|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Magialena
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() Dzieki za kciuki dam znac we wtorek jak sytuacja sie przedstawia, chociaz jakoś czuje, że nie tym razem :/Na razie mam straszny atak alergii, najgorszy w tym roku :/ oczy mi spuchły, nie nadążam złapać oddechu pomidzy kichaniem chyba trawy pylą.Słoneczko--> fajnie, że sie pogodziliście, zeby było juz miedzy wami ok ![]() Tity--> powodzenia na egzaminie a twój mały geniusz może coś ci podpowie ![]() Lindsley--> masz ty bidulo z tym TZ postaraj się to olać i skup się na Michasiu....wiem, że to łatwiej powiedzieć niż zrobic
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Magialena ja juz obstwiam,ze bedzie chlopczyk
A z wesola nowina dla tesciow,poczeklabym z 3 m-ce.Dlaczego szwagierka cie tak nie lubi ?Lindsley a o co znowu klotnia byla ? Tity powodzenia na egzaminie |
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam "marzę" o Aleksandrze Marii albo Dagmarze Annie, a TŻ o Kacprze Adamie.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wy mieszkancie ze szwagrem? Cytat:
![]() A babskiem się nie przejmuj, widocznie jest nieszczęsliwa skoro musi sobie zycie wypełniać złośliwościami wobec innych. My z mężem chcielibysmy bardzo mieć córkę
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley ale o co chodziło w tej całej kłótni? czemu przez Ciebie?
MAGiALENA ![]() ![]() a my z TŻ po małym pikniku nad stawem i Kościele, zaraz jedziemy do siebie na obiad
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pogadali i jest niby ok, ale ja już tak nie mogę... Ile można Pierwszy raz przez niego prawie nie doszło do naszego ślubu (bo krzywo się spojrzałam i zrobił awanturę że potem ponad rok nie gadaliśmy, pogodziliśmy się rok temu z mojej inicjatywy), drugi raz o mało nie urodziłam (bo byłam zła na niego i tz [a powinnam jeszcze pogłaskać i kupić więcej piwa] że się schlali jak świnie a tz mi obiecał że coś tam rano zrobimy, rano oni przestali pić...)... Ciągle się mnie szwagier czepia a ja nic mu nie zrobiłam... Cytat:
Trzymam kciuki za egzamin... Nie zazdroszczę rozmów z porcelaną, mnie na szczęście ominęły. W pt po grillu szli sobie z kumplami do szwagra jeszcze na mecz. Powiedziałam tylko (z uśmiechem, żartem) żeby mi oddali męża o przyzwoitej porze bo rano idzie do pracy... No i szwagier stwierdził, że tak nie powinnam mówić Jak Paweł i Gaweł, my na parterze on na piętrze, osobne wejścia...
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
danika ja też się męczę z katarem teraz. Trzymam kciuki za tą betę
![]() izabelaa no ja coś czuje, że dziewczynka będzie... Chociaż mąż mówi, że chce chłopca, ale jak powiedziałam, że przeczuwam dziewczynkę to się szeroko uśmiechnął ![]() lindsley to dobrze, że mąż stanął w Twojej obronie, ale powinien mu powiedzieć wprost, że wasze relacje to nie jego sprawa. MAGiALENA a my dzisiaj wymyśliliśmy Emilię. Mila chcieliśmy, ale może to by było bardziej pretensjonalne, a na Emilię też można mówić Mila ![]() Aha, dziękuję za kciuki, ale egzamin był nie do przejścia Jak ustrzelałam dobre odpowiedzi to zacznę grać w totka...
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
gratuluję wszystkim nowo zafasolkowanym, u mnie wszystko pod znakiem zapytania ale może od początku. U mnie źle. Na wycieczce TŻet zachował się jak świnia. A było tak: wszyscy poszli na wodospad, tylko nie my, bo TŻet ma taką kondycję, że szkoda gadać, zawrócił w połowie drogi, ale okazało się, że nasz autokar już odjechał to posiedział chwilę na przystanku a później...... sobie poszedł (!!!!) i gdybym za nim nie poleciała i nie dogoniła to zostawiłby mnie w jakiejś wiosce. Nie będę tego nawet komentować. Możecie tylko się domyśleć w jakim nastroju wracałam do domu (wczoraj). W dodatku w tym czasie u nas była teściowa ze swoją matką, i po tym jak wróciliśmy a ja jej nie powitałam cała w skowronkach (z wiadomych przyczyn..., o których wiedziała, bo pisałam jej jak zachował się TŻet) wielce się zafochała i jeszcze tego samego dnia pojechała, mówiąc, że już więcej do nas nie przyjedzie i jak to ja (ja!) źle się zachowałam, i że ona to tylko krowa dojna itd, a to przez nią (i teścia) mamy wszystkie kłopoty bo przeszliśmy z nimi piekło (wspominałam Wam, że mamy za sobą - za sobą? - najgorszy okres w życiu właśnie 'dzięki' nim). Normalnie szkoda gadać. Jeszcze chyba nigdy nikt mnie tak nie potraktował, najpierw TŻet, a później 'mamusia', nie wiem co robić, choć najchętniej powiedziałabym TŻetowi, żeby poszedł w cholerę razem ze swoją mamusią, bo już chyba zapomniał, jak można na nią liczyć i ile zje*ów i gróźb wcześniej od niej usłyszeliśmy, zresztą są sobie warci. Aha, kiepsko mu wyszły badania (wątroby) i to oczywiście też jest moja wina, nie wina stresu, jaki zafundowali nam teściowie, nie wina jego trybu życia, tylko wina moja, tej głupiej, co nad nim nadskakuje, kupuje i daje leki, namawia by się ruszył itd. Czuję się totalnie znieważona, rozgoryczona, zdeptana. I powiem Wam, że gdyby nie kredyt mieszkaniowy, bo chyba tylko to nas teraz łączy to pierdo*nęłabym to wszystko w cholerę. Przepraszam za niewybredne słownictwo i wgl ale nie mam komu się wypłakać, wykrzyczeć, a dziś przed rodzicami udawałam, że wszystko gra, bo oni już i tak też oberwali w pewnym sensie po d*pie, również dzięki jazdom z teściami i naszym przez to kłopotom. (....)
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
virginia strasznie mi przykro. TŻ faktycznie paskudnie się zachował, teściowa też fochara jakaś...A jak miałaś ją powitać? Jak królową angielską? Mam nadzieję, że się sytuacja wyklaruje
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Virginia
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś też myślałam o tym imieniu dla córeczki, ale potem (nie wiem nawet skąd mi się to wzięło) napaliłam się na Aleksandrę albo Dagmarę. |
|
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kobietki!
Po pierwsze: a na koniec i Tity, przede wszystkim jestem przeszczesliwa, ze Tobie sie udalo!! To chyba Aldii wywrozyla kolejnosc? Kreti, Ty, ktos pozniej - nie pamietam i pozniej chyba ja Narazie sie sprawdza![]() Przepraszam dziewczyny, ze zaniedbalam watek ale przygotowania do wyprzedazy letniej, pozniej jej poczatek - to bylo pieklo na ziemi! - a wreszcie 10 dni zasluzonych dni wolnych na poludniu Portugalii nie pozwolily mi sie nigdzie udzielac ![]() Ale teraz juz mniej wiecej was nadrobilam i powoli sie wlaczam Virginia - nosek do gory! Kreti - alez ten czas leci! 4 miesiac ci juz biegnie?? suuuper! Lindsley - ty to masz sie z tym tesciem Kurcze, nie pamietam co komu jeszcze mialam napisac... Przepraszam
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
a rozumiem, ze szwagier nie ma swojej rodziny skoro tak się waszą interesuję? Cytat:
![]() a kto bardziej potrafi chwycić tausia za serce ... córunia tatusia
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Virginia - ale się porobiło...
może potrzebny Wam jest odpoczynek tylko we dwoje daleko od zgiełku i problemów, żebyście mogli spokojnie porozmawiać i po prostu pobyć ze sobą...może wtedy łatwiej bedzie problemy rozwiązywać...
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Virginia
zrobić z siebie biedulkę w oczach TZ .... powiedzieć jak bardzo się kocha i jak bardzo zależy poryczeć się za wszystkie czasy ....... u mnie to działa ... (najbardziej lubię ryczeć w parku lub jedziemy do lasu i gadamy, krzyczymy a później jest zgoda ) trzymam za Was mocno kciuki Izabela spojrzałam na zdj ślubne ..... ja chciałam też taką kiecę kupić lecz wygrała inna zdj w mojej galerii Anessa to teraz już zaglądaj częściej Lindsley to fajnie że Twój TZ stoi w Twojej obronie, u mnie tez nie jest za ciekawie ze szwagrem lecz nie wiem czy moj TZ by był za mną Aldii , Lindsley czy wiecie może czy Olaya urodziła? .....powiem Wam że tak mi się nie chce iść do pracy że masakra ..... czemu te weekendy tak szybko mijają ..... |
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Olaya się nie odzywa a ja nie chcę ciągle pytać czy już, pewnie i tak ma mnóstwo telefonów. jak urodzi to da znac, ma moj nr tel ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Nowe fotki w albumie A co pochwalę się synusiem
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa, mnie to już się 5 miesiąc zaczyna
Właśnie równe 18 tygodni stuknęło Dziś idę do gina na kontrolę, ale myślę, że wszystko jest OK, skoro maluch zaczął dawać znać o sobie
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wiadomość od Olayya:
Wczoraj urodziłam o 20.34 przez CC. Wiktor waży 3330g Pozdrawiamy ciotki ![]() Gratuluję
Witamy nowego kawalera
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje olayyaa ja ważyłam przy narodzinach tyle samo
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
OLAYYA, GRATULACJE OLBRZYMIE!!!
|
#412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizyte trzymam!Cytat:
Wspaniale!! Pozdrowienia dla mamy i maluszka i czekamy na zdjecia!A u mnie kochane milosc kwitnie TeZecik codziennie milosc wyznaje, przytula, buziakuje a co najwazniejsze nie zapomina, ze planujemy dzidzie od pazdziernika Wczoraj stwierdzil, ze nasz babel bedzie sliczny i wyrosnie na silnego, poteznego faceta Oby juz sie takim nie urodzil, bo PN mam zamiar miecDzis i jutro wolne mam, wiec wypadaloby chatke ogarnac Taaaa...
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-07-05 o 08:53 |
||
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa, no, zasuwa czas jak szalony
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!!!
|
|
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Virginia- i tak podziwiam Ciebie. A co do teściowej to
Olayya- Grtauluje!!!!! U mnie dzidziolek kopie. Choc jeszcze nie tak regularnie. No i mini rozstępy na moich mleczarniach mi się robią Ale TŻ zaoferował że będzie wcierał w nie balsam Wczoraj powiedział moje ukochane zabawki. A za tydzień lecę na USG połówkowe i mam nadzieje ze dowiem się cóż to za lokator we mnie siedzi
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Magialeno, wielkie gratki
Daniko, trzymam mocno ![]() Olayya, iwelkie gratulacje z okazji narodzin synka! ![]() Vitginio, TŻtowi to się należy o teściowej już nie wspominając... Mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś sobie wszystko ułożycieLindsley, tego Twojego szwagra to tylko ubić Jakieś dziwne problemy sam ze sobą ma chyba ![]() Anessko, cieszę się bardzo, że Wam się układa, oby tak dalej! ![]() Słoneczko, czyli starania wcześniej? ![]() Izabelo, fantastycznie wyglądałaś w dniu ślubu! Ja już wylizałam rany, tak czułam, że pewnie pierwsze rozczarowanie jest najgorsze... Mam nadzieję, że jakimś cudem drugiego nie będzie Wczoraj na pocieszenie mąż zabrał mnie na zakupy do Bydgoszczy, to troszkę humor się poprawił No i postanowiliśmy w końcu, że w przyszłym tygodniu jedziemy w zaległą podróż poślubną-dziś mamy obejrzeć oferty jednego z biur podróży i coś wybrać![]() :czarodziej :
7 cs... 39/40 -czekamy, kruszynko! Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2010-07-05 o 09:55 |
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
uffff strasznie gorąco ![]() mam tak ciepło w mieszkaniu,że nawet kompik ostatnio się buntuje i nie chce chodzić Magialena GRATULACJE virginia przytulam wirtualnie Olayya gratulacje jasiulek życze owocnego wyjazdu
|
|
|
|
#419 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, co za widok. GRATULUJĘ Nie mam pojęcia co z tym wynikiem.... Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze chociaż, ze TŻ cię broni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No długa sobie przerwę zrobiłaś od nas Teraz już będziesz częściej? Cieszę się, ze z TŻ nadal dobrze ![]() Cytat:
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michaś dziękuje za komplementy Trzymam kciuki za udany wyjazd i powrót we troje
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

zeby było juz miedzy wami ok 
postaraj się to olać i skup się na Michasiu....wiem, że to łatwiej powiedzieć niż zrobic
A z wesola nowina dla tesciow,poczeklabym z 3 m-ce.Dlaczego szwagierka cie tak nie lubi ?

Pierwszy raz przez niego prawie nie doszło do naszego ślubu (bo krzywo się spojrzałam i zrobił awanturę że potem ponad rok nie gadaliśmy, pogodziliśmy się rok temu z mojej inicjatywy), drugi raz o mało nie urodziłam (bo byłam zła na niego i tz [a powinnam jeszcze pogłaskać i kupić więcej piwa] że się schlali jak świnie a tz mi obiecał że coś tam rano zrobimy, rano oni przestali pić...)... Ciągle się mnie szwagier czepia a ja nic mu nie zrobiłam...
Wyglądam jak wampir, po wczorajszych rozmowach z porcelaną popękały mi naczynka w okół oczu....

Chociaż mąż mówi, że chce chłopca, ale jak powiedziałam, że przeczuwam dziewczynkę to się szeroko uśmiechnął

a na koniec
Narazie sie sprawdza
może potrzebny Wam jest odpoczynek tylko we dwoje daleko od zgiełku i problemów, żebyście mogli spokojnie porozmawiać i po prostu pobyć ze sobą...może wtedy łatwiej bedzie problemy rozwiązywać...
Taaaa...

:czarodziej :