|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!
Asia u mnie jest tak samo, znaczy, że wszystko wspólne
dosłownie kiedyś mamie skarpetki podbierałam jak nie miałam czystych
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
jedne buty mam z 2000, ale sie pytaja zawsze gdzie kupilam, skorzane na koturnie, do rybaczek je nosze, ale nie na gola noge, tylko jak zimniej, takich eleganckich
ale lubie je i wygladaja jak nowe ![]() jak sie ma tyle par, to sie nie zdazy zniszczyc i w sumie szkoda nieraz kasy na to ![]() ale jak mieszkalam jeszcze w bloku, wiecej zarabialam, nie trzeba bylo w nic pakowac, mozna bylo nowy samochod , to i zaczelam i kosmetyki i ciuchy i bizuterie kupowac, a zlota ile juz w ostatnich latach nasprzedawalam, bo nie lubie juz zlota to po co ma lezec, choc stracilam duzo ![]() troche trzymam i mowie jakby wojna byla, zeby na jedzenie bylo ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- ja tez sie zrobilam ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Justynka zjedz truskawki, masz ? one nie tucza ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- kocham Sonie wiecie za co ![]() rano wie , ze sie szykuje do pracy to chodzi taka jakby smutna, polozy sie i lezy, ale dzis mialam biala koszulke, to na wierzch w domu zarzucilam koszule co nosze po domu, a ona przyszla do lazienki i oczkami juz sie usmiech, bo powachala, ze domowy ciuch ubieram, to chyba w domu bede ![]() a sis mowi, ze ich pies tez, jak widzi, ze Ł. ubiera garnitur, to sie kladzie i patzry smutnawo, ale jak luźno, to sie cieszy, bo wie, ze ja zabiera ![]() ale madre te psy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie @ jak nic...
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
spodni 20 par? u mnie to część by leżała ani razu nie nałożona
ja mam może z 5 z 6, ale z 2 ulubione pary które noszę aż coś niedobrego się z nimi stanie, zresztą kiedyś oglądałam programy ze stylistami, że kobieta powinna mieć w szafie określoną ilość rzeczy, bo wiadomo, że te ciuchy są nienoszone a potem takie nienoszone wyrzucane, trzeba sie nauczyć oszczędności i "szacunku" do ciucha, czy coś nie pamietam co to on tam gadał. Ja mam kilka par spodni (nie wliczone w tą 6tkę która wisi na wieszaku... i wisi.... i wisi... i nie wiem na co czeka, ale ich nie wyrzucę bo kij wie co się kiedy przyda ) a chodzę no max w 3 parach jeansów, no może 4. Reszta to leginsy i wyroby leginsopodobne . A buty, mam 3 pary adidasów bo w adidasach chodzę najczęściej, kozaki x2, botki, gladiatorki, klapki (japonek nie liczę bo powalają się po domu w ilosci milionowej), balerinkix2 teraz chce kupić jeszcze jedne bo takie OSOM widziałam , letnie na koturnie bez palucha jedne i jakieś tam szpilki ale z racji tego, że na obcasie można mnie było zobaczyć z 3 razy w życiu to one też tylko stoją, koszulek mam niezliczoną ilość ale to tylko dlatego, że jestem maniaczką koszulek, chociaż ostatnio oddałam mamie worek koszulek niech odda dla biednych
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie za co kocham MJ
![]() nie ![]() za wszytsko a tak wymieniajac : za to ze jak rano sie budze, to jest, jak zasypiam to jest, jak ide do pracy to jest, jak mowie lipce czesc, tez jest, jak patrze w niebo jest, jak pije kawe jest no po prostu za to,że jest a wlasnie list dostalam od Nibylandki ide czytac, chcialam na poczcie, ale zaczelam i mi sie beczec zachcialo ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- tez tak mam, trzymam spodnie szersze, bo moze inna praca, to elegancko, to niech wisza ![]() ech poznaniara siedzi troche we mnie ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- P. dalej robi przy garazu, a ja sama nie lubie jesc, wiec czekam i znow poźno bedzie ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- dobra ide robic malzenskie sprawy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-06-16 o 21:11 |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja gadałam właśnie z Kubusiem (tym mojej siostry
) stęsknił się od wczoraj
|
#1957 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zawsze jest "mamooo, masz jakieś skarpetki rajstopoweeee?" Cytat:
![]() Ja mam z butów tak: jedne stare najkacze, co jest wkładam tylko do sklepu jedne adidasy wyższe, drugie (takie golfowe ), japonki (ze 3 lata mają już i wciąż jak nowe, uwielbiam je), 2 pary balerinek, klapki na obcasie, takie drewniaczki, czółenka zamszowe na koturnie, jedne na obcasie satynowe z wolną piętą, ale muszę powiedzieć tacie, żeby mi nowe fleczki wstawił. No to te noszę na bieżąco, a poza tym to jeszcze z 5 par leżących odłogiem się znajdzie (nie liczyłam zimowych, ale to tylko 2 pary i kalosze) W sumie to nie wiem po co to pisałam
