| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-27, 18:42 | #4531 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat: 
 moze jej Twoje e-maile nie dochodzą...  Cytat: 
   Cytat: 
  w mamusie sie wdała  niebawem będzie włoski zapuszczac i wygryzie mame   | |||
|     | 
|  2010-05-27, 18:57 | #4532 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: To tu, to tam ;) 
				 | 

Cytat: 
  Kiedy pytałam o najbliższą aukcję pędzli dostałam odpowiedź więc te z allegro na pewno dochodzą. Może ten prywatny ze zdjęciem nie doszedł, ale wtedy mogłaby napisać, że nic takiego nie dostała i żeby wysłać jeszcze raz  No nic, zamówiłam te pędzle, próbki na chybił trafił i zobaczymy. ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Uwielbiam takie  http://telewizor.tv/film,id,18083 Nr 7 jest boski  | |
|     | 
|  2010-05-27, 18:58 | #4533 | 
| The Pink Power Mołderajtor Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

A jak   Gdybyście przebywały lub wybierały się do LBN to ja zapraszam  Hehehehe, pewnie gdzieś tak będzie   
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-05-27, 19:00 | #4534 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Karola no co Ty   brałabym go tu i teraz  (no dobra, musiałabym coś ze sobą zrobić xD) LBN kojarzy mi się z Luboniem :p mam tam kolegę, który właśnie zniknął z mojego życia, nie wiem dlaczego ;o 
				__________________ Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".   Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2010-05-27 o 19:02 | 
|     | 
|  2010-05-27, 19:06 | #4535 | 
				 | 

Nr 1, 2 i 3 - po prostu cudne   ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Uciekam już, może będę jutro  | 
|     | 
|  2010-05-27, 19:17 | #4536 | 
				 | 

Karola fajnie, ze z tym głosem  teraz dopiero to przeczytałam :p mnie się wydaje, ze dość często mam piskliwy głos, a jak się nagram to taki męski   
				__________________ Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".   | 
|     | 
|  2010-05-27, 19:19 | #4537 | |
				 | 

Cytat:    See Yaaaa  Mam nadzieję, że jutro też mi się uda posiedzieć  . 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
|     | 
|  2010-05-27, 19:23 | #4538 | ||
				 | 

Cytat: 
  ja wymieniłam z Panią Sylwią troche e-maili i mówiła, ze o mineralkach mogłaby gadac i gadac  podpowiedział mi tez odcien jak i wielu dziewczynom... moze ma problemy z czasem i nie moze na bieżąco czytac e-maili  nie zdziwie się jak Ci odpisze ale później  Cytat: 
   tylko z mapki województw z gim pamiętaj  ale to co dziewczyny wpadamy na herbatke i ciasteczka  po co nam dojazd, na nogach pójdziemy  pewnie sie gdzies pod drodze spotkamy   | ||
|     | 
|  2010-05-27, 19:32 | #4539 | 
				 | 

Mirelko musiałabym chyba wziąźć całą szafę butów, bo by mi podeszwy się zdarł ze wszystkich    
				__________________ Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".   | 
|     | 
|  2010-05-27, 19:37 | #4540 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-27, 20:03 | #4541 | 
				 | 

z czarnymi stopami?    
|     | 
|  2010-05-27, 20:15 | #4542 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  Ja dzisiaj dostałam plusa  z fizyki, a jeden plus to juz 3 z pracy na lekcji  Zawsze to troche do przodu, więc może zdam  Cytat: 
     Cytat: 
  w ogóle tam się wczesniej pomyliłam, chodziło, ze jesteśmy przyzwyczajeni do niższego brzmienia naszego głosu  Cytat: 

__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | ||||
|     | 
|  2010-05-27, 21:13 | #4543 | |
				 | 

e jakim czarnymi, przeciez sobie będziemy myc w pobliskich "strumyczkach":brzyda  l: hej przygodo  Cytat: 
  a pomyśl jakbysmy się uczyły regularnie to by stresu teraz nie było  moja babka z maty ma cos z głową i niewiadomo co jej tam swita  tez mam smieszny głos jak sie na nagraniu posłucham  no własnie Asia trzebabyło nie zapraszac  Asia myslisz, ze ta talika starczy na te 28 dni? to dłuzej nie powinno się uzywac?  ja ją kłade na rzęsy i wydaje mi się, ze jej tam w ogóle nie ma   | |
|     | 
|  2010-05-27, 22:13 | #4544 | ||
				 | 

Spodziewam się   . Cytat: 
  , mieszkam nad rzeką, więc możecie umyć już na miejscu  Cytat: 
  . Ja na razie używam odżywki Piere Renee codziennie, jej też nie widać wcale a ubytek minimalny. 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
|     | 
|  2010-05-28, 03:28 | #4545 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Witam  ! Przepraszam, że jeszcze pomęczę, ale to CD to dla mnie rarytas. U mnie nie do kupienia. Miałam, ale ... się zapodziało. Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Kto to jest : "Bobek" ?! Cytat: 
 Ale Cię pocieszyłam ...  {  }   Cytat: 
  Zakonotował sobie Twoje imię i teraz tylko z Tobą "interesy" będzie załatwiał. Cytat: 
   Cytat: 
 Ja też ! Ja też ! Tylko, że ja taka bardziej wygodnicka  .  A  łazienkę  udostępnisz  wędrowcom  ?! Miłego dnia   | ||||||||
|     | 
|  2010-05-28, 08:07 | #4546 | ||||
				 | 

