Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 12:36   #3511
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ava mieliście bardzo trudny okres i ja rozumiem, czemu z wizażu zniknęłaś. A powiedz jak z Twoim zdrowiem?
Różowo bym tego nie nazwała
Od 3 kwietnia miesiąc w szpitalu - najpierw intensywna, później ortopedia, traumatologia, chirurgia twarzowo szczękowa, później jeszcze 3 miesiące na leżąco w domu bez możliwości jakiegokolwiek poruszania się (obie nogi kompletnie połamane w wielu miejscach), poruszałam się tylko karetkami; sierpień pomału przenoszona na wózek (PM 2009 prowadziłam na wózku i stojąc nieruchomo po kilka sekund do zdjęć a mąż mnie przenosił na rekach na wózek i na plener , koniec września balkonik, w październiku uczyłam się chodzić, w listopadzie kule (ale twarz lepiej), obecnie o 1 kuli.
Za mną 7 operacji, 2 transfuzje, brak czucia w wielu miejscach i ponad 20 szwów od ust po pięty od 1 cm do 12.
Ale najważniejsze, że młoda trochę lepiej na tym wyszła i że ona doszła do siebie prawie

Na chwile obecną rokowania nie za ciekawe, ale konieczne jeszcze co najmniej 6 operacji więc może coś pójdzie, rehabilitacja 3-4 x w tygodniu.

Tyle zdrowotnie- choć pewnie nie do końca o takie szczegóły pytałaś, ale wolę rozwiać domysły od razu

przepraszam, że na razie nie komentuję tego co wy piszecie ale nie czuje się upoważniona bo za mało wiem, więc dajcie mi chwilę żeby sie ogarnąć z tym co u Was
Stary 2010-07-01, 14:04   #3512
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

helol zonki

znowu sie zapuscilam w pogaduchach z wami
jutro jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedziele

a to moje kiecki i nie wiem w ktorej mam isc w lipcu na wesele a ktore zostawic na pazdziernik? ta biala to w reserved tak na codzien bo lubie sportowe , czerwona i jasna kieca kupione w kwadracie a ta czarna w NY
butki w CCC

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 14:23   #3513
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ava powiem jedno ale dobitnie: Jesteś niesamowita!!!!

Piszesz o tym wszystkim tak, jakby nic się nie stało. Jesteś bardzo dzielna. Trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze, by odzyskała conajmniej 99.99 % sprawności takiej jak przed wypadkiem.
Dobrze , że córcia ma sie dobrze. Jak przeczytałam co się stało to naprawdę ciarki przeszły.

Ps.
Wdrażaj się do nas, wdrażaj. Masz szczęście , że nie mamy tempa takiego jak na początku Część nas opuściło ale doszły nowe , szwarne dziołszki Miłej lektury
Stary 2010-07-01, 14:43   #3514
agunia82
Zakorzenienie

Ava ja Cię naprawdę podziwiam za tą siłę. Z taką postawą myślę, że mimo nie najlepszych rokowań będzie lepiej niż te przewidywania. Trzymam za to bardzo mocno

Czeko mi na to weselicho w licpu pasuje mi ta jasna, ciemniejsze bym na jesień zostawiła. Swoją drogą cudne te kiecki

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 14:54   #3515
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka laski
Jak tam pogoda u Was?? U mnie w nocy lało a teraz gorąco uff

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
u mnie spokój, upał, ale mi tam pasuje oby nie było przegięcia
muszę zrobić fotki moich ostatnich zakupów, bo Wy tu się chwalicie, więc i ja muszę
no to rób foty czekamy

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Hmm ja Wam sie nie mam czym pochwalić-chyba że taszką i butkami swoimi i mężowymi
dawaj fotki

