|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
hej dziewczyny
![]() ciekawe czy mnie pamietacie ![]() oficjalnie informuję, że żyję i że ostatnie 2 tygodnie były intensywne od wtorku jestem Panią mgr inż dostalismy kredyt i urządzamy mieszkanko, jak dobrze pójdzie to za miesiąc wyprowadzamy się od rodziców do swojego mieszkanka |
|
|
|
#1862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() a z pracą- znajdzie się
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka, jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Załatwiliśmy dzisiaj samochód do ślubu Ważne, że auto jest
|
|
|
|
#1864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje pani mgr inż. za postępy w kierunku własnego mieszkanka i że Cię tu tak długo nie byłoi jeszcze za pracę ![]() Cytat:
za autko
|
|||
|
|
|
#1865 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty to za bardzo zalatana jestes, zeby o takich glupotach myslecCytat:
|
||
|
|
|
#1866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka gratuluję załatwień
, a jak tam spowiedz? Przeżyłaś?![]() Cytat:
fajnie że już zaraz będziecie na swoim dla mnie wczoraj nie mieli żadnych propozycji![]() Cytat:
my też mogliśmy mieć samochód wypożyczony ( limuzynę ), ale dla mnie 600zł to było dużo...
|
||
|
|
|
#1867 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej PMki,nadrobilam,ale tylko troszeczke,bo dopiero co wrocilam z pracy,pracuje w design store(tj w sklepie z duperelami dla domu
) a jutro zaczynaja sie wielkie wyprzedaze,wiec kupe roboty jest i padam na pyszczek U nas dzis 3miesiace Cytat:
![]() Cytat:
niom czas pedzi...cale szczescie![]() Cytat:
Gratulacje i wszystkiego wymarzonegoMartoolka 100 lat!!! Spelnienia wszelkich marzen,nadziei i oczekiwan ![]()
|
|
#1868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Babka była strasznie dumna i przejęta, bo pierwszy raz była kierowcą państwa młodych |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem dziś podłamana- mój wujek wpadł w pracy w taką dziurę na beton(4 metry w dół) i ma połamane obie nogi- w kostkach i jedną w kolanie
A to moja najbliższa rodzina, jest młody, nie mogłam się doczekać jak bedziemy razem tańczyć i bawić się na weselu!A on jest przezabawny, a teraz tak cierpi. Ale się dziś spłakałam... A mieli takie plany, zamówione wakacje, teraz sporo imprez rodzinnych i co? 6 tygodni bez ruchu i nie wiadomo czy będzie sprawny i ile potrwa rehabilitacja. Tylko takie szczęście w nieszczęściu, że nie spadł na głowę, czy nie uszkodził kręgosłupa! I wiecie co jeszcze? z tymi polamanymi nogami wrocił sam tirem z pracy-jechał 2,5 godziny i jeszcze wrocił swoim samochodem do domu, o mało by nie zemdlał!W takim był widać szoku, myślał, ż nic takiego się nie stało.Echh, po co planować cokolwiek, zadręczać się pierdołami jak w jednej chwili wszystkie plany mogą runąć! Martoolka, wszystkiego najlepszego!!! a my mieliśmy iść dziś do spowiedzi, ale nie poszliśmy- ja z wiadomych przyczyn, a TŻ ocieplil nam dzis styropianem budynek gospodarczy.
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mamy nadzieję, że nas to w sumie taniej wyjdzie niż wynajem auta i organizacja transportu dla gości ..... Cytat:
|
||
|
|
|
#1871 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno z remontem się wyrobicie i właśnie, czekamy n fotki brzusia jak znajdziesz kabelek ![]() Cytat:
Cytat:
za wyczyny kulinarne ![]() Przeuroczy najbardziejz tą kupką ![]() Cytat:
![]() za zalatwione sprawy i za pracę ![]() i jak po spowiedzi ? ![]() A na urodzinki STO LAT, STO LAT! Cytat:
gratuluję Pani mgr inż. powodzenia w urządzaniu no i trzymam kciuki za szukanie pracy ![]() Cytat:
Szok musiał być straszny skoro jechał ejszcze tyle czasu. Niema co teraz myśleć o imprezach, będa kolejne za rok, dwa i więcej, a teraz najważniejsze jest jego zdrowie. Trzymam kciuki, oby wszystko się mu powiodłe i szybko wrócił do zdrowia.
|
|||||||
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, dziś was już nie nadrobię. nie było mnie tu chyba z tydzień... szkoda gadać
![]() ze spraw: *usc załatwione *ksiądz załatwiony, jeszcze spowiedź *od dziś pracuję, na 2 miesiące i trochę, do połowy września ![]() *jutro jedziemy z zaproszeniem-chyba już ostatnie. ale wiedzieli wcześniej ![]() *szłam do denty wymienić plombę w dwójce, okazało się, że trzeba ząb zatruć, no i chodzę z połową zęba białą... dobrze, że nie przed ślubem tak no. to idę spać. dobranocek... |
|
|
|
#1873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale się nie wyspałam TZ na nocce, więc ja oczywiście nie mogłam zasnąć, a dziś mam zajęcia na podyplomówce ![]() Cytat:
Dzięki Co do spowiedzi, to się okazało, że niepotrzebnie poszliśmy, bo przez to, że mieszkamy razem powinniśmy mieć jedną spowiedź, a proboszcz spisywał nasze adresy z dowodów (a tam mamy różne), więc nas nie poinformował. Rozgrzeszenia nie dostałam, ale ksiądz mi ze spokojem wszystko wytłumaczył i powiedział, że mam się nie przejmować i przyjść do spowiedzi w tygodniu przed ślubem i udzielił mi na koniec błogosławieństwa, więc całkiem miło było ![]() Cytat:
Cytat:
A co do wujka to niezły pech ![]() ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawy i pracę
|
|||||
|
|
|
#1874 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki , wrocilam rano po 4 i jestem niewyspana a tu na moj panienski cos musze szykowac.
![]() Wlasnie mi dzisiaj jedna kolezanka powiedziala ze nie idzie ;/ Marta :wszystkiego najlepszego Ale mi sie chce spac!!!! masakra Napijmy sie wirtualnie
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyneczka baw się dobrze i się wyszalej
![]() My też wieczorkiem idziemy na grila, a teraz jadę z panią która nam będzie pomagać w dekoracji - kupić materiały, a potem z TŻ żeby mu garnitur poprawili jeśli coś trzeba będzie cześć Lusi i cześć wszystkim |
|
|
|
#1877 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trudno będę jadła makabryczne ze sklepuCytat:
![]() Cytat:
a to nasz piesio
|
|
#1878 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Yyyy,mam Wam tyleee tzn dużo do opowiedzenia,że nie wiem od czego zacząć ![]() Pewnie pisząc troche zapomne. A jeszcze więcej pewnie nadrabiania. ![]() Wczoraj byliśmy u Księdza, na spisanie protokołu jesteśmy umówieni na poniedziałek na 17:00 Rozdaliśmy wczoraj 2 zaproszenia.Jutro pójdzie z 5,bo jedziemy do rodziny tż-ta i mojej A teraz właśnie wróciliśmy z Makro,nakupowaliśmy soki,zbyszko 3 cytryny,wody mineralne i takie tam ogólnie napoje itp A noi szampana/y na wejście ![]() A tż właśnie jedzie po mame,bo mamy zapoznanie,choć mamy już się znają,to tato mój nie poznał jeszcze mamy tż-ta ![]() Przypomniało mi się,że jak byliśmy u Księdza załapaliśmy się na końcówke mszy.A nasz śliczny Kościółek tzn tam gdzie mamy ceremonie ślubna jest w wioseczcce ( bo moja miastowy jest za duży ) Noi Ksiądz na końcu powiedział,noo widze kury biegają to znaczy że rosołu nie będzie. A potem jak z nim rozmawialiśmy,była z nami moja mama a Ksiądz do nas,nastepnym razem sami przyjedżcie tu nikt nie będzie krzyczał ani bił. ![]() I jak weszłam do Kościoła,to powiem wam że się wruszyłam. ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ok zmykam bo zarz tż przybędzie/jedzie z teściową. ![]() Do potem/może jak mi się uda
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-03 o 15:37 |
|
|
|
#1879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
Ale sie stęskniłam 30 skończyła się nam na mieszkaniu umowa na internet, dzisiaj wróciłam już do domku i pobędę tu do ślubu Co sie działo jak mnie nie było? zaraz zobaczę czy w ogóle mam szansę Was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
A ta dekoracja za 30 tys. to masakra Ja mam jakąś robakofobię chyba bo bałabym się,że z tych wszystkich kwiatów coś na mnie powyłaziCytat:
gratulacje ZdolniachoCytat:
Certina myślę, że powinnaś mieć taki panieński jak chcesz. To jest wieczór dla Ciebie a nie dla koleżanek ![]() Cytat:
Matrtoolka za postępyCan't za obronęCytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale tu spokój ![]() Dziękuję Ale fajniusi ![]() Cytat:
za kolejne załatwione sprawyŚmiechowy ten ksiądz Mam nadzieję, że wieczorek zapoznawczy się udał ![]() Dziękuję A ja jutro mam obronę o 13.00 Muszę się dziś jeszcze pouczyć
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Ja znów na chwile. Wczorajsze zapoznanie było bardzo udane i było bardzo sympatycznie Wypiliśmy szampana za rodziców,za młodych czyli za nas A ten szampan,który wczoraj piliśmy będzie na toast na naszym weselu. Był bardzo dobry ![]() Mam troche czasu,bo susze włosy musze wyprostować.A potem obiad i ruszamy z 9 zaproszeniami,by je rozdać ![]() gospella,śliczny piesio ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Widać,że weekend jest ![]() Cytat:
