|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Jak nie znajdę pracy to się zgłoszę o pomoc do Was w sprawie tych czatów ![]() A z tą moją obroną to w ogóle są cyrki a szczególnie z promotorką... Mieliśmy się z nią spotkać w poniedziałek ale zaginęła i nie przyjechała
|
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Jeszcze troszkę i będziemy milionerki ![]() POM = powolny objazd miasta No z pewnością byłby zachwycony, gdyby się dowiedział , jak sobie dorabiam Widziałam go Boże, jakie on ma oczy Jak on tak na mnie popatrzy tym swoim przeszywającym wzrokiem ,to ja mam dreszcze na całym ciele Byłam wymienić modem i minęliśmy się , jechał z jakimś kolegą , więc nie machałam , on też nie machał, bo zobaczył mnie w ostatniej chwili O matko Cytat:
Jak wspominałam byłam wymienić modem , ale na razie nie instaluję bo mi się nie chce Trochę posiedzę sobie na czacie i później chyba pojadę do koleżanek, oczywiście głównym celem wizyty będzie zobaczenie D gdzieś po drodze Ajajaj , masakra
|
||
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Sunsecik-D na pewno też się stęsknił
a co do czata to może zmień sobie kolejność zdjęć żeby pierwsze było inne jak nie chcą wchodzićNadziejka- gratuluję pierwszej kasy a żeby sprawdzić ile zarobiłaś logujesz się na konto master i tam masz statystykę![]() Kinia-to ci.a z tej promotorki ale np moja kuzynka ma jeszcze lepiej, teraz kończy licencjat i mają jej tydzień przed obroną wysłać list z zaproszeniem na obronę wcześniej nie ma mowy żeby zacząć się przygotowywać bo nie wiadomo kiedy ta obrona będzieExtremalna- witam u nas każdy się gorszy i dlatego tak nas mało same rasowe zboczuchy zostałyja wróciłam od rodziców, nie byłam biegać bo rodzice coś robili do pracy jakieś zestawienia ocen czy coś, ja siedziałam sobie na balkonie i pożarłam 3 wafelki ale no cóż jutro już na bank idę biegać![]() wyczesałam przedtem psa na dworzu, jak mi spier.alała to nie pytajcie ![]() u mnie na kolację kanapki z polędwicą i puszka coli i jeszcze z jedną puszkę wypiję bo strasznie mi się chce dzisiaj gazowanego![]() co do tych czatów to na początku jest ciężko, trzeba się rozkręcić i kombinować ze zdjęciami, jak Wam nie wchodzą klienci to cyknąć sobie jakąś fotę przed lustrem w bieliźnie np najlepiej kolorowej żeby rzucało się w oczy ja jak pierwszy raz kiedyś dawno w studio pracowałam to zarobiłam 100 € przez cały miesiąc a siedziałam na nocki prawie codziennie dopiero jak sama zaczęłam czatować to zajarzyłam o co w tym chodzi, jak gadać jak dobierać zdjęcia itd w razie czego pytajcie jak będę mogła to na pewno pomogę![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
no tak chyba się jednak zakochasz |
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja nasze guru kochane dziękujemy za wszystkie porady
Bez Ciebie to nic bym tam nie zrobiła Właśnie zmieniłam kolejność zdjęć, a jutro faktycznie zrobię jakieś inne kolorowe Mam już prawie 3 € Miało być bieganie , a było 3 wafelki i cola - prawie nie ma różnicy Widzę, że robisz wszystko, żeby oszczędzić sobie pracy z psią sierścią ![]() Moja psina właśnie zakopuje kość w moich ubraniach ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
A właśnie , miałam pytać... jak widzisz, że ktoś wszedł na Twój czat, to zagadujesz go jakoś od razu, czy czekasz aż sam się odezwie ?
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-15 o 19:07 |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też zamierzam niedługo spać na pieniądzach![]() no prawie nie ma różnicy ![]() no dokładnie ta sierść mnie wykończy, dzisiaj ją wykąpię i jutro rano znowu wyczeszę ![]() słodka ta Twoja psinka
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia no to zaznaczam w kalendaryu 2 lipaca!
![]() ![]() Anastazja-o tam przejmujesz sie i tak Ci nie pojdzie w boczki ![]() no to w takim razie bedziemy kombinowac ze zdjeciami :dziekujemy:pi lz:![]() Sunset-zabojczego masz tego pieska a z D to widze cienko cienko z Toba![]() weszlam sprawdzic swoje zarobki i uwaga mam az 2jerlo ![]() teraz zjadlam sobie kanapeczki w ramach kolacji i moze poznije usiade do tech czatow,bo teraz nie siedzxialam tylko kartki kleilam
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
a ci tu taka cisza?
![]() ![]() ja właśnie wyszłam z wanny i teraz biorę się za malowanie paznokci ![]() wczoraj jak byłam pilnować dzidzi to zmyłam lakier i nie pomalowałam i chodziłam jak biedak
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja musze u nog sobie pomalowac ale to pewnie na czerwony sobie walne siedze na czatach ale mnie nie chca *******e!
