Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 14:39   #4891
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

hej

Cytat:
Napisane przez Lil Bon Bon Pokaż wiadomość
Zmiana niewielka, ale korzystna. Ile ja bym dała za takie gładkie i błyszczące włosy
Dziękuję
One owszem są błyszczące ale same z siebie ja tam niespecjalnie w tym celu używam odzywek, natomiast głównym problemem jest ich wypadanie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Zmiana faktycznie niewielka ale wierzę, że czujesz się lepiej. Bo ja jak chodzę do fryzjera to nikt tego nie zauważa ale ja wiem, że jestem piękniejsza
Niewielka owszem ale zauważcie, że skróciłam włosy o conajmniej 10cm toż to szaleństwo a tak poważnie to ten znajomy fryzjer odradził mi grzywkę o której myślałam bo zbliża się lato a resztę ściął prosto, żeby odebrać im trochę swobody bo one są naprawdę szalone, szczególnie jak je skracam
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
JOJLA może zmiana nieduża, ale zauważalna i na pewno na korzyść. Bardzo ładnie wyglądasz
Dziękuję niewiele ale tak ogólnie mi dobrze zrobiło i to nawet niekoniecznie o wygląd chodzi

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Jojla - bardzo ładnie wyglądasz A jakie błyszczące te włoski Moje jak kupa siana wyglądają, jakoś nie mam czasu wybrać się do fryzjera
Dziękuję
Na zdjęciach może nie widać ale najorsze w ich wypadaniu jest to, że odrastają (wiem jak to brzmi ) bo mam masę takich małych pojedynczych sterczących na głowie włosów, których żadnymi sposobami nie można poskromić wyglądam trochę jak walnięta przez piorun

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez SilverStorm Pokaż wiadomość
jojla, świetnie wyglądasz w nowej fryzurze
Dziękuję

Cytat:
Dla współlokatora pały ale teraz zasłużone Żeby wyprowadzać z równowagi taką piękną kobietę.
O dziękuję za komplement
ehh a z nim to... szkoda mówić, tak mi wczoraj zepsuł nastrój, że długo się musiałam uspokajać... ale to chyba wychodzi ze mnie ogólnie nagromadzony stres, łatwo mnie zdenerwować.

Cytat:
Dzisiaj mam dwa ostatnie zaliczenia. I mimo, że są proste a ja jestem naumiana to trzymajcie kciuki za mnie żeby nie było niespodzianek Plis
Mam nadzieję, że wszystko poszło bardzo dobrze

Cytat:
ja też mam kompleksy i to jakie... jak mój facet do mnie mówi "masz najbardziej za***iste nogi w tej galaktyce" to ja się doszukuję kpiny jak jego kumpel powiedział, że mam za***istą figurę to stwierdziłam, że się naśmiewa
hehe ja na komplementy reaguję dokładnie tak samo

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 15:05   #4892
dolce&gabbana
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
termin nic nie zmienia, wielu absolwentów wpadało we wrześniu mimo, że bronili się w czerwcu... wiadomo ostatnie wakacje itp
Dałaś mi nadzieję
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
haaj
Wróciłam od fryzjera
Ślicznie wyglądasz i tak naturalnie
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
witajcie laseczki
nie odzywałam sie kilka dni ale to przez wesele które mieliśmy w weekend. Od zeszłej śr do pt włącznie jeździłam pomagać a w sob, ndz i wczoraj było imprezowanie... Trochę sie obawiałam jak Ola zniesie głośną muzykę ale na szczeście było ok. Spodoabły jej się tańce gorzej było z pogodą... rety w sob tak smażyło że poprostu się rozpływaliśmy... Ale rosół zjadłam Pierwszy nasz taniec (tzn mój i Tż-ta) był o 22.30 w dodatku komary nas trochę kąsały no ale ogólnie było super - a za 2 tyg powtórka z rozrywki i 3.07 znowu no dobra idę poczytać co tam naskrobałyście jak mnioe nie było
Ja się będę weselić znowu 10 lipca, a potem we wrześniu u siostry, już intensywnie myślę, jaką kiecke sobie sprawić na jej wesele.
Cytat:
Hej dolce . My się jeszcze nie znamy. Eh, znam ten problem nieśmiałości. Ja jeszcze do tego mam kompleksy.
A na drugie imię powinnam mieć Pesymistka, ale już powoli się z tego leczę, bo nie chcę całkiem odstraszać ludzi

Kompleksy też mam cholerne, ale ja bym je raczej nazwała rzeczywistymi wadami ciała i charakteru, bo one na prawdę istnieją, a nie tylko w mojej głowie

