![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki !!! Poznaj płeć dziecka - NUMEROLOGIA.
a mnie jak wychodzi ??
ur. 19.09.1984 miesiac poczecia styczeń a z tego co sobie policzyłam to wyszedł chłopiec, o ile sie nie pomyliłam w liczeniu ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-24 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mi wg. kalendarza chinskiego wychodzi chlopiec
![]() Edytowane przez MONIKA1850 Czas edycji: 2010-05-24 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dziewuszki
![]() Liczba główna 49 (dot. każdej kobiety) + miesiąc poczęcia = suma pośrednia suma pośrednia - wiek kobiety (Wiek zaokrągla się to liczby wyżej jeśli w miesiącu poczęcia dziecka - matka swoje ostatnie urodziny obchodziła więcej niz 6 mieś. wstecz.) = Liczba, która jest podstawą obliczeń. Np. Kobieta lat 21, miesiac poczecia październik 49 + 10 = 59 59 - 21 = 38 38-1 = 37 - 2 =35 -3 = 32 -4 =28 - 5= 23 - 6 = 17 - 7 =10 -8 = 2 (liczba parzysta płeć K ) ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- anilkadro : 49 + 12 = 61 - 27 = 34 34-1=33-2=31-3=28-4=24-5=19-6=13-7=6 DZIEWCZYNKA nikotynkaaa - Chłopczyk enis84 - Chłopczyk
31.08.2013 - zostaliśmy rodzicami INGI ![]() Edytowane przez ErMiRkA Czas edycji: 2010-05-24 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
To ja tez poprosze o podanie plci. 23 lata ,pazdziernik
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Hehe no to dobrze że ja podchodze do tego z dystansem bo ja mam potwierdzonego chłopca z wyraźną fajurką no chyba że to teraz tak dziewczynki wyglądają
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
A mi wychodzi chłopiec a urodziłam dziewczynkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
ja tez poprosze o podliczenie
![]() data ur. 5 sierpień 1988 m-c styczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
oj niestety
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Butterfly83 jak ja liczylam to tez mi tak wyszlo ale tez nie wiem czy dobrze policzylam czy minelo juz te 6m-cy od urodzin czy nie bo od sierpnia do stycznia jest 6 mcy i nie wiem jak to potraktowac:P
ale jesli dobrze policzylysmy to tez pudlo bo bedzie dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
ja też chcę sprawdzić:
23 lata, mc poczęcia: grudzień ![]()
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
to ja też poproszę,bo na usg się chowa maluch
![]() ![]() 15.10.1980 m-c poczęcia grudzień 2009
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
A mogłabyś mi takze obliczyc co nosze w brzuszku hihi.
27.01.2010 m-c styczeń. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Przepraszam, ale napisałam.Juz pisze poprawnie. 27.01.1989 m-c styczeń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Niewiem jak to dziala ale mi sie sprawdzilo!!!!!!
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
To ja tez chce
![]() 28 lat (styczen) a data poczecia to marzec Obliczylam sobie sama i wychodzi mi - 12 ![]() ![]() A jesli liczac tak zeby nie wyszla liczba minusowa to wychodzi mi 3 czyli chlopiec ? nie wiem czy dobrze policzylam ![]() A wg kalkulatora chinskiego tez wychodzi chlopiec... A licze jeszcze z moim pierwszym dzieckiem i wychodzi mi liczba 1 czyli tez chlopak i jest chlopak, wg chinskiego kalendarza tez byl chlopak wiec teraz liczylabym na duza pomylke liczb ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-24 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
to ja też poprosze chociaż wiem co mi siedzi w brzuszku
![]() wiek 21 albo 22 ( nie wiem właśnie jak patrzeć ) urodzona 24 maja 1988 a zapłodnienie nastąpiło w październiku dokładnie to 11 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A mi to podpada. Kalendarz chiński podaje, że będę miała chłopca.
