|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część III
Witam! Ja dziś byłam koło 12 w Jurajskiej. Ludzi nie było dużo (ale tam nigdy tłumów nie ma). Nie kupiłam nic, ale nie miałam też dużo czasu, żeby wszystko dokładniej obejrzeć. Marynarek przecenionych było niewiele. Były te w kwiatki z Basic, te w paseczki, nawet jedna majtkowa wisiała. Zauważyłam tylko ciekawą rzecz. Kupiłam tam tydzień temu czarną marynarkę Basic za 169, a dzisiaj miała naklejoną cenę 199 i przecenę na 159. Niezła obniżka.
![]() Dużo było znanych tu spódnic z gumkami we wszystkich kolorach, szortów, sukienek i trochę płaszczy. Torebki same nieciekawe. Dziewczyny, gdyby któraś spotkała śmietankową marynarkę z bufkami w rozmiarze M, to chętnie bym się nią zaopiekowała. Niestety marzenie, żeby kupić ja w Częstochowie, gdzie jest tylko jedna Zara
|
|
|
|
#1172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wietrzeją bardzo szybko
|
|
#1173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może poszczęści mi się i znajdę ją tam w kolorze pudrowym, bo wątpię, żeby w ZT się uchowała ![]() Majtkowe marynarki były w Galerii Mokotów i Blue City - w GM 1xM, 1xL, 2xXL, ale niektóre były brudne, inne bez guzika w Blue City 3xXL w idealnym stanie
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
mademoiselle jeanne a widzialaś może sandaly w Woman takie brązowe z kamieniami?
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki czy którakolwiek widziała, którakolwiek wie gdzie mogę znaleźć torbę z załącznika (zdjęcia z allegro)?
Kasia |
|
|
|
#1177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z marynarką raczej się już pożegnam,bo potrzebuję XS albo S,a na Targówek nie mam czasu jechać,miałam nadzieję dostać w WP,ale niestety nie...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widocznie ktoś kupił/wziął do mierzenia nim obeszłam sklep i doszłam na TRF ![]() O 12 w południe też na bank była tylko 1 para ![]() W ogóle dziś przed otwarciem dużo ludzi było , jak przyszłam o 9 to już z 10 osób czekało, a jedna kobita to weszła jak były żaluzje do połowy spuszczone-ale ją wyprosili.Generalnie nie lubię klimatu wyprzedaży, ludzie się kręcą i pędzą do sklepu jak opętani
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
do WP pojechałam z nadzieją, że większy wybór rozmiarów niż w innych Zarach zastanę, ale zawiodłam się... ogólnie dostać Skę np. z marynarek graniczy chyba z cudem...
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może podpowiem o Targówku
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc poszukuję jakieś fajnej marynarki
Tak na serio,to najchętniej majtkową albo jakąś białą/kremową.W rozmiarze XS albo S.I niestety nie w fasonie oversize,bo strasznie mnie przytłaczają.Jakbys mogła przy okazji zerknąć na marynarki,to daj proszę znać
|
|
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
Czyli lepiej poczekać do II tury aż bardziej przecenią te torby-worki? Jest ich trochę dostępnych? Dokładnie czarnych Bo póki co to o 30 zł je przecenili
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że podekscytowanie pełne
ja dzisiaj byłam tylko u siebie ale nic nie kupiłam, bo nie było spodni moich a poza tym ludzi ile.. ale to co się działo po zamknięciu, jak to zobaczyłam to myślałam że się za głowę złapię ( chodzi o damski) jednym słowem meksyk
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że one ni dotrwają do 2 tury bo kosztują tylko 69 zł
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Rozeznanie
|
Niestety pogoda w Warszawie kompletnie nie sprzyjała zakupom. Wpadłam do ZT ok. 10.
