|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Psi staruszek pilnie potrzebuje pomocy !!!!
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam właśnie... Musi mu się udać.
10 lat to nie dużo. Sama mam w domu staruszka, który liczy już sobie 15 i ma się całkiem nieźle Więc przed Pixelem jeszcze sporo czasu ![]() A od lutego mam psiaka ze schroniska. Masakra jakie tam mają warunki ![]() ![]() A pies to ma traumę chyba do końca życia
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mielismy wilczurka 16 letniego i wiem, ze Pixelkiem duzo czasu! damy rade! Zostało jedyne 55 zł deklaracji stałych- jestem dobrej mysli. Wizazanki! Błagam Was, 5, czy 10 zł miesiecznie moze uratowac zycie Pixelka! Czasem wydaje się durne (!) 10 zł na głupote, a mozna tym tak bardzo pomoc
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj ucałuje
Tym bardziej, że psina jest taką przylepą ![]() Takie są najbardziej kochane - trzeba im pomagać
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy wplaty trzeba dokonywac juz w tym miesiacu? Mam zupelnie opustoszale konto(i portfel w sumie tez, bo TŻ wszystko trzyma :P), ale od lipca moglabym dodac tego piataka jako przelew staly
jesli to nie problem to prosze o dopisanie mnie na liste i wyslanie danych do przelewu to odrazu bym zrobila zlecenie przelewu
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit : Mozna <jupi>, wiec Cie dopisujemy . Nick taki sam jak na wiazu? (bo wszystko dzieje sie watku na dogomanii![]() ![]() ![]() , wiec nawet sama mozesz tam sie wpisac. czekam na info ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Ariada a nr konta i dane masz tutaj podane http://www.dogomania.pl/threads/1876...laracji/page12 Tutaj na dogomani w watku Pixelka jest podany nr konta ![]() post 115 ![]() Dziekujemy
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-06-20 o 20:12 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, ze moge pomoc
gdybym tylko miala wiecej pomagalabym w znaczniejszy sposob, ale jako studentka mam niewiele;p takze ciesze sie, ze mozna chociaz tak(i moze mi to wyjdzie na dobre, bo te 5zl pewnie bym wydala na batony czy cos )btw. zarejestrowalam sie na dogomanii i potrwierdzilam to, co tutaj napisalam;p przelew juz czeka na wykonanie ![]() |
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wlasnie o tym samym pomyslałam, ze zamiast na głupie slodycze to mozna przeznaczyc na szczytny cel |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy można byłoby np wpłacić jednorazowo jakąś kwotę, ale nie w tym miesiącu? bo ogólnie sprawa wygląda tak, że bardzo chętnie bym pomogła, ale w tym miesiącu nie wyrobie się finansowo bo nieoczekiwane wydatki miałam... aż serduszko sie kraje jak na niego patrze
żaden psiak nie zasługuje na śmierć..
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. napisz w watku na dogomanii, ze chcesz jednorazowo wesprzec Pixelka ![]() ![]() ![]() ![]() kla ski:.Sa dwie listy- stale deklaracje i jednorazowe http://www.dogomania.pl/threads/1876...1#post14909968 ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Brakuje tylko (i aż) 20 zł deklaracji stałych (wpłacanych co miesiac) , aby uratowac Pixelka!!!!! Edit: Brakuje 10 zł !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Znajdzie się dobra duszyczka, ktora jest w stanie pomoc ? ![]() Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-06-20 o 22:29 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
kycia1 jesteś boska, szalejesz
seduction nie bez powodu poszłam na psychologię, nie? Dziewczyny, dzięki za każdą kwotę! Nie bez powodu od lat robi się akcję góra grosza, prawda?
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() damy rade . Tyle udalo sie juz zebrac w ciagu samej niedzieli, wiec mysle, ze do jutra ktoś sie zglosi z tymi 10 zł Ja tez miałam isc na psychologie . Było to 8 lat temu i na jego szczescie jestesmy nadal razem hehe ), wiec zostałam w CK, skonczyłam pedagogike (resocjalizacja) i nie pracuje w zawodzie haha . Zakładam swoj sklep internetowy, ale... wazne by w zyciu robic to co sie lubi .
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Jest dycha!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#44 |
