![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: "Męskie sprawy" - zbiorczy
problem ze zbyt szybkim podnieceniem
mój chłopak ma problem, tzn kiedy usiądę mu na kolanach czuję jak się podnieca, dostaje wzwodu, ale że nie chcemy sie kochać przed ślubem więc dalej się nie posuwamy. Problem polega na tym, że przy jego podnieceniu od razu zaczyna u niego działać nawilżenie, tak bardzo że bardzo szybko się przebija przez bieliznę i spodnie i pojawiają się mokre plamy. To nie jest wytrysk, tylko samo nawilżenie członka. Jak można temu zapobiec?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
Hek postanowiłam tu napisać, zanim podejme jakiekolwiek kroki... Ostatnio rozmawiaalm z TŻ i stwierdził że martwi się tym,że tak długo nie możemy zajść w ciążę. (2 miesiące starań, nie dociera że to wcale nie jest długo) Stwierdził więc że to chyba przez niego.. Powiedział mi, że jest z nim coś nie tak, otórz jedno jądro ma mniejsze od drugiego, poza tym wczuwa w worku mosznowym jakieś dziwne żyłki.. Więc zaczęłam się bać. Wystraszył mnie... Uważa że to może być coś poważnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Dot.: Coś na penisi
Hej mam pytanie, czy znacie jakas masc dostepna bez recepty i w miare tania, ktora lagodzi otarcia i przyspiesza gojenie ranek w okolicach intymnych faceta, chociaz na pewno nie ma roznicy czy u mezczyzn czy u kobiet sie stosuje
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Bede wdzieczna za odpowiedz
![]()
![]() |
#186 |
BAN stały
|
z trudno gojącymi rankami to zapraszam do jakiegoś dermatologa, bo to może być opryszczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
BAN stały
|
hej a ja mam takie pytanko,od czego moze byc kulka na penisie;p? ma kolor skory,nie jest zaczerwieniona jak pryszcz ale czuc jak i jak sie wie ze tam jest i spojrzy na to miejsce to widac.. jest tak na polowie dlugosci,juz dosc dlugi czas, sprawdzalam w google i nic o tym nie ma :|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
BAN stały
|
tak,tylko zaciagnac faceta do lekarza bywa ciazko zwlaszcza z czyms takim ;p wiec zanim zaczne sie meczyc bym chciala wiedziec chociaz czy to moze byc powazne/zarazliwe etc ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
marsz do lekarza zanim jeszcze ciebie nie zarazil, jesli to zaraźliwe na co czekacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
no wlasnie nie wiem czy to jest zarazliwe;/ ani co to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam "Masc witaminową" jest to bardzo dobra masc, i nawet bardzo tania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
hejka, mam sprawę: dwa dni temu chłopak powiedział mi że schodzi mu jakby biała skóra z penisa i ma czerwone plamki i go trochę swędzi, zaczęło się od dnia kiedy założył prezerwatywe 1 raz(nie kochaliśmy się) ta skóra schodzi podobno coraz mniej i nie swędzi prawie wcale zostaly plamki czy to może być alergia na lateks? mial z nim styczność tydzień temu? z 2-3 tyg temu brał antybiotyki z lekami osłonowymi, nic go nie piecze a zmiany nie sa wielkie więc to chyba nie grzybica?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Co do problemów z wysypką lub schodzącą skórą na penisie, to wydaje mi się, że może to być faktycznie jakaś forma uczulenia na lateks. Prześledziłam wątek i widzę, że u wielu z Was problem z wysypką i schodzącą skórą był krótko po seksie z użyciem prezerwatyw. My zawsze używaliśmy tylko jednego rodzaju gum i nigdy nie pojawiły nam się problemy. Wydaje mi się, że taka wysypka może być niebezpieczna, więc jeśli się powtarza to radzę zasięgnąć porady lekarza.
