|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]() Od 3 kwietnia miesiąc w szpitalu - najpierw intensywna, później ortopedia, traumatologia, chirurgia twarzowo szczękowa, później jeszcze 3 miesiące na leżąco w domu bez możliwości jakiegokolwiek poruszania się (obie nogi kompletnie połamane w wielu miejscach), poruszałam się tylko karetkami; sierpień pomału przenoszona na wózek (PM 2009 prowadziłam na wózku i stojąc nieruchomo po kilka sekund do zdjęć a mąż mnie przenosił na rekach na wózek i na plener , koniec września balkonik, w październiku uczyłam się chodzić, w listopadzie kule (ale twarz lepiej), obecnie o 1 kuli.Za mną 7 operacji, 2 transfuzje, brak czucia w wielu miejscach i ponad 20 szwów od ust po pięty od 1 cm do 12. Ale najważniejsze, że młoda trochę lepiej na tym wyszła i że ona doszła do siebie prawie ![]() Na chwile obecną rokowania nie za ciekawe, ale konieczne jeszcze co najmniej 6 operacji więc może coś pójdzie, rehabilitacja 3-4 x w tygodniu. Tyle zdrowotnie- choć pewnie nie do końca o takie szczegóły pytałaś, ale wolę rozwiać domysły od razu ![]() przepraszam, że na razie nie komentuję tego co wy piszecie ale nie czuje się upoważniona bo za mało wiem, więc dajcie mi chwilę żeby sie ogarnąć z tym co u Was
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
helol zonki
![]() znowu sie zapuscilam w pogaduchach z wami ![]() jutro jedziemy do Zakopanego i wracamy w niedziele a to moje kiecki i nie wiem w ktorej mam isc w lipcu na wesele a ktore zostawic na pazdziernik? ta biala to w reserved tak na codzien bo lubie sportowe , czerwona i jasna kieca kupione w kwadracie a ta czarna w NY butki w CCC
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
Ava powiem jedno ale dobitnie: Jesteś niesamowita!!!!
Piszesz o tym wszystkim tak, jakby nic się nie stało. Jesteś bardzo dzielna. Trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze, by odzyskała conajmniej 99.99 % sprawności takiej jak przed wypadkiem. Dobrze , że córcia ma sie dobrze. Jak przeczytałam co się stało to naprawdę ciarki przeszły. Ps. Wdrażaj się do nas, wdrażaj. Masz szczęście , że nie mamy tempa takiego jak na początku Część nas opuściło ale doszły nowe , szwarne dziołszki Miłej lektury
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Ava ja Cię naprawdę podziwiam za tą siłę. Z taką postawą myślę, że mimo nie najlepszych rokowań będzie lepiej niż te przewidywania. Trzymam za to bardzo mocno
![]() Czeko mi na to weselicho w licpu pasuje mi ta jasna, ciemniejsze bym na jesień zostawiła. Swoją drogą cudne te kiecki
|
#3515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka laski
![]() Jak tam pogoda u Was?? U mnie w nocy lało a teraz gorąco uff Cytat:
Cytat:
Cytat:
dużo przeszłaś i mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie Zajrzałam na Panny Młode dobra robota!!! Wzięłabym udział z chęcią ale suknię miałam wypożyczoną i nie mieszkam w Polsce.....Fajna sprawa Cytat:
No no we wszystkich się prezentujesz bosko |
||||
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze podroz jakos zniesie bo ponad 5 godzin autem ![]() a z ta lasencja przesadzasz
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedziecie do jakiegoś hotelu czy na kwaterę?? Dziś widziałam rano w tv, że w Zakopcu ceny lecą w dół nawet o połowę... dobrze dla turystów ![]() trochę długo ale dacie radę nic nie przesadzam, figurkę masz super i ogólnie atrakcyjna babeczka z Ciebie |
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz dziekuje
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w centrum to chyba nie tak źle... a wyżywienie we własnym zakresie?? Kiedyś bym chciała skoczyć do Zakopca ale porównując ceny zagranica zawsze wygrywa ![]() super, że jesteś systematyczna - ja teraz też codziennie na bieżni jestem ale w domu rowerek mam to tylko się kurzy... |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciezko bylo znalezc jakas fajna oferte i za fajna kaske, niektore kwatery przyjmuja tylko na 7 dni wiec na 2 doby ciezko znalezc wiec ja tez chcialam za granice ale malz ma tyle roboty ze ciezko sie wyrwac a na weekend juz predzej wiec bez chwili namyslu wpadlismy ze skoro 1 wakacje malej to Zakopane chociaz my bylismy juz z 5 razy ![]() ale lubie wracac w fajne miejsca mi jeszcze troche tluszczyku zostalo po ciazy -wiem ze w tych kieckach tego nie widac ale w bieliznie juz tak, zreszta kazda z nas ma swoje niedoskonalosci ktore przeszkadzaja
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie każda ma jakieś ale do swojej figury