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
to Was tak krótko wprowadzę dla przypomnienia i przedstawienia sie tym co mnie nie znają ;p
mama 3,5 latki w tej chwili, żona od 30.08.2008, mąż nadal ten sam, ilość kotów 1 syberyjski, ilość teściowych :1, zniknięta w dużej mierze z powodu wypadku samochodowego w zeszłym roku
(szczegóły: http://www.strazjarocin.pl/?p=957)
Byłyśmy tam razem z córką - choć wtedy 2,5latka a nie 4ro jak podano; więc nie powiem, że ostatnie półtora roku było lekkie..
Wracam jednak pomału do życia i z dużą chęcią wrócę i Tu
Dzielna z Ciebie babeczka dużo przeszłaś i mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie
Zajrzałam na Panny Młode dobra robota!!! Wzięłabym udział z chęcią ale suknię miałam wypożyczoną i nie mieszkam w Polsce.....Fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
znowu sie zapuscilam w pogaduchach z wami

a to moje kiecki i nie wiem w ktorej mam isc w lipcu na wesele a ktore zostawic na pazdziernik? ta biala to w reserved tak na codzien bo lubie sportowe , czerwona i jasna kieca kupione w kwadracie a ta czarna w NY
butki w CCC
super to udanego wyjazdu, a jedziecie z małą czy sami??
No no we wszystkich się prezentujesz bosko trudno wybrać.... lasencja z Ciebie, że ho ho!!!
Stary 2010-07-01, 14:57   #3516
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

super to udanego wyjazdu, a jedziecie z małą czy sami??
No no we wszystkich się prezentujesz bosko trudno wybrać.... lasencja z Ciebie, że ho ho!!!
jedziemy z Wercia to beda 1 jej wakacje
mam nadzieje ze podroz jakos zniesie bo ponad 5 godzin autem

a z ta lasencja przesadzasz

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-07-01, 15:16   #3517
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
jedziemy z Wercia to beda 1 jej wakacje
mam nadzieje ze podroz jakos zniesie bo ponad 5 godzin autem

a z ta lasencja przesadzasz
to super a jedziecie do jakiegoś hotelu czy na kwaterę?? Dziś widziałam rano w tv, że w Zakopcu ceny lecą w dół nawet o połowę... dobrze dla turystów
trochę długo ale dacie radę

nic nie przesadzam, figurkę masz super i ogólnie atrakcyjna babeczka z Ciebie tylko pozazdrościć...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 15:20   #3518
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
to super a jedziecie do jakiegoś hotelu czy na kwaterę?? Dziś widziałam rano w tv, że w Zakopcu ceny lecą w dół nawet o połowę... dobrze dla turystów
trochę długo ale dacie radę

nic nie przesadzam, figurkę masz super i ogólnie atrakcyjna babeczka z Ciebie tylko pozazdrościć...
malz przez neta zalatwil jakas Wille"NANU" cena to 150zł za pokoj 2 osobowy z lazienka ale w centrum krupowek

jeszcze raz dziekuje ale wiesz zeby trzymac forme to biegam codziennie na orbiku wiec to nie jest tak ze bez niczego mam taka figure

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-07-01, 15:26   #3519
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
malz przez neta zalatwil jakas Wille"NANU" cena to 150zł za pokoj 2 osobowy z lazienka ale w centrum krupowek

jeszcze raz dziekuje ale wiesz zeby trzymac forme to biegam codziennie na orbiku wiec to nie jest tak ze bez niczego mam taka figure
Nie orientuję się w cenach ale wydaje mi się, że drogo jest w Polsce wczasować się
Jak w centrum to chyba nie tak źle... a wyżywienie we własnym zakresie??
Kiedyś bym chciała skoczyć do Zakopca ale porównując ceny zagranica zawsze wygrywa

super, że jesteś systematyczna - ja teraz też codziennie na bieżni jestem ale w domu rowerek mam to tylko się kurzy...
Stary 2010-07-01, 15:30   #3520
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Nie orientuję się w cenach ale wydaje mi się, że drogo jest w Polsce wczasować się
Jak w centrum to chyba nie tak źle... a wyżywienie we własnym zakresie??
Kiedyś bym chciała skoczyć do Zakopca ale porównując ceny zagranica zawsze wygrywa

