![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
madzia1k1
cążki były nawet teraz o 17.30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
![]()
dzisiaj nikogo nie ma???..........szok
|
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje, że jutro bedzie dostawa nowych towarów na czerwiec bo mam dosć spore zamówienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, jak to jest? zdarzja sie braki pierwszego dnia nowego katalogu? niby ma byc lepiej od czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lepiej to już miało być od maja ![]() Mam nadzieję, że będą jutro pojemniki na waciki, pojemniki na patyczki i butelki na ocet i oliwę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Raczkowanie
|
no i nie mam katalogu czy ktoś mógłby mi przysłać zapłacę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie jestem w szoku dostałam maila iż przesyłka z piątku właśnie jest do mnie w drodze. Normalnie nie mogę ochłonąć z wrażenia
![]() mam tylko nadzieję, że tam w środku nic nie brakuje. !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zadomowienie
|
AKCJA REKRUTACYJNA CZERWIEC
UWAGA! AKCJA REKRUTACYJNA PRZEDŁUŻONA NA CZERWIEC! TYLKO 1 ZMIANA! CZYTAJ UWAŻNIE! Za każdego nowego Przedstawiciela zarejestrowanego w CZERWCU, który jeszcze w CZERWCU złoży zamówienie na minimum 100P, otrzymasz: FLAKON WODY DAMSKIEJ (poj. 50 ml) O NIEZWYKŁYM ZAPACHU STWORZONYM DLA KOBIET PRZEZ ANTONIA BANDERASA* za 2,99 zł (wartość rynkowa ok. 90,00 zł) Co zyska Twój nowy Przedstawiciel? 2. Wraz z pierwszym zamówieniem (niezależnie od wartości!) otrzyma powitalny prezent: GREJPFRUTOWY PŁYN do MYCIA SZYB za 10 groszy! (wartość katalogowa 12,99 zł) 3. Jeśli CZERWCOWE zamówienia osiągną minimum 100 P, dodatkowo otrzyma ZESTAW DWÓCH ŚLICZNYCH KUBECZKÓW W KSZTAŁCIE SERCA (poj. 250 ml) WRAZ Z ŁYŻECZKAMI ** za 1 zł (wartość rynkowa ok. 50,00 zł) 4. Jeśli tak jak Ty zaprosi w CZERWCU nowych Przedstawicieli z zamówieniem minimum 100P, za każdego otrzyma FLAKON DAMSKIEJ WODY ANTONIA BANDERASA* za 2,99 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Raczkowanie
|
o super wiadomość, bo właśnie jutro zapisuję nowego przedstawiciela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zadomowienie
|
Ja dostalam na maila a kubeczki to sa te co w kwietniu dostawal sponsor za kazdego nowo wpisanego konsult. Mam ich 6 sztuk sa fajne i znajomym sie podobaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Chciałam się zapisać do B.........., czy znajdę tu kogoś ze śląska okolice Sosnowca, DG, Będzina, kto mógłby mnie "wprowadzić"? Wypełniałam już 3x formularz kontaktowy na stronie B...... i nie mam odzewu ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
dziwczyny na jaki adres przeslac im scan dowodu, zeby uruchomic kredyt?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Skan dowodu wysłałam no adres kontakt@ ************pl i potem jeszcze raz na zamawiam@ ************pl bo czekałam i mi nie odblokowali kredytu. Teraz już jest ![]() Edytowane przez ewelina2106 Czas edycji: 2010-06-01 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Raczkowanie
|
no i zapisałam się zobaczymy co z tego będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Lilka44
Bedzie dobrze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
MOŻE BYĆ TWOJA!
Ekskluzywna damska torebka wykonana z lśniącego tworzywa w kolorze burgunda, imitującego skórę krokodyla. Zapinana na suwak. Wewnątrz ma jedną komorę z zapinaną kieszonką i dwie małe otwarte kieszonki na drobiazgi i telefon. Z przodu dwa ozdobne zamki oraz metalowe koła po bokach nadają jej nowoczesny charakter. Z tyłu ma jedną kieszeń zewnętrzną zapinaną na suwak. Wymiary: 42 x 30 x 13 cm, wysokość rączek: 23 cm Wartość rynkowa torebki - ok. 80 zł Praktyczna kosmetyczka stanowiąca dopełnienie zestawu. Jednokomorowa, zapinana na suwak. Wymiary: 17 x 13 x 5 cm Wartość rynkowa kosmetyczki - ok. 25 zł JAK JE ZDOBYĆ? Bądź aktywna przez 3 kolejne miesiące: czerwiec, lipiec, sierpień. Złóż w każdym miesiącu zamówienia za minimum 100 P i zbieraj prezenty! 1 Złóż w czerwcu zamówienie za 100 Punktów, a w lipcu wraz ze swoim pierwszym zamówieniem automatycznie otrzymasz praktyczną kosmetyczkę za 4,99 zł. 2 Zdobyłaś już kosmetyczkę? W kolejnych miesiącach - lipcu i w sierpniu - nadal składaj zamówienia o wartości co najmniej 100 Punktów, a we wrześniu wraz ze swoim pierwszym zamówieniem otrzymasz modną torebkę do kompletu za 9,99 zł. Pamiętaj! Aby otrzymać torebkę, należy złożyć zamówienia za minimum 100 P (ok. 250 zł) w każdym z 3 kolejnych miesięcy: czerwcu, lipcu i sierpniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
ewelina2106
Dzięki za odp ![]() Jak się dowiem, czy juz mi przyznano kredyt? |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zadomowienie
|
ciekawa oferta
![]() ciekawi mnie czy ta torba podlega wielokrotnoscia? Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-06-01 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Na ładna wygląda ta torebka
![]() Powiem Wam, ze takie akcje motywują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
No, właśnie o tym zestawie mowię... A właśnie wprowadzam sie do nowego mieszkanka i tak by mi tam pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Jak myślicie, o której będzie mozna zamawiać tak jak piszą od 15,50?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
a udało sie wszystko złapać? Mam zamówionka na jakieś 700zł, biję sie czy wszystko zlapię, czy beda niespodzianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
u mnie opaska na ręke magnetyczna, czepki, turban, spodeczki, pełno drobnych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.