|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie, róże, kredki, wody, dla każdego coś dobrego;):) - zapraszam!
hmmm, założmy, że byłabym zainteresowana błyszczykiem mentolowym bourjois, błyszczykiem essence, oraz różowym i granatowym matowym cieniem - czy wymieniłabyś te rzeczy za odlewkę? jeśli tak, to jak dużą?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
no więc z addictem to wczoraj Cię ktoś uprzedził, bo wymieniłam
co do demeter mogłabym oddać tylko creme brulee bo launsromat tylko za inną odlewkę demeter żel mogłabym oddać, a peeling wolałabym wymienić na coś konkretniejszego
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty wypatrzyłaś u mnie cienie, błyszczyki i ocean fun edp o ile dobrze pamiętam?
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulenko, mi się u Ciebie całkiem sporo rzeczy podoba
Chętnie bym przygarnęła jeszcze np sypkie cienie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1277991815 lub te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1277991815 A które cienie u mnie wypatrzyłaś?
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli wpadłby mi w oko kolorek tej pomadki nyx i błyszczyka Rimmel, to chętnie bym przygarnęła, tylko poprosiłabym Cię o zdjęcia I wyszukałam jeszcze odlewkę Amour Kenzo |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o całość Twojego wątku to byłam zainteresowana:
My Secret Matt Eye Shadow - matowe cienie do powiek, od lewej nr 504, 509, 505 - zużycie znikome; wypróbowane kilka razy, cień granatowy (509) jest troszkę pokruszony. My Secret Pearl Touch Eye Shadow - perłowy cień do powiek nr 105 - wypróbowany raz, My Secret Double Effect Eye Shadow - nr 410 - czarny z cudnymi drobinkami, może być stosowany na sucho lub na mokro, zużycie niewielkie. Essence Glossy LipBalm - błyszczący balsam do ust o zapachu toffi i frappuchino - użyty kilka razy, Bourjois Gloss Menthol - mentolowy błyszczyk do ust - błyszczyk jest bezbarwny, bez drobinek, zużycie widoczne na zdjęciu, Szminka L'Oreal Color Riche - kolor 303 rose tendre - zużycie widoczne na zdjęciu, zakupiona na allegro, dlatego kolor dla mnie nie trafiony , na ustach daje perłową poświatę, oraz Cacharel Amor Amor- odlewka Perfumowany dezodorant C-Thru 'Pearl Garden' - ubytek widoczny na zdjęciu, Woda perfumowana Bi-es - Ocean Fun, flaszka 50ml - zużyte ok. 1/5, Himalaya Herbals 'Purifying Mud Mask' - oczyszczająca maska błotna do cery tłustej, opakowanie nieprzezroczyste i trudno określić ile zostało, myślę, że około 1/3 może więcej, ale oczywiście nie twierdzę, że chciałabym wszystko
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, akurat mamy podobny gust w kwestii cieni My Secret itd
niczego nie znalazłam. Pozdrawiam!
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze:
Błyszczyk Bourjois Effet 3D 'Les Nudes' - kolor 34 'Rose Mythic' - niemal cały, użyty max 3 razy, no i ten korektor ![]() a zrezygnowałabym Essence Glossy LipBalm - błyszczący balsam do ust o zapachu toffi i frappuchino - użyty kilka razy, a jak dużą odlewką lalique jesteś zainteresowana? |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odlewki robisz do atomizerków, tak? A jak duże ilości wchodzą w grę: tak od 5-15ml - mniej czy więcej? |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się jeszcze ostatecznie zastanowię nad wymianką (tzn wymianką na pewno jestem zainteresowana, tylko słonik musi pomyśleć, czy na pewno potrzebuje tyle błyszczydeł )
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, to zastanów się i daj znać |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, po namyśle chyba zrezygnowałabym ze szminki l'oreala, bo w sumie częściej używam błyszczyków
i czy w związku z tym mogłabym zatrzymać np. wodę beach fun?![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- bliżej 8 ml bo taki mam atomizer
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za sypki cień My Secret nr 9, Błyszczyk Bourjois Effet 3D Les Nudes - kolor 33 brun poetic i ewentualnie Bourjois Gloss Menthol - mentolowy błyszczyk do ust - błyszczyk jest bezbarwny, bez drobinek, zużycie widoczne na zdjęciu?
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
