytrzymały, i pewnie poczuli się jeszcze pewniejsi. Do tego wały umocniono po tamtej powodzi. No a dzisiaj już tyle szczęścia nie mieli, za duża fala, szkoda że rozumu też wielu brakło. Patrzcie, co tam się dzieje http://picasaweb.google.pl/102749674620217722467
|
#2942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja piłam jedna kawkę i chyba mam dość na dziś, ale mogę CI podrzucić jakieś ciacho do kawy. |
||
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia kawusia dla Ciebie
Straszne to co się tam dzieje w tych zalanych rejonach, współczuję tym wszystkim ludziom ![]() Izka szczypiorku Ty!! dawaj ciacho
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę do Was powolutku się wprosić
![]() Mój slub odbył sie 31.08.2008 ( niedziela) Nie wierzę,że tak szybko mi mineło. ![]() Zyjemy sobie spokojnie, po 2 latach wiem,że moge liczyć na męża w najbardziej dramatycznych sytuacjach |
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślubowałaś dzień po mnie Może jakieś foteczki z tego cudownego dnia?? |
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Foteczki- czy moge pozostac anonimowa a forum
Ewentualnie poczta lub nk
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
lemoorka witamy witamy
Ja podobnie jak Paulinka brałam ślub dzień po Tobie. Pytamy o fotki, bo nasze można znaleźć na forum..a nawet galerie zdjęć ślubnych..
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz ochotę to możemy wymienić się kontaktami z nk ![]() Mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe ![]() Oglądacie YCD??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-19 o 22:32 |
|
|
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy świeżynkę
![]() Mamy nadzieję że zagościsz u nas na stałe I zdradzisz coś więcej o sobie Oczywiście nikt nie zmusza Cię do afiszowania się ale ...hehe jakieś wkupne musi być No chyba że postawisz winko ![]() Paulinko z tego co wiem to Kasieńka nasza jeżdziła do Obornik na tę bieżnię I traciła cellulit Teraz przerzuciła się na dietkę ONZ i też jej cellulit poszedł precz![]() Jakby któraś była chętna to mogę wysłać informacje na maila-sama robiłam jedną ture i brzuch spadł (robiłam tuz po świętach wielkanocnych )Trzymajcie kciuki słońca moje bo znów dostałam zamówienia wierszyków :aż 4 i teraz czekam na opinie. Przy nowych zamawiających zawsze mam wahanie czy się spodoba -mimo że nie zdarzyło mi się że ktoś prosił o poprawkę No i mam już 3 stałych klientów
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam...
![]() Szykuje sie jakiś horror dzisiaj...chyba jesteś uzależniona...bo ostatnio nie przepuszczam żadnego. Mąż mnie poczęstował lodem, bo miałam ręce zajęte pisaniem pracy...ale już konie na dziś...bo oczopląsu dostanę.. ![]() izuś trzymam kciuki, choć wiem, że Twoje wierszyki nie mogą się nie podobać. Uciekam się myć. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-05-19 o 23:15 |
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lodem powiadasz ![]() Izazusia o to fajnie, że cellulit zgubiony - takie zadanie tej maszyny mam nadzieję, że ja też trochę wyszczuplę się ![]() Super, że biznesik wierszykowy się rozręca - oby tak dalej!! Talent masz i na pewno wierszyki się spodobają ![]() A co tu tak pusto??? Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-19 o 23:01 |
|
|
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Cze
![]() U nas pół dnia nie było prądu i nie powiem do czego mąż mnie wykorzystał jak synek miał drzemkę ![]() Izka ![]() Paulinko ![]() Dzasta Izuś Agunia Sofcia za psinkęLemoorka witamy