Rany, dziewczyny, jak ja się cieszę, że dziś piątek!   Cytat: 
  Obiecałam dziś TŻ'owi normalny wieczór a nie tak jak ostatnio ze mną przy kompie  Cytat: 
 Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam  Bardzo...  Zestresowana jestem strasznie  Cytat: 
  Okaże się w pierwszych dniach czerwca po zebraniu kierowników... Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2010-05-28, 11:23 | #4547 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  zreszta ja tam sie zawsze na sprawdziany uczyłam, ale widocznie za mało   
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | |
|     | 
|  2010-05-28, 12:24 | #4548 | |||
				 | 

Cytat: 
 Tak jak Aga wyjaśniła  . Ta informacja pokazuje jaki jest postęp aukcji, tj. nie można wpisać kwoty niższej, niż 6,01 [a wiadomo, każdy chciałby się o grosze przelicytować  ]. Ja jeszcze robię tak, że nie daję okrągłych kwot, tylko jakieś tam końcówki dopisuję. Aktor  . Filip. Cytat: 
  ??? Czysta  , rybki, kaczki, bobry... Hej przygoda, przygoda  . Ofkrs, że udostępnię. Cytat: 

__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
|     | 
|  2010-05-28, 15:16 | #4549 | 
				 | 

Na kolejnych forum mi grożą "pala". Nie będę się już odzywać, bo się boję   Powiem Wam, ze chyba mi łądnie w grzywce   W sumie tak isć sobie na nogach to chyba się coś schudnie nie?  to Mirelko kiedy wyruszamy ?    
|     | 
|  2010-05-28, 15:31 | #4550 | |||
				 | 

Cytat: 
  ja tak niebardzo za tą odzywką pierre renee przepadam  dzis zapomniałam rano talike nałozyc  Cytat: 
  jak ja słyszę swój głos to mi się wydaje, ze to jakies małe dziecko mówi  będziemy hardcorami i z łazienki nie skorzystamy  Cytat: 
  a na sprawdziany to od swięta  ja tez sie cieszę  taka pogoda a ja musiałam w szkole siedziec  ale na jedną lekcje wyrwałysmy sie co by uczcic słonce   | |||
|     | 
|  2010-05-28, 15:39 | #4551 | 
				 | 

dobra uciekam się pakować i ogarniać. do poniedziałku    
|     | 
|  2010-05-28, 16:44 | #4552 | |
				 | 

Cytat: 
  I napisała, że mam chłodną, neutralną cerę  To ja jestem w końcu żółta czy nie  Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-05-28 o 16:46 | |
|     | 
|  2010-05-28, 17:13 | #4553 | |
				 | 

Cytat: 
  Czyli jednak udało mi się wrócić wcześniej  Yao pół godziny złapało drzemki, musi wystarczyć do wieczora  Kolorami to się tak nie przejmuj, zdjęcie może przecież przekłamywać. Mi fotki nawet w serii wychodzą bardzo różne  . A skoro pasują Ci żółtawe z EDM, to może będzie dobrze  . 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-28, 17:30 | #4554 | |
				 | 

Cytat: 
  Muszę być dziś dla niego dobra bo kolczyki mi kupił - i pamiętał nawet, że bigle mają być srebrne  Tylko przyciężkawe trochę - tzn ja lubię długie dyndające kolczyki tylko boję się, że dziurki rozciągnę i potem uszy będą mnie boleć  A co do kolorów - Ty widziałaś te kolory pixie?  W EDM o wiele łatwiej jest coś dobrać bo te kolory wyglądają normalnie a te pixie jakieś dziwne są  | |
|     | 
|  2010-05-28, 17:33 | #4555 | |
				 | 

Cytat: 
  . O ciężkie kolczyki nie musisz się marwić, dziurka nie powinna się rozciągnąć, oczywiście przy noszeniu ich z umiarem. Ja mam kilka bardzo ciężkich, ale z uszami wszystko ok  . 
|     | 
|  2010-05-28, 17:47 | #4556 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Może to wina bigli, bo to te cienkie są, może jakbym dokupiła sobie te angielskie zamknięte to ucho trochę inaczej by reagowało  Stempelek dla Ciebie kupiony  Aż mnie korciło, żeby coś sobie jeszcze dokupić - no bo jak to będzie wyglądać, że płacę kartą za zakupy o wartości 7zł - ale byłam twarda  ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Uciekam już  Na pewno będę jutro - wiem, że u Ciebie weekend zazwyczaj w rozjazdach ale może uda się spotkać  | ||
|     | 
|  2010-05-28, 17:52 | #4557 | ||
				 | 

Cytat: 
  , nie zostanie na trwałe  . Cytat: 
      Kup, bo fajny jest  Ja tam płacę wszystko kartą, nie cackam się  . Ostatnio poszłam do Almy, chcialam TŻ'towi fajne winko kupić, ale nie było tego, co chciałam, wzięłam tylko 2 słoiczki dla Ali i też płaciłam kartą  . ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Do jutra  , może się uda  . 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-05-28, 19:18 | #4558 | ||
				 | 

Cytat: 
  zresztą zdjęcia jak wyglądaja na skórze można zobaczyc na blogu Cathy, ma mnóstwo odcieni pixie  prawie wszystkie  Cytat: 
  a wstawiałas to samo zdjęie co na wątek EDM? jak to się stało?  Pani Sylwia się zna, dziewczyny sie znają... moze różne monitory, różne kolory   | ||
|     | 
|  2010-05-28, 21:17 | #4559 | |
				 | 

Cytat: 
      . 
|     | 
|  2010-05-28, 22:55 | #4560 | 
				 | 

dostala od firmy w celu własnie zrobienia swachy   Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-05-28 o 23:03 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Niedługo wakacje
 Niedługo wakacje .
.