|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Filcowe "pierdółki" :)
Co myślicie o tego typu drobiazgach?
Jak oceniacie ich wartość, jakość wykonania(wiem, że na jednej gitarce widać troszkę kleju, a struny źle się ułożyły na moment zdjęć), ogólny wygląd i pomysł? Myślicie, że dobrym pomysłem byłoby zajęcie się robieniem takich rzeczy i sprzedażą np. w internecie? Jaka byłaby ich optymalna cena według Was? Proszę o szczere, pomocne opinie. To są moje pierwsze w życiu zrobione gitarki, więc proszę o nieco łagodniejszą krytykę... ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filcowe "pierdółki" :)
Gitarki świetne ,ale struny wyglądają fatalnie .Koniecznie popraw struny bo nie zarobisz ani grosza .
![]() |
![]() |
#3 |
CraftMod
|
Pomysł jest bardzo dobry, ale wykonanie nie do końca. Tak jak pisała Ania - popracuj nad strunami i klej nie ma prawa nigdzie wyglądać. Fajnie by wyglądały też jako brelok.
Co do ceny - nie potrafię Ci pomóc. Musisz rozejrzeć się po galeriach int za podobnymi rzeczami. Zresztą cena jest taka ile osoba kupująca jest skłonna zapłacić za dany produkt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady
![]() Postaram się poprawić co nieco... Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.