|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Kochana -już po prostu będę wiedziała:ZAKAZ CZYTANIA POSTÓW CZEKOLADKI PRZY JEDZENIU
![]() W sumie romantyczna śmierś z uśmiechem na ustach ![]() Dzasta-polowanie w lumpeksie pierwsza klasa-cuda niewidy ![]()
#3542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit. ![]() M@krelaWczapie ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-07-01 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Wtajemniczenie
|
No kurcze-chciałam to tak ładnie ująć a Czekoladka postawiła mnie na ziemi
![]() Z panią bankier nie ma co dyskutować ![]() Nawet z taką szaloną jak ta nasza :P Edit :Czeko -ty szurnięta kobieto!!! Daj trochę makreli-może być w czapie:P
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2010-07-01 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
Przeginacie dziewczeta albo rzodkiewka albo makrela. Ja ze swej strony proponuje paste makrelowa z rzodkiewka
![]() I tym oto sposobem zaczelysmy w srodku nocy gadac o zarciu. Jak za dawnych dobrych czasow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zadomowienie
|
Matko - jakbym teraz wszamała taką makrelę to bym chyba całą noc z niedźwiedziami gadała ....... błooooooo błooooooo
![]() dobra iedm spać bo małż stęskniony i wykończony zazdrością poszkoleniową czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Czesc
znowu Was troche zaniedbalam ale mam humor z du.py ![]() ![]() ![]() ![]() i teraz tak na szybko bo wracam do sprzatania (nawiasem mowiac ze ostatnio odkrylam ze swietnie mi idzie sprzatanie w nerwach no i poplakac se spokojnie mozna bo zawsze moge zwalic moje zaczerwienione oczy i nochal na alergie) Dzasta brzucio piekniasty ![]() ![]() ![]() Czekotubko ty to agentka jestes niesamowita ![]() ![]() ![]() Ava ja Cie pamietam ![]() ![]() niestety wiecej nie doczytalam i przepraszam nie bijcie ![]() ![]() a teraz wracam do sprzatania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |||||
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Witam Was z kawusią i drożdżówką z makiem ![]() Już tylko 3 dni do naszego wyjazdu ![]() ![]() Cytat:
Najważniejsze, że wszystko się znalazło ![]() ![]() Cytat:
![]() sukienusia słodka i pierwsze ciuszki dla maluszka również ![]() Cytat:
![]() powinnaś książki pisać były by to same bestsellery!! Ja bym kupiła każdą na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dagetku mocno ściskam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli ![]() Kotku a co takiego się stało?? życzę aby szybko się naprawiło ![]() zrób fotkę brzusia i nam wrzuć z chęcią obejrzymy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() Małż mnie wyciągnął na zakupy (tak - dobrze czytacie ![]() ![]() ![]() Małż pomknął do garażu myć samochód a ja mam górę wielkości Śnieżki prasowania ![]() A jutro śmigamy do Otmuchowa na Lato Kwiatów ![]() ![]() Lecę prasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Anusiu to pokaż torebkę
![]() nie zazdraszczam prasowania....obyś się szybko uporała bo w taki upał przy żelazku to ciężko wystać.... Fajny weekendzik wam się szykuje ![]() My w niedzielę skoczymy na mały shopping, mój małż też narzeka że nie ma żadnych fajnych koszulek ale czy ja mu bronię sobie kupić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Wtajemniczenie
|
Witam wędrowniczki
![]() ![]() Znowu pustki ale wybaczam bo pewnie ruszyło weekendowe szaleństwo ![]() A ja jakiś kiepski dzień mam, łeb mnie bolał a musiałam kilka rzeczy dziś napisać. Nie jestem zadowolona do końca ale grunt ,że cokolwiek ruszyłam. Buziaki moje drogie ![]()
#3551 |
Zakorzenienie
|
HEJ KOCHANE
![]() tęskniłyśta? ![]() ![]() Paulinko- zabierz mnie na wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() Dżasti- świetne zakupki i pewnie te lumpkowe za grosze, czemu u mnie nie ma porzadnego lumpa ![]() ![]() ![]() Czekoladko- musze to napisac!!! ubierz czerwoną sukienkę!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! wyglądasz w niej niesamowicie ![]() opinia o pozostalych: 2- za długa, przytłacza Cię , poza tym za grzeczna dla Kasi Zielińskiej z pazurem ![]() 3-jest fajna ale bardziej imprezowa niz weselna ![]() 4-zupełnie letnia, całkowicie nie weselna ![]() a i butki czerwone sliczne ![]() Soffi- ![]() Anusiak- jak ja Ci zazdroszcze tej chwili prywatnosci ![]() Czeko Ty czubusie osiurałam sie prawie z Ciebie!! Oszołom z Ciebie co niemiara moja Ty "Makrelo W Czapie" ![]() ![]() ![]() Dagulek- do rozmowy o żarciu i żarcia w nocy brakuje nam tylko LilStar ![]() Kociaku- życze poprawy humorku ![]() Izazuśka kiedy przyjezdzasz na niedobry sernik? ![]() Ava- słońce ja też Cie pamietam ![]() ![]() ![]() A gdzie Goniak i Izka?? Ciekawe co u Milli?? Agatka też już przepadła ![]() Nawracac sie małpy~!! ![]() u mnie... kilka nowych rzeczy zakupionych- drobiazgów ![]() i urwanie dupska w robocie ![]() jutro ide na panienski mojej swiadkowej a w niedziele jedziemy na roczek lukasza bratanicy ![]() ![]() mój mąż od kilku dni mi nawija o dziecku ... i... umowa przedwstępna spisana - zaliczka bedzie wplacona za tydzien i za 3 miechy staranie o kredyt ... trzymajcie kciuki ![]() jak dostane kredyt to bede sie Wam chwalic moim cudem! mieszkanko 54 m w kazdym razie ...
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-07-02 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
No Izusiu na pewno dziewczyny weekendują bo tu cały dzień jestem i nikogo nie było dopiero teraz Anusia się pojawiłą i Ty
![]() przeganiam ból główki i buziaka ślę na poprawę nastroju ![]() Miłego wieczorku laski, ja zaraz zmykam do domciu ![]() Edit: Kasico mocno ściskam kciuki za mieszkanko ![]() ![]() ![]() pokaż zakupki plisss ![]() a niestety nie dam rady Cię zabrać bno tylko jeden bagaż bierzemy.... ja nie wiem co ja tam włożę ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-07-02 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
ja jetem przyczajona....
wcinam czipsioki serowe popijam reddsem jablkowym i umieram z bolu nog - chyba jakas zmiana pogody sie szykuje czy cus ![]() niech mnie te piwko juz znieczuli ![]() Kasiaca no tesknilySMY! ![]() O czym nawija?! ![]() ![]() O reszcie malym druczkiem jzu pisalam ![]() CzekoMakrelo ta czape odstaw chociaz w lecie bo bedzie jeszcze bardzej grzac w lepetynke ![]() Anusia cos mi mowi ze bylam w Otmuchowie, A tez brzeczy ze przejezdzalismy kiedys ![]() Propo koszulek ponoc sa fajne w Re po 20zl Izazuska dobrze ze on taki czujny!!! Mozesz sie przy nim czuc naprawde bezpiecznie - zawsze mozesz liczyc na walniecie w plecki ![]() Paulina Hiszpania, zakupy - sie szczesci ![]() Moim rodzicom przygrzewa - dzwonia do mnie z Openera zebym posluchala sobie rozne piosenki ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-07-02 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zadomowienie
|
Helloł ..... pechowej passy c.d.
Wczoraj zrąbała mi się ze stolika walizka na stopę ...... nawet tego nie zauważylam, bo tak byłam zaaferowana tym że zgubiłam telefon. A dzisiaj rano wstaję i nie mogę stanąć na ta stopę ani poruszać małymi paluchami ![]() ![]() Pier.....e nie ruszam się już w tym tygodniu z domu .... bo znów mnie coś przygniecie albo znów coś zgubię ![]() Nie napisałam jeszcze o tym, że we wtorek jak wracałam z pracy to tramwaj zaczął się palić (taki gęsty ciemny dym z kabli z rozdzielni) zablokowało wszystkie drzwi i motorniczy nas ewakułował swoimi drzwiami ![]() kotek cieszę się że przez mój debilizm choć trochę się uśmiechasz ![]() anusiak pochwal się trebą kasica trzymam kciukasy za własne lokum - a tak nawiasem to złapaliście niezłego jelenia, że możecie dopiero po 3 miesiacach od podpisania przedwstępnej starać się o kredyt ...... my po podpisaniu przedwstepnej mieliśmy już złożony wniosek kredytowy ze wszytkimi papierami ![]() ![]() izazusia na bolący łep najlepiej zwalić sobie walizkę na stopę .... szybko zapomnisz o bólu głowy ![]() sofka jakich masz fajnych rodziców - już ich kocham ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-07-03 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Słomiana wdowa Was wita, małż wybył wczoraj na całonocne ognisko (czasy licealne mu się kurna przypomniały ![]() Wczoraj do tego w pracy miałam istny sajgon, ciągle jakieś teksty na już, a jeden ekspres to mnie powalił. Nie dość, że tempo było zabójcze, to jeszcze napisane po angielsko-niemiecku. Prawie cały tekst musiałam rozszyfrować "co autor miał na myśli" ![]() ![]() Czeko faktycznie zostań lepiej w domu, bo jakieś fatum za sobą wleczesz. Tylko uważaj, żeby Ci się sufit na łeb nie zwalił ![]() A na poważnie to współczuje ![]() Sofcia fajnych masz rodziców ![]() Kasico trzymam ![]() ![]() Dobra, dopijam kawkę i spadam z psem ![]()
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Słonka ja tylko na minutke, bo sprzatam i ciacho pieke na panienski
![]() Rozwiewam Wasze wątpliwości- mieszkanko nowiutkie, dopiero sie buduje, ale firma pewna i cały czas budują. Umowa przedwstpna na miesiąc jest bez żadnych problemów podpisywana- możesz po miesiacu nawet sie rozmyslec bez konsekwencji ![]() Z racji tego ze my potrzebujemy 4 miesiecy na zalatwianie kredytu zgodzili sie na to, ale musielismy wpłacic niecale 10 % wartosci mieszkania. Na spokojnie przepracujemy okreslony czas , kredycik i mieszkanko nasze ![]() Co prawda bedzie gotowe dopiero w przyszlym roku w grudniu <ale spodziewaja sie wczesniej ze skonczą> ale i tak musimy nazbierac kasy na wykonczenie, wiec nam to odpowiada. Pokaże Wam nawet rzut mieszkania, ale musicie byc cierpliwe, bo to dopiero jak dostaniemy kredyt- jak na razie dla mnie nic do konca pewnego ![]() ![]() Nie dziękuje za kciuki ![]() ![]() Buzi i lece do ciasta ![]() Miłego słonecznego weekendoska myszki ![]() ![]() ![]() ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Ja dziś prawie cały dzień spędziłam na upiększaniu się ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się zacząć wkońcu pakować, bo jutro prawie cały dzień nas nie będzie a w poniedziałek koło 7 rano ruszamy ![]() Potrzebuję jakiejś wakacyjnej torby - takiej z którą można pomykać na plażę itp. mam nadzieję, że coś znajdę w penisku ![]() Sofciu ale masz rozrywkowych rodziców ![]() Czekotubeczko ![]() ![]() Agunia oby do urlopiku Ci szybko czas zleciał ![]() Kasico to udanej zabawy ![]() Ja sączę drineczka - Wasze zdrówko dziewczyny ![]() I do napisania za tydzień chyba, że jutro znajdę chwilkę. Buziaki ![]() ![]() ![]() bbębędą spotykać |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór słonka
![]() Jutro odwiedza mnie koleżaneczka więc będzie super zabawa ![]() ![]() Mój mąż dziś niespodziewanie w pracy-ale na szczęście krótko ![]() ![]() A ja siedze na buzi z maseczką-wykwitły mi jakies małe pryszczyki-swędzą. Grr piję od pewnego czasu pokrzywe, może cera się "oczyszcza"?? Kasieńko kredyt to poważna sprawa ale nie martw się-na pewno się uda ![]() ![]()
#3559 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Nie było mnie kilka dni, bo prawie cały tydzień miałam na popołudniówki, więc przed pracą musiałam nacieszyć się synkiem, do tego pogoda fajna, więc same rozumiecie ![]() Agatko Wszystkiego najlepszego ![]() Izuś biznesik się kręci, bo rewelacyjna w tym jesteś i tyle ![]() Anusia ![]() ![]() Paulinko fajne zakupki i udanego wypoczynku życzę ![]() Daget trzymam ![]() Ava pewnie, że Ciebie pamiętam. Normalnie należą Ci się wielkie ![]() Czeko fajne sukienki, na lipcowe wesele chyba lepsza będzie ta sukieneczka w fioletowe kwiatki, a na październikowe ta czerwona. Udanego weekendu ![]() Czekotubko ale zakręcona z Ciebie kobietka ![]() ![]() ![]() ![]() Dzasta fajne ciuszki ![]() Kotecku Ty się tak nie smutaj, bo dzidzia wszystko czuje. Na poprawę humoru ![]() ![]() Kasia trzymam ![]() ![]()
#3560 |
Zadomowienie
|
No tak chyba macie udane weekendy skoro taka cisza od wczoraj
![]() Czekopysznamakreleczko padne ze smiechu ![]() Agunia i co obijanko wekendowe bylo?! ![]() Kasica jak tam panienski?! Byl jakis striptizik? ![]() Paulinko pewnie juz lecisz do wczasy wiec do napisania po powrocie ![]() Izuska podejrzewam ze Kasia bedzie robic zakupy te i te ![]() ![]() Malutka a no rozumiemy ![]() ![]() I mamy nowego prezydenta! |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() wiecie co, wiecie co ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się dziewczyny, że podobają Wam się moje lumpkowe "zdobycze" ![]() weekend spędzony w domu, imprezowo, mój mąż ma w tym tygodniu urodziny, więc w sobote byli znajomi, a dziś rodzice ![]() ![]() ![]() Czekotubko - M@krelaWczapie wymiękłam ![]() ![]() Koteczku - odpędzam złe fluidy a kysz ![]() Kasienko - ![]() ![]()
![]() |
#3562 |
Zadomowienie
|
Przesiadziałam w domu caaaały weekend
![]() ![]() Wczoraj tylko oparzyłam rękę o piekarnik i prawie ucięłam sobie kciuk u naady ![]() ![]() ![]() kasica co do banków to proponuję złożyć wnioskek kredytowy i wszystkie wymagane dokumenty do kilku banków jednocześnie - czasam jest tak, że np powiedzą Ci, że nie dostaniesz u nich kredytu bo nie podoba im się developer ..... ot po prostu analityk miał zły dzień bo mu żona w nocy nie dała albo analityczce zaczęła się @ ..... takie tam bankowców fochy i foszyska ![]() izazusia co za maseczkę nakładasz, bo mnie ostatnio toże wysyfia po tych tabletach linea detox - one też mają wyciag z pokrzywy. agunia małżon na całonocne ognicho bez Ciebie ????? ..... no nie do pomyślenia ..... chociaż ja swojego sama wystawiam za drzwi zeby polazł na tzw męski poniedziałek z kumplami (w poniedziałki piwo jest najtańsze ![]() ![]() Dobra z drżącym sercem na nogach z waty idem pod prysznic ![]() edit. dzasta jak fajniuso musi być tak poczuć ruchy małego robalka w brzuchu. ![]() Oj jak ja bym chciała już tak poczuć takie ruchy ale nie dla psa kiełbasa nie dla debila dziecko ![]() chociaż te bociany coraz częściej latają po moim biurze i cholera coraz częściej trafiają (trzy ciężarówki na 11 osób) ...... na wszelki wypadek obstawiłam się szafami coby bocianisko zarył w segregatory a nie we mnie ...... nooo nowa metoda antykoncepcyjna Czekotubulca - szafa z segregatorami ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-07-04 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej lachonki
![]() Jutro moja druga rocznica ślubu. Pojedziemy sobie na obiad do naszej ulubionej obiadowej knajpki a wieczorkiem pewnie jakieś winko...i to tyle, ponieważ rocznicę spędza z nami również@ ![]() Jeśli chodzi o psy to nie wiem czy wójt coś z tą sprawą zrobił, trochę się boję tam jeździć, więc znalazłam sobie inną trasę. Anusiu wcale się nie dziwię, że Twój szef zgodził się na indywidualny czas pracy ![]() ![]() ![]() Twoja siostra w Hiszpanii a moja dzisiaj na Majorke poleciała. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z sukienek - czarna i czerwona. Są super. Środkowa w ogóle mi się nie podoba. Czarna i czerwona są sexy a w tej środkowej wyglądasz trochę jak starsza pani ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki, skrobię na szybkiego i zmykam do spania zaraz.
Paulinko raczej niestety na wakacje się nigdzie nie wybierzemy ![]() Sofcia no powiedzmy, małż wrócił dopiero koło 13 oficjalnie "czymś struty" (że niby tylko on i jego brat mieli sensacje żołądkowe). No powiedzmy, że wierzę. Poszedł spać, a mi się tak nudziło, do tego zła byłam i musiałam się wyżyć, że wzięłam się za porządki w szafie, zrobiłam furę prania i coś tam się jeszcze pokrzątałam ![]() ![]() Dzastuś super wieści ![]() Czeko no bo to było "ognisko bez dziewczyn". Ta ekipa to głównie studenci, poznani przez hobby mojego małża, więc to całkiem inna bajka. Oni jeszcze wolni, bez zobowiązań to się bawią. No i mojego wciągają. Tyle, że on się trochę przy nich zapomina niestety, jak ostatnio, jak miał być koło 1, wrócił o 6, a "nic mi nie pisał i nie dzwonił bo mnie nie chciał budzić" ![]() Trzymam ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-07-04 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() co to pierwsza jestem?? wpadłam się przywitać i zobaczyć co u Was, bo troszkę mnie to nie było, ale widzę, że na wątku też panują wakacje ![]() u mnie wszystko w porządku tylko dużo zajęć różnych więc na wizaż rzadziej zaglądam buziaki dla wszystkich
![]() |
#3566 |
Zadomowienie
|
No to żeście dowaliły do pieca
![]() Jak ja biedna to wszystko przeczytam ..... nocy mi zabraknie ![]() Mam MALIBU I SEX ON THE BEACH ......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() wczorajsze dwa posty mnie zszokowały ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. oj fajniutko ![]() ad3. no nie wiem czy aby szafy pomogą ![]() oj tak ![]() normalnie jesteśmy z mężem tak źli i wściekli, że aż wszystko buzuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja właśnie zakończyłam pakowanko wyjazdowe ![]() Zaraz bilet w rękę i hop daleko na północ ![]() Nie wzięłam za dużo bo sama nie wiem na ile jadę a w pewnym wieku trzeba szanowac swój kręgosłup ![]() Zawartość kosmetyczki zminimalizowałam maksymalnie ![]() A z nowinek: u nas wczoraj co rusz nie było prądu. Jak Kamil wrócił z pracy, zjadł obiad, prad wysiadł na dobre ![]() Umililalismy sobie czas grą w karty. Wygranych było prawie po równo-ale w decydującej rozgrywce o serek Danio wygrał Kam ![]() Dzasta- kurcze ale ludzie są nienormalni ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Fragment rozmowy dwóch sąsiadek komentujących brak pradu W Obornikach. "Widzi pani, mówiłam że jak Komorowski będzie prezydentem,nic dobrego z tego nie wyniknie" ![]()
#3569 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Dzastus współczuje ![]() ![]() Izuś u nas w klatce obok, piętro niżej mieszkają fanatyczni wyznawcy PIS-u i Kaczyńskiego. Za Komorowskim co prawda nie przepadam, ale czasem jak słucham co ta baba wygaduje jak siedzi na balkonie, jak od niej zionie nienawiścią i jak wyklina to aż mi się nóż w kieszeni otwiera... A to już starsi ludzie. Dobra, zmykam do pracki, miłego dzionka ![]()
#3570 |
Zakorzenienie
|
oj jaka tu bida
![]() wracac ![]() -panienski bez przebojów, znielubiałam picie więc bez przygód ![]() -roczek jak roczek, objadłam się, pogadałam i do domu ![]() -ślubny mnie wczoraj wkurzył ![]() -wczoraj byłam u tesciowej na pierogach ruskich ![]() -za tydzien wesele ![]() ![]() tyle u mnie ![]() Czeko- dzieki za rady ![]() ![]() ![]() Dżasti- co za dziady ![]() ![]() ![]() ![]() Zuśka- uważaj na siebie ![]() Gosieńko- spóznione, ale szczere i najlepsze życzenia z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]() Czy Wy też śpicie przez 24 h/dobe od 2 dni? ![]() Ja od niedzieli się jeszcze dobrze nie obudziłam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.