|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Dior, Clinique, shiseido ....
DOKŁADKA
WYMIENIONE Zdjęcia z dokładki będą dziś wieczorkiem. 1. Clinique-podwójna kredka, z jednej strony kolorek coca shimmer, z drugiej staryy plum ( z zestawu, tylko przetestowane) 2. Clinique -konturówk ( z pędzelkiem z drugiej strony) w kolorze ust 105 plush pink 3. Inglot - chusteczki matujące , zostało jakieś 40 sztuk 4. Fekkai -krem nabłyszczający do włosów , glossing crem, z 118 ml, została ponad połowa (jest niesamowicie wydajny) 5. Shiseido - została mi też*końcówka pudru luminizing colore powder, odcień L3 - najwięcej zostało z tego najjaśnieszego trójkącika, pozostałe dwa odcienie to maleńkie ilości, ale jeszcze na długo starczy. 6. Galenic- soins hydratants, tintec cream, nawilżający krem koloryzujący, kolor peche naturel, tylko testowany[/COLOR] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...loryzujacy.htm 7. Givenchy - prismissime, 21 maharani pinks, odcień środkowy zużycie ok. 80%, pozostałe 10-15 % - Zdjęcie strona 3 post 61 8. Marella, toreba włoskiej firmy, w stanie idealnym http://www.marella.it/ 9.Silkyderm - żel na blizny, zastosowany dwa razy, (świetny, miałam dwie tubki, druga okazała się już niepotrzeban, bo jest bardzo skuteczny) http://www.silkyderm.pl/ 10. Dior, lakier do paznokci, vernis, kolorek 972, ubytek 1/4 11. Calvin Klein, contradiction, 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu - soft 12. Mango - mała czarna torebeczka(mała listonoszka), można nosić ją też jak kopertówkę po odczepieniu paska. Stan idealny 13. Villa, sukienka rozm. M, stan idealny - wycofana 14. Auriga - serum z wit. C, flavo -C forte, ubytek ok. 1/3 [/COLOR] https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...amina-C-15.htm 15. Bioderma, phootoderm spot, 50=, próbka nowa 5ml 16. Estee Lauder - cienie podwójne z tegorocznej limitowanki Michael Kors Very Hollywood, 02 night star , tylko testowane. 17. Clarins, najnowszy podkład Teint Haute Tenue, kolor 05, nude -tylko przetestowany (pomyliłam kolory przy zakupie). m-habibi 18. Smashbox, - bronzing powder, the strip, puder brazująco - rozświetlający, użyty kilka razy. 19. Lancome - Star Bronzer, poudre Bambou, ubytek ok. 10 %. 20. Dior, dior bronze, harmonie de blush, 004 tropical orchids, największe zużycie odcienia jsnego różu, pozostałe ok. 5%. 21. Clinique, blushing blush powder, 110 precious posy, ubytek ok. 2-3% 22. Shiseido, blush powder relief, playfu pink B6, zużycie ok. 10-15 % 23. Shiseido, podkład sun liquid foundation, SP 60, zostało ok. 70 %. Niebawem dokładka. Interesują mnie róże (zawsze ), brązer dla średniej/jasnej karnacji, pielęgnacja clarins, lancome, estee lauder, apteczna. Poza tym profesjonalne maski, odżywki do włosów suchych. Balsamy do ciała, kremy pod oczy, nowe albo tylko testowane kremy do twarzy, kremy do biustu, stóp, rąk.[/COLOR][/COLOR]
Edytowane przez babessa Czas edycji: 2010-07-28 o 09:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior, Clinique, shiseido ....
Witaj.Może coś u mnie za róż shiseido? mam np kremik EL DayWear Plus.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
,oze cos u mnie za rozyk diora?? zapraszam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za roz clinique? pozdrawiam!
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
To trochę za mało za ten róż, a nic innego nie znalazłam. Pozdrawiam
Niestety nic w tej chwili. Pozdrawiam Niestety nic w tej chwili. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Tak na pierwszy rzut oka, to mi się podoba Dior Bronze, Harmonie Sunshine Blush, 002
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze poszperam u Ciebie i zobaczymy...
|
|
|
|
|
#11 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Smashbox, - bronzing powder, the strip, puder brazująco - rozświetlający, użyty kilka razy. Lancome - Star Bronzer, poudre Bambou, ubytek ok. 10 %. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A strzelisz dla mnie fotkę tego różu? I może masz coś jeszcze z pielęgnacj poza wątkiem balsamy, masła do ciała i inne takie różności
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam do siebie
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Babesso,
czy to jasny zgaszony beżyk może, czy raczej żółtek dla opalonej? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam na szybko, jak znajdę chwilkę, to poszperam u Ciebie i dam znać, czy coś znalazłam
![]() Cytat:
Podsumowując, do opalonej się nie nada, bo jest jasny, bardzo naturalny. edit. :Jakieś zaćmienie chyba miałam chwilowe , diorka też miałam, chyba nawet poleciał do Ciebie, prawda? Kurcze nie pamiętam dokładnie jego odcienia, ale teraz mi się*wydaje, że ten clarins chyba do niego w odcieniu jest najbardziej podobny
Edytowane przez babessa Czas edycji: 2010-06-23 o 09:06 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Calvin Klein, contradiction, 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu...
moze znajdziesz cos w moim watku (pierwszy w podpisie)...?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za
Zara, torebka, stan idealny?? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
CZeść! Ja po bambuska
, może coś znajdziesz?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
witam, pisalam u Ciebie w ciuszkowym, zagladasz tam jeszcze? bo widze ze powoli ciuszki przechodza tutaj
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |||||
|
Zadomowienie
|
Przydałyby mi sie żele do mycia twarzy, ale to za mało. Może masz coś poza wątkiem?
Cytat:
Nic w tej chwili. Nie masz jakiejś fajnej pielęgnacji na zbyciu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz dużo ślicznych rzeczy, ale ja się skupiłam na pielęgancji, ewentualnie jakiś róż. Może masz coś poza wątkiem? Cytat:
Maskę chętnie przyjmę,ale musiałabyś jeszcze poszperać, bo podkładzik sobie właśnie kupiłam clarinsa, tylko , że ciemniejszy Edytowane przez babessa Czas edycji: 2010-06-23 o 19:13 |
|||||
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za róż Clinique?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad tym kremem pod oczy. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

), brązer dla średniej/jasnej karnacji, pielęgnacja clarins, lancome, estee lauder, apteczna. Poza tym profesjonalne maski, odżywki do włosów suchych. Balsamy do ciała, kremy pod oczy, nowe albo tylko testowane kremy do twarzy, kremy do biustu, stóp, rąk.[/COLOR][/COLOR]

, diorka też miałam, chyba nawet poleciał do Ciebie, prawda? Kurcze nie pamiętam dokładnie jego odcienia, ale teraz mi się*wydaje, że ten clarins chyba do niego w odcieniu jest najbardziej podobny
Ale zerkne co tam mam i wieczorkiem napisze