|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
Heheh kusicielko ![]() Oddawalne jest prawie wszystko-nie wiem co Cie interesuje i jak cos to pisz ![]() W takim razie liner bedzie moj ![]()
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
A ja tyż chcę się powtryniać u Ciebie.
![]() Przede wszystkim baaaardzo poszukuję Coco Mademoiselle edp. ![]() No i może dobrałabyś coś jeszcze u mnie? Za Jagodowe Muffinki i próbkę Etro Raving, Mac Africanimal i Zara Winter? ![]() ![]() Ewentualnie poszukam czegoś jeszcze w swoim bunkrze ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-06-23 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc na razie mam na zbyciu takie odlewki: Par Amour Clarins 9,5ml Ck Truth 4,5ml Burberry Summer 4,5 ml. Mam jeszcze różne próbki, z tymże ich wybór nie jest powalający, bo się pozbywam. Jakbyś była zainteresowana, to w sobotę mogę podesłać mini-listę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zadomowienie
|
Jakby ktoś potrzebował - mam próbkę Halle by Halle Berry 5ml oraz balsam perfumowany Chloe 30ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
A czego szukalabys za Halle?
#1177 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kokoszkę już dla Ciebie odkładam, z resztą Muffinkę też, ino nie wiem jak z próbkami, bo ostatnio praktykuję rozdawnictwo i nie pamiętam co mi zostało i czego nie odznaczyłam ![]() ![]() A u Ciebie to brzmi smakowicie, bo ma ambrę w nazwie: Balmain Ambre Gris - 1ml. ![]() Jeśli masz jeszcze jakieś smakołyki, to daj znać. Widziałam wcześniej, że miałaś A*Mena, ale już zniknął ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o lawendę pytasz w jakim zapachu? ![]() Poszukam i napiszę przez weekend na PW co mam jeszcze na zbyciu. Może szukasz czegoś konkretnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
No więc jak pisałam lista długa nie będzie
![]()
-Ck Truth -Burberry Summer -Clarins Par Amour |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę Satelitte Padparadscha 5 ml. Ubytek: psik testowy. Także odlewka Kingdom edp - zostało ok. 3-4 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
wymienię Midnight Poison 40ml (limitowany) za Miss Dior Cherie (najchętniej 50ml z odpowiednim ubytkiem)
oddam odlewkę Insolence Guerlain 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Konto usunięte
|
--------
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-07-01 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję Anne Pliska, ilość każda. Jeśli ktoś ma, a chciałby się pozbyć, chętnie przygarnę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
skacze bryka i wiruje ...
|
AKTUALIZACJA
![]() MAM DO ODDANIA kolor szary - nieaktualne odlewki w atomizerach: Boudicca Wode - ok. 2,5ml w walcowej piątce CdG - CdG2 (woman) - ok. 4,5ml CdG Molecule 01 - ok.3-3,5ml CdG Nomad Tea ok. 4,5ml Etro Ambra - ok. 4ml Etro Messe De Minuit - ok. 1ml w walcowej piątce ![]() Grain de Folie Parfums Gres - 5ml L'Artisan Dzing - 5ml Penhaligon's Opus 1870 - ok. 9ml Van Cleef & Arpels Les Saisons: Hiver-Winter - 5ml próbki: By KIlian Back To Black firmowa bez psika testowego CB IHP - Cedarwood Tea - 1,2ml w samplerku D&G Anthology3 L'Imperatrice - lana przez Sephorę ok. 1ml we fiolce DKNY Be Delicious - firmowa ok. połowa pojemności L'Artisan Dzing - firmowa nieużywana, fiolka M. Micallef - Automne - ok. 0,5ml w atomizerku mogę zrobić próbki/odlewki (zależne od tego która flaszka ![]() (p) - próbka 10 Corso Como (p) AA Mandarine Basilic CB IHP Burning Leaves (p) Demeter Rain, Holly Smoke, Leather - do 2ml Demeter Thunderstorm (p) Dsquared2 She Wood Velvet Forest Il Profumo Mandarine Absolu L'Occitane Notre Flore Jasmin Les Parfumes De Rosine Diabolo Rose Oliver Durbano