|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: smakołyki
Cytat:
ja rozumiem, że cienie są limitowane, też mam dwie takie paletki na wydaniu, ale bez przesady ![]() http://alejka.pl/estee-lauder-9.html ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- no niestety nic ![]() Cytat:
a co do wanilii - prawda, posłałam dalej w świat do Doroty Coco i powiem Ci więcej zamierzam się pozbyć wszystkich ulepków ze swojej jakże skromnej kolekcji kilku flaszek, tylko ostatnio na Targowisku obo0wiązuje chyba zasada wymienił stryjek siekierkę na kijek, więc słabo mi idzie z tą mdch. jakbyś znalazła różowego gucciego albo aliena, to daj znać
|
||
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
ok, bo za serum raczej kaski bym nie wymieniala poniewaz mam jeszcze jedna oferte na serum a poza tym w domu ponad polowe z 50 ml tego serum, wiec az tak bardzo mi nie zalezy w tej chwilii. co nie znaczy ze kaske chce wymienic za cos wyjatkowego....ale oczywiscie najchetniej za cos z wish np. clarins cotton itd.
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gucci mnie gryzie, mam cacharel i to mi trochę gucciego przypomina, więc próbuję je wydać już od pierwszego testu :P a alien mnie dusi angel też. Ogródki za to mi się podobają i innocent, więc moj stosunek dla muglera przyjmuje skrajne pozycje ![]() A MDCH chciałam na zapas... co dziwne, kocham je tylko latem, pomimo słodyczy... ale może to przez te truskawki?
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
A czy roz Chanel 99 Rose Petale lub Shimmer Diora 001 Rose Diamond by Cie interesowal ?
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W gwoli scislosci CK- Calvin Klein no trudno, chociaz sprobowalam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to, że ja nie znam ich kosmetyków ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
co chciałabyś za r/petale? czy wysyłka PL czy dalej? |
||
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym chceniem to wlasnie jest problem bo albo serum EL albo MDCH, ale chetnie cos doloze do rozu Wysylka bylaby do UK - dopiero w drugiej polowie sierpnia bede w Polsce. Interesuja Cie podklady BB albo Vitalumiere Chanel? Moze znajdziesz cos w moim watku wymiankowym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post20122168 a jesli nie to zawsze moge czegos poszukac
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
a może zainteresuje Cię limitowana wersja shimmerka?
Diorskin Poudre Shimmer 004 pop pełen komplecik ( tzn, welur, pudełko) idealnym stanie . Za MDCH? real foto na życzenie. http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-06-21 o 10:26 |
|
|
|
#42 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam i nic nie wymyśliłam o zgrozo. chyba jednak się nie zdecyduję, przepraszam za kłopot. ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
a jaki jest ubytek shimmerka? w sumie chętnie przygarnęłabym go z powrotem, bo daje ładny efekt. czy dałoby się do niego dorzucić trochę tych kulek o zapachu angel?
|
||
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama mam na niego chrapkę, ale nikt nie chce mi go dać
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
eeee.....Diorek nówka sztuka
![]() fotki wieczorem, bo córa gdzieś aparat wsadziała, musze poczekać aż wróci.
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-06-21 o 12:37 |
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, że napisałaś ![]() Cytat:
tak jak napisałam, mierzyłam nawet flaszkę i prawda jest taka, że tak jest nieco więcej niż 60 ml, moim zdaniem 70, ale już mierzylam na boku tym centymetrem, więc niech będzie. jest minimum 60 ml. kod też wybity, a raczej wygrawerowany plus kartonik. cena 100 ml to 400 zł, chciałabym dobić cenowo do 240, dlatego zapytałam o kulki, ale może też być coś innego, tonik, żel do mycia twarzy. daj znać, co sądzisz.
|
||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Roz jest rozowy
Powiedz tylko czy czegos jeszcze szukac czy taka wymiana Cie satysfakcjonuje
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. rozumiem
pomyślę co tam mam i dam znać Ania
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa. wiem co, przydałby mi się skośny pędzelek do rozcierania granic cienia - może masz? dobra Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:17 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze chcialabys 15 ml buteleczke nawilzajacego podkladu Bobbi Brown SPF15 odcien 2 Sand (zdjecie w moim watku wymiankowym lub albumie kolorowki, podklad nie byl nawet rozkrecany). Moze matowy brazowy albo satynowy granatowy cien Benefitu by Cie interesowal? Lekko testowane pedzelkiem, ale sa bez kartonika.
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
No kurcze nic ciekawego i nowego nie mam z pielęgnacjii
![]() tylko ten nowy tonik co w wątku , chyba że dalej kuszą Cię kuleczki , z tym że kulek Angel mogę oddać 10 sztuk (one mają podobną wielkość jak meteo-- i spokojnie można używać taką odsypkę ) tylko muszę pomyśleć w czym , bo te opakowanie z odsypką z wątku już poszło..... i zostało tak srednio a śliczne one są , piękne na skórze i i ten zapach A chce ew. odsypkę wysłać w czymś nowym i higienicznym...... myśleć ...myśleć ..... idę myśleć
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tez zel micelarny do twarzy z La Roche Posay z pompka, zostalo mi jakies 3/4 opakowania. Albo moge Ci zrobic odsypke z mojej mieszanki rozowych kuleczek Guerlain (Pink Fresh, rozowe z Imperiali, Mythic i Motyli) w pudeleczku miniaturki z serii azjatyckiej jak na tym zdjeciu. A jesli zadna z tych opcji Ci nie pasuje to mam blyszczyk Diora Addict w kolorze Denim Pink, okolo 90-95% opakowania. Lubie go, ale jak bedzie trzeba to oddam ![]()
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja bym chciała błyszczyk a od siebie dodam nowe mini clarinsa beauty flash balm (maseczka napinająca, przed wielkim wyjściem) 15 ml albo mini tusz clarinsa czarny wonder perfect mascara 3 ml (raz maźnięty, bo mam produkt, ledwo otworzyłam, jest super mokry) albo jakbyś wolała mini zmywacz oków EL 25/30 ml albo mini olejek nuxe z drobinkami 10 ml nowy, który rewelacyjnie podkreśla opaleniznę. co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
bo w sumie musiałabym mieć oddzielny pędzel do tych kulek angel, żeby mi twarzy nie uczuliły, a takiego pędzla nie mam, więc trudno. jeżeli chciałabyś dorzucić ten tonik (to produkt prawda, 200 ml?), to dla mnie ok. jak będziesz pewna wymianki, to ja czekam na pw. ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- gdybym nie miała night dust, to bym chciała, bo są boskie, blue denim też mam (chociaż staruszki to już), z innych rzeczy nic mnie nie skusiło. jeżeli masz jakąś paletkę guerlain (najlepiej fioletów, bo tych mi brakuje), albo innych 5 diora, to daj znać. z wątku nic mnie nie skusiło. pozdro
|
||
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, jestem w pracy do 20, wieczorkiem potwierdze.
A tonik, nowy i pełnowymiarowy 200 ml. pozdrawiam ania
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy ja dorzuce 30ml sampel peelingu do ciala Clarins
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

ja rozumiem, że cienie są limitowane, też mam dwie takie paletki na wydaniu, ale bez przesady 

cieszę się

Wtedy ja dorzuce 30ml sampel peelingu do ciala Clarins