![]() |
#1981 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]() ![]() cudownaa <33 b . dziękujeem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
może ktoś oprócz Kaarooolinaax3 ?
![]() |
![]() |
#1982 |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
[/COLOR] Ponawiaam ! . może ktoś oprócz Kaarooolinaax3 ?[/QUOTE] ' nigdy nie sądziłam, że prawdziwa miłość istnieje. Jednak się myliłam ![]() ' co ty możesz o tym wiedzieć? tylko ja wiem jak to jest budzić się wcześnie rano, bo nie mogę już doczekać się spotkania z tobą. Tylko ja wiem jak to jest nie móc zasnąć w nocy, bo głowa jest pełna marzeń związanych z tobą ![]() ' nie mogę przestać o tym jak patrzysz na mnie! Gdy to robisz, czuje że jestem dla Ciebie ważna! ' chciałabym spędzić z tobą każdą sekundę mojego życia. ' i dobrze jest kiedy trzymasz mnie za rękę, i dobrze jest kiedy patrzysz w moje oczy i dobrze jest kiedy mówisz 'kocham cię' ![]() ' Lubie jak mówisz do mnie 'kochanie' bo wtedy czuje że jestem dla Ciebie naprawdę ważna <3 [mój obecny z wiżaż]
![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała coś pod zdjęcie.
Jest na nim moja duża twarz xd pomalowana na tygrysa.Wiecie jako . Więc coś o tygrysicy ^^ dzieki. ![]() ![]()
![]() |
#1984 |
Rozeznanie
|
poproszę o tym że on jest słodszy od truskawek! że jest słodziutki, baaaaaardzo! I że jest taki milusi jak miś
![]()
![]() |
![]() |
#1985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Truskawki przy tobie wymiękają. Aaaa słodkości ty moje. Prywatny, osobisty, mój ukochany Miś ![]() Nie potrafię się oprzeć twojej słodkości. Jesteś tak słodki, że powinno być to nielegalne, a ja jako niegrzeczna dziewczynka UWIELBIAM nielegalne rzeczy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
' nigdy nie sądziłam, że prawdziwa miłość istnieje. Jednak się myliłam ![]() ' co ty możesz o tym wiedzieć? tylko ja wiem jak to jest budzić się wcześnie rano, bo nie mogę już doczekać się spotkania z tobą. Tylko ja wiem jak to jest nie móc zasnąć w nocy, bo głowa jest pełna marzeń związanych z tobą ![]() ' nie mogę przestać o tym jak patrzysz na mnie! Gdy to robisz, czuje że jestem dla Ciebie ważna! ' chciałabym spędzić z tobą każdą sekundę mojego życia. ' i dobrze jest kiedy trzymasz mnie za rękę, i dobrze jest kiedy patrzysz w moje oczy i dobrze jest kiedy mówisz 'kocham cię' ![]() ' Lubie jak mówisz do mnie 'kochanie' bo wtedy czuje że jestem dla Ciebie naprawdę ważna <3 [mój obecny z wiżaż] [/QUOTE] ![]() ![]() Tylko Ty i Kaarooolinaax3 ? ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Ponawiam po raz 2 ![]()
![]() |
![]() |
#1987 | |||
Zakorzenienie
|
Prośba
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 'Bezwzględna tygrysica ![]() 'Nie podchodźcie! Gryzę, drapię! 'Czarno-pomarańczowe paski i moja twarz. Czyli drapieżna ja! 'Tygrysica to ja. Baać się ![]() Cytat:
'Truskawki, Ja i Ty. Kto jest najsłodszy? Ty! 'Bo truskawki przy Tobie to pikuś. Mały pikuś. nie chcę się kłócić, ale zakochan_a i Kaarooolinaax3 odp już na Twoją prośbę, a np. na moją jeszcze nikt ![]() a wystarczy też skorzystać z wyszukiwarki - już tyle takich opisów tworzyłyśmy ![]() 'Wreszcie się układa, tak jakbym chciała... 'Nareszcie Bóg dał nam dobre, spokojne i piękne chwile razem... 'Zatrzymam czas, żeby tylko to, co jest między nami się nie skończyło ![]() Tylko coś takiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Zadomowienie
|
Kochane cukiereczki
![]() Może macie coś o huśtawkach ? Że je uwielbiam i że jestem takim dużym dzieckiem ![]()