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież on taka "porwana " mnie trzyma od ślubu...![]() Paulinko chyba jednak nie obejrze horroru, bo mąż nie daje mi oglądać. buziaki Słonka..dobranoc. |
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tu można robić jak nie ma prądu i dziecko śpi ![]() W tym sezonie chyba ulubiony tak co sezon mi się zmienia ![]() Cytat:
![]() Mój S. własnie pod prysznicem to ja lecę na górę a co!! Buziaki i przyjemnej nocki
|
||
|
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Jak to dobrze, że już dzisiaj czwartek ![]() Aguniu - całe szczęście Lemoorka - witaj jeszcze jest opcja zrobienia w profilu albumu "ślubnego" specjalnie dla nas - a później możesz usunąć zdjęcia, bez bana chyba, że tak jak mówisz n-k ![]() Izulku - hmmm... lody wieczorem mam jedno skojarzenie moja praca właśnie wczoraj mailowała się do promotora, bo najprawdopodobniej jest już skończona ![]() dziewczyny dzisiaj wizyta u gina bardzo proszę o kciuki, bo jakoś tak się denerwuje ![]() pa pa pa buziaki 102
|
|
#2956 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() JAkie wierszyki piszesz ??Cytat:
?Cytat:
Cytat:
![]() Ja tylko czekam az wyzdrowieje Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta a Ty tylko o jednym
hihiLemoorko to dla Ciebie świezo wyciśniety soczek albo jogurcik co odnowi Twą florę bakteyjną Angina-nic przyjemnego A w maju...tylko ten tegoroczny maj wygląda jak październik.Trzymaj się dzielnie i zdrowiej... A wierszyki-trochę naciągnełam: ja piszę RYMOWANKI na każdą okazję-głównie urodziny , imieniny, rocznice (tych ostatnio jest wysyp). Jak się pogrzebie dobrze w wątku to chyba kilka się znajdzie ![]() Ja własnie piję herbatkę pyszną, którą zaraziły mnie Daget i Madziczek . Dorwałam ją po długich poszukiwaniach w Almie Która ma ochotę???
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Przybywam do Was z kawka....
Widze ze ktos tu o lodach wieczorem rozprawial. no ladne kwiatki hihihi , dobrze ze dzieci o tej porze spia.Witam nowa PMke . Nie wspomne o tym ze dzobrze ze dzis czwartek bo oszaleje w domu. Choc powiem Wam ze pewnie bardziej oszaleje pierwszego dnia po zwolnienieu w pracy bo pewnie zaraz ktos mnie z rownowagi wyprowadzi. Jak to mialo miejsce ostatnio... Ale nie ma sie co denerwowac na zas, jak to mowi moj maz. Dlatego znajduje sobie najrozniejsze rzeczy. Powklejalam w koncu zdjecia slubne do albumu , wlasnie koncze zielona torebeczke, i wrzucilam na blooga sukienusie na naroznik . Taaaaa a wczoraj byla u nas Madziczek i robilysmy ksiege wpisow na 30 dla jej brata popijajac Artistic Tea.Soffi ![]() Izulek Polska sluzba zdrowia wola o pomste, ale wierz mi dobrze ze nie chorujesz w Hiszpani, tam dostalabys paracetamol bez wzgledu co by Ci dolegalo . tez musze sie zaopatrzyc w te herbatke bo G. mi wszystka juz wyprowadzilDzastus nie denerwuj sie bo fasolina tez to przezywa Malutka powinnas sie cieszyc ze Cie wykorzystuje. ![]() Paulinko masywne te buciki ale powiem Ci ze podobaja mi sie ![]() Agus fajne zakupki a niebieski kolorek Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-05-20 o 11:14 Powód: bo mi sie wizaz wykrzaczyl... |
|
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho , hej ho dostałam właśnie odpowiedź od pewnej pani Ani, że wierszyk się bardzo spodobał