Ja odradzam na pewno kupowanie Fenistil Żel, na ugryzienia komarów w ogóle dziadostwo nie działa
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
W moim bloku robią remont dachu. To cudownie, tylko dlaczego musieli zacząć od 7 rano? Ło matko, obudził mnie huk nieziemski jakby coś mi się na głowę waliło...
U nas przed zimą robili remont dachu, potem dość wcześnie spadł pierwszy śnieg i jak zaczął się topić nas tak zaczęło zalewć jak jeszcze nigdy wcześniej Na szczęście przetrwaliśmy najgorsze, dach poprawili i teraz, odpukać, jest wszystko w porządku.
Cytat:

dokładnie uda się... bo jak nie nam to komu? przecież nie 85 one już stoją totalnie nad grobem
Czy z hasłem o staniu nad grobem wiąże się jakaś anegdotka?

antunka, trzymam kciuki

Miłego dnia, a już właściwie popołudnia

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 15:20   #4893
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz i tak naturalnie
Dziękuję

Cytat:
Czy z hasłem o staniu nad grobem wiąże się jakaś anegdotka?

Kiedyś na wątku jak przyszło do wspominek i ustalania rzeczy typu kiedy był nasz pierwszy raz itp. tak w kontekście wszechobecnych teraz "gorących 15" itp doszłyśmy do takich wniosków, że to określenie w trochę rozbudowanej formie świetnie nas opisuje
o i znalazłam posta Antunki gdzie wspominała już o tym w kontekście tytułu na kolejny watek bo do końca tego jak widać nieubłaganie się zbliżamy :

Cytat:
Ależ my juz mamy tytuł. Nie pamiętam jak dokładnie brzmiał ale coś w stylu "cnotki-niewydymki stojące nad grobem". Inne dziołszki na pewno pamiętają i mnie poratują

Stary 2010-06-16, 18:10   #4894
antunka
Zakorzenienie

Cytat:

ANTUNKO ja już zagrzewam moje kciuki
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko poszło bardzo dobrze
Cytat:
antunka, trzymam kciuki
Dziękuję Poszło tak sobie ale mam nadzieję, że jutro dostane ostatni wpis i mój indeks przejdzie do historii A w ogóle to było nasze ostatnie spotkanie na zajęciach i bylo bardzo sentymentalnie. Jutro będę płakała jak bóbr.

Cytat:
Kiedyś na wątku jak przyszło do wspominek i ustalania rzeczy typu kiedy był nasz pierwszy raz itp. tak w kontekście wszechobecnych teraz "gorących 15" itp doszłyśmy do takich wniosków, że to określenie w trochę rozbudowanej formie świetnie nas opisuje
o i znalazłam posta Antunki gdzie wspominała już o tym w kontekście tytułu na kolejny watek bo do końca tego jak widać nieubłaganie się zbliżamy :
Cnotki niewydymki bo się nie puszczamy na prawo i lewo jak szalone gimnazjalistki bawiące się w słoneczko
Stojące nad grobem bo przecież stare jesteśmy, w krzyżu łupie, reumatyzm nie daje spać, że nie wspomnę o imprezach kończących się przed północą i ciężką glową po jednym piwie I chcecie czy nie chcecie tak się będzie nazywał nasz następny wątek. Już ja o to zadbam
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:20   #4895
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Poszło tak sobie ale mam nadzieję, że jutro dostane ostatni wpis i mój indeks przejdzie do historii A w ogóle to było nasze ostatnie spotkanie na zajęciach i bylo bardzo sentymentalnie. Jutro będę płakała jak bóbr.
No to na pewno jutro ten ostatni wpis dostaniesz Ja mój indeks wczoraj złożyłam w dziekanacie.
Widzę, że u Ciebie to jesteście zżyci jako grupa na studiach u mnie się ludzie porozłazili po zakładach różnych na wydziale, część już po obronach. Widuję tylko nielicznych. a szkoda...