Edytowane przez takdaleko Czas edycji: 2010-06-20 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1991 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Jak widać tygryski, nie żyją tylko w Afryce, Azji *Bo to tygryski lubią najbardziej *Bawię się w tygrysiątka. Gdzie mój Tygrys? *Własne, prywatne tygrysiątko . Weny brak ![]() Cytat:
*W około mam mnóstwo truskawek , ale Ty jesteś tą najsłodszą ![]() *Jesteś słodszy niż truskawki +czekolada razem wzięte ! brak weny ![]() Cytat:
*Huśtawka wspomnień ![]() *Księżniczka (twoje imię) dalej się huśta na huśtawce dzieciństwa. *Lecz (twoje imię) nigdy nie spadnie z huśtawki zabawy i dzieciństwa. nie wiem ![]() ![]() Edytowane przez kaaarii Czas edycji: 2010-06-20 o 12:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1992 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Rozeznanie
|
dzudzu ![]() paulina18021995 ![]() kaaari ![]() dziękuje kochane ![]()
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-06-20 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo pozwalają mi choć na chwilę zapomnieć o wszystkim i przenieść się w dziecinny bezproblemowy świat. nie wyrosłam jeszcze z uwielbienia huśtawek, ale wcale nie chcę z tego wyrastać. tyle tylko ![]() Dziewczynki ! nie będę oryginalna, ale chcę coś o jego niebieskich oczach. są takie słodkie i wspaniałe. ![]() z góry dziękuję! <3 Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-06-20 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 | ||
Rozeznanie
|
to nie wena. ja mam poprostu moją muzę ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
' bujając się wysoko na huśtawce lubię zamkąć oczy, i wyobrazić sobie że jestem wolnym ptakiem! ' po co mi dorosłość? jako dziecko mam wszytsko czego mi trzeba! ' bujać się na hustawce, wysoko, wysoko do nieba ![]() ' dzieciom jest tak łatwo i beztrosko. Dlatego nie chcę nazywać się 'dorosłą'. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
' tylko dzięki twoim błękitnym oczom potrafię zapomnieć o całym świecie, o każdym smutku. Tylko dzięki nim mogę cała oddać się Tobie. Jeśli chcesz to nawet na zawsze! ![]() ' kocham gdy patrzysz na mnie swoimi niebieskimi oczami. Wtedy widzę w nich dokładnie, że ty czujesz to samo! ![]() ' cudownie jest tak gdy odpływam w Twoich silnych ramionach! ![]() ' bezwarukowa miłość? nie! My mamy jeden warunek 'razem za wszelką cenę' ![]() ' twój zapach jest moim ulubionym! dlaczego? bo to zapach miłości i szczęścia ![]() ' tylko Ty masz takie cuuuudowne niebieskie oczy, tylko Ty masz taki cuuuudowny zapchach. Tylko ty jesteś taki cuuuudowny. Tylko Ciebie kocham ![]()
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-06-20 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Rozeznanie
|
jaki talencie? nie pochlebiaj mi ![]() talent to Ty masz ![]()
![]() |
![]() |
#1998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 | |
Rozeznanie
|
cieszę się, że coś się spodobało ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
ja też czasem coś sobie wymyślę. i lubię sobie tak wymyślać ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- paulina18021195 ![]() 1) ' nie martwcie się. moje serduszko jest duże i starczy w nim miejsca dla każdej ![]() ' każda z Was jest najlepsza. I każdą lubię tak samo! ' przecież przyjaciół nigdy za wiele! ![]() ' każda mi pomaga w trudnych chwilach, z każdą uwielbiam spędzać czas i wariować. Każdą kocham po równo ![]() 2) ' nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym móc zapobiec Twojemu istnieniu. Bo po co nam na świecie takie suki?! ' nie wiem jaki słowem określić twoją głupotę. Dwulicowość? Bezczelność? Idjotyzm? ' plotkuj, kłam. to świadczy tylko o tobie. ' nienawidzę takich jak ty. Takich cholernych egoistek! ' boje się że spotkam cię na ulicy. Nie daj Boże bym wzymiotowała na oczach każdego. ' chcesz być na szczycie? ja juz dopilnuje aby to się nie stało ![]() ' plotkuj, zbesztaj kotku! ja i tak będę się śmiała. [nie mój] i przepraszam że tak póżno, ale temat był trudny. I trzeba było pomyśleć ![]()