Rock Crystal Pierre Cardin Iris Sauvage Sephora - Green Connetction The Different Company Des Sens & Bois Zara Home (zapach do domu) - White Jasmin SZUKAM: Ava Luxe Incense Noir CB IHP AmBrossious CB IHP At The Beach 1966 CB IHP Mr. Hullot's Holiday CB IHP Revelation CB IHP Winter 1972 CdG Harissa Demeter New Zeland Diptyque Vetyverio Etro Mahogany Keiko Mecheri Oliban Lalique Encre Noire Maitre Parfumeur et Gantier Route du Vetiver Parfumerie Ganerale - Coze Parfumerie Generale Jardin de Kerylos Tauer L'air du desert Marocain The Different Company De Bachmakov zawsze chętnie przygarnę: CB IHP Black March CB IHP Mr. Hullot's Holiday Demeter Mahogany Donna Karan Fuel Frederic Malle French Lover Hermessence Ambre Narguile L'ARTISAN PARFUMEUR Tea for Two Maitre Parfumeur et Gantier Route du Vetiver Nasomatto Black Afgano Nasomatto Duro Perfumerie Generale Cedre Sandaraque Serge Lutens Fille en aguilles Tokyo Milk Lapsang Su Chong
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2010-07-15 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
Chętnie się podzielę:
5 ml mililitrami na dnie flakona CdG Kyoto Serge Lutens Gris Clair 1,3ml Jo Malone Black Vetyver Cafe 1,7 ml Robert Piguet Visa 2007 1,2 ml Parfumerie Generale PG14 Iris Taizo 1,2 ml Parfumerie Generale PG24 Papyrus de Ciane 0,5 ml Tauer Perfumes Lonestar Memories 1,2 ml Rochas Femme Rochas 0,7 ml L Artisan Parfumeur Havana Vanille 0,5 ml Parfum d`Empire Wazamba 1 ml E. Coudray Esperys 1,1 ml (próbka producenta) Miniaturami Bright Crystal, Crystal Noir, Amarige, Kenzo Flower (ok ml brakuje), ok 10 ml Demeterkowego wrzosu oraz 14 ml Lavender Martini. Szukam głównie zapachów Tokyo Milk, CdG Series 2 i 5, różnych CB I Hate Perfume (At the Beach, Black March), Ineke, Les Nereides (Oriental Lumpur), Satellite, Malle (gównie En passant, Dans tes bras), LesNez, ale ogólnie to różnych różności. ![]()
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.” Edytowane przez Tsukichan Czas edycji: 2010-07-01 o 11:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
bardzo chciałabym tę oto próbkę
![]() moja lista tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...418405&page=38 znajdziesz coś dla siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię się za coś słodkiego (poszukuję Britney Spears Fantasy i Hidden Fantasy ale także chętnie Lolitki, Aquoliny, Sephory itp.)
![]() PERFUMY: 1. Avon Passion Dance ok.48ml/50ml 2. Estee Lauder Pleasures Exotic ok. 25ml/100ml 3. Valentino Gold ok. 35ml/100ml 4. Joop Muse ok. 75ml/100ml ODLEWKI, które mogę zrobić: 5. Jesus del Pozo Halloween Freesia 6. Guess by Marciano 7. Christina Aguilera Inspire 8. Paco Rabanne Black XS 9. Lancome Hypnose Senses 10. Avril Lavigne Black Star PRÓBKI / ODLEWKI: 11. Hugo Boss XX prawie całe 2ml 12. Cacharel Noa Fleur ok. 1ml, nie wiem czy zapach się nie zmienił, nie jestem pewna. 13. Avon Perceive 1/3 fiolki 14. Avon Crystal Aura 1ml i około 0,7ml 15. Versace Versus 1,5 ml (nowy zapach, fioletowy) 16. Thierry Mugler Innocent Rock ok. 2,5ml 17. Gosh K.A.O.S. 1ml 18. Oriflame So Nice Voyage Voyage 0,7ml 19. Oriflame Divine Sensual 0,7ml 20. Oriflame Radiant Lights 0,6ml 21. Oriflame Live Circle Blossom 0,6ml 22. Oriflame Eclat Women 0,5ml 23. Valentino Absolu 1,5ml 24. Naf Naf edt 4ml 25. Chopard Happy Spirit 1ml Pozbędę się chętnie, szybko i bez bólu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możę skusisz się na Midnight Fantasy? Czy znasz? ![]() ![]()
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ewentualnie co byś chciała w zamian? I coś jeszcze miałabyś słodkiego? ![]()
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1197 |
BAN stały
|
Rozpaczliwie Poszukuję perfum Solliden Oriflame oraz Freya