|
korzonek
|
Dziewczyny, potrzeba jeszcze kasy? jak tak to proszę pw z danymi do wpłaty - nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wahałam się między dwoma kierunkami, wybrałam ten drugi i póki, co nie żałuję, ale były chwile zwątpienia Nie składałam tam podania, bo moja wymarzona specjalizacja była wtedy na drugim końcu Polski, a nie chciałam być z dala od TŻa. Teraz jest bliżej i zrobię sama dla siebie, dla zainteresowania. TŻ mnie w tym wspiera.Jest ekstra! Ach, humor od razu lepszy i jedno życie więcej odratowane. Wizażanki to potrafią pokazać ![]() To już nawet nie daję podpisu, żeby uratować Pixelka, bo nie ma potrzeby
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
pod sklepem , anja pisze za mausia moze 3 kg, wiec tez trzeba bedzie znalezc jej adopcyjnych wirtualnych rodziców .Mysle, ze moze watek powinien juz zmienic tytuł? Moze niech bedzie o pomocy dla pieskow- tak ogolnie ? Co Wy na to ? jedna misja zakonczona- jutro druga. Np. Te pieski potrzebują Naszej pomocy! Ponadto na Pixelka nadal można przeznaczać pieniazki , zebralismy minimum, ale jak ktos by chciał Go wesprzec- nadal mozna to robic.
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście wspaniałe , bardzo dziękuję . Wszystkich pomagających i kibicujących Pixelowi zapraszam na wątek na Dogo , tam jest wszystko na bieżąco opisane!!!!!
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Ceith, jak nie Pixel to Parys... Niestety, dopóki ludzie nie zmądrzeją to zawsze będą psy potrzebujące pomocy.
Na szczęście wiem, że są też ludzie, którzy chcą tej pomocy udzielić kycia1, taki wątek to nie głupi pomysł. A Parys wygląda tak: |
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, łapeczka słodka ![]() Wiec same widziecie- jak nie Pixel to inny psiak. 1000days poinstruujesz mnie jak to zrobiłas, ze zmieniłas adres linku w dana nazwe? Ja kiedys tak zrobiłam i teraz nie umiem . te urly mnie wkurzaja , z jakiego kodu skorzystałas ?
Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:27 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana tytułu wątku to nie głupi pomysł
miejmy nadzieję.Na Parysa będę mogła przeznaczyć jakąś kwotę, ale w przyszłym miesiącu - jeszcze zobaczę jak będę stała z wydatkami. Na Pixelka przeleję pieniądze w przyszłym tygodniu. Serce mi się kroi jak patrzę na te wszystkie zwierzęta......
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie tez... ja dlatego nie chcialam nigdy wchodzic na takie watki myslac- nie moge na to patrzec bede ryczec. Ale w koncu co jest wazniejsze? Moj ryk i lament, a w zamian pomoc psiakom, czy moja obojetnosc? Odpowiedz jest jedna |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
Najpierw trzeba napisać to co chcesz zamienić w link np Siała Baba Mak, potem kliknąć na tę kulę ziemską z ósemką, która jest obok wyboru kolorów tekstu (albo pod nią prawie w zaawansowanych) i tam wkleić link.
Trzeba opracować jakiś system wpisywania tu psiaków. I kotów, one też potrzebują pomocy często. |
|
|
|
|
#53 | |
|
korzonek
|
Tak, tak, to wspaniały pomysł
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepiej by było , gdy 1 post mogł byc edytowany, ale anja2201 nie ma az tyle czasu, zeby sie wszystkim zajmować, wiec chyba musimy poprosic moderatora o zmiany na 1 stronie.... Chciałabym, zeby były tam informacje o zwierzakach, ktorym pomagamy i etapy pomocy, czyli np.
Pixelek- Uratowany Kruszynka - zbieramy pieniazki itd. a i kwoty mogly byc obok Ja w razie czego moge to robic |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Tylko czy mod będzie za każdym razem zmieniał pierwszego posta?
Może lepiej ten wątek odkleić, założyć nowy i przykleić go? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, działa wam wątek dogomanii? bo mi nie chce stronka się wyświetlić, i nie wiem czy to coś u mnie, czy błąd linku czy coś.. ?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
nie działa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Przelałam mu troszkę... Jak mi się sytuacja ustabilizuje to będę wpłacała częściej .... 

Tym bardziej, że psina jest taką przylepą 
)

kla ski:.

miejmy nadzieję.