No zabawny jest naszKsiądz ![]() Tak wieczorek zapoznawczy udany.Jak zapisywałam posta twój mi wyskoczył jako nowy post napisany,a akurat napisałam o wieczorku ![]() No to trzymam mocno kciuki ![]() Powodzenia
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-04 o 10:04 |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że wieczorek się udał ![]() A co Ty mnie tu cytujesz i wprowadzasz poprawki (sześć ) ![]() |
|
|
|
|
#1883 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A jakie to autko??? ![]() Cytat:
![]() E tam,żadne poprawki ja się tłumaczyłam tylko ![]() Ok zmykam na obiad.A potem w droge jedziemy do rodzin z zaprozeniami,tylko zanim to wstapimy jeszcze oddać swój głos ![]() Papatki
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i dobre słowo. dzis tez zaraz jedziemy do wujka, mam nadzieję, że jakoś się trzyma psychicznie.
Potem ruszamy dalej z zaproszeniami, jeszcze z 10 nam zostało. Byłam też na wyborach. Martoolka, powodzenia jutro- trzymam
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() wyszalalam sie za wszystkie czasy, bylo super. Impreza skonczyla sie prawie o 6 rano Teraz musze zaczac odsypiac ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Zostało nam 20 dni do ślubu brrrr
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martoolka, my dzisiaj byliśmy u pierwszej spowiedzi .. tak trochę bez przygotowania, bo poszliśmy na Dzień Skupienia, i było specjalnie dwóch spowiedników zaproszonych gdyby ktoś chciał skorzystać (myśmy nie chcieli akurat, ale ksiądz wrzeszczał że on sobie nie wyobraża, żeby ktoś do komunii nie poszedł - hehe - a i tak pół kościoła do tej komunii nie poszło).A ja potem stwierdziłam, że jest dużo ludzi do tej spowiedzi, czasu mało, więc ksiądz nie będzie się za bardzo czepiał... karteczki miałam ze sobą, więc poszliśmy ![]() Było bezboleśnie i szybko, tak jak się spodziewałam .. Nie zapytał, czy mieszkamy razem a ja nic nie powiedziałam ![]() Dobrze, że te dni skupienia za nami .. trzy godziny siedzenia (lub stania) i słuchania niekoniecznie ciekawych rzeczy Mad, granatowa Skoda Superb ![]() W sobotę odebraliśmy obrączki Takie jak na zdjęciu, tylko całe z żółtego złota ![]() http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModP...Image/3/1784/0 Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-07-04 o 19:11 |
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
Dzisiaj nie miałam czasu wcześniej do Was zajrzeć bo po 2.30 rano się położyliśmy po grilu a potem załatwialiśmy sprawy Gospella ale słodziak ten Twój piesio Cytat:
![]() ale masz już malutko tydzień więcej niż ja![]() Cytat:
my też byliśmy dzisiaj u spowiedzi- tylko że planowanej i powiem Wam że ksiądz tak we wszystko wnikał i patrzył mi w oczy i takie rzeczy mówił że się prawie popłakałam w tym konfesjonale u nas dzień skupienia trwał 1,5 h ale w tym kościele co mamy mieć ślub trwa właśnie 3 h![]() za to byliśmy u nas w kościele też i dostaliśmy namiary od proboszcza na panią co zajmuje się dekoracją ołtarza więc od znowu zaczynam załatwiać jutro też wieczorem jesteśmy umówieni na ustalanie menu, we wtorek z zespołem, w środę mam próbną fryzurę, makijaż i przymiarkę, w czwartek przylatuje moja mama, w sobotę wieczór panieński ![]() W ogóle wczoraj widziałam się z dziewczynami i stwierdziam, że jednak pójdziemy do klubu, żeby było jakoś inaczej niż zawsze, wynajmiemy stolik i będziemy pić sobie i ewentualnie pójdziemy chwilkę potańczyć. Wcześniej wypijemy coś u mnie, aha postanowiłam zaszaleć i kupić sobie koszulkę GAME OVER
|
||
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
Agawoo fajne te obrączki, ja wolę proste, ale te wasze są dosc nietypowe
i w sumie ciekawe i ładneCerti no niezle z tym braciszkiem, ja tam tez juz nie pójdę Mad gratki za załawione sprawy a my dzis bylismy w ikei zakupki porobione, np superowe foremki do pierników w kształcie łosia i innych zwierzątek
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

gratulacje pani mgr inż.
że Cię tu tak długo nie było
za pracę 

) a jutro zaczynaja sie wielkie wyprzedaze,wiec kupe roboty jest i padam na pyszczek
U nas dzis 3miesiace 

na pewno z remontem się wyrobicie 

TZ na nocce, więc ja oczywiście nie mogłam zasnąć, a dziś mam zajęcia na podyplomówce 

co Wy planujecie/ wasze starsze na ostatnią sobotę przed weselem?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
o 13.00