Cytat:
Cnotki niewydymki bo się nie puszczamy na prawo i lewo jak szalone gimnazjalistki bawiące się w słoneczko
Stojące nad grobem bo przecież stare jesteśmy, w krzyżu łupie, reumatyzm nie daje spać, że nie wspomnę o imprezach kończących się przed północą i ciężką glową po jednym piwie I chcecie czy nie chcecie tak się będzie nazywał nasz następny wątek. Już ja o to zadbam
ale przecież my chcemy przecież to sama prawda jest

zamiast się uczyć poszłam spać ja nie wiem chyba jakaś mała deprecha mnie dopadła, spałabym i to jest jedyna rzecz na którą mam ochotę teraz trzeba się pouczyć trochę

Buziaki

Stary 2010-06-16, 19:08   #4896
Lil Bon Bon
Raczkowanie

GG do Lil Bon Bon

Cytat:
Pewnie, że się uda. Ale to jest tak (w moim przypadku), że po coś poszłam na te studia i męczyłam się 5 lat z zadufanymi w sobie profesorkami, zdobyłam jakąś tam wiedzę i teraz chcę mieć dobrą pracę a nie tyrać na kasie w supermarkecie. I może jestem naiwna ale liczę, że gdzieś tam jest praca wymarzona dla mnie Tylko najgorzej utrzymać się do tego czasu bo ciągle na garnuszku rodziców? Chyba, że sprzedam mieszkanie i będę pod mostem mieszkać
Zamotałam i sama nie wiem co chciałam napisać. W każdym bądź razie ja jestem optymistką i będę uparcie wysyłać CV a jak mi zamkną drzwi to wejdę oknem

Miłego dnia
Antunko, , na pewno się uda. Tylu ludzi wokoło się usamodzielnia, to czemu Ty miałabyś być gorsza? O drzwiach i oknach masz rację, trzeba być bardzo pewnym siebie w poszukiwaniu pracy, przekonałam się na własnej skórze

Cytat:
o mamo jak to zemdlałaś?

mówi
ja też mam kompleksy i to jakie... jak mój facet do mnie mówi "masz najbardziej za***iste nogi w tej galaktyce" to ja się doszukuję kpiny jak jego kumpel powiedział, że mam za***istą figurę to stwierdziłam, że się naśmiewa

chamstwo...
Normalnie, on mi powiedział, że się rozstajemy, mi się zrobiło ciemno przed oczami i koniec ale to stare czasy.
Ja też otrzymując komplementy doszukuję się litości lub tego, że ktoś jest interesowny... uff jaka to ulga, że nie tylko ja jestem nienormalna

Cytat:
Dzień dobry

Kompleksy też mam cholerne, ale ja bym je raczej nazwała rzeczywistymi wadami ciała i charakteru, bo one na prawdę istnieją, a nie tylko w mojej głowie

Ja stwierdziłam, że zamiast na nie narzekać, zacznę walczyć z tuszą i innymi kompleksami i z większym lub mniejszym sukcesem mi się to udaje, a czuję się lepiej psychicznie Bo kiedyś nie mogłam znaleźć ani jednej rzeczy, którą w sobie lubię, a teraz mam już 2

Dzisiaj o mało co nie zaspałam do pracy. Byłam tak wykończona, że nie usłyszałam budzika. Zerwałam się z łóżka, wyszykowałam w 10 min i na szczęście się nie spóźniłam. Idę zaraz pobiegać, bo śliczna pogoda.

Papapapa
Stary 2010-06-17, 02:28   #4897
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

wróciłam znaczy nie wróciłam ale dawno mnie nie było więc się przypominam i pozdrawiam wszystkie laleczki
mozecie mnie zlać ale nie przeczytałam wszystkiego bo od groma tego jest

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 06:23   #4898
evangeline
Zakorzenienie

Kochane proszę Was trzymajcie od 10 kciuki z całej siły za mój cholerny, przeklęty, zasrany, kobylasty egzamin na który ryłam od 1,5 tygodnia...!
stres mnie zżera

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 07:10   #4899
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej!

PATRYSIA no nareszcie!!! Pisz co u Ciebie

EV nic nie bój, będzie 5 Wizażowe kciuki są najlepsze na świecie, więc od 10 je mocno zaciskam i będę intensywnie mysleć o Tobie

Miłego dnia

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:54   #4900
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
wróciłam znaczy nie wróciłam ale dawno mnie nie było więc się przypominam i pozdrawiam wszystkie laleczki
heeej ostatnio myślałam, żeby pisać do Ciebie pw, ale widzę, że sama tutaj zajrzałaś Pisz co tam u Ciebie i już nas tak nie zaniedbuj

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Kochane proszę Was trzymajcie od 10 kciuki z całej siły za mój cholerny, przeklęty, zasrany, kobylasty egzamin na który ryłam od 1,5 tygodnia...!
stres mnie zżera
Będzie dobrze kochana Kciuki zaciskam już teraz

Cytat:
EV nic nie bój, będzie 5 Wizażowe kciuki są najlepsze na świecie, więc od 10 je mocno zaciskam i będę intensywnie mysleć o Tobie
dokładnie

ehh a ja mam parszywy nastrój, wczoraj wieczorem ostro się pokłóciłam ze współlokatorem, płakałam później długo a dzisiaj wyglądam jak zombie, nie spieszę się na wydział bo muszę poczekać aż trochę opuchlizna powiek zelżeje
ogólnie to chyba zaczynam mieć wszystkiego dość, tego mieszkania, magisterki, całych studiów itp...

miłego dnia

Stary 2010-06-17, 10:44   #4901
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
OOO, kochana! Dobrze, że jesteś, pisz szybciutko, co u Ciebie!!

