![]() |
#1891 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
a coś na dobranoc i na dzień dobry ?
![]() ![]() tzn. żebym mogła wysłać ale do kolegi, nie do chłopaka. (jeszcze ![]() liczę na Was dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Rozeznanie
|
ja coisk o tym że byłam na wycieczce szkolnej w Sudetach. I mimo tego że było męcząco bo się wspinaliśmy po górch dużo zwiedzialśmy i wgl to było super! Bo on był ciągle przy mnie. I to on dawał mi siłę. Że dużo czasu razem spędziliśmy tam i że dziękuje mu za to! Liczę na Was ![]()
![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
' schodziłam sobie nogi, ale nie żałuję. dzięki tobie. : * ' byłeś przy mnie w najcięższych momentach tej wspinaczki. za to cię kocham . : * ' czas poświęcony wyłącznie nam i naszej miłości. tylko takie. :<
![]() |
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
A coś o tym , że nic już nie bd takie samo.
![]() że bd tylko gorzej , bez niego. Proszę. Kaaarii ![]()
![]() |
#1895 |
Raczkowanie
|
Coś o tym, że żałuje że z Nim zerwałam on ma teraz inną, a mi ciężko przez to chociaż minął już prawie rok.Może coś niedosłownego.?
Edytowane przez choszczno Czas edycji: 2010-06-12 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' A ona przykryta kocem, siedząc na dworze czekała na kolejną spadającą gwiazdę by po raz 10 pomyśleć to samo życzenie , by cofnąć czas.
' historia jak wiele innych. '- Jesteś szczęśliwa ? - kiedyś będę. ' Bo teraz on był dla niej czymś obcym . 'Powieki są po to by nie patrzeć jak odchodzisz. ' bo bolało to jak patrzył na wszystkie inne swoimi niebieskimi oczami , tylko nie na nią. ' Zakochana w przeszłości. ' od roku czasu nawet ulubiona czekolada nie jest wystarczająco słodka. Mam nadzieję że pomogłam . ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Po czasie widzimy swoje błędy. Ja widzę, jaki błąd popełniłam rok temu... 'I co z tego, że minął rok? Że ma inną? Ja Go nadal kocham... 'Nie ważne że rok, że ma inną. Ważne jest uczucie, które do niego żywię... Cytat:
'Wszystko uległo zmianie o 180 stopni. A to przez to, że Ciebie nie ma przy mnie... 'Bez Ciebie nawet kakao nie smakuje tak samo... '-Przecież lubisz kakao. -Ale nie jak tęsknię (nie mój) Cytat:
'Dobrej nocki! Niech Ci się przyśnią same miłe rzeczy! Nie wiem, nie mam pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a macie coś o kłamstwach, że mam ich dosyć?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Wtajemniczenie
|
Alergia na kłamstwa. Nie nabiorę się na te Twoje sztuczne łzy i kłamstwa, więc odpuść sobie mydlenie mi oczu. Idąc na linie kłamstwa potknęła się o nić zawiści. myślisz, że jestem idiotką i dam się wplątać w Twoje kłamstwa ? Te Twoje kłamstwa tak beznadziejne i naciągane niszczą moje serce tylko tyle. Mam nadzieję, że się coś przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Raczkowanie
|
kochane , troche mnie tu nie było i juz 3 część ;3
niewiem czy Wam dam rade jakoś pomóc,bo nie umiem pisać -.- i nie mam weny ,talentu i wogóle nic ;3 paulina18021995 - 1. Kłamstwem niczego nie załatwisz.. 2. Cały czas widze Twoją zakłamaną twarz , cały czas jest taka sama - fałszywa. 3. To ciągłe skręcanie i kłamanie mnie już powoli denerwuje. 4. Mam dość tych wiecznych wymówek , tych kłamstw i oszustwa. 5 . Wole dowiedzieć sie nagorszej prawdy , niż żyć wiecznie w nieszczerości .. tak wiem,nie pomogłam i źle mi z tym , ale ostrzegałam , że się nie nadaje ;3 ja tu tylko sprzątam <3
![]() |
![]() |
#1900 |
Raczkowanie
|
a miałybyście coś o tym:
1) że się ładnie opaliłam, takie Latino Girl ![]() 2) że jest git, humorek dopisuje i w ogóle ![]() 3) o truskawkach .. bo mam ich w domu strasznie duuużo ![]() prooooszę! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Zakorzenienie
|
o jagodowym błyszczyku! :d
![]() |
#1902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niesamowita jesteś.
![]() Gdyby ktoś coś jeszcze miał to się nie zmarnuje ![]()
![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
a coś o tym , że nie jaram się lansiarzami i kolesiami którzy mogą mieć każdą , bo mam swojego jedynego?
z góry dzięki ![]()
![]() |
#1904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1) efektywność słońca.
plażowanie na coś się przydało - opalona. karmelowa opalenizna . Opalona - oo taak. 2) szczęśliwa do odwołania. częściej tak się uśmiechaj. i nagle wszystko zaczęło się układać . Czuję się jak w bajce z happy endem . 3)pachnie truskawkami . przysmak lata - truskawki . składownia truskawek. z taką ilością truskawek musi być słodko , nawet bez Ciebie . przepełniona truskawkami . Mam nadzieję że pomogłam. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1905 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
' bo widzi pan, ja budzę się rano obok niego i szeptem milczę mu do ucha siebie. chociaż czasami chciałabym mu to wykrzyczeć. ale potem zastanawiam się: po co? on i tak słyszy to milczenie. on zawsze dokładnie wie, co chce mu powiedzieć. nawet wtedy, gdy milczę. czasami wydaje mi się, że nawet uśmiecha się we śnie, gdy tak na niego patrzę oparta na łokciu. i jestem pewna, że w tym momencie w swoim śnie delikatnie ociera mi łzy. bo widzi pan, ja jestem bardzo szczęśliwa kobietą. jestem największą szczęściarą, jaką znam. ' może myślisz, że możesz mieć każdą. jednak na mnie to nie działa, więc automatycznie zmniejsza się twoje poczucie pieprzonej pewności siebie. ' może nie był jej spełnieniem marzeń, jednak nie potrafiła bez niego zyć! ' nie obchodzi mnie, że na twoją buźkę leci każda Barbie. nie należę do takich lasek, mam swojego miśka, więc odpuść sobie. tylko to. :<
![]() |
![]() |
#1907 |
Przyczajenie
|
dziewczęta, a coś o tym ze jest bardzo optymistycznie ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cudne są! dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cudnie sprzątasz w takim razie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dodawałam już takie opisy (dla Ciebie) ale albo Ci się nie spodobały, albo ich nie zauważyłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Raczkowanie
|
ja bym prosiła o tym, ze chłopak który mi siepodoba jest rzadko na gadu, a teraz jak juz jest to chciała bym żeby napisał i żeby wiedział , że opis od niego .. o tym, że czekam na ta żółtą kopertę przy jego imieniu. błaagaam ! ; D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Przyczajenie
|
a ja jestem nowa . Dziewuchy
![]() chodzi mi o to ze mam chlopaka ale etsknie z kims innym lecz dzieli mnie z ta osoba kilkaset km jednak nie potrafie o tej osobie zapomniec Edytowane przez niepozorna17 Czas edycji: 2010-06-13 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Przyczajenie
|
Witajcie moje cukiereczki Jestem tu nowa, chociaz od dłuzszego czasu codziennie sledze wasz cuuuudowny wątek ![]() ![]() Mam ogromna prosbe ![]() ![]() W najbliższym czasie wybieram do SPA ze znajomymi (moja najlepsza przyjaciólka i kolegami) w tym jednego ze znajomych nazywamy "naszym" Ksieciuniem (takim z bajki) ![]() ![]() Dziekuje z góry kochannne cukiereczki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
Hej ; *
Prosiłabym o cytaty Michaela Jacksona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Przyczajenie
|
MamCieGdzies94
![]() Edytowane przez CiaastEeczkOowa Czas edycji: 2010-06-14 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() dawno mnie tu nie było, wybaczcie, ale byłam u brata w Niemczech.. mam prośbę, jakieś smutne opisy o tym, że moja ciocia zmarła, że bardzo Jej brakuje i smutno...[*] z góry dziękuję.![]()
![]() |
#1917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
'Kiedyś ściszałam głośniki , by nie słyszeć głupiego dźwięku gg , teraz oddałabym wszystko żeby zabrzmiał . ' Jedna głupia wiadomość , a zmieniłabym tak wiele. ' bo żółta koperta przy twoim imieniu to dla mnie szczęście . ' bo gdy słyszę dźwięk nadchodzącej wiadomości od Ciebie , serce bije mi o wiele szybciej . Chyba nie pomogłam ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- cieszę się że , coś sobie wybrałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć!
Ludzie nie zastanawiają się nad tym, co mówią, nad skutkami. Jeśli chcesz naprawić świat, najpierw musisz przyjrzeć się sobie i zmienić się. Zacznij od tego gościa, którego widzisz w lustrze – czyli od siebie! Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię.. Nie przypominam sobie bym nie śpiewał, dlatego też nigdy nie marzyłem o śpiewaniu. mój ulubiony ; Wszystko , co robię, jest inspirowane przez dzieci. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich spojrzeniu. Mam nadzieję że coś się spodoba ![]()
![]() |
![]() |
#1918 |
Raczkowanie
|
ja bym prosiła coś o tym, że jestem bardzo w jednym chlopaku zakochana, za to ktoś zupelnie inny stra się o moje względy i niestety go skrzywdziłam.
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
a ja bym prosiła opisy o tym,że kończe 18 lat
![]() z góry dziękuje;*
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
A coś o tym,że wybieram się z Krzyśkiem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- 1). To już ten czas .Balowania czas! ![]() 2).Teraz pełnoletnia osoba .Ale przed tym impreza ! ^^ 3).Dojrzała osoba ze mnie będzie .Ale balowania czas nadszedł : ) 4).Bo ja tańczyć chcę, może nauczysz mnie jak na 18-nastce tańczy się ? ![]() 5).Pora dorosnąć. Czy dorosłość naprawdę zaczyna się od wielkich imprez? ![]() 6).Dorosłość atakuję! A co ja na to poradzę, że ja ciągle baluje? ![]() Tylko tyle , może akurat coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.