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to Cię nie chcą? to zmień foty jak nie wchodzą albo najpierw zmień kolejność zdjęć![]() ja zaraz też zasiądę, a tak mi się nie chce
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn oficjalnie to ja się uczę na egzamin Już drugi raz maluję bo wcześniej mi się nie spodobało
|
|
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1122 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie wiedzą jakie ja teskty tam wypisuję |
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kokosy to to nie są, ale nie od razu Kraków zbudowali Od jutra poprawa mówisz, skąd ja to znam Cytat:
A ja byłam u koleżanek i dopiero wróciłam do domu. Byłyśmy przejść się po mieście, D siedzi zbunkrowany w swoim lokalu i zapewne ogląda mecz Jego więc nie widziałam, ale jego samochód widziałam, więc jestem w jakimś stopniu pocieszona i mogę spać spokojnie ![]() Teraz weszłam sobie na czata, ale nikt się nie kwapi do rozmowy ze mną ,chyba jestem nieatrakcyjna |
||
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to fajny
Cytat:
wie tylko moja kolezanka jedna i koniec,po co mam to rozpowiadac![]() a tak tekst najlepsze ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
trzeba bylo zrobic mu zdjecie ![]() ![]() u mnie to samo
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie lepiej ! ![]() Komu ? D czy jego samochodzikowi ? Jeśli D to nie miałam jak,bo to były sekundy jak my się mijaliśmy ,a jeśli samochodzikowi, to po co mi , przecież mam 9 groszy piechotą nie chodzi Do mnie nikt nie wlazł ale posiedzę jeszcze A jutro pier.olnę takie foty , że będą walić drzwiami i oknami A jeśli chodzi o to, kto wie o czatach, to u mnie nie wie nikt i nikt się nie dowie Mama by to od razu odpowiednio sklasyfikowała, a koleżanki to w ogóle by uznały, że jestem zdemoralizowana na amen Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-15 o 22:46 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jutro zmienie foty bo cienko to widzejemu jemu,trzeba kupic taki aparat co w ruchu robi ja teraz do 12 posiedze a pozniej *******e ide spac ![]() jaka swake sobie ustawiłaś?
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki ,ale to bym na non stopie musiała z aparatem w ręce chadzać , bo nigdy nie wiem , skąd mi się wyłoni Jeśli kiedyś Bozia ześle na mnie to ogromne szczęście, że ponownie się z nim spotkam , to naprawdę bez skrępowania zapytam ,czy mogę mu zrobić zdjęcie Ja chyba nie wytrzymam do północy bo już mnie zbiera okrutnie ![]() Swake ? O stawkę Ci chodzi ? 0,25 , tak mi Anastazja doradziła ![]() Ok idę spać bo jestem już sztywna Jutro już na pewno będę bogata Kolorowych i kosmatych Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-15 o 23:24 |
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak samo,zaro ruchu![]() no i tak ma byc,w końcu chce go zobaczyc! mi tez właśnie ale obejrze sobie miedzy czasie chirurgów 6 serie ![]() też tak mam
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie jak zwykle płatki z mlekiem teraz piję kawkę i zaraz będę musiała posprzątać wczoraj zniknęłam do sąsiadki, piłyśmy malibu do 4 dzidzia spała, męża nie było bo był w delegacji w Berlinie, więc szalałyśmy![]() Tż mnie obudził o 7 tzn zadzwonił do niego telefon no ale trudno:Pco do tych czatów to najlepiej ustawiać sobie na początku tą niską stawkę żeby klienci mogli zrobić rozeznanie, z czasem stawkę sobie zwiększycie, ja pracuję teraz na 0,51€ ale jak nie ma ruchu to daję niższą stawkę
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Główka boli dzisiaj ?![]() Zaraz mam w planie załączyć te czaty, cały czas mam ustawioną tą najniższą stawkę Zobaczymy , jak dzisiaj pójdzie ![]() U mnie na śniadanko bułka razowa z pasztetem Te czaty mi się śniły w nocy , śniło mi się, że rozmawiałam z polakiem Teraz idę się wykąpać i chyba jeszcze coś zjem , bo średnio pojadłam sobie tą bułą Miłego dnia |
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę senna jestem bo spałam tylko 3 h![]() no Polacy się trafiają ale rzadko bo my biedny naród no ale oni bardzo dużo płacą za tego czata, np na px za godzinę rozmowy płacą aż 120 € a dla nas trafia za godzinę 30 € ogólnie oni muszą mieć trochę kasy żeby wejść na takiego czata, a Polacy są raczej za biedni
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie dużo Jakbym była facetem, to szkoda by mi było tyle kasy wydać na czata, ale ci co wydają , pewnie mają jej jak lodu Swoją drogą , założyciele tych czatów dopiero muszą mieć kasy ,skoro do nas za godzinę trafia 30 € Takim to dobrze ![]() Właśnie się zalogowałam ,tradycyjnie nie mogę się odpędzić póki co Ale to nic, będzie lepiej zaraz zmienię sobie fotki
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najśmieszniejsze jest że duży procent facetów co wchodzą na czaty jest żonatych, przecież jakby mój mąż płacił tyle kasy za rozmowę z panienką to bym go zaje.ała i jeszcze chcą się umawiać na real poje.ańcy ale dzięki takim frajerom zarabiam na życie więc dla mnie to dobrze
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no właśnie ,dla Ciebie to dobrze, że istnieją tacy faceci I dla mnie też mam nadzieję zacznie być to pożyteczne w najbliższym czasie ![]() Właśnie przeglądałam oferty z Biedronki i jest ten Bros na komary za 4.99 A ja w sklepie płaciłam 8.99 Koło 14 muszę skoczyć na miasto ,więc odwiedzę również Biedronkę, może akurat jeszcze będą .