A może u mnie znajdziesz coś ciekawego za MAC Transparent Finish Powder?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, puder MAC jest już wydany
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Gosiu, odpisałam u Ciebie odnośnie FdB
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Załączam swatche Heredesa - kolor nie wyszedł idealnie w tym słońcu ;/ A co do Rimmela, niestety jest nieaktualny już Mogę Ci jeszcze zaproponować błyszczyk z dokładki - Nivea Volume albo ten Wibo, który Ci się chyba też podobał (albo obydwa ;P) i odlewkę Kenzo
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
My Secret Matt Eye Shadow - matowe cienie do powiek, od lewej nr 504, 509, 505 - zużycie znikome; wypróbowane kilka razy, cień granatowy (509) jest troszkę pokruszony.
My Secret Pearl Touch Eye Shadow - perłowy cień do powiek nr 105 - wypróbowany raz, My Secret Double Effect Eye Shadow - nr 410 - czarny z cudnymi drobinkami, może być stosowany na sucho lub na mokro, zużycie niewielkie. Bourjois Gloss Menthol - mentolowy błyszczyk do ust - błyszczyk jest bezbarwny, bez drobinek, zużycie widoczne na zdjęciu, Perfumowany dezodorant C-Thru 'Pearl Garden' - ubytek widoczny na zdjęciu, Woda perfumowana Bi-es - Ocean Fun, flaszka 50ml - zużyte ok. 1/5, Himalaya Herbals 'Purifying Mud Mask' - oczyszczająca maska błotna do cery tłustej, opakowanie nieprzezroczyste i trudno określić ile zostało, myślę, że około 1/3 może więcej, Błyszczyk Bourjois Effet 3D 'Les Nudes' - kolor 34 'Rose Mythic' - niemal cały, użyty max 3 razy, Cacharel Amor Amor- odlewka - mogę liczyć na jakąś małą odleweczkę? wg Twojego uznania ![]() korektor maybelline no to w takim razie dołóż mi jednak tą szminkę Szminka L'Oreal Color Riche - kolor 303 rose tendre - zużycie widoczne na zdjęciu, zakupiona na allegro, dlatego kolor dla mnie nie trafiony , na ustach daje perłową poświatę, i mogę oddać Próbki zapachów: Angel Violette, Escada Signature, CK Eternity Odleweczki: Lalique oraz Creme Brulee Mandarynkowy balsam do ciała TBS Żel Sensational Cień Mary Kay heather rose Lakiery do paznokci: Inglot (bordo) i Oriflame (róż) Błyszczyk vibes, funky krem enigma i beach fun
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Szminka jest boska - sama mam 5 różnych, myślę, że warto xD Powiedz mi może jaką masz karnację? Może Ci będę w stanie coś doradzić, bo zdjęcia są trochę przekłamane, ona nie daje aż tak mocnego koloru jak się wydaje, ale fajnie kryje
Na swatchach to widać chyba lepiej (tych, do których dawałam Ci linka), ale jeśli boisz się ryzykować to rozumiem Jeszcze tylko powiem, że dziś tworzę nowy wątek więc zapraszam za kilka godzin, może coś jeszcze dla siebie upatrzysz - a nóż widelec Ja chciałam od Ciebie tą wodę - a Naomi dorzucę
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a co jeszcze poza wodą Ty wyszukałaś u mnie?Aha, ja mam raczej, jak to mówią, śniadą cerę, ciemniejsze włosy i oczy (ale nie czarne) ![]() Zerknęłam na Twój nowy wątek i wypatrzyłam błyszczyk Juicy Tubes róż i perfumetki Sephora Chętnie się z Tobą wymienię
Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2010-07-10 o 11:26 |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż jestem chętna na Feminite du bois
![]() poza Smashbox [jest w negocjacjach] wszystko, co wymieniłaś jest do wzięcia powiedz, co chcesz najbardziej, nawet kilka rzeczy, a będzie twoje Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-07-10 o 10:45 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie chcę Cię kusić na siłę, ale Heredes myślę będzie Ci pasował, to jest naprawdę śliczny odcień z charakterem, tylko ja jestem za blada do niego
Zaraz jeszcze poszperam u Ciebie i napiszę co mi się jeszcze podoba
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
cienie Bourjois są raczej perłowe i mocno napigmentowane, a cień Estee Lauder raczej matowy z delikatnym połyskiem, minimalnym wręcz, ładnie napigmentowany
![]() cienie Bourjois + maska Oriflame + dwa lakierki kolorowe [Golden Rose i Soraya] + Sally Miracle Cure co ty na to?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

co do demeter mogłabym oddać tylko creme brulee bo launsromat tylko za inną odlewkę demeter 
Chętnie bym przygarnęła jeszcze np sypkie cienie 

)

, a co jeszcze poza wodą Ty wyszukałaś u mnie?