![]() wiecie co najbardziej w tym uwielbiam?? Dostaję opis co ma się znaleźć w rymowance i te teksty są rewelacyjne-pełne ciepła i sympatii. Cudnie się to czyta a rymy po prostu same się znajdują Dageciku a co to za herbatka, którą popijałyście?Przywraca wenę? Potęguje ją?? Jeśli tak to poproszę ![]() Zapraszam również na pizzę. Ostatnio spróbowałam robić na mące pszennej razowej+pszennej pełnoziarnistej i jest świetna Na górę tradycyjnie po polsku:pieczarki, szyneczka i dwa rodzaje cebulki No i mieszanka serów-gouda i mozzarella ![]() Lecę właśnie po pieczareczki i może po drodze kupię żelki-mam fizia ostatnio szczególnie na A ku ku Kurcze miski trzymajcie w niedzielę kciuki:mam trudne zaliczenie z nieustalonych przepływów ciepła , I w dodatku wykres do odczytów bardzo niewyraźny. Kurcze trudne te zadanka, boję się że coś skopię i tyle Czas pisania 3h zegarowe bo będzie sporo zadań i w dodatku każdy dostanie inne . Rok temu zaliczyło 10 osób ale dopiero w 2 terminie. A 16 w trzecim
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Izus skoro herbatka jest Artystyczna to oczywiscie ze wplywa na wene i juz Ci podawalam kiedys linka do niej. To ta ktora sie tak fajnie w dzbanuszku rozkwita
![]() Zarzuc mi przepisem na sprawdzony spod na pizze bo z racji tego ze nie moge pojsc na zakupy zrobie chyba na obiad niespodzianke dla meza z tego co jest w lodowce Ty jestes zdolniacha wiec jakze by Twoje wierszyki nie mialy sie podobac |
|
|
|
#2961 |
|
Zadomowienie
|
Heyka ja dzisiaj przymusowo w domku, dopadł mnie jakiś cholerny wirus sraczkowy i całą noc spędziłam w toalecie. A rano byłam tak osłabiona, że się przewracałam - to chyba przez tą dietę to osłabienie.
No i qrwa jeszcze ta fala idzie do Warszawy - straż ciężko pracuje, żeby zoo nie zalało bo ponoć tam wały są w najgorszym stanie ...... a ja mieszkam za zoo ..... więc może niedźwiadki do mnie przypłyną jak wyleje ![]() Witaj lemoorka - również zapraszam na nk idę się wykąpać - mam nadzieję, że uda mi się ten wysiłek. |
|
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny jak umnie dziś ciepło Pierwszy raz dziś mam japonki na nogach i krótki rękaw oj żeby tak już pozostało ![]() Z tej okazji wysyłam Wam trochę ciepła i słonka Cytat:
brawo i kciukasy ![]() Kochana na pewno wszystko będzie dobrze ![]() mocno zaciśnięteCytat:
![]() Niegrzeczne z nas żoneczki nocą ![]() Widzę, że miło spędzasz wolne i o to chodzi!!![]() Cytat:
jak mógłby się nie spodobać ![]() a na pizzę już nadstawiam talerzyk nic dziś jeszcze nie jadłam... a przy okazji to też uwielbiam żelki na pewno dasz radę, jesteś zdolna bestyja Dziewczynki kupiłam jeszcze takie ![]() Załącznik 3123114 Załącznik 3123115 Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-05-20 o 13:24 |
|||
|
|
|
#2963 |
|
Wtajemniczenie
|
Spód na pizzę robię "na oko". Eksperymentuję jak się da i dokładnie tak jak Ty -z tego co mam w lodówce
![]() Zatem podam orientacyjnie: 350-500 g mąki (porcja na dwie pizze na dość cienkim spodzie, jak robię typowo "polską"pizzę z grubym ciastem to tak ok 350g ) polecam wypróbowanie na mieszance mąk pszennych-zresztą komu ja to mówię ![]() aha z mąką żytnią należy uważac bo ona by wyrosła potrzebuje zakwasu ![]() drożdże świeże: 1/4 kostki rozpuszczam w szklance letniego mleka z dwiema szczyptami cukru. Mąkę solę , wlewam zaczyn oraz trochę oleju. Bełtam razem i do wyrośnięcia Ja mam miskę tuuperware więc wrzucam tam wszystko zamykam i do kąpieli![]() Mam paczuszkę żelków?? która chętna bo zaraz znikną??