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-06-16 o 21:23 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
a ja prasuję pościel dla Niuniola
:
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam policzyć spodnie i mam 19 par długich, nie licząc dresów... tylko, że jedne jeszcze mi się gdzieś zgubiły... czyli tak jak myślałam mam 20 ![]() 3/4 nie liczyłam i krótkich też nie... i we wszystkich chodzę... bo jak w czymś nie chodzę to zanoszę do PCK, bo po co ma u mnie leżeć... |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie krochmal jak matka Ł. od sis,
sie smialismy ze ta jak zrobi sztywna, to czlowiek rano sie pociety obudzi ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039295]u mnie to samo
zawsze jest "mamooo, masz jakieś skarpetki rajstopoweeee?" Osom ![]() Ja mam z butów tak: jedne stare najkacze, co jest wkładam tylko do sklepu jedne adidasy wyższe, drugie (takie golfowe ), japonki (ze 3 lata mają już i wciąż jak nowe, uwielbiam je), 2 pary balerinek, klapki na obcasie, takie drewniaczki, czółenka zamszowe na koturnie, jedne na obcasie satynowe z wolną piętą, ale muszę powiedzieć tacie, żeby mi nowe fleczki wstawił. No to te noszę na bieżąco, a poza tym to jeszcze z 5 par leżących odłogiem się znajdzie (nie liczyłam zimowych, ale to tylko 2 pary i kalosze) W sumie to nie wiem po co to pisałam [/QUOTE]a ja mam szpilki, szpilki, szpilki, szpilki i szpilki ![]() i baleriny ![]() i koturny
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
na wieszakach mam 24, z czego moze z 4 nie nosze, bo szersze
![]() a jeszcze jeansy ![]() i te rybaczkowe ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- rybaczek juz 18 ale takich na wieszakach
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Asia jak mundial?
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
i po co to liczyc, dostane jeszcze nerwa
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- a Moni Lu chyba pisala cos do Ciebie o pracy ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- dobra zmywam sie na serio
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Groniu już Moni wysłałam i esa i linka więc Monia wie
|
#1966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039960]Hej
jeszcze 3 egzaminy i będę oglądać mecze dzień i noc, ale na razie tylko się dowiaduję o wyniki [/QUOTE]a ja właśnie oglądam... piękna bramka dla Urugwaju... a SUI vs ESP jakie emocje... |
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie obejrzałam ani jednego meczu, jakoś nie lubię kopanej
|
#1969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Hiszpania-Szwajcaria poczesany mecz
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam robicie
|
|
|
|
#1972 |
|
Konto usunięte
|
Przełączyłam akurat na karnego i czerwoną kartkę!
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, czy tu biją
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Kryśka
|
#1976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spodni mam <uwaga liczę>6 par dżinsów <z czego najczęściej pomykam w 4>, ale brakuje mi czarnych rurek, które chciałabym kupić, ale mnie nie zadowalają bo nie mogę znaleźć ładnych, we względnej cenie z zameczkiem z tyłu + 2 pary materiałowych - jedne proste, drugie szerokie z kancikiem I tam jakieś 2 -3 pary domowych no koszulek jak na moje mam sporo, ale pewnie wcale nie Butów u mnie bida...mam 1klasyczne, czarne baleriny - stare jak swiat...potem trampki z wywijką trampki balerinkowe, które kocham i są różowe 3 pary sandałów - jedne co kupiłam teraz, jedne starsze, a trzecie takie klasyczne z Scholla...kozaki mam jedne, ale do wymiany + cieńsze botki, też w sumie do wymiany...no i oxfordy na obcasie Adidasy też mam, ale rzadko noszę.Bida z nędzom u mnie [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20039295]u mnie to samo zawsze jest "mamooo, masz jakieś skarpetki rajstopoweeee?" [/QUOTE] O ja Jak ja nie cierpię antygwałtów...a wiosną są kurde konieczne...ale opracowałam kompromis...toleruje takie grubsze 40den i kolorowe la la la
|
||||||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
nie mdlej
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ja nie kceeem
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od Majkola na ubrany W ramach antykoncepcji
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Kryśka, biją na goły tyłek i to potrójnie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

dosłownie kiedyś mamie skarpetki podbierałam jak nie miałam czystych

czyli tak jak myślałam mam 20
Ale i tak mi kiepsko odbiera tu tvp2 i nie widać piłki