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Tak jak piszę, mogę oddać:
- odlewka ok. 9,5 ml (ubytek 4 pisków) MF - do tego dorzucam próbeczkę Fantasy - spróbuję zrobić próbkę M by M. Carey (mam popsuty atomizer, który w ogole nie rozpyla i nie wiem czy mi się uda ![]() - Apparition do 5 ml - L'Occitane Miód z cytryną wersja z drobinkami 5 ml - próbka oryginalna Serpentine edt R. Cavalli 1,6 ml U Ciebie interesowałoby mnie: -Chopard Happy Spirit 1ml - Naf Naf edt 4ml - Thierry Mugler Innocent Rock ok. 2,5ml - 6. Guess by Marciano To daj znać jeśli byś się zdecydowała ![]()
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1200 | |
Perfume Lover
|
Szukam odlewek lub większych próbek, niektórych bardziej, niektórych mniej rozpaczliwie
![]() Habanita Chanel- Allure (tylko EDP) Dior- Dolce Vita Yves Rocher- Nature Millenaire Annayake-Miyako Annick Goutal- Ambre Fetishe Nina Ricci- Ricci Ricci Estee Lauder- Private Collection Tuberouse Gardenia Tom Ford- White Patchouli Tom Ford- Black Orchid Bond no.9- Chinatown Bond no.9- Nuits de Noho Serge Lutens- Ambre Sultan Robert Piguet- Fracas Escada- Into the Blue Hermes- Un Jardin Sur Le Nil Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur The Body Shop- Pink Pepper Kenzo- Le Monde est Beau Gucci- Gucci Eau De Parfum II Avon- Flower by Cynthia Rowley Estee Lauder- Pleasures Delight Carolina Herrera- 212 Sexy Estee Lauder- Sensous La Perla Je t'aime Juciy Couture- różne Tesori d'Oriente- Jasmin di Giava (inne też mogą być- oprócz Maku) Szukam tez na sprobowanie wszelkiego rodzaju piwnic, plesni i innych takich zwilgotnialych atrakcji, Voluspy Baltic Amber, Celine Fever, do tego moze jakies ciekawe ambry ![]() Oddam: Montale- Black Oud (tak z 0,3ml na sprobowanie) Kenzo- Indian Holi ok 2ml M.Micallef Black Sea 0,7ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski- (na sprobowanie) wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose i No 88) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Thierry Mugler- Alien Sunnessence Saphir Soleil (pelna fabryczna probka) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Calvin Klein- Obsession 0,4ml Dior Addict- 2ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce). Valentino Absolu ok 0,4ml Lolita Lempicka Midnight 1ml Nature Millenaire 0,5ml Cristobal 1ml Black XS Pour Femme 1,2 Guess by Marciano 1,8ml i 1ml Escada Magnetism 1ml Avignon 1ml Dior Poison EDT 1ml Stella McCartney Stella Nude- 2ml Mogę zrobić odlewki (do 10ml) i próbki do 2ml (odlewki niektórych zapachów jedynie za coś na czym naprawdę będzie mi zależało): YSL-Opium EDT Thierry Mugler- Angel Innocent Yves Rocher- Kokos Gucci EDP Escada- Margaretha Ley Versace- Crystal Noir Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Chanel no 5 Eau Premiere Currara- Touch & Die Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude Za Le Monde est Beau oddam Les Belles zielone do tego też to co w wątku wymiankowym z podpisu[/QUOTE] Magdulenko wrocilam juz z urlopu, czy mnie jeszcze pamietasz? Nasze negocjacje stanely na tym: Cytat:
Serge Lutens- Ambre Sultan (1ml) Hermes- Un Jardin Sur Le Nil (do 5ml) Tom Ford- Black Orchid Voile de Fleur (do 5ml) Avon- Flower by Cynthia Rowley (moge duzo, nawet z flakonem za cos we flaszce ![]() Oddam: Thierry Mugler- Alien Sunnessence Saphir Soleil (pelna fabryczna probka) Guess by Marciano 1,8ml i 1ml Escada Magnetism 1ml Stella McCartney Stella Nude- 2ml Mogę zrobić odlewki (do 10ml) i próbki do 2ml (odlewki niektórych zapachów jedynie za coś na czym naprawdę będzie mi zależało): Bijan EDP Chanel no 5 Eau Premiere Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude [/QUOTE]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.