super, że jesteś systematyczna - ja teraz też codziennie na bieżni jestem ale w domu rowerek mam to tylko się kurzy...
bez wyzywienia
ciezko bylo znalezc jakas fajna oferte i za fajna kaske, niektore kwatery przyjmuja tylko na 7 dni wiec na 2 doby ciezko znalezc
wiec ja tez chcialam za granice ale malz ma tyle roboty ze ciezko sie wyrwac a na weekend juz predzej wiec bez chwili namyslu wpadlismy ze skoro 1 wakacje malej to Zakopane chociaz my bylismy juz z 5 razy
ale lubie wracac w fajne miejsca

mi jeszcze troche tluszczyku zostalo po ciazy -wiem ze w tych kieckach tego nie widac ale w bieliznie juz tak, zreszta kazda z nas ma swoje niedoskonalosci ktore przeszkadzaja

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-07-01, 15:39   #3521
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
bez wyzywienia
ciezko bylo znalezc jakas fajna oferte i za fajna kaske, niektore kwatery przyjmuja tylko na 7 dni wiec na 2 doby ciezko znalezc
wiec ja tez chcialam za granice ale malz ma tyle roboty ze ciezko sie wyrwac a na weekend juz predzej wiec bez chwili namyslu wpadlismy ze skoro 1 wakacje malej to Zakopane chociaz my bylismy juz z 5 razy
ale lubie wracac w fajne miejsca

mi jeszcze troche tluszczyku zostalo po ciazy -wiem ze w tych kieckach tego nie widac ale w bieliznie juz tak, zreszta kazda z nas ma swoje niedoskonalosci ktore przeszkadzaja
no tak jak na weekend to spoko, zapracowany ten Twój mężuś - może po wakacjach uda Wam się gdzieś skoczyć na dłużej

dokładnie każda ma jakieś ale do swojej figury
Stary 2010-07-01, 15:49   #3522
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
no tak jak na weekend to spoko, zapracowany ten Twój mężuś - może po wakacjach uda Wam się gdzieś skoczyć na dłużej

dokładnie każda ma jakieś ale do swojej figury
raczej sie nie zapowiada ale obiecal mi ze w przyszlym roku pojedziemy napewno gdzies na wakacje z mala

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-07-01, 17:07   #3523
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Zapraszam na pyszny , ciepły chlebek -właśnie dorwałam w piekarni mój ulubiony Fitness

Daget Wam życzę dużo szczęścia w szukaniu pracy i mądrych wyborów
Ja poprosze!!! choc pewnie do tego czasu juz jest zimny
Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość
Różowo bym tego nie nazwała
Tak cos czulam ze skoro zniknelas to nic dobrego tego nei spowodowalo. I moje przeczucie bylo wlasciwe. Ale podziwiam Cie. Silna jestes i dacie rade. Masz kochajacego meza i wspaniala coreczke. Tyle sily malo kto ma!!! Sporo osiagnelas, wierze ze bedzie dobrze
Cytat:
Czerwona mi sie bardzo podoba. A za Zakopcem nei przepadam

Cytat:
Jak tam pogoda u Was?? U mnie w nocy lało a teraz gorąco uff
Hymmm trudno powiedziec jak z pogoda bo nie widze
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 18:28   #3524
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hello Słoneczka

Moja sis. wybyła dziś rano o godzinie 5 rano do Hiszpanii na obóz 33 godz. w autobusie - masakra Siorka przezywała ten wyjazd jak mrówka okres - wszystko poplanowała jak w szwajcarskim banku i z kartką i ołówkiem w ręku. Zobaczymy jak się jej wyjazd uda. No a my mamy wreszcie chatę wolną Nawet nie wiecie jak sie cieszę. Już nie chodzi tylko o intymność (sex poza sypialnią itp ) ale o taką zwykłą swobodę we własnym domu, luz i wogóle, czyli to czego niestety byliśmy od początku bycia razem z mężem pozbawieni z racji tego, że sis. mieszka z nami. Ale za to bardziej docenia sie wtedy takie chwile