Kupiłam tylko pastelową spódnicę w kwiaty z woman przecenioną ze 169 na 129 i sweter z łańcuchami ( 99 zł ze 169). Dalej mi się odechciało jeździć głównie z powodu przemoczonych butów i popołudnie spędziłam w kawiarni ![]() Ogólnie jestem zaskoczona czemu nie przecenili parasolek. Liczyłam, że uda mi się kupić uroczą składaną z wąsami ale niestety... |
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
majtkowa na ile przeceniona? w łodzi ani jednej nie widziałam dzisiaj |
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
na 159 zł
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
granatowych nie było w ogóle, były 2 sztuki beżowych (M) i pudrowe (rozmiaru nie sprawdzałam bo mnie nie interesowały)
boszenka - tak, te moje koturnowe ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- potwierdzam i stwierdzam że w Łodzi nic nie ma, pewnie przejadę się do Poznania, bo Łódź mnie kolejny raz rozczarowała asortymentem
|
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję, że i ja szykuję się do wyjścia Mam nadzieję, że przed południem nie będzie tłumów i że zakupy miło nastroją mnie do pisania dzisiejszego egzaminu ![]() Cytat:
Właśnie najgorsze w trakcie przecen jest to, że duża część rzeczy ma już jakieś 'ukryte' (mniej lub bardziej) wady i trzeba wszystko dokładnie oglądać... gdyby chociaż jakąś zniżkę za to oferowali...![]() Cytat:
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma tu jak na razie żadnej marynarki z Woman ![]() same Basicowe i same wielkie rozmiary Cytat:
mierzyłam inne z Woman, nazywam je spadochronami też z paskiem, ale wyglądam w nich kiepsko, takie pumpy szerokie w udach ![]() no i miały powalającą przecenę ze 169 na 159
Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-06-25 o 09:24 |
||
|
|
|
#1195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mnie ostatnio dwie reklamacje uznali w Promenadzie, wcześniej składałam w Złotych Tarasach były pozytywnie rozpatrywane
![]() Także te dwa sklepy jak najbardziej polecam ![]() Unikaj za to Arkadii - od około 2 lat nie uznali mi tam żadnej a jak odwoływałam się w innym sklepie, to oczywiście przyjmowali ![]() A coś ciekawego w ogóle jest w Promenadzie? ![]() Zastanawiam się, czy nie podjechać tam po egzaminie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tymi marynarkami to naprawdę się nie postarali Z Woman są jakieś pojedyncze modele, z ciekawszych to tylko jakieś niedobitki pojedynczych rozmiarach reszta wyciągnięta chyba z dna magazynu Jeśli interesuje Cię jasna z Woman, to wczoraj koło południa widziałam w Galerii Mokotów bodajże jedną S i jedną M z tych z bufkami, którą ma m.in Gabi (przecenioną z 399 na 289 zł )Cytat:
![]() Udanych zakupów, Bożenko i powodzenia na egzaminie! ![]() Pochwal się koniecznie zdobyczami po powrocie ![]() Ja też mam dzisiaj egzamin, a myślami jestem zupełnie gdzie indziej ![]() Właśnie patrzę na Twoje zdjęcie na blogu i chyba przekonuje się do tych bermudów w kolorze khaki.. Boję się, że pudrowe mogą mi się nie doprać (mają jakąś dziwną plamę z tyłu ), zresztą w świetle dziennym nie są już takie pudrowe, jak wydawały mi się w sklepie, a raczej bardzo jasno beżowe
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się niedługo też wybieram w poszukiwaniu spodni za 119 zł
chyba kierunek Marszałkowska ![]() granatowe czy beżowe ? Iza, dzięki w takim razie na Targówek nie ma co jechać w Wola Parku z tych spodni są te różowe S jak ktoś szuka przynajmniej były wieczorem wczoraj
Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:40 |
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki. Wiem że sporo kupujecie na allegro i pewnie choć raz coś rozczarowało was po zobaczeniu na żywo.Może więc kiedyś z czegoś rezygnowałyście i odsyłałyście sprzedawcy ?
Wiem że jest taka możliwość w ciągu 10 dni jeżeli sprzedawca nie jest osobą prywatną. No i właśnie w ciągu 10 dni muszę napisać list w którym odstępuje od umowy i właśnie...wiecie może jak ten list dokładnie powinien wyglądać ? co do wyprzedaży to moim zdaniem cenowo super.Ale jak zawsze nie wiedziałam co brać ze sobą do przymierzalni ze względu na ilościowe ograniczenia tak tym razem niestety nie miałam tego problemu...niby dobrze dla porfela, ale jednak spodziewałam się szału. Kupiłam sobie 3 pary spodenek(bez mierzenia więc w domu doszłam do wniosku że zostawię tylko jedne z wysokim stanem,do pasa,dział basic.Dwie pozostałe pary się ze mną rozstaną gdyż są zbyt mało pieluchowe-czego bardzo się po ich kroju spodziewałam.)Kupiłam też khaki kuferek - jak chyba każda z nas(i już postanowiłam że kieszeni zapinanej na kamień otwierać nie będę bo nie chce aby mi isę popsuło)do tego cieliste baleriny z tasiemkami za 99zł (ale nadal nie wiem czy są warte nawet tej ceny) Tak więc jak widać marnie,marnie i jeszcze raz marnie. A byłam we wszystki 3 zarach i w jednej z nich byłam pierwszą która coś kupiła,było to jakieś 5 min po otwarciu i pani aż się uśmiechała. Asiu czy ty masz te baleriny które kupiłam? błagam cię powiedz mi co o nich sądzisz ?
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Taka skorzana pudrowo - bezowa z takimi marszczeniami na zapieciu za 199zl z 289zl. Bardzo jest wygodna taka akurat na ramię nie za duza nie za mala i dlatego sie na nia zdecydowalam.
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Dziekuje bardzo! Jest z działu Basic, wizualnie przypomina jedwab, jest to bardzo mily w dotyku material i bardzo fajny kolor bo taki jasny pudrowy różo- beż także polecam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.