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak cos czulam ze skoro zniknelas to nic dobrego tego nei spowodowalo. I moje przeczucie bylo wlasciwe. Ale podziwiam Cie. Silna jestes i dacie rade. Masz kochajacego meza i wspaniala coreczke. Tyle sily malo kto ma!!! Sporo osiagnelas, wierze ze bedzie dobrze Czerwona mi sie bardzo podoba. A za Zakopcem nei przepadam ![]() Hymmm trudno powiedziec jak z pogoda bo nie widze |
|
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello Słoneczka
Moja sis. wybyła dziś rano o godzinie 5 rano do Hiszpanii na obóz 33 godz. w autobusie - masakra Siorka przezywała ten wyjazd jak mrówka okres - wszystko poplanowała jak w szwajcarskim banku i z kartką i ołówkiem w ręku. Zobaczymy jak się jej wyjazd uda. No a my mamy wreszcie chatę wolną ) ale o taką zwykłą swobodę we własnym domu, luz i wogóle, czyli to czego niestety byliśmy od początku bycia razem z mężem pozbawieni z racji tego, że sis. mieszka z nami. Ale za to bardziej docenia sie wtedy takie chwile ![]() ava - my sie na pewno nie znamy bo ja dołączyłam już po ślubie witaj Nawet nie słyszałam o tej akcji Panien Młodych - super fotki i wogóle niesamowita sprawa Ten wypadek - cieżki okres macie za sobą Nie wiem co powiedzieć, chyba to, że podziwiam twoją radość życia i życzę ci jak najlepiej w kolejnych etapach powrotu do sprawności ![]() dzasta - miałaś sie pochwalić zakupkami ![]() dagecik - może po prostu na początku tak nowy zarząd szaleje, a później sie uspokoi ? Tak często bywa - chcą pewnie mieć "dobry początek". Trzymam kciuki żeby się wszystko rozwiązało jak najkorzystniej dla Was ![]() czekoladka - boskie sukieneczki Jednak jako że to letnie weselicho to może ta jasna Wogóle piękna kobietka z ciebie![]() |
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia sisterka wyjechała to się będzie działo
![]()
|
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
Pojechała na 10 dni do Lloret de Mar
Teraz pewnie już minęła Niemcy ![]() Zabieram się za lody - mam sernikowe z biszkoptami Mogę sie podzielić
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę bo zdycham z gorąca
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka lecą lody do ciebie
![]() Ja wogóle nie wiem jak tak może być - kładę się wczoraj wieczorem spać o 23 i jest 20 stopni, wstaję dziś o 4 rano i ciągle jest 20 na plusie Może na weekend pojedziemy się gdzies popluskać
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedźcie ![]() U nas niby pogoda taka se bo 20 stopni i chmurki ale taka duchota, że wysiedzieć nie idzie... a sprawdzałam przed chwilą pogodę jaką będę miała w Hiszpanii i będzie 31 stopni i słońce.... uff trzeba coś letniego kupić na siebie a i na jakieś stronce wyczytałam, że od początku lipca zaczynają się przeceny tam to może coś upoluję fajnego o ile mężul będzie chciał do jakiegokolwiek sklepu wejść
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-07-01 o 19:55 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Heyka Łobuzice .
Właśnie wróciłam z 2-dniowego szkolenia z Mazur było bardzo fajnie .... niektórzy trochę przesadzili wczoraj z % i zbyt bliskim poznawamiem współpracowników taka trochę wróciłam zniesmaczona zachowaniem jednego kolesia, który w domu zostawił żonę w ciąży a sam na szkoleniu ostro "dokazywał" z inną "spuszczoną ze smyczy" mamuśką ..... żenuła Poza tym mam bardzo fajny okres ..... ja zorganizowana i poukładana do granic możliwości kobietka perfekcjoniskta ...... w ciągu dwóch dni zgubiłam kartę debetową i telefon komórkowy Po panice i zastrzeżeniu karty okazało się, że w jednej z aptek pani mi jej nie oddała ..... i przez 1,5 dnia nie raczyła odnieść jej do oddziału mojego banku, który ma za ścianą ![]() A telefon ..... właśnie się okazalo, że zostawiłam po szkoleniu w samochodzie służbowym ..... jutro koleżanka ma mi przynieść do pracy ..... a już zdązyłam przegonić teefonicznie obsługę hotelu po wszystkich miejscach w których byłam ava chylę czoła przed Twoją siłą i twardym charakterem - zaglądaj do nas jak najczęściej czeko czerwoniasta sukienucha po prostu genialna Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-07-01 o 20:59 |
|
|
|
#3531 |
|
Zadomowienie
|
Ava ale masz niewiarygodna sile ducha! Sle do Ciebie swoje kciuki i siły aby starczyly na czekajace Cie operacje