ava - my sie na pewno nie znamy bo ja dołączyłam już po ślubie witaj Nawet nie słyszałam o tej akcji Panien Młodych - super fotki i wogóle niesamowita sprawa Ten wypadek - cieżki okres macie za sobą Nie wiem co powiedzieć, chyba to, że podziwiam twoją radość życia i życzę ci jak najlepiej w kolejnych etapach powrotu do sprawności

dzasta - miałaś sie pochwalić zakupkami

dagecik - może po prostu na początku tak nowy zarząd szaleje, a później sie uspokoi ? Tak często bywa - chcą pewnie mieć "dobry początek". Trzymam kciuki żeby się wszystko rozwiązało jak najkorzystniej dla Was

czekoladka - boskie sukieneczki Jak dla mnie najlepiej Ci w małej czarnej Jednak jako że to letnie weselicho to może ta jasna Wogóle piękna kobietka z ciebie Udanego weekendu w Zakopanem
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 18:41   #3525
paulinaizabela
Zakorzenienie

Anusia sisterka wyjechała to się będzie działo a na ile pojechała i gdzie?? może ją spotkam
Stary 2010-07-01, 18:59   #3526
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Pojechała na 10 dni do Lloret de Mar Teraz pewnie już minęła Niemcy
Zabieram się za lody - mam sernikowe z biszkoptami Mogę sie podzielić
Stary 2010-07-01, 19:07   #3527
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Pojechała na 10 dni do Lloret de Mar Teraz pewnie już minęła Niemcy
Zabieram się za lody - mam sernikowe z biszkoptami Mogę sie podzielić
No to kawał ode mnie...

Poproszę bo zdycham z gorąca
Stary 2010-07-01, 19:49   #3528
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Paulinka lecą lody do ciebie
Ja wogóle nie wiem jak tak może być - kładę się wczoraj wieczorem spać o 23 i jest 20 stopni, wstaję dziś o 4 rano i ciągle jest 20 na plusie Może na weekend pojedziemy się gdzies popluskać
Stary 2010-07-01, 19:54   #3529
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinka lecą lody do ciebie
Ja wogóle nie wiem jak tak może być - kładę się wczoraj wieczorem spać o 23 i jest 20 stopni, wstaję dziś o 4 rano i ciągle jest 20 na plusie Może na weekend pojedziemy się gdzies popluskać
dziękować pychotka

Jedźcie trzeba korzystać póki jest ładnie

U nas niby pogoda taka se bo 20 stopni i chmurki ale taka duchota, że wysiedzieć nie idzie... a sprawdzałam przed chwilą pogodę jaką będę miała w Hiszpanii i będzie 31 stopni i słońce.... uff trzeba coś letniego kupić na siebie a i na jakieś stronce wyczytałam, że od początku lipca zaczynają się przeceny tam to może coś upoluję fajnego o ile mężul będzie chciał do jakiegokolwiek sklepu wejść

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-07-01 o 19:55
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 20:38   #3530
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka Łobuzice .

Właśnie wróciłam z 2-dniowego szkolenia z Mazur było bardzo fajnie .... niektórzy trochę przesadzili wczoraj z % i zbyt bliskim poznawamiem współpracowników ale tak to zazwyczaj na szkoleniach bywa, kiedy człek się wyrwie od męża i dzieci ......
taka trochę wróciłam zniesmaczona zachowaniem jednego kolesia, który w domu zostawił żonę w ciąży a sam na szkoleniu ostro "dokazywał" z inną "spuszczoną ze smyczy" mamuśką ..... żenuła

Poza tym mam bardzo fajny okres ..... ja zorganizowana i poukładana do granic możliwości kobietka perfekcjoniskta ...... w ciągu dwóch dni zgubiłam kartę debetową i telefon komórkowy
Po panice i zastrzeżeniu karty okazało się, że w jednej z aptek pani mi jej nie oddała ..... i przez 1,5 dnia nie raczyła odnieść jej do oddziału mojego banku, który ma za ścianą

A telefon ..... właśnie się okazalo, że zostawiłam po szkoleniu w samochodzie służbowym ..... jutro koleżanka ma mi przynieść do pracy ..... a już zdązyłam przegonić teefonicznie obsługę hotelu po wszystkich miejscach w których byłam

ava chylę czoła przed Twoją siłą i twardym charakterem - zaglądaj do nas jak najczęściej

czeko czerwoniasta sukienucha po prostu genialna a ile ty dziennie na tym orbim chodzisz?

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-07-01 o 20:59
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 20:47   #3531
soffera
Zadomowienie

Ava ale masz niewiarygodna sile ducha! Sle do Ciebie swoje kciuki i siły aby starczyly na czekajace Cie operacje

Anusia dzieci nie ma w domu i mozna harcowac

Czeko21wygladasz bosko! Jestem za czarna sukienka i czerwona

Paulinko u nas i w nocy goraco!

Wrocilismy z rynku - stopy poobcierane - ałaaaaaaa.

Czeko odnosnie zenuły - sama mialam takie odczcucia po Dniu Kobiet w knajpie bleeee - spuszczone/ni ze smyczy to najlepsze okreslenie....
jednak nic nie zgubilas wiec dalej jestes perfekcjonistka

Gdzie Kasica?

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-07-01 o 20:52
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 20:47   #3532
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Paulinka to dobrze że moja sis nie wiedziała przez wyjazdem że przeceny się w Hiszpanii zaczynają bo by pewnie jeszcze więcej kasy ode mnie wyłudziła

Czekotubulcu - ty zakręcony człowieczku dobrze, że jednak zguby się znalazły Powiedz ty lepiej czego szukałaś w tej aptece na Mazurach - testów ciążowych, prezerwatyw czy alcazeltera? Super że szkolenie się udało.

Idę pod prysznic i wskakuję do łóżeczka z książką w oczekiwaniu na małża, który pojechał na rowerze gdzieś i jeszcze go nie ma

paaaa

soffiiiii - a kto ci pozwolił tak przede mną wyskakiwac i to w tej samej minucie ? Mam nadzieje że małż wróci na czas i harce będą

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-07-01 o 20:49 Powód: soffi mnie ubiegła
Stary 2010-07-01, 20:48   #3533
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Ava - omg jesteś niesamowitą kobietą

Czekoladka21 - podoba mi się ta czerwona
fajnie Wam z tym weekendem

Paulinko - jakoś go przekupisz, żeby zaliczyć wyprzedaże

Anusia - no to korzystajcie z wolnej chaty ile wlezie proszę potraktować moje słowa dosłownie

Dagetku - no to kciuki za przyszłościowe plany

zrobiła w końcu zdjęcia no i poniżej moje zakupy (pewnie się nie zdziwicie, że część lumpeksowych )
1. balerinki koralowe atmo - kupione od mamy mojego przedszkolaka, która handluje nowymi ubraniami z primarku
2. bluzka od tej samej pani
3. biała z motylkami - lumpek
4. mgiełka atmo - lumpek
5. spodenki - osiedlowy sklep
6. kostium - ten sam sklepik
7. sukienka h&m - lumpek - normalnie cudo, a na zdjęciu wyszła jak najgorsza szmata
8. sukienka divided - lumpek
9. turkusowa - lumpek
10. sukienka plażowa atmo - od wyżej wymienionej pani

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 20:52   #3534
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzastuś - super łowy ja tam widzę duzy urok tej sukienki z h&m i jeszcze ta z divided mi się bardzo podoba Ogólnie fajne zakupki

Dobra, już na 100% zmykam
Stary 2010-07-01, 20:53   #3535
dzasta110
Wtajemniczenie

Czekotubko - coś Ty piła na tym szkoleniu, że pogubiłaś prawie najważniejsze rzeczy??!! mam nadzieję, że byłas gdzieś daleko ode mnie, bo jak nie to a zachowanie Twoich kolegów noramalnie

reszta zdjęć:
1. ogrodniczka "na żywo"
2. pierwszy mój zakup dla... wiadomo kogo
3. bluzeczki dla mojego siostrzeńca

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-07-01 o 20:55
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 20:56   #3536
soffera
Zadomowienie

Anusiu no cholera dzwon po niego!!