A z tych wyliczeń wychodzi dziewczynka. Jeśli jednak nie dodam 1 do wieku, to wychodzi chłopiec. Ja miałam urodziny więcej niż 6 m-cy przed poczęciem. A więc u mnie dalej zgaduj zgadula. No chyba, że coś kićkam w obliczeniach. W chwili poczęcia 33 lata, tuż przed swoimi 34 urodzinami. (poczęcie 6 luty, urodziny 17 luty). Miesiąc poczęcia luty. ![]() Edit: Właśnie sprawdziłam moją dwójkę starszych dzieci. Córka się zgadza (a musiałam dodać 1 ze względu na urodziny 6 m-cy wcześniej). No ale wyszło idealnie. Syn też się zgadza. A teraz to trzecie według tych obliczeń wychodzi dziewczynka. Gdyby to była prawda to byłabym najszczęśliwszą osobą pod słońcem, bo marzę o dziewczynce. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-05-25 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
podaje data urodzenia 12-04-1987 poczęcie styczeń
ciekawe co ci wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja już jestem w końcówce 7 miesiąca, a moje maleństwo dalej nie pokazało co ma miedzy nóżkami
![]() Podaję dane: wiek 22lata, miesiąc poczęcia listopad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
To ja tez poprosze
![]() 25 lat a dzidzia poczeta w marcu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Policzyłam i mi wyszło, że będziesz mieć chłopca ![]() P.S.: Mamcia podała mi dokładną datę poczęcia braci i wyszło, że oboje powinni być dziewczynkami... Zresztą, dla wielu dziewczyn, jak widzę, wyliczenia są błędne. Więc nawet jeśli większości się sprawdza, to nie można za bardzo w to wierzyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wierzę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
jak sobie policzyłam wyszła dziewczynka, byłabym najszczęśliwszą mamą na świecie gdyby tak było
![]()
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
to ja też poproszę
sierpień 82r. miesiąc poczęcia -LUTY chym nie wiem jaki swój wiek mam podać bo wychodzi akurat 6miesięcy. urodziłam sie na sam koniec sierpnia. Edytowane przez bela14 Czas edycji: 2010-05-25 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny bardzo proste to liczenie.
do stałej liczby 49 dodajesz m-c poczęcia i dalej odejmujesz swój wiek i od tej liczby odejmujesz napierw 1, potem 2, potem 3, potem 4 itd aż zostanie jakaś dodatnia liczba - parzysta lub nieparzysta. parzysta oznacza dziewczynkę, a nieparzysta - chłopczyka. ja jestem rocznik 79 - 31 lat, DP (data poczęcia) - kwiecień 04. 49+4 (DP) =53-31 (wiek)=22-1=21-2=19-3=16-4=12-5=7-6=1 1 = chłopczyk ale coś mi się nie chce wierzyć, bo moja intuicja wskazuje na dziewczynkę, chociaż za wcześnie, aby stwierdzić. ciekawe, na ile intuicja działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na zadnym usg nie chcialo pokazac ![]() teraz dowiem sie dopiero na porodowce ![]() ErMiRkA, podaje dane do obliczen, ja niewiem jak to liczyc....lub jesli ktoras umie obliczyc ![]() ![]() moja data urodzenia 05.06.1983 miesiac poczecia pazdziernik 2009 ( ewentualnie wrzesien bo plodne dni obliczylam na 1-2 pazdziernika) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
I ja poproszę
![]() Chociaż to totalnie traktuję jako zabawę. Ur. 22.02.1989 - 21 lat Poczęcie - kwiecień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
To prosze o przeliczenie dla mnie
![]() data urodzenia 3.01.1982 miesiac poczecia.... hm 12 albo 1 (ostatni okres mialam 16.12) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
żabka19 - Chłopak
fem - Dziewczynka Evelioses - Chłopczyk Angelika16 - Chłopczyk buziaczekk - Chłopczyk Wiolek1 - 21 ponieważ nie minęło ponad 6 mieś od ostatwich Twoich urodzin ![]() ![]() Weronisia - w Twoim przypadku należy dodać to 1 do wieku. I Wychodzi Synuś ![]() malwina1204 - Dziewczynka anuszka1401 - Chłopczyk rypka85 - Dziewczynka Bela - wychodzi równe 6 mieś więc nie dodajesz 1 do wieku gdyż nie minęło PONAD pól roku od urodzin. ![]() ![]() jamaica - no tu masz 50 % na 50% bo gdy wezmiesz pazdziernik wychodzi chłopczyk , a gdy wrzesień - Dziewczynka. No tutaj niestety trzeba znać jak najdokładniejszą datę poczęcia. Ale skoro dni płodne obliczyłaś na październik to bedzie Syn ![]() Katarina89 - Dziewczynka Waniliaania2009 - akurat u Ciebie jesteśmy w lepszej sytuacji niz u jamaici ![]() ![]() Dziewuszki liczenie jest bardzo proste.... tylko dokładniej trzeba sie przyjrzec różnicy między Waszą datą urodzenia a datą poczęcia Maluszka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.