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana mam nadzieję, że nie będziesz miała zwierzęcych gści ![]() Masakra co to się dzieje teraz Izulka ja poproszę trochę żelków
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Cieszę się, że Wam się zakupki podobają A bluzeczka na żywej osobie wygląda o wiele lepiej niż na wieszaku ![]() Witam nową PM-kę Czeko a cóż to znowu za przygody? Chyba Twój organizm się już bardzo mocno dopomina o odpoczynek. Trzymam żebyś nie miała żadnych niespodziewanych zwierzęcych wizyt ![]() A ja się trochę z mężem pokłóciłam i jakoś tak mi smutno, a do tego u nas cały czas pada. Mam totalnego doła
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia
odganiam dołka za szybkie pojednanie się z mężem Od siebie mogę Ci podarować słonko i upał |
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki Kochane
Ledwo dzis trwam... Ale nie bede sie tu żalić bo wokół inni maja o wiele wieksze problemy... Izka dzieki horrorowiczko - ha ha nie ma to jak maz kuszacy lodem Agunia bluzka nie w moim stylu ale za to bizu jest piekna! Co do powodzi to niestety czesciowo winni sa ludzie. U nas np. zaczely przeciekac dachy w blokach bo sa od dawna nieremontowane! Lemoorka witaj ![]() Izazusia Twoje wiersze sa zawsze fajne ![]() Ta herbatka jest czarna? Przeciez to ja jestem zelowym potworkiem jestem fanem Haribo i to najbardziej niemieckich. Wczoraj pierwszy raz odmowilam zelkow - bardzo mnie bolal brzuch i patrzylam tylko jak moj maz wcina Tez bym zjadla pizze ale niestety nie mam sil nic klecic. za zaliczeniaDaguś ten dzien i godzina dotyczy tego slonca mam nadzieje Wow i Madziczek byl u Ciebie... Uzywam drozdzy suchych i zawsze mam w szafce w pogotowiu Malutka oj Ty biedna wykorzystana przez meza Dzieki ![]() Paulinko no wlasnie chcialam napisac ze Kasienka chodzila na takie zabiegi ![]() Z butami zaszalalas ![]() No nastepna miala seksy wczoraj! Dzieki ![]() Dzasta no to kciuki i za prace i za gina ![]() Czeko no niezle, nie dosc ze sraczkowo to i jeszcze powodziowo w Wawce... Odpoczywaj a za to drugie trzymam kciuki zeby zwierzatkom sie nic nie stalo ![]() Zaraz podam A. obiadowe wytyczne - dzis mi zaserwuje makaron z pesto i suszonymi pomidorami
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu słońce nasze-zakop tego doła i będzie git
![]() Ja wiem że kłótnie z mężem nie nastrajają optymistycznie ale pomyśl jakie przyjemne będzie godzenie Może i u Was pradu braknie jak u Malutkiej a mąż wykorzysta drzemkę psiaka ![]() Dageciku mi drożdże zostały ![]() A może spróbuj zrobic taką oszukaną pizzę http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=7264Ja niedawno korzystając z twej inspiracji zrobiłam tort naleśnikowy (miałam zamrożone naleśniki i resztkę sosu bolognese z dnia poprzedniego) Mąz powiedział że to lepsze niż makaron z sosem
|
#2970 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie za ciekawie U mnie w mieście też ludzi zalała rzeka, która jest dopływem Wisły. JA mam 500 metrów od tej rzeki, ale wały wytrzymały. Tragedia byłaby jakby przewały koło mnie, bo mam dom niżej niż wał[QUOTE=paulinaizabela;1944 9670]Witam ![]() Dziewczyny jak umnie dziś ciepło Pierwszy raz dziś mam japonki na nogach i krótki rękaw oj żeby tak już pozostało ![]() Dziewczynki kupiłam jeszcze takie [?QUOTe]Przyjmujemy ciepło pełna garścią. Butki super- teraz jest moda na taki model. Cytat:
Ale o nic poważnego nie poszło ? Zapewne niedługo się szybko pogodzicie![]() Cytat:
Sama robisz pesto? Czy kupujesz gotowe? |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

sesja trwa 30 minut . 

za psinkę
Przecież on taka "porwana " mnie trzyma od ślubu...

i słonka
brawo i kciukasy 

nic dziś jeszcze nie jadłam... a przy okazji to też uwielbiam żelki
odganiam dołka