Cytat:
stres mnie zżera
Trzymam zaciśnięte.... Nawet herbatę przez słomkę piję

Jojla kochanie Już prawie wakacje, wszystko będzie dobrze! Po prostu cały problem jest w tym, że jesteś zmuszona z nim mieszkać. Ale spójrzmy na to inaczej - zawsze można zrobić tak, że to on będzie się czuł zmuszony mieszkać z Tobą
Na oczka polecam łyżeczki z lodówki, albo torebki po zaparzonej herbacie lekko zmrożone, mam często ten problem, bo płaksa straszliwa ze mnie

Ale wszystko będzie dobrze, kiedy tylko nie będziesz z nim mieszkać, zobaczysz
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:53   #4902
jojla
Zakorzenienie

Dziewczyny ja już nie mogę...
Właśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam gdzie się wyprowadzić... masakra, ostatnia rzecz jakiej się spodziewałam...

mam dość wszystkiego...

Stary 2010-06-17, 19:22   #4903
Sweetheart86
Zakorzenienie

JOJLUŚ kochana... ale co się stało, że nie możesz się wyprowadzić? Kurcze musi być jakieś wyjście z tej sytuacji. Nie możesz być na niego skazana dłużej niż to było w planach. Musisz w końcu odżyć. Czy na okres wakacji wracasz do rodzinnego miasta?
Przytulam Cię mocno

EV jak egzamin?

Stary 2010-06-17, 19:38   #4904
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
JOJLUŚ kochana... ale co się stało, że nie możesz się wyprowadzić? Kurcze musi być jakieś wyjście z tej sytuacji. Nie możesz być na niego skazana dłużej niż to było w planach. Musisz w końcu odżyć. Czy na okres wakacji wracasz do rodzinnego miasta?
Przytulam Cię mocno

Koleżanki mnie wystawiły... dostałam dziś wiadomość, że nie mogą mi jednak wynająć ponownie pokoju bo dziewczyna, która z nimi mieszka bardzo chce tam zostać... super, że dopiero teraz mi dały znać jak ja specjalnie się szybko decydowałam i mówiłam im, że jestem na 100% chętna pod koniec maja, żeby miały miesiąc na załatwienie sprawy ehh nieważne już, szukam ofert, bo nie bardzo mam jak wrócić na wakacje do domu bo po pierwsze cały lipiec mam praktyki a po drugie nie chcę tam wracać bo tu chociaż może później pracę dorywczo złapię.

Załamałam się totalnie, wyryczałam się, później spałam a teraz wyglądam jak podwójne zombii

znalazłam jedno ogłoszenie w miarę w sensownej cenie za samodzielny pokój, jutro idę oglądać ale nie nastawiam się póki co na nic konkretnie.

Cytat:
EV jak egzamin?
Ev no jak?

Stary 2010-06-17, 20:57   #4905
teofano86
Zadomowienie

Cytat:

Koleżanki mnie wystawiły... dostałam dziś wiadomość, że nie mogą mi jednak wynająć ponownie pokoju bo dziewczyna, która z nimi mieszka bardzo chce tam zostać... super, że dopiero teraz mi dały znać jak ja specjalnie się szybko decydowałam i mówiłam im, że jestem na 100% chętna pod koniec maja, żeby miały miesiąc na załatwienie sprawy ehh nieważne już, szukam ofert, bo nie bardzo mam jak wrócić na wakacje do domu bo po pierwsze cały lipiec mam praktyki a po drugie nie chcę tam wracać bo tu chociaż może później pracę dorywczo złapię.

Załamałam się totalnie, wyryczałam się, później spałam a teraz wyglądam jak podwójne zombii

znalazłam jedno ogłoszenie w miarę w sensownej cenie za samodzielny pokój, jutro idę oglądać ale nie nastawiam się póki co na nic konkretnie.
teraz są wakacje... wynieś się do akademika i szukaj czegoś innego.. .wg. mnie to dobre rozwiązanie jak jesteś w takim stanie przy nim...
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 23:02   #4906
evangeline
Zakorzenienie

Kochane dziewczynki! Dostalam 4 z tego cholerstwa! Jestem przeszczęsliwa! : jupi::j upi::ju pi:
Dziękuję Wam za kciuki i wsparcie : cmok:

Jojluś, szukaj dalej. Może, tak jak mówi Teofano, zapytaj o mozliwość wynajęcia w akademiku. Naprawdę, rób wszystko, co się da, żeby nie mieszkać z tym facetem. Każdy inny kąt lepszy, byle swój i bez niego
Wykończysz się!

WYMIANKA
Stary 2010-06-18, 08:00   #4907
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane dziewczynki! Dostalam 4 z tego cholerstwa! Jestem przeszczęsliwa! : jupi::j upi::ju pi:
gratulacje

Cytat:
Jojluś, szukaj dalej. Może, tak jak mówi Teofano, zapytaj o mozliwość wynajęcia w akademiku. Naprawdę, rób wszystko, co się da, żeby nie mieszkać z tym facetem. Każdy inny kąt lepszy, byle swój i bez niego
Wykończysz się!
Jedno jest pewne, tutaj na pewno nie zostanę. Z akademikiem może być problem bo już minął termin deklarowania się na wakacje, ale jedna koleżanka zaoferowała, że na wakacje mogłabym pomieszkać u niej bo jest wolny pokój, więc w najgorszym wypadku to skorzystam z jej oferty. Póki co szukam, przeglądam oferty. Dzisiaj jak pisałam wcześniej idę już coś oglądać. Trzymajcie kciuki

Miłego dnia

Stary 2010-06-18, 08:24   #4908
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie! Gratuluję

Cytat:
Jedno jest pewne, tutaj na pewno nie zostanę. Z akademikiem może być problem bo już minął termin deklarowania się na wakacje, ale jedna koleżanka zaoferowała, że na wakacje mogłabym pomieszkać u niej bo jest wolny pokój, więc w najgorszym wypadku to skorzystam z jej oferty. Póki co szukam, przeglądam oferty. Dzisiaj jak pisałam wcześniej idę już coś oglądać. Trzymajcie kciuki
Ja już trzymam. Mam nadzieję, że znajdziesz cos samodzielnego i będziesz miała święty spokój

Miłego dnia dziewczynki

Stary 2010-06-18, 09:27   #4909
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Dzieńdoberek

Cytat:
Gratulacje

Cytat:

Jejciu, nareszcie kupiłam te cholerne ciuchy na śluby - najważniejsze z głowy
Teraz mogę odetchnąć i zająć się innymi sprawami - w poniedziałek mam zamiar iść do Urzędu Pracy się zarejestrować i przy okazji wybać, czy mam jakieś szanse na staż w biurze podróży

Miłego dnia
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 10:20   #4910
evangeline
Zakorzenienie

dzięki dziewczynki

Cytat:
bardzo dobrze kochana! szukaj z całych sil, w końcu na pewno coś znajdziesz. I wtedy kopniesz go zamaszyście w dupę, od nas wszystkich Zobaczysz, jak odżyjesz, kiedy nie będziesz musiała go codziennie oglądać

Cytat:
Teraz mogę odetchnąć i zająć się innymi sprawami - w poniedziałek mam zamiar iść do Urzędu Pracy się zarejestrować i przy okazji wybać, czy mam jakieś szanse na staż w biurze podróży
hej, no pokazuj
i powodzenia w załatwianiu stażu

WYMIANKA
Stary 2010-06-18, 14:42   #4911
antunka
Zakorzenienie

Hej kochane

Jojla przykro mi, że się nie ułożyło z mieszkaniem i że tak się męczysz mieszkając z Nim. Ale jestem pewna, że coś dobrego znajdziesz i odżyjesz. I nie będzie już więcej płaczu Trzymam kciuki

Ev gratuluję zdanego egzaminu

A ja się pochwalę, że wczoraj miałam absolutorium i było fantastycznie Super organizacja, sprawny i zabawny przebieg całej imprezy, dobre humory, były i łzy wzruszenia (oj płakali i studenci i rodzice po przemowie naszej koleżanki), dostaliśmy tabla, rzucaliśmy biretami, był pokaz slajdów i w ogóle bardzo mi się podobało. A najbardziej byłam zadowolona, że przybyli wszyscy których zaprosiłam. Także jeszcze tylko obrona i będę mogła powiedzieć, że skończyłam studia A póki co cieszę się myślami wolnymi od egzaminów, zaliczeń, wpisów itd.
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 14:51   #4912
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już trzymam. Mam nadzieję, że znajdziesz cos samodzielnego i będziesz miała święty spokój

