|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
ide niedlugo oblookać na żywo - a teraz jest jeszcze fajna promocja że się dostaje 2 koraliki gratis.
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się pod koniec maja udał trafić na promocję wiosenną gdzie był dodatkowy 3 koralik gratis i już mam w planach kolejne koraliki.W dodatku lubię ta firmę bo wygrałam koralik a jeszcze nigdy nie udało mi się nic wygrać |
|
|
|
|
#513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pod koniec kwietnia drugą właśnie w tej promocji +3 koraliki i jest zapełniona w połowie ![]() Dziewczyny na forach dziwią się że za takie coś można dać takie pieniądze, ale myślę ze to te, które nie widziały ich na żywo. Wiele z tych koralików to niemal małe dzieła sztuki np. taki cherubinek wielkości 1,5cm jest tak misternie wykonany ze ma nawet 5 paluszków u stóp btw. na którym zdjęciu na Facebooku jest Twoja ???
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Juz zbieram pieniązki
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie tak jest z koralikami czy to szklanymi czy srebrnymi - na stronie ładne ale na żywo są naprawdę cudowne... one dopiero wydobywają swoje piękno na żywo. I dodatkowo bardzo miła babka na wrocławskim stoisku była - cierpliwie pokazywała koraliki, nakładała je na bransoletkę żeby pokazać jak w całości wygląda zestawienie, przemieniała itp. Naprawdę obsługa super ![]() Wiesz, ja strasznie nie lubię takiego czegoś: jak można dać tyle za koralik/bransoletkę... niech każdy wydaje pieniądze na to co ma ochotę - dla jednego są to koraliki a dla kogoś innego będzie inna biżuteria a ktoś inny woli wydać swoje pieniądze na ciuchy. |
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakich kolorystykach wybrałyście? bo chce sie na jakas zdecydować zeby ładnie wyglądało.
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam różnokolorową ale podobają mi się też srebrne dwukolorowe ze srebrnymi koralikami. Najlepiej wybrać sobie jakiś kolor przewodni i do tego dobierać. Przejrzyj sobie u nich bransoletki na Facebooku to może coś Cię zainspiruje. |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Za wieze w Aparcie zapalcilam 74 zł,lecz wczesniej widzialam ich katalog i ceny wielu zawieszek okazaly sie w rzeczywitosci wyzsze...Nie wiem jakie zawieszki dokupie teraz,zobacze co bedzie i cos sobie wybiore
Rowniez zastanawialm sie czy nie kupic bransoletki przez internet,ale jednak wolalam ja najpierw przymierzyc i zobaczyc jak wyglada naprawde.
Edytowane przez blueania Czas edycji: 2010-06-23 o 21:41 |
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Tu ktoś wcześniej podał linka do aukcji z podróbkami charmsów.
W sumie niektóre są naprawdę ładne. ![]() Mam na razie tylko 3 oryginalne zawieszki i bransoletka zapełnia mi się dość wolno.. zwłaszcza, że zawieszke kupuję raz na jakiś czas bo mi żal kasy xd Zamówię sobie 4 podróbki, żeby bransoletka nie wyglądała "goło" ![]() I będę powoli je wymieniała na te oryginalne ![]() sorina - ŚWIETNA bransoletka ! najbardziej podobają mi się podkowa, 'chłopczyk', literka E i śnieżynki |
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() Podkowa i chłopczyk ( mi to przypominało pierniczka światecznego i będę nosić do świątecznej bransoletki ) są właśnie z Verony i kupiłam od jubilera Onyx Podkowe już jakiś czas temu na allegro a cistko juz na ich stronie i taniej niż na all Śnieżynki zamówiłam w Artfox Nie wiecie kiedy pojawią się nowe charmsy w YES? Po tym konkursie na facebooku miały być robione nowe |
||
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bransoletkę której firmy polecacie na początek do zbierania koralików?
Macie jakiś wart polecenia sklep internetowy? |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam teraz charmsy na allegro i te za 3,50 zł wcale nei wyglądają tak ślicznie jak na ich obrazkach. Tu sa te same charmsy tylko droższe i zdjęcia real :
http://www.allegro.pl/item1079601910...s.html#gallery http://www.allegro.pl/item1083152653...pu_charms.html |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
różnica rzeczywiście ogromna !
sorina, ja chyba kupię tego lizaka świątecznego, możesz poczekać, to jak dojdzie zrobię zdjęcie.
|
|
|
|
#527 |
|
Przyczajenie
|
Zamieszczałam zdjęcie swojej bransoletki kilka postów wcześniej i po kilku tygodniach noszenia mogę powiedzieć, że różnicy między zawieszką Apartu, a tą kupowaną u zwykłego jubilera (w moim przypadku był to Jubirex) nie widzę żadnej. No, ale i w cenie nie było różnicy, na metce był numer próby, więc mam pewność, że jest srebrna. Bransoletkę noszę non stop i jeśli zawieszki zdążyły zciemnieć to w tym samym stopniu co te Apartowe.
Mam też dwie kupowane na Allegro- literkę i pierścionek. Z pierścionka jestem bardzo zadowolona, nie widać różnicy między nim a tymi srebrnymi, natomiast literka jest znacznie jaśniejsza i podejrzewam, że prędzej mi zardzewieje niż wyrówna kolor z pozostałymi, więc pewnie w końcu ją wymienię na oryginalną. Dodam jeszcze tylko, że kupowałam je na Allegro od sprzedawcy, który ma także swój sklep internetowy i nie kosztowały 3,50, a ok. 20zł. Mimo wszystko, pozorna oszczędność. |
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy wiecie, ale na stronie YES jest konkurs i przez całe wakacje, co tydzień, można wygrać charmsy
ps. myślicie ze osoby niepełnoletnie mogą brać w nim udział ? |
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
spr w regulaminie
ja czytam narazie ocb
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
dzisiejsza zdobycz
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
tylko jak to jest jak nagrody sa np za 1500 zl a ja chce kilka charmsikow?
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Czytałam ale nigdzie tego nie znalazłam. ;P
Nie wiem, może przeoczyłam.. ![]() Chyba jednego tylko można wygrać ;p Jak chcesz charmsa, to będzie się on zaliczał albo do wyróżnienia (do 100zł ) albo do tej trzeciej kategorii (do 300zł) . Edytowane przez aleksandra xx Czas edycji: 2010-06-24 o 18:49 |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
a czy jak nie wygram w jednym tygodniu to te same propozycje maja szanse w nastepnym?
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie kupilam swoja pierwsza bransoletke trollbeads.
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Promocja na 2 koraliki gratis jest przez internet i w sklepie stacjonarnym ![]() Jak nie wiesz na jaki kolor się zdecydować przeglądnij zakładkę inspiracje w sklepie internetowym albo wrzuć "trollbeads foto" w wyszukiwarkę i wyskoczy cała masa zdjęć
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padło na rzemyk i koraliki zielono-żółte.
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
A rzemyk jakiego koloru? Byłam dzisiaj odebrać koralik i dokupiłam jeszcze jasny rzemyk z zapięciem i mam teraz bransoletkę jasną z koralików - żółty, czerwony i pomarańczowy i ciemną - 2 zielone i fioletowy
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co się orientuję to ten konkurs z YES polega na tym że pisze się życzenia co by się chciało i takie nagrody się dostaje. Co tydzień rybka łowi nagrody. Ja nei biorę udziału bo jak się włączy tą aplikacje to wszyscy mają wgląd od naszych zdjęć na fb.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Mi się pod koniec maja udał trafić na promocję wiosenną gdzie był dodatkowy 3 koralik gratis i już mam w planach kolejne koraliki.