| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-25, 16:19 | #151 | |
| ma zielone pojęcie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: T'Kashi (Wolkan) 
				 | 

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat: 

__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | |
|     | 
|  2010-05-25, 16:26 | #152 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Ooo, to masz fajnie   Bo podobno jakieś egzaminy poprzesuwali w niektórych szkołach. A ja mam egzaminy na uczelni w połowie lipca i nigdzie przez to nie wyjadę  Bo Tż ma urlop akurat w czasie gdy ja muszę iść do pracy, a później- zajęcia na uczelni. | 
|     | 
|  2010-05-25, 16:34 | #153 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Świetnie że jesteś zadowolona  Cytat: 
  Też uwielbiam torebki  szczególnie Chanelki, moja miłość. Kosmetyki to też moja ogromna miłość, uwielbiam kupować a jeszcze bardziej testować  Cytat: 
  Tak jak Blondi pisała trzeba mieć przepracowane w okresie 18 miesięcy przed rejestracją co najmniej 365 dni. Więc nie wiem jakim cudem osoba nigdy nie pracująca otrzymała zasiłek  chyba wprowadziła kogoś w maliny  Cytat: 
  ale masz genialne nogi  Bardzo wysokie te Twoje buty  podziwiam za umiejętność chodzenia w takich, ja bym nie potrafiła  Cytat: 
  Chyba miało być Blondi  Cytat: 
  I do tego chabrowa kopertówka i będzie git   | ||||||
|     | 
|  2010-05-25, 16:40 | #154 | 
				 | 

Ech, współczuję Ci. Tym, którym poprzesuwali matury, też. Ale myślę, że jakoś sobie poradzą mimo niedogodności (;

__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | 
|     | 
|  2010-05-25, 16:56 | #155 | |
				 | 

Cytat: 
  Zadzwoniła dzisiaj do mnie moja chrześnica na kom jak byłam w pracy, 3,5 roku ma  Zrobiła to nieświadomie, bawiła się siostry telefonem a że jestem jako pierwsza w kontaktach udało jej się zadzwonić do mnie  Gadałyśmy koło 2 minut, powiedziała mi że jestem jej przyjaciółką i kocha mnie najmocniej na świecie  Na koniec mówi żebym następnym razem nie odbierała telefonu  Skąd ona to wszystko wie, zadziwia mnie z dnia na dzień  Ależ mi się dzisiaj dłużyło w pracy  myślałam że usnę, mało roboty było więc siedziałam zadżumiona i cały czas ziewałam   | |
|     | 
|  2010-05-25, 17:12 | #156 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | |
|     | 
|  2010-05-25, 17:32 | #157 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Darłowo 
				 | 

nooo  sorry,ale to przez to,ze Ty tez ;D Cytat: 
 Mój 3 letni kuzyn ostatnio do swojej 1,5 letniej sąsiadki "wiesz, ja jeszcze nie mam dziewczynki", przy czym objął i spojrzał prosto w oczy   
				__________________ Cytat: 
  Hula Hop 440/5000 minut   | ||
|     | 
|  2010-05-25, 17:55 | #158 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

melduję się w nowym wątku   Cytat: 
  w ogóle momentami ta robota jest usypiająca, ale nie będę narzekać  idę oglądać "Majkę"   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:05 | #159 | 
				 | 

Znów mnie kusi żeby iść do sklpeu i wydac kase na czipsy, alkohol i kosmetyki, ranyyy. Wczoraj kupiłam już odżywkę Biowaksa z algami. Co prawda teraz jeszcze mam inne odzywki, ale jednak promocja dość znaczna była więc wzięłam :P 
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | 
|     | 
|  2010-05-25, 18:07 | #160 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Wariatki, ale jak to. Nie ma mnie jeden dzień, a tu tyleee stron   
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | 
|     | 
|  2010-05-25, 18:16 | #161 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Problemem nie jest samo podanie, ale to, że muszę zebrać podpis od Dziekana, do którego trzeba się umawiać na wizytę z tydzień wcześniej plus dodatkowych kilka rzeczy, których zwyczajnie nie załatwię w ciągu kilku dni - głównie z powodu szkolenia w pracy.  Tak wiec daruję sobie to. Nie wiem. Może jakoś przetrwam ten miesiąc. Póki co, chodzę ciągle w nerwach, mam siwe włosy    kilka co prawda, ale są, niewyspana, zmęczona, i wkurzona - dzisiaj np. moje piękne współlokatorki wywaliły moje garnki na szafki, bo im przeszkadzały na suszarce. Nie wiem co za problem włożyć do szafki. Też im tak będę wystawiać. Ku.wa! Cytat: 
  Cytat: 
  ). 7 jest dobrym systemem, vista zła nie jest ale przymula, za to 7 o wiele szybsza, aktualizacje, wszystko co potrzeba. Spróbuj  Cytat: 
  Albo biała/szara/nude/beż  Cytat: 
 Jest mi po prostu źle. I znowu się pokłóciłam ze znajomym, już sama nie wiem który raz i o co w sumie. Przez ostatni miesiąc tak ciężko mi się z nim dogadać. Nie wiem co się ze mną dzieje. W ciąży jestem. A ciąża z powietrza. 
				__________________ | ||||
|     | 
|  2010-05-25, 18:18 | #162 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Tylko, że nad czarnymi, nie szarymi  Ale jeszcze poszukam może stacjonarnie, bo się boję buciki z neta zamawiać. 
				__________________ watch me self-destruct | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:22 | #163 | |
				 | 

Chatul, idz i kup i pożycz mi z 20zł ;D ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Mi sie też podobają, takie zwykłe, lubię takie   
  Hula Hop 440/5000 minut   | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:23 | #164 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dzień dobry   Ale dzisiaj gonicie, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Polećcie mi jakąś fajną książkę do czytania - wciągającą, nic z fantastyki czy sensacji. I coś ambitniejszego - z Pamiętnika Księżniczki już jakiś czas temu wyrosłam  . | 
|     | 
|  2010-05-25, 18:26 | #165 | |
				 | 

Aniko, hm, ja uwielbiam Cobena, to kryminalne, ale są smieszne i naprawdę godne polecenia   a wciągają tak,że niejedną nockę przez nie zarwałam  Moze Ewa Nowak? lekkie i przyjemne, nie wiem Musierowicz? 
|     | 
|  2010-05-25, 18:29 | #166 | |
				 | 

Cytat: 
  . Musierowiczową już tak jakby przerobiłam, niestety nie każda część mnie wciąga. Niekoniecznie musi być takie bardzo lekkie   | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:29 | #167 | |
				 | 

"spóźnieni kochankowie", "ptasiek" Whortona. "Lot nad kukułczym gniazdem" , nie pamiętam autora. Monika Szwaja? też takie lekkie i przyjemne. Rany, moje ostatnie dwa lata to było tlyko czytanie lektur  nie pamietam więcej. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Aniko, to bierz Whortona   
|     | 
|  2010-05-25, 18:30 | #168 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:30 | #169 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Idź za mnie do sklepu :P 
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | |||
|     | 
|  2010-05-25, 18:32 | #170 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-25, 18:32 | #171 | |
				 | 

aaaa   "Imię Róży" to jest świetna książka. Ma jakieś 800stroin, pierwsze 3/4książki ciężkie do przebrnięcia, ale dalej   Ja w Twoim wieku fascynowałam się ksiażkami:"Kubuś Fatalista i jego Pan" i "Wstęp do psychoanalizy"Freuda   
|     | 
|  2010-05-25, 18:34 | #172 | |
				 | 

Cytat: 
  . Ja w sumie lektur mam mało, ale jakoś nie mam ochoty na czytanie książek, jak naczytam się tych wszystkich podręczników. Teraz już nauka się kończy, więc naszła mnie ochota na czytanie   | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:34 | #173 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  wczoraj strasznie szybko mi zleciało a dzisiaj tragedia   | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-25, 18:40 | #174 | |
				 | 

Cytat: 
  Idę robić jajecznicę, zaraz coś do Was skrobnę znowu. 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-05-25, 18:41 | #175 | 
				 | 

Nie używałam. Teraz jestem na etapie przytrzymywania włosów w celu zmniejszenia ich przetłuszczania, także rzadko myję i odzywkuję włosy. Teraz mam na skalpie olej z konopi i olej z kokosa na długości.

|     | 
|  2010-05-25, 18:53 | #176 | 
				 | 

A ja znowu muszę codziennie myć. W dodatku nie mam kiedy ich przetrzymać :/ Muszę dopaść swojej fryzjerki i wypytać jakiego szamponu używa - pamiętam, że jak ona mi myje włosy, to nawet potem mam i żel na włosach i lakier i inne cudeńka, a włosy trzymają świeżość do 3-4 dni... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-05-25, 18:57 | #177 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Nadrobione  zaliczyłam egzamin z bierzmowania, nareszcie! W szkole sajgonu ciąg dalszy. Kurde! Dowaliła nam taki spr z matmy na 45 min że masakra. Będę się kłócić, nie jestem w stanie rozwiązać 20 zadań otwartych w 45 min :/ aaa od tego spr, zalezy moja ocena końcowa. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Też polecam! Super mi się czytało Dziesięciu murzynków Christie. 
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | 
|     | 
|  2010-05-25, 18:59 | #178 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Ś.Ś. 
				 | 

Cytat: 
  dziewczyny, byłam na basenie  masakrisz, 1,5h w wodzie z czego ok.1h spędziłam w jacuzzi  nie byłam na basenie chyba ze 2 lata... jak nie dłużej...   | |
|     | 
|  2010-05-25, 19:03 | #179 | ||
				 | 

Cytat: 
 A co do sprawdzianu, to rzeczywiśćie możecie interweniować jako klasa. Jeżeli zadania były czasochłonne, to może uda Wam się coś wywalczyć. A z jakiego działu ten sprawdzian? My już dawno skończyliśmy materiał, teraz robimy funkcje trygonometryczne, żeby nam było łatwiej potem w liceum. Fajne to  . Mnie został jeszcze sprawdzian z chemii i coś tam z polskiego, ale ogólnie już jest dużo luźniej. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat: 
  Ja teraz zaczynam chodzić od nowa. Byłam już dwa razy, teraz sobie pójdę w piątek i w sobotę. Do tego a6w i może będę wyglądać jak człowiek  .Teraz jestem już na 8 dniu i jakoś lepiej mi teraz idzie, lżej. Może uda się dotrwać do końca. | ||
|     | 
|  2010-05-25, 19:07 | #180 | |
				 | 

Cytat: 
  widziałam je nawet w Lublinie  http://www.allegro.pl/item1045535270...z_francji.html i jeszcze ta fajna http://www.allegro.pl/item1042517840...wosc_2010.html   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Naprawde chciałabym sie ubrac tracać jak najmniej pieniędzy
 Naprawde chciałabym sie ubrac tracać jak najmniej pieniędzy