Cytat:

Cytat:
bardzo dobrze kochana! szukaj z całych sil, w końcu na pewno coś znajdziesz. I wtedy kopniesz go zamaszyście w dupę, od nas wszystkich Zobaczysz, jak odżyjesz, kiedy nie będziesz musiała go codziennie oglądać

No więc byłam oglądać pokój, całkiem wszystko nieźle wygląda, chłopak, który jest za mieszkanie odpowiedzialny ma trochę specyficzne poczucie humoru ale takie, że mi odpowiada (porozmawialiśmy o morderstwach itp. taki czarny humor trochę). W sumie jutro ma mi dać znać jak wygląda sytuacja bo jeszcze ktoś ma dzisiaj oglądać ten pokój.

Ale wieczorem jadę już oglądać następny pokój w podobnej cenie, więc może coś się uda.

Cytat:
Pochwal się
i trzymamy kciuki za staż w biurze podróży

Buziaki

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Jojla przykro mi, że się nie ułożyło z mieszkaniem i że tak się męczysz mieszkając z Nim. Ale jestem pewna, że coś dobrego znajdziesz i odżyjesz. I nie będzie już więcej płaczu Trzymam kciuki

Cytat:
A ja się pochwalę, że wczoraj miałam absolutorium i było fantastycznie Super organizacja, sprawny i zabawny przebieg całej imprezy, dobre humory, były i łzy wzruszenia (oj płakali i studenci i rodzice po przemowie naszej koleżanki), dostaliśmy tabla, rzucaliśmy biretami, był pokaz slajdów i w ogóle bardzo mi się podobało. A najbardziej byłam zadowolona, że przybyli wszyscy których zaprosiłam. Także jeszcze tylko obrona i będę mogła powiedzieć, że skończyłam studia A póki co cieszę się myślami wolnymi od egzaminów, zaliczeń, wpisów itd.
Ale fajnie Naprawdę zazdroszczę

Stary 2010-06-18, 16:32   #4913
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Cytat:

hej, no pokazuj
i powodzenia w załatwianiu stażu
Cytat:
Pochwal się
i trzymamy kciuki za staż w biurze podróży
Pochwalę się, pochwalę jak siostrę ściągnę (ona jakoś potrafi zdjęcia robić)

I nie dziękuję, by nie zapeszyć
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 16:43   #4914
Lil Bon Bon
Raczkowanie

GG do Lil Bon Bon

Cytat:
Witaj . Również pozdrawiam.

Cytat:
Gratulacje nasz Ty mózgu
Cytat:

No więc byłam oglądać pokój, całkiem wszystko nieźle wygląda, chłopak, który jest za mieszkanie odpowiedzialny ma trochę specyficzne poczucie humoru ale takie, że mi odpowiada (porozmawialiśmy o morderstwach itp. taki czarny humor trochę). W sumie jutro ma mi dać znać jak wygląda sytuacja bo jeszcze ktoś ma dzisiaj oglądać ten pokój.

Ale wieczorem jadę już oglądać następny pokój w podobnej cenie, więc może coś się uda.
Na pewno się uda. Tym bardziej, że na wakacje duże miasta się wyludniają, bo studenty do domu jadą . Ja uważam, że akademik to niefajna opcja, jak ktoś prowadzi już poważne życie. Przekonuję się na własnej skórze, ale czego nie robi się, żeby być z ukochana osobą.
Wydaje mi się, że zmiana środowiska podziała pozytywnie na Twoje samopoczucie. I tak jesteś niezwykle silną kobietą. Ja nie wytrzymałabym psychicznie mieszkania z ex.

Jak się cieszę, że już weekend. Dzisiaj miałam w pracy ciężki dzień. Moja szefowa należy do wymagających i autorytarnych osób, które szczycą się swoim sukcesem, jakgdyby to było równoznaczne ze zdobyciem Nobla. Jakoś nie trawię ludzi o burżujskim stylu bycia. Każdego dnia tracę tyle nerwów, bo źle znoszę krytykę i stresuję sie najmniejszą czynnością. Dosłownie wariatków.
Także dzisiaj oddaję się lenistwu, bo TŻ wybywa do kolegów. Eh zauważam już u nas syndrom starego dobrego małżeństwa, co pozytywne nie jest.
Wczoraj byłam na imprezie firmowej i nażarłam się jak wieprz. Dawno mi się już to nie zdarzyło, nie wiem, co we mnie wstąpiło, stres chyba. Obiecuję uroczyście, że nie będę już słuchać kapitana lodówki
Wczoraj dowiedziałam się że moja najlepsza przyjacióła z liceum wychodzi za mąż, czyli weselicho, moja kuzynka też i koleżanka ze studiów. Ta wszyscy wychodzą za mąż, a ja się upijam na wieczorkach panieńskich wonderful po prostu
Stary 2010-06-18, 17:10   #4915
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się uda. Tym bardziej, że na wakacje duże miasta się wyludniają, bo studenty do domu jadą . Ja uważam, że akademik to niefajna opcja, jak ktoś prowadzi już poważne życie. Przekonuję się na własnej skórze, ale czego nie robi się, żeby być z ukochana osobą.
Wydaje mi się, że zmiana środowiska podziała pozytywnie na Twoje samopoczucie. I tak jesteś niezwykle silną kobietą. Ja nie wytrzymałabym psychicznie mieszkania z ex.
Wyludniają się i owszem, tylko właśnie jest cała masa ofert tylko na wakacje a ja powiem szczerze, że wolałabym już coś na dłużej, nienawidzę przeprowadzek i jak już gdzieś osiądę to wolę mieć świadomość, że za dwa czy trzy miesiące znów nie muszę się pakować i zmieniać miejsca do którego ledwo się zdążę przyzwyczaić.

Cytat:
Jak się cieszę, że już weekend. Dzisiaj miałam w pracy ciężki dzień. Moja szefowa należy do wymagających i autorytarnych osób, które szczycą się swoim sukcesem, jakgdyby to było równoznaczne ze zdobyciem Nobla. Jakoś nie trawię ludzi o burżujskim stylu bycia. Każdego dnia tracę tyle nerwów, bo źle znoszę krytykę i stresuję sie najmniejszą czynnością. Dosłownie wariatków.
Także dzisiaj oddaję się lenistwu, bo TŻ wybywa do kolegów. Eh zauważam już u nas syndrom starego dobrego małżeństwa, co pozytywne nie jest.
Wczoraj byłam na imprezie firmowej i nażarłam się jak wieprz. Dawno mi się już to nie zdarzyło, nie wiem, co we mnie wstąpiło, stres chyba. Obiecuję uroczyście, że nie będę już słuchać kapitana lodówki
Wczoraj dowiedziałam się że moja najlepsza przyjacióła z liceum wychodzi za mąż, czyli weselicho, moja kuzynka też i koleżanka ze studiów. Ta wszyscy wychodzą za mąż, a ja się upijam na wieczorkach panieńskich wonderful po prostu
Odpoczywaj dzisiaj, leń się na maksa
Kochana no rzeczywiście chyba weszłyśmy w ten wiek, kiedy duża część znajomych zakłada rodziny i zawiera związki małżeńskie, ale przecież nie to jest najważniejsze

Stary 2010-06-18, 17:58   #4916
teofano86
Zadomowienie

moje drogie panie... nie martwcie się niczym bo jak nie my to kto? nam sukces jest zapisany w gwiazdach

ja dzisiaj spotkałam "kolegę" z dawnych lat, który oznajmij, że się żeni i spytał czy nie żałuję, że nie ze mną na co ja bez zastanowienia --> WCALE
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 22:03   #4917
simpatica
Zakorzenienie

Haj Dziołszki

Jojlu jeszcze chyba tylko ja nie pochwaliłam Twoich włosków bardzo ładne masz te kudliska - widac ze o nie dbasz

Ev gratulacje 4, napewno jesteś z siebie dumna skoro to był taki stresujący egzamin

a u mnie cóż... wiecie co robiłam we śr? pomagałam tacie zwozic siano pomimo iż mieszkam na wsi to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam widły w ręku a że cięzka to była praca to oczywiście odciski mi się na rączkach porobiły doszłam do wniosku że gdybym musiałą tak ciężko pracowac i jadła bym tyle co normalnie to zdechła bym po 2 góra 3 dniach

<><><>

dzisiaj kupiłam sobie spodnie jeansowe - wyobraźcie sobie - druga para którą przymierzyłam ja nie wiem, kiedyś to łaziłam pół dnia żeby coś kupic, przymierzałam i przymierzałąm a dziś te - nie - następne - tak

no i chyba tyle narazie ode mnie -- baaaj

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 22:12   #4918
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
w poniedziałek mam zamiar iść do Urzędu Pracy się zarejestrować i przy okazji wybać, czy mam jakieś szanse na staż w biurze podróży
Mam nadzieję, że znajdziesz coś odpowiednieo dla siebie Ja też chciałam iść na staż do biura podróży, ale u mnie w Urzędzie Pracy wysyłali na staże do sklepu albo salonu fryzjerskiego. Posucha jak nic Ale Ty pewnie będziesz szukała w Wawie, więc tam możliwości dużo większ niż w mojej niedużej ZG