Dzastus sukienki i balerinki sa super

Dagus oj to mocna zmiana planow sie Wam szykuje - trzymac juz kciuki czy jeszcze nie?!
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 21:08   #3537
czekoladka79
Zadomowienie

OFICJALNE DEMENTII ..... kartę zgubiłam w aptece w Warszawie .... nie szukałam prezerwatyw na mazurach ani testów ciążowych ( i tak by pewnie nie wykryły po dwóch godzinach czy dany wpółpracownik zostanie nieszczęśliwym wpadkowo-szkoleniowym tatusiem)
A piłam bardzo delikatnie ..... żubróweczkę only one bottle na dwie - więc pełna kulturka

Poza tym w hotelu było szkolenie dla hostess Bolsa .... omg jakie lachony tam pomykały ..... szok tylko jeszcze większych kompleksów się nabawiłam ..... no i dowiedziałam się, że np buzka może być wykorzystana jako sukienka ..... z troszkę wystającymi gaciami ale co tam Nawet na basen nie poszłam ..... bo jakby taki hipopotam tam wskoczył to lahonki zostały by w pustym basenie

dzasta jakie boskie zakupy aż mnie pięty zaswędziały zeby poganiać po lumpkach

anusia pięknusia suuuper, że macie małe "wakacje" sam na sam z mężem

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-07-01 o 21:39
Stary 2010-07-01, 21:24   #3538
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Nawet na basen nie poszłam ..... bo jakby taki hipopotam tam wskoczył to lahonki zostały by w pustym basenie

Czekoladko-właśnie byś była sprawczynią mojej śmierci! Udławiłam się przez Ciebie rzodkiewką-i to tak na serio. Mąz juz kimał ale z łóżka wyskoczył i mnie huknął. Rzodkiewka przeleciała przez pokój.
Stary 2010-07-01, 21:30   #3539
czekoladka79
Zadomowienie

omg miałabym izuśkę na sumeiniu
Stary 2010-07-01, 21:52   #3540
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

dagecik - może po prostu na początku tak nowy zarząd szaleje, a później sie uspokoi ? Tak często bywa - chcą pewnie mieć "dobry początek". Trzymam kciuki żeby się wszystko rozwiązało jak najkorzystniej dla Was
Ja bym tego dobrym poczatkiem nie nazwala, a raczej chamstwem do entej potegi. Jak mozna chciec zrywac umowy ktory stary zarzad popodpisywal? No ale przemilcze to. DZis zastanawialysmy sie z kierowniczka czy nie trzebaby zaczac szukac czegos na zas, gdyz szyuje sie ze doloza nam kupe pracy a pieniadze przeciez sa Spoldzielcow wiec nie mozna ich trwonic. Zapomnieli tylko o jednym ze oni maja etaty a "Zarzad" jest dla nich dodatkowym zajeciem a dla nas to jest podstawowe zrodlo dochodu. Dlatego prosze o duuuze kciuki o dobre rozwiazania.
No to superek ze chalupke macie dla siebie. My niestety teraz jestesmy na "cenzurowanym" bo w jednym pokoju z moim bratem jestesmy .

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dagus oj to mocna zmiana planow sie Wam szykuje - trzymac juz kciuki czy jeszcze nie?!
Na razie nic nie wiadomo ale kciuki trzymajta .

CzekoTubko no to nerwa pewnie mialas niezlego, ja ilekroc karte gdzies przeloze i jak jej nie znajduje to serce mi do gardla podchodzi ze ja zgubilam. Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo. A lachonami sie nie przejmuj, piekno zewnetrzne nieczesto chodzi w parze z pieknem wewnetrznym

Dzasti ale zakupy. Wszystko super. Ta mgielke to sama bym Ci zwedzila

A za lody podziekuje Kochane wlasnie pochlonelam jajecznice
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości