|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Gniewanie się na czas, super.
Ja dziś też z rodzicami się kłóciłam cały dzień. Eh szkoda gadać. Nie no, mojemu bratu też nie poszło tak, żeby miał się nie dostać tam gdzie chce, ale stać go na więcej. |
|
|
|
#2642 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobryy ;*
mojej siostrze też nie najlepiej poszły te testy, ale powinna się dostać do szkoły .Olga- kurcze głupia sytuacja z Twoją mamą. nie powinnaś się obwiniać,może w niedzielę jak wrócisz wyjaśnicie sobie co nie co ? |
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Czołem.
![]() Oj, piszecie tak o tych wynikach, że za mało... Boję się, że ja też będę tak niezadowolona. . Nie wiedziałam, że strach przed wynikami może być większy niż przed egzaminem. Jak co sobotę, jadę do dziadka, więc miłego dnia ;**
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Witam sie - bo tez jestem tegoroczna maturzystka. Tez sie strasznie boje wyników - I WIEM ze nie napisałam tak jak chciałam
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
A jednak nie co sobotę, nie jadę.
![]() Cytat:
![]() A co zdawałaś na maturze i na co się wybierasz dalej?
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polski, matme i ang - podstawowa. Ide na chemie, biotechnologie albo na inzynierie srodowiska. Z chemii bede miec ok 60% - lczylam na 70-80 ale czasu mi nie wystarczyło i ze stresu takie bledy zrobiłam ze szok.
|
|
#2647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Od takiej dziewczyny z fb. 40 zł taniej nawet. |
|||
|
|
|
#2648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie napisałam tak, jak chciałam, no ale trudno. Super. ![]() To i tak dobrze, że ci taniej sprzedała, z reguły sprzedają 2 razy drożej. ![]() Jadłyście kiedyś loda Śnieżka ? Pyyyszny, pierwszy raz jadłam
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą kostkę w wafelku ? uwielbiam ajerkoniak, choć kakaowa też pyszna. |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja, jakbym jechała, to Pearl Jam, Kasabian, Massive Attack i Skunk Anansie Tak, ja jadłam śmietankową tylko i nie wiem jak inne smakują. A one w dodatku takie tanie są, a spore. Ale i tak najlepsze są McFlurry
|
|
#2651 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też
Cytat:
odkąd zaczęłam pracę w ogóle rzadko przy kompie siedzę (tak dla siebie, bo w pracy to cały czas ) ale pamiętaj, że urząd pracy może ci zwrócić za dojazdy, jeśli dojeżdzasz pks i w 5 dni od rozpoczecia stazu złożysz odpowiedni wniosek Mieliśmy wczoraj kontrolę w pracy, nie było miło, wręcz bardzo przeciwne...;/ W poniedziałek też zaczyna się tam remont, ale my mamy niby normalnie pracować... I szefowa chce mnie na szkolenie wysłać, 300 km. od domu. Extra.;D
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
wy widze pracujecie juz.
ja dopiero szukam czy ktoras z was wybiera sie na chemie na polibude wrocławska?
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek Mando Diao i nie wiem co jeszcze. Sobota to Skunk Anansie, Kasabianki i Matisyahu najpewniej a niedziela znowu się mi pokrywa. Kings of Convenience muszę zobaczyć a The Hives też wtedy grają no i bym chciała. A później The Dead Weather z Archive mi się pokrywa. Coś trzeba wybrać. McFlurry |
|
|
|
|
#2654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Bejbosze. ;*
Cytat:
![]() to ja myślałam,że u mnie jest tragicznie. ![]() Cytat:
![]() A jeśli to nie tajemnica, to jaki miał wynik? nie ukrywajmy, matematyczno-przyrodniczy w tym roku był trudny, więc miał prawo mu gorzej pójść.Cytat:
Cytat:
![]() jak masz na imię, skąd jesteś? super!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-19 o 11:57 |
||||
|
|
|
#2655 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, mojego też. Ale mogło być gorzej ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20092023]Dzień dobryy ;* mojej siostrze też nie najlepiej poszły te testy, ale powinna się dostać do szkoły .Olga- kurcze głupia sytuacja z Twoją mamą. nie powinnaś się obwiniać,może w niedzielę jak wrócisz wyjaśnicie sobie co nie co ?[/QUOTE] No to dobrze ![]() Szczerze mówiąc nie chce mi się już gadać, nawet o tym myśleć. Wrócę, zacznę myć te głupie gary wtedy kiedy ona chce, i w ogóle starać się, żeby nie było się o co przyczepić, skoro na tym ma polegać bycie córką. Cytat:
dzięki ![]() Wczoraj wiertarka mnie obudziła, a dziś dzwony kościelne. Sadyści, żeby o 11 ludzi budzić?! |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
37 pkt z matematycznego. Humanistyczny mu lepiej poszedł. A zawsze się chwali, że jedyna książka, jaką w życiu przeczytał, to "Z legend dawnego Egiptu" - bo "Siłaczka" była za długa ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Chciałam studiować we Wrocławiu |
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z każdym dniem mam coraz większe obawy, pewnie dzień wcześniej będę się zastanawiała czy w ogóle zdałam.
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Witaj, aako. ![]() Wiecie co? Nie wylogowałam się z wizażu. Jakby były gdzieś głupie posty na moje konto to poinformujcie mnie, proszę. Mam nadzieję, że nikt się nie bawił, ale jeśli to chciałabym wiedzieć. --- Jakoś dziwnie mi, nadal. Nie mam weny na pisanie. Jakieś znużenie mnie dopadło, takie nic-nie-chcenie. Nic mnie nie cieszy. -.-
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Minie, zawsze mija. Takie "nieokreślone coś" też czasami mnie dopada. I nigdy nie wiem czemu tak jest, bo przecież nie mam powodu do zmartwień. ![]() Słyszałyście o Karolu Bieleckim ? Stracił oko jednak i koniec kariery. A dzisiaj czytałam na Onecie, że powiedział "to tylko oko". Mocny facet. Przecież piłka ręczna to było całe jego życie, codziennie trenował po kilka godzin, grał w dobrym klubie, pewnie dobrze zarabiał. Mama mi kupiła "na rozluźnienie" encyklopedię PWN "sztuka, literatura i muzyka"
|
|
#2663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
;*Cytat:
cześć i czołem;* dostałam @ i mnie brzuch boli.
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tu mieszkam od zawsze więc było wiadomo ze pojde tu na studia. Zostajecie u rodziców na studiach czy mieszkacie same ?? Kochane - w linku możecie obejrzeć moje fotki Jak sie wam spodoba - prosze o głos.
|
|
#2665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A więc witamy
![]() Cytat:
![]() 37 to przecież całkiem dobry wynik. pogrubione - przecież Siłaczka ma z 30 stron. Cytat:
(wiecie, że momentami nawet chciałabym nie zdać?.. bo wtedy sprawa rozwiązałaby się za mnie sama, nie poszłabym na studia w tym roku, zrobiłabym sobie rok przerwy, wcale nieźle. )mam nadzieję, że z podstawowego angielskiego będę miała tak dobry wynik, jak się spodziewam, ale się okaże. Cytat:
będzie dobrze, każdy (a zwłaszcza każda ) miewa takie chwile. ;*Cytat:
![]() fajna mama. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Zamierzam zamieszkać z Tżtem.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||
|
|
|
#2666 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zostaję z mamą, bo nie ma jak u mamy ![]() Cytat:
No tak, ale wiesz, od niego wymagali dużo więcej niż od innych. I know right XD ale dla niego to dużo za dużo. A u mnie w rodzinie wszyscy dużo zawsze czytali, tylko on jakiś taki nieudany. Ostatnio mówi mamie, że jego życiowym celem jest udowodnienie jej, że książki nie są potrzebne do życia Ooo. Masz tremę? ![]() ---- Ej, dziewczyny, zarejestrowałam się na UEK. Przy rejestracji wymagali, żeby wpisać numer świadectwa i wyniki matur. No to myślę sobie - spoko, wpiszę jakieś liczby z dupy i potem poprawię. A tu się okazuje, że NIE MOŻNA POPRAWIAĆ. |
||
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie lepiej wracaj. ![]() rozumiem dopóki zbytnio jego intelekt na tym nie-czytaniu książek nie cierpi, to co się będziesz przejmować ![]() trochę się tremuję, ale.. póki co bardziej stresuję się brakiem pracy, a nie przyszłym mieszkaniem z Tżtem. wiem, że jeśli mamy się sprawdzić na tym gruncie, to się sprawdzimy póki co podczas wspólnych wyjazdów i weekendów pt. 'tak jakbyśmy mieszkali ze sobą' zgrzytów nie było, to dobrze wróży.jaka Olga. to może napisz do nich maila? żeby Ci umożliwili poprawę? ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- a tak btw czytania książek jeszcze. mój Junior (10lat) ma obowiązek wypożyczania min.10książek w ciągu roku szkolnego, takie założenie klasowe; czym nabija te 10książek? komiksami tylko to go interesuje, inne absolutnie, ew. jak ktoś mu czyta lektury, odpowiednio akcentując i ubarwiając, to posłucha,ale tak.. nie ma mowy.więc może oni mają coś z chromosomami, zakodowane, że nie lubią czytać i już? (chociaż mój tata i Tż lubią akurat )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześc ![]() też chciałam na chemię ale liczę na bardzo słaby wynik. pyszne są ale tylko śmietankowe ![]() Cytat:
trzymaj się nie moge znaleźć nigdzie ładnego stroju kąpielowego na moje mikro cycki |
||
|
|
|
#2669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taki trudny był? Ja wiem tylko, że było coś o radioaktywnych biedronkach. Ale mój brat wyłożył się na pytaniu, gdzie są w Polsce złoża węgla ![]() No nie cierpi. Zamiast książek przynajmniej czyta wikipedię. To jego rytuał - codziennie jak dorwie się do komputera mamy, klika na wiki na dzisiejszą datę i patrzy, czego są rocznice, i klika na różne nazwiska, które go zainteresują. Czasem mnie rozbraja potem swoją wiedzą ![]() No to lajtownie ![]() Spoko, znalazłam zapis, że "ilość prób rejestracji jest nieograniczona" Mój tata też lubił czytać. Zawsze siedział w kuchni z książką. |
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę
![]() Chyba, że jakieś disko polo, to potrzebuje dużo %% wtedy. Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

.
. Nie wiedziałam, że strach przed wynikami może być większy niż przed egzaminem.

Pewnie wyrzuty sumienia ma, w sumie zasłużone. Obyś ogarnęła teraz bilet