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w życiu nie siedziałam nawet na takim normalnym czacie i mam nadzieję że mój przyszły mąż będzie stronił od takich rozmów mój TŻ kiedyś miał dziewczynę którą poznał na czacie jakąś modelkę teraz już raczej nie przesiaduje na czymś takim, mam nadzieję![]() no to faktycznie trochę przepłaciłaś skoro tyle w Biedrze kosztuje, u mnie na razie nie ma komarów tzn są ale ja mam wieczorami zamknięty balkon więc mi nie zagrażają ![]() byłam u taty w pracy skserować umowę mojego TZ bo dzisiaj musimy znowu wziąć providenta
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem fajnie się dobraliśmy i było dobrze między nami, ale to już przeszłość. Czyli jest to możliwe, ale póki co nie szukam w ten sposób. Na razie mam double D No a ja właśnie wieczorami , jak siedzę gdzieś z koleżankami, to ciężko się odgonić od tych dziadów :/ Przy okazji zobaczyłam , że są tam jakieś japonki po 9.99 i na ulotce widziałam czarne, więc może akurat kupię , bo nigdzie nie mogę znaleźć zwykłych ,czarnych japonek :/ To co on znowu zrobił z pieniędzmi , jak dobrze zarabia , nie płacił mieszkania i narobił długów ?
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kup sobie jak potrzebujesz, bo te komarzyska są straszne, u nas jak się zacznie"sezon" na komary to jest ich full bo mieszkamy koło rzeki tylko my dajemy do kontaktu takie coś na komary i dodatkowo zakładamy moskitieryno ja nie wiem co on z tą kasą robi wkur.iłam się strasznie, no ale cóż teraz już po fakcie trzeba to zapłacić bo jak nie to wezwą nas do sądu i będzie trzeba i tak zapłacić a oprócz tego ponieść koszty radcy prawnego i sprawy, więc wolimy zapłacić to jak najszybciejjak Ci idzie na czacie? ![]() ja posprzątałam trochę, wstawiłam pranie, teraz posprzątam łazienkę i poodkrzam i umyję podłogi i będzie na błysk
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc wszystko będzie jasne ![]() Te moskitiery to i ja muszę sobie kupić , żeby mi się nie pchały do pokoju , może dzisiaj wstąpię do Nomi ![]() Nie dziwię Ci się, żę się wku.wiłaś, ja bym go chyba zabiła :/ Współczuję Ci życia z takim nieodpowiedzialnym facetem , ja nie wiem , gdzie on czasami ma głowę Masz rację, teraz już jest po fakcie i zapłacić trzeba, bo jakby Wam faktycznie doszły jeszcze koszty sądowe, to uzbierałoby się drugie tyle ![]() Na czacie nijak, nikt się mną nie interesuje ![]() Zmieniłam zdjęcia kolejny raz i wstawiłam jedno z tych, co mi wczoraj wysłałaś i na razie czekam , aż mi zaakceptują, bo jeszcze tego nie zrobili . Nie wiem, co tu jeszcze można zrobić, żeby jakoś przyciągnąć uwagę Ale nie poddaję się ![]() Jak mówiłam wstawiłam sobie jedno zdjęcie z tych , które mam od Ciebie No i zagadał do mnie admin, bo chyba nie wierzyli , że to zdjęcie jest moje i kazał mi pokazać tego kolczyka w pępku ,bo laska ze zdjęcia miała Więc pokazałam mu swój i się zmarszczył haha i zaakceptowali to zdjęcie ![]() http://www.wykop.pl/link/383811/szympans-i-zaba/ padłam ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Odezwał się jeden, ale nie pokazałam mu c*pki i poszedł Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-16 o 12:07 |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie D to drugi D![]() no już była u nas babka z providenta, kasa ma przyjść na konto bankowe do końca tygodnia więc zapłacimy to i będzie z głowy.. no bo oni tacy są takie niedowiarki z tych adminów ![]() a szympans przesadzony zawsze by trochę został
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

tez włąsnie wrypałam miskę
bo koniec czerwca coraz blizej
a szczególnie z promotorką... Mieliśmy się z nią spotkać w poniedziałek ale zaginęła i nie przyjechała

u mnei to prze okresem istna maskara a po okresie głoduje
Byłam wymienić modem i minęliśmy się , jechał z jakimś kolegą , więc nie machałam , on też nie machał, bo zobaczył mnie w ostatniej chwili
ale np moja kuzynka ma jeszcze lepiej, teraz kończy licencjat i mają jej tydzień przed obroną wysłać list z zaproszeniem na obronę