![]() Anusia dzieci nie ma w domu i mozna harcowac ![]() Czeko21wygladasz bosko! Jestem za czarna sukienka i czerwona Paulinko u nas i w nocy goraco! Wrocilismy z rynku - stopy poobcierane - ałaaaaaaa. Czeko odnosnie zenuły - sama mialam takie odczcucia po Dniu Kobiet w knajpie bleeee - spuszczone/ni ze smyczy to najlepsze okreslenie.... jednak nic nie zgubilas wiec dalej jestes perfekcjonistka Gdzie Kasica? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-07-01 o 20:52 |
|
|
|
#3532 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka to dobrze że moja sis nie wiedziała przez wyjazdem że przeceny się w Hiszpanii zaczynają bo by pewnie jeszcze więcej kasy ode mnie wyłudziła
![]() Czekotubulcu - ty zakręcony człowieczku dobrze, że jednak zguby się znalazły Idę pod prysznic i wskakuję do łóżeczka z książką w oczekiwaniu na małża, który pojechał na rowerze gdzieś i jeszcze go nie ma ![]() paaaa ![]() soffiiiii - a kto ci pozwolił tak przede mną wyskakiwac i to w tej samej minucie
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-07-01 o 20:49 Powód: soffi mnie ubiegła |
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ava - omg ![]() Czekoladka21 - podoba mi się ta czerwona fajnie Wam z tym weekendem Paulinko - jakoś go przekupisz, żeby zaliczyć wyprzedaże Anusia - no to korzystajcie z wolnej chaty ile wlezie proszę potraktować moje słowa dosłownie Dagetku - no to kciuki za przyszłościowe plany ![]() zrobiła w końcu zdjęcia no i poniżej moje zakupy (pewnie się nie zdziwicie, że część lumpeksowych 1. balerinki koralowe atmo - kupione od mamy mojego przedszkolaka, która handluje nowymi ubraniami z primarku ![]() 2. bluzka od tej samej pani 3. biała z motylkami - lumpek 4. mgiełka atmo - lumpek 5. spodenki - osiedlowy sklep 6. kostium - ten sam sklepik 7. sukienka h&m - lumpek - normalnie cudo, a na zdjęciu wyszła jak najgorsza szmata ![]() 8. sukienka divided - lumpek 9. turkusowa - lumpek 10. sukienka plażowa atmo - od wyżej wymienionej pani
|
|
#3534 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastuś - super łowy
![]() Dobra, już na 100% zmykam
|
|
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekotubko - coś Ty piła na tym szkoleniu, że pogubiłaś prawie najważniejsze rzeczy??!!
a zachowanie Twoich kolegów noramalnie ![]() reszta zdjęć: 1. ogrodniczka "na żywo" ![]() 2. pierwszy mój zakup dla... wiadomo kogo 3. bluzeczki dla mojego siostrzeńca
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-07-01 o 20:55 |
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
Anusiu no cholera dzwon po niego!!
![]() Dzastus sukienki i balerinki sa super Dagus oj to mocna zmiana planow sie Wam szykuje - trzymac juz kciuki czy jeszcze nie?!
|
|
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
OFICJALNE DEMENTII ..... kartę zgubiłam w aptece w Warszawie .... nie szukałam prezerwatyw na mazurach ani testów ciążowych ( i tak by pewnie nie wykryły po dwóch godzinach czy dany wpółpracownik zostanie nieszczęśliwym wpadkowo-szkoleniowym tatusiem)
A piłam bardzo delikatnie ..... żubróweczkę only one bottle na dwie - więc pełna kulturka ![]() Poza tym w hotelu było szkolenie dla hostess Bolsa .... omg jakie lachony tam pomykały ..... szok tylko jeszcze większych kompleksów się nabawiłam ..... no i dowiedziałam się, że np buzka może być wykorzystana jako sukienka ..... z troszkę wystającymi gaciami ale co tam dzasta jakie boskie zakupy aż mnie pięty zaswędziały zeby poganiać po lumpkach anusia pięknusia suuuper, że macie małe "wakacje" sam na sam z mężem
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-07-01 o 21:39 |
|
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladko-właśnie byś była sprawczynią mojej śmierci! Udławiłam się przez Ciebie rzodkiewką-i to tak na serio. Mąz juz kimał ale z łóżka wyskoczył i mnie huknął. Rzodkiewka przeleciała przez pokój.
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
omg miałabym izuśkę na sumeiniu
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to superek ze chalupke macie dla siebie. My niestety teraz jestesmy na "cenzurowanym" bo w jednym pokoju z moim bratem jestesmy . Cytat:
. CzekoTubko no to nerwa pewnie mialas niezlego, ja ilekroc karte gdzies przeloze i jak jej nie znajduje to serce mi do gardla podchodzi ze ja zgubilam. Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo. A lachonami sie nie przejmuj, piekno zewnetrzne nieczesto chodzi w parze z pieknem wewnetrznym ![]() Dzasti ale zakupy. Wszystko super. Ta mgielke to sama bym Ci zwedzila A za lody podziekuje Kochane wlasnie pochlonelam jajecznice
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

dużo przeszłaś i mam nadzieję, że wszystko skończy się pozytywnie 

Mogę sie podzielić 

Wszystko super. Ta mgielke to sama bym Ci zwedzila