A teraz mam do Was pytanie.. od jakiegoś czasu mój partner jest trochę bardziej zestresowany i mamy mały problem w łóżku - coraz ciężej jest mu osiągnąć wzwód, co dodatkowo nas stresuje i powoduje, że coraz częściej się kłócimy. Czy znacie jakiś środek, który może nam pomóc? Głupio mi zaproponować, żeby zaczął coś stosować, ale chyba najwyższy czas, abym to zrobiła. Nie chcę od razu wysyłać go do lekarza, bo to na pewno tylko stres. Będę wdzięczna za polecenie jakiegoś skutecznego środka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim wydaje mi sie, ze powinniscie na spokojnie o tym porozmawiac. W swoje zycie wprowadzic wiecej odpoczynku, relaksu, moze jakis urlopik by sie Wam przydal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Dzięki Laminka za sugestie. Czy masz osobiste doświadczenia z tym preparatem? Albo może Twoi znajomi go stosowali? Skoro jest w przystępnej cenie, warto spróbować, ale mimo to fajnie byłoby usłyszeć, że komuś pomógł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Powinien jak najszybciej skontaktować się z urologiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
urolog zajmuje się męskimi sprawami (tzn nie tylko,ale jest odpowiednikiem ginekologa)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Mój partner skarży się na pieczenie/swędzenie/ogólne podrażnienie skóry penisa przez 2-3 dni po stosunku. To moja wina? Co mam zrobić? Robilam badania na czystosc p i cytologie i nic nie wyszlo. Czy to mozliwe ze tak reaguje po prostu na mnie?
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Cytologia nie pokazuje czy masz jakąś infekcje, ale skoro ginekolog Cię widział i nic nie zauważył to pewnie jej nie masz. Nie czujesz żadnych dolegliwości?
A kochacie się z prezerwatywą, czy bez? Bo może po prostu ma uczulenie na lateks... Na Ciebie samą w sobie raczej tak nie reaguje ![]()
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
dobrze, że ktoś wspomniał, że lekarzem świadczącym tego typu usługi: http://pokazywarka.pl/nkez1v/ jest właśnie urolog. niestety bardzo często błędnie uważa się, że przy problemach z erekcją mężczyzna powinien zwrócić się do seksuologa. w ogóle często ten seksuolog jest traktowany jak jakieś magiczne rozwiązanie na wszystko. a najczęściej problem jest albo fizjologiczny, albo wymaga długiej pracy nad sobą. seksuolog niestety nie jest dobrą wróżką.
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A poza tym wydaje mi się, że w każdym przypadku najlepiej iść do lekarza- żadna z wizażanek nie widzi tego, co danej osobie dolega, więc jeśli dany problem ma być dobrze rozwiązany- to tylko u specjalisty.
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak powaznie mowiac to oczywiste jest, ze nie ma co gdybac, tylko udac sie do lekarza specjalisty, urologa oczywiscie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny.
Tak czytałam ostatnio jakieś bzdurne gazety i się tak zastanawiam teraz nad takimi faktami: otóż czy papierosy naprawdę przy długim stosowaniu powodują bezpłodność oraz czy mężczyźni otyli lub z trochę mocniejszą niż lekką nadwagą nie mogą mieć dzieci? Moim zdaniem to jakiś nonsen. Chyba,że brzuch uciska im jądra,ale to nie możliwe. Ileż ludzi nie miało by dzieci. prawie cała Ameryka Północna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
a dlaczego nonsens? To nie musi być związane z bezpośrednim uciskiem, a raczej ze stanem zdrowia, kwestią hormonalną itp
zacytuje fragment wywiadu jaki czytałam na ten temat: Dorota Firley: Czy otyłość może powodować niepłodność u mężczyzn? Dr Jan Karol Wolski*: Nie bezpośrednio. Jednak otyłość i nadwaga to niektóre z przyczyn obniżenia potencjału płodności panów. U otyłych mężczyzn z obwodem pasa powyżej 94 cm diagnozujemy zespół metaboliczny, który charakteryzuje się zaburzeniami gospodarki tłuszczowej (hyperlipidemia), podwyższonym poziomem glukozy we krwi (cukrzyca) i nadciśnieniem tętniczym. To wszystko powoduje szybszy rozwój miażdżycy także w obrębie jąder i prącia, obniżając sprawność seksualną oraz produkcję plemników. Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2010-06-21 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Wiecie może od czego mogą boleć jądra? Mój Tż skarży się na to co jakiś czas..
![]()
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W innym wypadku do urologa marsz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Witam!a więc u mojego chłopaka występuje ból po każdym naszym stosunku lub pieszczotach gdy nie dochodzi(brak wytrysku) na jego penisie zbiera się śluz i przez jakis czas ma ból jąder i podbrzusza.Wie ktoś o co chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Jeśli Twój facet był długo podniecony, a nie skończył, to jest to normalne, że go boli.
![]() |
#210 |
BAN stały
|
Idź do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.