Cytat:
Fajnie, że absolutorium udane. Ja nie miałam niestety, a zawsze marzyłam, żeby rzucić biretem jak w amerykańskim filmie
No w końcu fotki pokazałaś, bo już miałam z pałą ruszyć na Ciebie Bardzo fajna z Ciebie babeczka Zupełnie inaczej wyglądasz niż na tej fotce co pokazałaś wcześniej, jakby to był ktoś inny. Ale z tego co pamiętam tamto było chyba sprzed ok.3 lat, więc wniosek taki, że zmieniłaś się Aha ja też mam fotę na tej palmiarnianej fontannie

Cytat:
Pochwalę się, pochwalę jak siostrę ściągnę (ona jakoś potrafi zdjęcia robić)
Czekamy na prezentację kreacji

Padam dziewczyny. Ten tydzień mnie wykończył. Zaczęło się od poniedziałku, który rozpoczęłam na dywaniku u szefowej Rozstroiło mnie to na kilka dni. Poza tym cały czas tylko w biegu i na nic nie miałam czasu. Dopiero dzisiaj spędziłam całkiem fajny dzień z moim kuzynem i jego synkiem. Plac zabaw, huśtaweczki itp. Oddstresowałam się troszkę,a jutro idę się odstresowywać na grillu, ewentualnie na domówce w razie braku odpowiedniej pogody

A teraz pora na domowe spa. Muszę coś ze sobą zrobić, bo mam wory pod oczami po sypianiu 4h na dobę przez cały tydzień i w ogóle wyglądam 'ślicznie'

Doobranoc

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2010-06-18 o 22:14
Stary 2010-06-18, 23:05   #4919
jojla
Zakorzenienie

Cytat:

Jojlu jeszcze chyba tylko ja nie pochwaliłam Twoich włosków bardzo ładne masz te kudliska - widac ze o nie dbasz
Dziękuję ale powiem szczerze najlepszy szampon do włosów to z rzepy i takiej odżywki też używam, tanie, dobre i skoro tak mówicie - widać efekty

Cytat:

a u mnie cóż... wiecie co robiłam we śr? pomagałam tacie zwozic siano pomimo iż mieszkam na wsi to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam widły w ręku a że cięzka to była praca to oczywiście odciski mi się na rączkach porobiły doszłam do wniosku że gdybym musiałą tak ciężko pracowac i jadła bym tyle co normalnie to zdechła bym po 2 góra 3 dniach

Fajnie Na wsi w ogóle to jest zupełnie inne życie.

Cytat:

dzisiaj kupiłam sobie spodnie jeansowe - wyobraźcie sobie - druga para którą przymierzyłam ja nie wiem, kiedyś to łaziłam pół dnia żeby coś kupic, przymierzałam i przymierzałąm a dziś te - nie - następne - tak
gratulacje udanych zakupów
Ja muszę się rozejrzeć za spodniami, dzisiaj w końcu dostałam troszkę kasy więc może też się wybiorę na jakieś zakupy

Cytat:
Padam dziewczyny. Ten tydzień mnie wykończył. Zaczęło się od poniedziałku, który rozpoczęłam na dywaniku u szefowej Rozstroiło mnie to na kilka dni. Poza tym cały czas tylko w biegu i na nic nie miałam czasu. Dopiero dzisiaj spędziłam całkiem fajny dzień z moim kuzynem i jego synkiem. Plac zabaw, huśtaweczki itp. Oddstresowałam się troszkę,a jutro idę się odstresowywać na grillu, ewentualnie na domówce w razie braku odpowiedniej pogody

A teraz pora na domowe spa. Muszę coś ze sobą zrobić, bo mam wory pod oczami po sypianiu 4h na dobę przez cały tydzień i w ogóle wyglądam 'ślicznie'
Kochana odpocznij sobie porządnie Należy Ci się po takim nerwowym i intensywnym tygodniu

Ja miałam się uczyć ale ten tydzień też mnie wykończył. Nic dzisiaj nie robię, jutro będę pracować

Buziaki

Stary 2010-06-19, 00:03   #4920
201608051010
Konto usunięte

witam!
od jakiegos czasu was podczytuje, w koncu nabralam odwagi i postanowilam sie ujawnic
jakos mi tak 'swojsko' sie u Was wydaje , z racji wieku wszystkie chyba jestesmy tez na podobnym etapie w zyciu, dlatego tez chialam zapytac czy moge dolaczyc ?
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości