![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
Taa.... zwialaś dopiero po 3 razie. Dobra, już się nie odzywam, bo czuję, ze zaraz oberwę.
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie kochałam tego człowieka w ani gramie, nie chciałam go... Wydawał mi się normalny. Jak instynkt samozachowawczy? Po prostu trafiłaś na dobrego faceta, a mogłaś trafić różnie ![]() Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-07-02 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dysk, nie rozumiem Cie kompletnie dziewczyno, prawie w każdym watku w jakim pisałaś mówiłam jaki to Twój "luby" jest fajny, majtki sexowne dla Niego chciałaś kupować i wogoóle opisywałas pierwsze próby penetracji, a teraz nagle, że Cię facet zastraszał... Sorry, z twoim poprzednich postów jasno wynikało, że Ty tego chciałaś, tak jkabys na chama chciała stracić dziewictwo. Jeżeli stała CI sie jakas krzywda to przykro mi bardzo, jednak wybacz,poniekąd sama sie o to prosiłaś. I dla Twojej wiadomości mam prawie 20 lat, więc daruj sobie wykład, że o życiu wiesz więcej.
![]() |
#3094 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że z czasem zaczniecie zwalać na mnie, bo tak jest wygodnie. Ale tak było. Może to i ja jestem w tym miejscu nie w porządku, ale niech będzie jak jest. Afery nie chcę, więc wyjaśniam o co chodzi, kłótni też nie chcę. Mówcie co chcecie. Ale wiedzcie, że najbliższa rodzina podziela moją opinię, że powinnam się z nim rozstać. Facet nie był wart zachodu. Po prostu erotoman, a ja byłam naiwniaczką. Od początku mi się to nie podobało, ale co miałam od razu uciekać, by cała Warszawa wiedziała jaki on jest? Może on jest ok, tylko ja mam z sobą coś nie halo? Może to moja wina? Może i tak, ale nie sądzę by to była tylko jego wina w 100%. Moja była w 70%, jego w 30%. Tak, byłam winna, sama chciałam. Ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, nie wszyscy tu na wizażu maja facetów, bo dziewczyny sa na tyle mądre, że wola byc same, niż byc na siłe z kimś kto nie jest ich wart i na siłe sie im oddać po kilku dniach. I tak masz rację, nie robisz sie coraz młodsza, 21 lat to juz starczy wiek, bo jak to trzeba miec faceta bo ciotki klotki będą sie dopytywać. Udawałas, że Cie podnieca jak Cię facet trzaska po twarzy? Gratuluje rozwagi.. Pewnie, lepiej żeby facet cos Ci zrobił, bo Ty nie chcesz robic przedawienia na całą Warszawę ![]() A na kogo mamy coś "zwalić" może na siebie? Przykro mi, że spotkało Cie cos takiego, ale sama dawałaś tego facetowi sygnały że tego chcesz! Świetne obliczenia, obys wzięła sobie ta sytuację do serca i jednak nauczyła sie mówić w tej sprawie nie(bo winnych jakoś oporów nie masz co już dziewczyny sie przekonały wielokrotnie chociażby na metamorfozach) dla Twojego własnego bezpieczeństwa. Wybacz, że może ostro, ale musisz sie wziąc w garść, musisz nauczyc się, że nie warto iśc po kilku dniach z facetem do łóżka bo masz juz aż 21 lat. Możesz nawet zgłosić ZP. Jezeli cokolwiek z mojego postu do CIebie dotrze i CI pomoże, było warto.
![]() |
#3097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
#3098 |
Przyczajenie
|
" Nie podobało mi się to, chodź poddawałam się, bo jak ucieknę to uzna mnie za idiotkę i żaden facet się do mnie nie odezwie"
Ten cytat to mnie najbardziej chyba zdziwił ! Co ty w ogóle gadasz za głupoty ? Idiotką to ty jesteś że tego nie zrobiłaś , skoro tego nie chciałaś to po się dawałaś , aha bo żaden facet się do ciebie nie odezwie nie no w sumie to lepiej być bitą niż to ze facet się do ciebie nie odezwie , bardzo mądre posunięcie. To że masz 21 lat i 'przeżyłaś' 'niby' taką sytuacje to nie oznacza ze wiesz wszystko o życiu, gówno wiesz . Ludzie gorsze sytuacje przechodzą i nie twierdzą ze wiedzą tyle o życiu . |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Autorko, nie mam co robic- szukam zaczepki ![]() Gula: mi tez się hafciki podobają! Szczególnie te domki z pór roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziekuję ![]()
![]() |
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihi ![]() Mi się podoba pani Lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Raczkowanie
|
w oczach mi się przewraca,tak tu kolorowo : o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest instynkt samozachowawczy... Nie chodzi o to,że ja nie widzę tego,że życie jest brutalne po prostu nie chce mi się wierzyć,że można być aż tak naiwnym!!!!!!!!!!! jak by mnie koleś uderzył to bym poszła na policje abo skończyła związek... Nie uznaję słowa przepraszam już wiecej tak nie zrobię bo jeśli zrobił to raz to powtórzą sie kolejne!! Nie wiem ile masz lat ale powiem Ci szczerze,że ja od zawsze wiedziałam że jeśli facet jest skończoną szują to trzymać sie od niego 50 z dala... Dlatego miałam facetów którzy w życiu nie podnieśli na mnie ręki,nie wyzwali,zdradzali czy robili inne chamskie rzeczy ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż mi sie włos zjeżył na głowie jak przeczytałam ![]() Ja mam 21 lat,od roku jestem sama i w życiu nie czułam sie lepiej ![]() Dysk nie dociera do mnie jak można być taką ......... !!!!!! ![]() No bo "wszyscy kogoś mają to ja też muszę"!! Jak wszyscy skoczą w ogień to Ty też??!! Ja wychodzę z założenia,że nic na siłę...Jak sie znajdzie jakiś chłopak to będzie,jeśli nie to trudno... Nie będę z pierwszym lepszym głąbem bo tak wypada... Naucz się,że to Twoje życie i nikt go nie przeżyje za Ciebie a granie pod publikę wcale nie jest taki fajne!! Patrząc na Twoje posty przypominasz mi niesamowicie Chucky z rozstaniowego.... Ogarnij sie dziewczyno!!
![]() |
#3104 |
Przyczajenie
|
ja byłam z chłopakiem od 9 miesięcy, jest jeszcze lepiej.. uczucie rośnie.. bolało.. ale było pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zadomowienie
|
U dysk nawet widziałam suwaczek miłosny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Rozeznanie
|
Dysk, na wizażu umieszczasz w różnoraki sposób, bardzo dużo informacji na swój temat.
Niby masz ten swój klub gdzie umieszczasz szczegóły, ale tak naprawdę w normalnych postach wiele sygnalizujesz, no i te suwaczki.... Nie znam Cię, a mam wrażenie, że już zbyt dużo o Tobie wiem. Radzę więcej powściągliwości. To samo dotyczy naszej klasy, gdzie podajesz pod jakimi nickami jesteś na wizażu. Zero anonimowości. Nie wiem czy Twoje najbliższe otoczenie wie o tym. Jeśli nie to wielka szkoda, bo najbliższe osoby powinny chyba zacząć Cię kontrolować, tym bardziej że szukasz ukochanego w sieci. Pierwsze doświadczenie, które opisałaś pokazuje że mimo iż masz 20 lat, to taka kontrola jest Tobie potrzebna. Dla Twojego dobra. Mieszkasz z rodzicami, chcesz wyjechać na studia.... kurczę, po tym co tu naczytałam to prognozuję, że zginiesz w wielkim świecie, po prostu zginiesz i wrócisz do rodziców szybciej niż myślisz. Edit: I jeszcze jedno - Ty nie byłaś w związku. Uświadom to sobie. Raptem kilka razy spotkałas się z facetem w celach tylko i wyłącznie intymnych delikatnie mówiąc. O tym ten facet jasno daje do zrozumienia w swoim profilu: szukam kobiet, przygód, sexu. Dla niego to nie był związek. Teraz dochodzą do dziwnego wniosku, że zaczęłaś się z nim spotykać i godziłaś na to czego nie lubisz tylko dla tego suwaczka ![]() Edytowane przez marmutita Czas edycji: 2010-07-03 o 15:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu pisałaś wszędzie, że jesteś les i że masz kobietę ![]() Teraz czytam o facecie ![]()
![]() |
#3108 |
Rozeznanie
|
No właśnie o to chodzi. Mi to wygląda, jak gdyby dysk chciała na siłę być na wizażu zauważalna. Nie śledze maniakalnie jej postów ani jej nie szpieguję, a mimo to strasznie dużo o niej wiem, dużo za dużo. Już nie wspomnę o tym , że jej oreintacja zmieniła się w ciągu pół roku 3 razy..
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie jest jedną z wielu dzieci w rodzinie i rodzice nigdy nie poświecali jej tyle uwagi ile by chciała i stąd taki zapęd do wymyślania sobie historii odnośnie swojego życia... Opcji jest wiele ![]() Porada jedna-udać sie do psychologa i pomóc sobie ![]()
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Po pierwszym razie mam małe krwawienia i boli mnie dół brzucha-wiem,że to efekt przerwania błony. Biorę tabletki anty. od jakichś 2 lat. Czy mimo to warto wziąć tą tabletkę PO?(nie używaliśmy prezerwatywy) W ogóle to bolało nieziemsko, chyba też przez dawkę stresu.
#3112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez mmm87 Czas edycji: 2010-07-04 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3114 |
Zadomowienie
|
Jeśli bierzesz tabletki to nie ma po co brać tabletki po. Nie martw się
![]()
#3115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3116 |
Przyczajenie
|
Jeżeli podczas stosunku dojdzie do pęknięcia prezerwatywy , i będę chciała zastosować tabletkę Po to gdzie mam się udać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
Do ginekologa. Jeśli jest późno albo jest weekend i nie masz jak iść na wizytę możesz udać się również na pogotowie.
#3118 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz
Cytat:
![]() Tak samo bardzo tego chcieliśmy i kochaliśmy się do wyczerpania zapasów gumek ![]() Ahh to były czasy... mmm Co prawda nie tak dawno, bo 07.11.2010, ale czasami mam wrażenie że wieki minęły... Domek w Bieszczadach, ciepło bijące od kominka, dookoła świece i my... Dużo by opowiadać. Tak w skrócie, ja miałam 17 lat, On dwa lata starszy. Oboje bez żadnego doświadczenia i to było najcudowniejsze, że jesteśmy dla siebie pierwsi ![]() Po około 5 miesiącach znajomości i jednocześnie bycia razem. Nie bolało, nie było krwi, żadnych przeszkód. Co do doznań..hmm niewiele czułam, ale wtedy wystarczała mi moja psychika ![]() Nie wykorzystał mnie, nie zostawił, do niczego nie zmuszał, był nadzwyczaj delikatny, czuły, cudowny! ![]() I oby na zawsze mój ![]()
![]() |
#3119 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz
Cytat:
![]()
![]() |
#3120 |
Przyczajenie
|
ale bez problemu je dostane ? ile ona kosztują ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.