![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trądzik - cz. 3
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Tak to jest dokładnie ten
![]() Nie jest drogi, a taka wielka butla to Ci na kilka miesięcy wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten krem myślisz, że tez bedzie dobry? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zy-i-ciala.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
a co do kremu to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
jeśli chcesz mogę wysłać Ci linka do mojej Fan Page na Facebooku.
#1146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z Toba marynna !! Pierwszy raz widze zeby koles az tak starsznie dbal o cere, diete, zeby robil jakies testy, albo mesieczny spis co jadl!! Albo masz az tak duzo okropnych pryszczy za wszelka cene szukasz przysczyn albo masz jakies sklonnosci maniactwa natręctw bo jak inaczej to wyjasnic jak masz kilka pryszczy sporadycznie!!! ehh jestem w totalnym szoku... Ciekawi mnie czy w innych dziedzinach tez sie tak zachowujesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
IMO nie mozna przesadzic, bo ja w pewnym okresie swojego zycia, kiedy pryszcze skutecznie mi je zatruwały, zaczełam z nimi taka 'walke' od kilku frontów ze myslalam tylko o tym, tylko o zdrowym zarciu, przed kazdą moją decyzją/wyjazdem automatycznie w mózgu pojawiało sie zdanie 'czy to mi nie zaszkodzi na skóre' i t p
Moje zycie zaczynało przypomniac 'Dzien świra'. Teraz zaczynam zauwazac ile straciłam przez to ze trądzik przesłaniał mi wszystko. Po prostu inna wersja pustej blondynki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spis jedzenia to już przesada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem dlaczego Was tak dziwi to, że spisuję co jem, to zajmuje 30 sekund dziennie. Co do "skłonności maniactwa natręctw" to muszę przyznać, że nie była to inteligentna wypowiedź ![]() @visionAM, nie ufam informacjom w sieci tylko poradom doświadczonych kobiet, Twoich porad akurat nie stosuję ![]() Idę kupić ten balsam ![]()
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-21 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
o jejku jakie oburzenie
![]() a skąd wiesz, że nie jestem doświadczona? bo nie piję hektolitrów wody dziennie i nie spisuję tego co jem? jakoś na wielu watkach zadajesz takie pytania, które świadczą tylko o tym, ze to właśnie TY nie jesteś doświadczony jeśli chodzi o pilęgnację cery trądzikowej. Problem zaczyna się, gdy ktoś śmie mieć inne zdanie niż jaśnie pan ![]() i skąd ta pewność, ze masz najlepszą cerę ze wszystkich tu obecnych? ![]() uważałam Cię za mądrego faceta, tym co teraz napisałeś udowodniłeś jaki jesteś żałosny i zakochany w sobie. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-06-21 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystkie laski w Krakowie są takie nieinteligentne? ![]() Przecież wiadomo, że nie wiem nic o pielęgnacji, inaczej po co bym wypytywał? Gdzieś przeczytałaś, że pisałem, że jestem jakimś znawcą? Przecież to chyba logiczne, że zarejestrowałem się tutaj by dowiedzieć się co i jak. Pisałem, że nie znam się na tym i na tamtym no ale Tobie jak widać to uleciało. Tacy ludzie jak Ty denerwują mnie najbardziej, bardziej niż np. złodzieje czy nieuki bo oni przynajmniej wiedzą, że są głupi a Ty myślisz, że jesteś sprytna. Cytat:
![]() To był tzw. cynizm, w Wikipedii masz o tym terminie szerzej. A jeśli chcesz wymienić się zdjęciem to chętnie, tylko nie wiem czy się nie zawstydzisz. Nie będę tutaj się kłócił. Masakra, sypnęłaś okrutnie ![]() Przepraszam, za mały offtop ale ta dziewczyna trafiła w to czego nienawidzę, brrrr... Pozdrawiam.
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-21 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Tomaan piszesz ze nie bedziesz sie tutaj kłócił a jednak sam prowokujesz
![]() A co do cynizmu to bym sie kłóciła, bo jak sam napisałeś : cyt. To był tzw. cynizm, w Wikipedii masz o tym terminie szerzej. A jeśli chcesz wymienić się zdjęciem to chętnie, tylko nie wiem czy się nie zawstydzisz. - żałosne ![]() Oj jak takie popisy mi działaja na nerwy ![]() Poza tym to nie jest kącik chwalipięty kto ma lepsza cere, tylko watek stworzony z mysla zeby dzielic sie doswiadczeniem i problemami ![]() Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2010-06-21 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tacy ludzie jak ona przez małe "o" poprostu drażnią mnie niemiłosiernie. A fotką to mogę się wymienić tylko z nią. Już skończyłem ![]() Piszemy dalej o trądziku.
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-21 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to nie ma nic do rzeczy kiedy, napisałes i tyle. Najlepsze jest to ze sam sobie zaprzeczyłeś, ale Ty tego nie widzisz ![]() A jesli Cie ktos drażni to postaraj sie reagowac inaczej i nie naskakiwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki nie psujcie renomy tego forum, bo mam je na prawdę za miejsce, w którym są normalne kobiety.. okej? Niech tak zostanie proszę. Na serio rozumiem damską solidarność, tym bardziej w stosunku "do obcego" na Waszym terenie ![]()
![]() |
#1158 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to teksty o złodziejach czy nieukach sobie daruj, bo jeszcze bardziej tym potwierdzasz to co wcześniej o Tobie napisałam ![]() ![]() Cytat:
A jeszcze smutniejsze jest to, że mylisz zakochanie w sobie z homoseksualizmem. Pokazuje to jakie masz płytkie podejście do życia. Cytat:
![]() A co do zdjęć to nie śmiem jaśnie panu niczego proponować, bo jeszcze jakbym zobaczyła piękną twarzyczkę jaśnie pana to bym wpadła w depresję, że sama takiej cudownej nie mam ![]() A jak się uważasz za takiego idealnego to po cholerę udzielasz się w wątkach o trądziku? Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Tomaan, wstrzymaj trochę emocje, bo w najlepszym wypadku mogą punkty polecieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze nie ma sensu sie kłócić, Tomaan nie pogrążaj sie jeszcze bardziej, już wiemy jaki jestes inteligentny i piekny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko się nie utwierdź za bardzo bo nie będziesz się mogła ruszyć. I lepiej mi z tym. Cieszę się życiem dzięki temu. Cytat:
W sumie to nie wymieniłbym się, przypomniałem sobie ludzie z jakich kręgów używają takich biednych tekstów jak: "jaśnie pana" czy "jaśnie pani" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już się zamykam ![]() Ps. Tu muszę podziękować za ten komplement, ludzie cyniczni czy np. z poczuciem humoru uchodzą za bardziej inteligentnych, wiadomo. Dziękuję ![]()
Chillout Edytowane przez Tomaan Czas edycji: 2010-06-21 o 17:08 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Nie niestety, ja nic takiego nie stosowałam
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Tomaan błagam Cie zamilcz juz ![]() Przestan pokazywac jaki jestes inteligentny, piekny i dobry bo na prawde tego soba nie reprezentujesz poprzez takie teksty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do reszty to nie chce mi się cytować ani dyskutować, bo widzę że i tak nadal nie zrozumiałeś połowy mojej wypowiedzi. Cytat:
tylko opinie są tak bardzo podzielone, że sama nie wiem co o nim myśleć... a może znacie jeszcze jakieś inne specyfiki do domowej mikrodermabrazji? No i jak to z nią jest - można o każdej porze roku ją wykonywać? Bo też każdy pisze co innego :/ Cytat:
![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-06-21 o 17:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
oj ciekawie się robi na tym forum...
![]() nie no a tak na serio to skończcie juz ta klótnie bo to nic dobrego nie wniesie do watku ![]() ja na lato kupilam sobie mineralki z bare minerals musze sie wam pochwalic;D dzisiaj po raz pierwszy uzyłam naprawde cera bardzo ladnie wyglada po nich( mam zestaw startowy skladajacy sie z 2 pudrów 3 pedzelkow korektora pudru brazujacego i jeszcze czegos tam 'utrwalacza?' i gratis była saszetka bazy pod makijaz ![]() tylko jak to jest z tlusta cera to i tak sie bedzie swiecic a dodatkowo przed nalozeniem tego makijazu musze uzyc clindacne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na przebarwienia najlepsze są retinoidy + filtr 50+ przez cały rok. Moje ciemne placki jaśnieją stopniowo, a nowe ekspresowo znikają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Retinoidy? Byłam przekonana, że one super sobie radzą z najtrudniejszymi postaciami trądziku, nie wiedziałam że na same przebarwienia także można je stosować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rzeczywiście, nie wiem, czy jest sens męczyć się z takim killerem na same przebarwienia. Chyba, że coś delikatniejszego, jak Differin. Też nie wiadomo, co by dermatolog na taki pomysł powiedział ![]() Ale i tak wszystko sprowadza się do jednego - złuszczania skóry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.