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-06-20 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Huśtawek moc, dzieci przybywa. A wśród nich ja! 'Dzieci coraz więcej. I to nie tylko małych... 'Mając problemy kocham pójść na huśtawkę, tam uciekają wszystkie problemy... 'Huśtając się na huśtawce wracam do czasów, gdzie największym problemem była rozwiązana sznurówka i rozbity wazon... cieszę się, że się podobało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Raczkowanie
|
A mogę prosić o takie mega miłosne ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
'Mogę kraść z Tobą miliony, moknąć w deszczu i iść na koniec świata. Bo w końcu będę robić to z Tobą!
'Jedna chwila. Jedna osoba. A teraz wszystko jest kolorowe! 'Pragnę tylko jednego - być z Tobą! Tylko coś takiego ![]()
![]() |
![]() |
#2004 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny uwielbiam was ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam coś o tym, że byłam na wycieczce i było za***iście
![]()
Edytowane przez emocjonalna_maskochistka Czas edycji: 2010-06-20 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
Część
![]() PRzyszłam znowu was pomęczyć: PP Do rzeczy: potrzebuję czegoś w deseń '' chodzi pogłoska , że jestem boska '' ... I ogólnie opisów o tym,że na nim jednym świat się nie kończy i mogę mieć każdego .... Wiecie, żeby nie myślał,że jest jakiś wyjątkowy ![]() Licze na was! I z góry bardzooooo dziękuje ![]()
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz, że 9/10 facetów mogę mieć na Dzień dobry ![]() 'I’m not myself tonight. Tonight I’m not the same girl same girl.' Tego wieczora nie jestem sobą. Tego wieczora nie jestem tą samą dziewczyną.. 'The music’s on and I’m dancing. I’m normally in the corner just standing. I’m feeling unusual. I don’t care cause this is my night.' Muza gra a ja tańczę. Przedtem stałabym tylko w kącie. Czuję się niezwykle. Nie przejmuję się, bo ta noc należy do mnie. I am not dwelling the past on, because I know that a new chance, for which I cannot miss is waiting for me. Nie rozpamiętuję przeszłość, bo wiem, że czeka na mnie nowa szansa, której nie mogę przegapić. Może coś?? ![]()
![]() |
![]() |
#2008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
' fajnie było, żałuję że się skączyło i oby się powtórzyło ![]() ' jak do tąd to było [ilość dni wycieczki] dni w moim życiu! ' było świetnie i nigdy tego nie zapomnę. dlaczego? ponieważ byli tam moje vipy ![]() ![]() ' skoro ma się najlepszych przyjaciół -to musiała być najlepsza wycieczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2010 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z Tobą czy bez, jaka to róznica skoro mogę mieć każdego? ' może jeszcze nie wiesz, ale gdy przechodzę ulicą, każdy facet ogląda się za mną! I to nie ze względu na moją dupę, ale uśmiech. I tym właśnie oni różnią się od Ciebie! I może jeszcze nie wiesz, ale nie będę płakać za Tobą, bo wcale nie jesteś idealny! ![]() ' uśmiech, uroda, uśmiech, uroda. Dzięki temu mogę mnieć każdego! ' ale ty wiesz, że tego kwiatu jest pół światu. Więc nie będę czekać i stać w miejscu. Ruszam na dalsze polowania ![]() ' owszem, było fajnie. No i co z tego! Tak może też byc z każdym, jeśli jest się takim idałem jak ja ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- prooooszę bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.